VikingVPN


  • Prețuri

    Din $ 9.99
    / luna

ProPrivacy.com Scor
6.7 din 10

rezumat

Cu extrem de sigure Criptare bit AES 256 CBC și conexiuni Gigabit (1 Gbps) de mare viteză, VikingVPN este o alegere bună dacă căutați un VPN care se concentrează în principal pe eficiență. VikingVPN este la început de mare în 2018, cu locații noi de server și suplimentare masuri de securitate.

Pentru mai multe informații despre VikingVPN, continuați să citiți recenzia noastră 2018 VikingVPN de mai jos.

Caracteristici

VikingVPN este disponibil pentru următoarele dispozitive: Windows PC, Mac, Android, iOS și / sau Ubuntu Linux. În plus, puteți utiliza VikingVPN cu routere DD-WRT și tomate. Din păcate, versiunea Windows a VikingVPN este oarecum lipsită de funcționalitate, dar este în continuare eficientă în general.

În ceea ce privește opțiunile serverului, VikingVPN oferă servere grupate. Locațiile serverului disponibile - cu opțiuni adăugate recent - sunt următoarele: SUA Chicago, SUA Los Angeles, SUA Dallas, SUA New York, SUA Seattle, SUA Miami, Amsterdam Olanda și București România.

Veți fi automat plasat pe un server cu cea mai bună lățime de bandă brută la momentul conectării. Mai mult, VikingVPN folosește doar serverele metalice goale. Acest lucru înseamnă că serverele virtuale și mașinile virtuale sunt un no-go, oferindu-vă „100% din resurse”.

Pentru a merge mai departe, VikingVPN este bine cunoscut pentru viteza mare. Fiecare server este având în vedere propria sa conexiune de 1 Gbps. În cele din urmă, VikingVPN oferă Setări OpenVPN optimizate complet, cu actualizări constante ale performanței. Acesta este motivul pentru care continuăm să experimentăm unele dintre cele mai bune viteze în timp ce folosim VikingVPN.

Vizitați VikingVPN »

Viteză și performanță

Este important să vă testați VPN-ul pentru viteză și scurgeri. După cum puteți vedea prin testele de descărcare de mai jos, VikingVPN este un sac mixt. Serverele europene s-au comportat destul de bine și probabil ar permite transmiterea HD. Cu toate acestea, serverul din New York era pe partea lentă, cu viteze de doar câțiva megabyte pe secundă.

Viteze de descărcare VikingVPN

Din fericire, niciun fel de scurgeri IP, DNS sau WebRTC nu au fost descoperite în timpul testării mele. Acest lucru înseamnă că VPN are performanțe în ceea ce privește confidențialitatea.

Preț și planuri

VikingVPN oferă trei opțiuni de abonare diferite. Prețul se bazează pe perioada de abonare pe care doriți să o achiziționați (o lună, șase luni, 12 luni). Prețurile sunt următoarele:

  • 14,95 USD / lună la plata lunară
  • 11,95 USD / lună sau 71,70 USD la plata la fiecare șase luni
  • 9,99 USD / lună sau 119,88 USD la plata anuală

În timp ce VikingVPN este oarecum costisitor, ei sunt fideli cuvântului lor în oferind viteze mari și utilizare nelimitată. Puteți conecta până la cinci dispozitive simultan cu un singur cont. Ca bonus suplimentar, VikingVPN donează și 1 USD din fiecare plan de abonament către Electronic Frontier Foundation.

În plus, VikingVPN, de asemenea oferă Bitcoin și Dash ca opțiuni de plată (precum și marile companii de carduri de credit). Deși VikingVPN nu oferă o probă gratuită, ei oferă o garanție de returnare a banilor dacă viteza sau conexiunea dvs. nu sunt optime.

Confidențialitate și securitate

VikingVPN oferă unele dintre cele mai bune securități atunci când vine vorba de rețelele private virtuale. Cu criptare AES 256 CBC super sigură și o strângere de mână criptată RSA de 4096 biți, Tunelul lui VikingVPN este imposibil de pătruns, interceptat, modificat sau chiar observat.

În plus, VikingVPN vă oferă și adresa IP obișnuită în timp ce creează în mod regulat trafic fals pentru a vă consolida și mai mult securitatea online. Chiar mai mult, VikingVPN și-a adăugat recent Firewall HMAC avansat 2048 biți pentru a preveni conexiunile necunoscute.

Acest strat suplimentar de securitate, combinat cu Politica fără jurnal de VikingVPN, doar dovedește că VikingVPN este o alegere excelentă pentru VPN dacă căutați confidențialitate și securitate.

