VortexVPN

ProPrivacy.com Scor
1 din 10

rezumat

VortexVPN a încetat să mai existe. Pentru a vedea cele mai bune VPN-uri pentru Android, accesați această pagină.

Prețuri & Planuri

Planul VortexVPN este diferit de cel pe care l-am văzut anterior, în loc să te încarce pentru o perioadă de timp, te taxează pentru datele pe care le folosești, ceea ce credem că este destul de inventiv - desigur, acest lucru are avantaje și contra. Nu este o surpriză faptul că cu cât vă înregistrați mai multe date, cu atât este mai ieftin. Când descărcați aplicația Android, primiți 250 MB pentru a o evalua gratuit. De asemenea, rețineți că toate datele pe care le cumpărați expiră după un an - dar acest lucru este suficient de lung pentru care ne gândim.

VortexVPN_Pricing


Caracteristici

VortexVPN este diferit de alți furnizori, întrucât este dedicat exclusiv furnizării celui mai bun serviciu pentru utilizatorii Android. În momentul de față, acestea furnizează doar 4 servere în 4 țări diferite, astfel încât accesul este limitat, dar din cauza locațiilor lor, sunt destul de bune pentru serviciile geoblocate. Se mândresc pe site-ul lor despre comprimarea paginilor web pentru a reduce consumul de date și acest lucru funcționează cu adevărat și, în mod surprinzător, utilizarea datelor dvs. este calculată după compresiune. În comparație cu dimensiunile lor mici, au un serviciu frumos bine rotunjit așa cum vă explicăm mai jos sau puteți merge să le consultați imediat:

Securitate & intimitate

Spre deosebire de majoritatea altor furnizori, aceștia oferă doar un serviciu de criptare OpenVPN, care nu credem că ar trebui privit ca un dezavantaj, deoarece considerăm că acesta este cel mai sigur în orice caz - și folosesc 1024 biți la asta!

Sunt o companie din Noua Zeelandă cu principalul lor server în Elveția, astfel încât legea are o acoperire foarte limitată asupra acestora, dar totuși înregistrează orele de conectare și de ieșire pentru statistici în rețea, dar nu monitorizează niciun trafic din rețea.

Site-ul

Au un site web foarte simplu, ușor de navigat, însă considerăm că poate ar putea include și mai multe detalii despre servicii & securitate și o pagină de știri în care utilizatorii pot vedea dezvoltarea pe care o promit.

VortexVPN_Home

A sustine

Ca și în cazul celor mai mulți furnizori VPN mici, VortexVPN are doar o echipă mică și nu poate oferi un suport complet 24/7. Suportul lor de bilete este totuși foarte eficient și am primit întotdeauna un răspuns în 24 de ore de la ei.

VortexVPN_Support

Procesul

Înscrierea

Înregistrarea pentru un cont este la fel de simplă ca în cazul oricărei alte companii, dar plata poate fi mai mult decât o farsă, deoarece acceptă doar plăți BitCoin (plățile cu cardul vor fi disponibile în viitor).

Vortex_Account

Clientul Android

Întrucât accentul lor principal este pe Android, aceasta este platforma pe care am testat-o ​​majoritatea testărilor noastre. Aplicația este simplă pentru instalare și utilizare. Există foarte puține lucruri pentru a discuta sau informa de aici, deoarece tot ce poți face este să selectezi un server și să te conectezi - simplu.

Vortex_AndroidHome Vortex_Server Vortex_Connected

Pagina principală a aplicației

Selectarea unui server - arată ping-urile care este un indicator de viteză util

Conectat la serverul Dublin

Performanță (viteză, DNS și test IP)

Testele DNS și IP au revenit excelent, iar testele de viteză au fost foarte bune așa cum arată tabelul de mai jos.

Vortex_SpeedNoVPN Vortex_SpeedOpenVPN
Fără VPN Conexiune OpenVPN

Întrucât pe site-ul lor web spun că au scopul de a reduce utilizarea datelor dvs. și timpii de încărcare a paginilor, am desfășurat o serie de activități web cu și fără serviciul VPN activ (asigurându-ne că ștergeți memoria cache și alte date de navigare între ele). În această perioadă, ne-am conectat la utilizarea datelor noastre și am constatat că, într-adevăr, cu serviciul VPN activ, am reușit să utilizăm rezonabil mai puțin - aceasta va depinde desigur de tipurile de site-uri web pe care le utilizați. Am observat, de asemenea, timpi de încărcare ușor mai rapide, ceea ce a fost, de asemenea, excelent.

Alte platforme

Din păcate, nu putem discuta despre un client Windows, deoarece nu există unul. Prin intermediul site-ului lor web, puteți descărca fișierele de configurare OpenVPN pe care le puteți utiliza cu o serie de dispozitive și vă îndrumă prin modul de configurare cu software-ul OpenVPN (pe iOS, Linux și Windows) - lucru pe care l-am făcut.

Performanță (viteză, DNS și test IP)

Deși îl optimizează pentru Android, oricum i-am dat un test de viteză pe Windows. Am fost un pic surprinși și dezamăgiți de rezultatele comparativ cu Android, dar tot a funcționat bine. Compresia de imagine pe care o folosesc a fost mult mai vizibilă și enervantă pe un ecran mai mare (totuși, am testat-o ​​și pe o tabletă și asta era suportabil).

Vortex_NoVPN Vortex_VPN
Fără VPN Cu software OpenVPN

Concluzie

Ne-a plăcut

  • Aplicație simplă
  • Vitezele mari pe Android
  • Utilizarea rețelei redusă
  • Încercare gratuită

Nu eram atât de siguri

  • Folosind-o pe alte platforme
  • Viteza serviciului pentru clienți
  • Nu se poate ajusta rata de compresie

Am urât

  • Număr mic de servere

Deși nu este atât de grozav pe platformele de PC, în general, am constatat că VortexVPN este un serviciu excelent dacă căutați un furnizor de VPN Android dedicat, care să reducă utilizarea datelor dvs. și să crească durata de viață a bateriei..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me