TorVPN

 • Prețuri

  Din $ 0.67
  / luna

ProPrivacy.com Scor
7 din 10

rezumat

TorVPN este un serviciu VPN din Marea Britanie, care este ieftin și are anumite caracteristici interesante. Site-ul web face o impresie bună și oferă încredere cumpărătorului. Cu toate acestea, serviciul prezintă o serie de defecte tehnice. În plus, TorVPN nu include o aplicație personalizată, astfel încât există mai multe caracteristici de securitate VPN pe care nu le poate oferi. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre această rețea virtuală virtuală (VPN).

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  26.3 Mbps
 • competență
  Regatul Unit
 • Conexiuni simultane
  20
 • ţări
  8

Caracteristici

 • Garanție de returnare de șapte zile
 • Versiune gratuită (valabilă 7 zile)
 • 11 servere din opt țări (Există două servere fiecare în Ungaria, Marea Britanie și SUA.)
 • Aplicație terță parte OpenVPN pentru Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android, Linux și routere
 • Protocol de tunelare punct la punct (PPTP) pentru configurarea manuală pe Windows, Mac OS X, iOS, Android, Linux și routere
 • Tunel securizat Shell (SSH) pentru Windows și Linux
 • Fără jurnalele de activitate
 • Alocare de până la 20 de conexiuni simultane
 • Nu există limite de transfer de date pentru unele planuri plătite
 • P2P permis pe conturile Premium
 • Site web multilingv
 • Aplicație multilingvă

Viteză și performanță

Am efectuat teste de viteză cu protocolul setat la OpenVPN folosind User Datagram Protocol (UDP). În fiecare caz, am efectuat cinci teste folosind testmy.net în Marea Britanie (cu un serviciu de internet rezidențial Virgin Media). Am folosit IPLocation.net pentru a verifica locația serverelor TorVPN în timp ce am mers. Serverul de la Paris se afla la Roubaix, în apropiere de Lille - la o distanță destul de mare de Paris. Serverul din Londra se afla în Whitstable, Kent, care este aproape de Londra. Serverul din Miami era în Miami.

Am testat serverele de la Londra și Paris pe un server de test situat în Londra. De asemenea, am comparat viteze pe o conexiune la Londra fără VPN. Testul serverului Miami a rulat pe un server de testare din Miami și comparat cu testele către același server fără VPN. Serverul britanic a fost cel mai bine oferind viteze de 37 Mbps. Franța era în medie considerabil mai lentă la aproximativ 20 Mbps.


Fără VPN, conexiunea mea de internet de 50 Mbps a fost redusă la 32 Mbps pe serverul de testare din Miami. Cu VPN-ul care a coborât la 12 Mbps. Deși aceasta este o scădere destul de mare, 12 Mbps ar permite utilizatorilor să transmită în flux orice altceva decât HD de cea mai bună calitate.

Am efectuat teste de scurgere folosind ipleak.net. Din păcate, am descoperit o scurgere DNS care mi-a dezvăluit locația reală. ISP-ul meu nu folosește adrese IPv6, așa că nu am putut testa aceste scurgeri. Nu au fost descoperite alte scurgeri IP sau scurgeri WebRTC, dar scurgerea DNS înseamnă că trebuie să regulez această VPN în scopuri de confidențialitate.

Prețuri

1 lună

$ 0.67
pe luna

TorVPN oferă cea mai variată și unică structură de prețuri pe care am întâlnit-o vreodată. Un plan gratuit este util pentru obținerea unui degustator al serviciului, dar este limitat la un singur server (la alegerea dvs.). Opțiunea VPN personalizată permite utilizatorilor să ajusteze caracteristicile serviciului pentru a personaliza serviciul la nevoile dvs..

Principalele planuri de abonament costă 1,90 GBP pentru un abonament de 30 de zile care permite două conexiuni simultane și trafic de 50 GB pe o alegere a două servere. 5,50 GBP pentru a primi 90 de zile cu 3 conexiuni simultane pe toate "de bază" servere - cu o limită de descărcare de 100 GB.

GoldVPN este valabil un an, oferă 4 conexiuni simultane, acces la toate serverele și trafic nelimitat. Acesta este un preț foarte ieftin pentru ceea ce obțineți și sunt impresionat de structura prețurilor.

Abonații pot plăti serviciul cu PayPal, Bitcoin și carduri de credit sau debit procesate de PayPal.

Confidențialitate și securitate

TorVPN este un furnizor din Marea Britanie care păstrează jurnalele de conectare. Jurnalele de conexiune din Marea Britanie se referă la faptul că ar putea fi utilizate pentru a efectua un atac de corelație de timp. Astfel, nu recomandăm acest VPN în scopuri de confidențialitate sau torrenting.

TorVPN nu are propria aplicație. În schimb, trebuie să descărcați un client OpenVPN terț. PPTP este disponibil, dar este nesigur și trebuie configurat manual, așa că vă recomandăm să stați departe de acesta.

OpenVPN este implementat cu un cip AES-256 robust. Autorizarea datelor este tratată cu HMAC SHA1 sigur, iar strângerea de mână este sigură RSA-4096. VPN oferă, de asemenea, secretul perfect înaintare prin DHE-4096. Partea cea mai slabă a protocolului este autorul SHA1, dar acest lucru este încă considerat sigur, ceea ce înseamnă că acest VPN este bun în scopuri de confidențialitate..

De asemenea, o veste bună: aplicația terță parte OpenVPN include acum o protecție împotriva scurgerii killswitch și DNS, astfel încât veți fi sigur utilizând această aplicație pentru a vă conecta.

Gânduri finale

TorVPN este un VPN incredibil de ieftin. Fiind bazat în Marea Britanie și păstrând jurnalele de conexiune, acesta este eliminat în scopuri de confidențialitate și aș recomanda utilizarea acestuia pentru Torrenting. Totuși, datorită faptului că serverul Miami mi-a permis să urmăresc Netflix-ul american - este o propunere interesantă - mai ales la doar 26 de dolari pe an. Acestea fiind spuse, TorVPN nu deblochează BBC iPlayer.

Serviciul gratuit este o modalitate excelentă de a testa TorVPN. Totuși, probabil că veți parcurge alocarea de date de 2 GB destul de repede. Asistența pentru chat-uri live ar fi o caracteristică superbă - dacă ar fi participat vreodată. Și, am descoperit că răspunsurile prin e-mail pentru suportarea biletelor sunt lente și durează zile până la rezolvare. În general, un VPN bun la un preț și mai bun, care ar putea merita un test de testare în funcție de nevoile personale.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me