Canary Warrant de la VikingVPN

Deoarece VikingVPN are sediul în SUA, ei sunt nevoiți să respecte jurisdicția SUA. Aceasta înseamnă că VikingVPN este supus unei acțiuni în justiție care conține o ordine de tip gag, vom fi anunțați prin intermediul canarului lor de mandat.

Din punct de vedere legal, VikingVPN nu poate vorbi despre nicio acțiune întreprinsă. De fapt, ei nu pot admite că programul sau acțiunea legală există chiar. Din fericire, acesta este locul în care vine canarul de mandat. Dacă VikingVPN este vreodată compromis, culoarea logo-ului de pe pagina lor de start se va schimba într-un mod „foarte evident”.

Mai mult, este util să știm că VikingVPN înregistrează datele serverului doar pentru scopuri de întreținere. În ceea ce privește P2P, acesta nu este anunțat în mod deschis, dar nici nu este împotriva politicii VikingVPN. Cu alte cuvinte: procedați cu prudență.

Ușurință în utilizare

Site-ul web pentru VikingVPN este extrem de ușor de utilizat, cu informații și link-uri disponibile chiar de pe pagina principală. Mai mult, VikingVPN este foarte transparent în ceea ce oferă. Aceasta include un blog care oferă în mod activ sfaturi și știri care implică lumea cibersecurității.

Un lucru suplimentar pe care VikingVPN îl oferă pe pagina lor de pornire este un link către recenziile clienților. Îmi place în mod special acest lucru, deoarece vă permite să vedeți cum se simt alți utilizatori despre servicii înainte de a cheltui banii singuri.

VikingVPN & Relații Clienți

Pentru început, VikingVPN oferă o întrebare frecventă cu informații foarte utile despre serviciile lor și alte subiecte. Acest lucru este convenabil, deoarece un singur lucru pe care VikingVPN nu îl oferă este suportul live chat. În schimb, ei oferă suport bazat pe bilet. VikingVPN poate lua până la 24 de ore pentru a da un răspuns la întrebarea dvs..

Acestea fiind spuse, echipa lor de asistență pentru clienți este încă extrem de utilă și restricționează doar chat-ul live pentru a putea oferi clienților cel mai bun sprijin posibil. În plus, site-ul lor oferă și oferte ghiduri detaliate de configurare pentru diferitele platforme pe care serviciul lor este disponibil. În cele din urmă, VikingVPN are, de asemenea, un cont Google+ actualizat în mod activ, cu știri, actualizări și alte informații relevante.

VikingVPN pentru Windows

Înregistrarea la VikingVPN a fost rapidă și nedureroasă, durează aproximativ 2 minute. Instalarea a durat ceva mai mult, în jur de 3-5 minute. Procesul în sine a necesitat detalii minime: nume de utilizator, parolă și informații de plată.

Utilizarea clientului Windows VikingVPN

Folosirea VikingVPN este extrem de simplă. Este la fel de ușor ca alegerea unuia dintre serverele stivuite enumerate și selectarea butonului de conectare. Conectarea la un server VikingVPN este simplă și rapidă, la fel ca și deconectarea - selectați doar butonul de deconectare!

Acest serviciu VPN ușor de utilizat este cu siguranță acolo pe lista mea de VPN-uri recomandate - mai ales când vine vorba de viteză și performanță generală. La ProPrivacy.com, dorim să găsiți un VPN care vi se potrivește cel mai bine. Dacă doriți un VPN sigur și sigur, care vă permite să răsfoiți, să descărcați și să transmiteți fluxul - uneori simultan - nu căutați mai departe! VikingVPN este un meci minunat.

Disponibilitatea platformei VikingVPN

Deși clientul VikingVPN personalizat este disponibil numai pentru Windows, puteți obține același rezultat urmând unul dintre ghidurile de configurare furnizate de VikingVPN pentru alte dispozitive. Aceasta înseamnă doar instalarea OpenVPN pe dispozitivul dvs. și configurarea acestuia cu VikingVPN. Sperăm că VikingVPN va avea în vedere adăugarea de clienți suplimentari pentru alte platforme în viitor.

Gânduri finale

VikingVPN este scăzut la locațiile serverului și la prețuri mari, dar, în ciuda acestor aspecte negative, ele sunt încă o alegere excelentă pentru un serviciu VPN. Securitatea și viteza oferită de VikingVPN sunt excelente și continuă să crească doar pe măsură ce anii apasă.

Daca un serviciu VPN eficient este ceea ce cauți, nu mai căuta! VikingVPN este exact ceea ce ai nevoie. Dacă decideți să aveți o șansă pe VikingVPN, împărtășiți-vă experiența în secțiunea de comentarii de mai jos!

Vizitați VikingVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me