TorGuard


 • Prețuri

  Din $ 4.16
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS

ProPrivacy.com Scor
8.2 din 10

rezumat

TorGuard este o rețea privată virtuală (VPN) bine respectată și foarte abonată pe care o considerăm a fi mult peste medie. Serverele sunt situate în peste 50 de țări, ceea ce oferă abonaților mai multe opțiuni suficiente pentru deblocarea site-urilor web și ocolirea cenzurii. Criptarea este puternică, iar abonații primesc o mulțime de opțiuni. Și, deoarece are o politică cu zero jurnaluri, confidențialitatea este asigurată (în ciuda faptului că are sediul în SUA). Dacă este achiziționat anual, TorGuard VPN oferă un serviciu la un preț rezonabil, cu viteze rapide de conectare și îngrijire excelentă pentru clienți.

Statistici rapide

 • ţări
  55
 • Conexiuni simultane
  5
 • competență
  Statele Unite ale Americii
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  0 Mbps

Recenzie video

Aflați ce ne-am gândit de TorGuard în recenzia noastră video utilă sau continuați să derulați pentru un aspect mai detaliat.

Recenzie TorGuard | ProPrivacy

Recenzie TorGuard | ProPrivacy

Recenzie TorGuard | ProPrivacy

Caracteristici

Total servere 3000
ţări 55
Conexiuni simultane 5
torrenting
Suport de router
Port forwarding
Selectarea portului
Routere acceptate DDWRT Tomate OpenWRT Asuswrt-Merlin
Seriale metalice sau virtuale Metalul gol

Serverele TorGuard sunt localizate în peste 50 de țări. Aceasta oferă abonaților o mulțime de opțiuni și le permite să deblocheze aproape orice conținut din întreaga lume. În plus, înseamnă că indiferent unde se află utilizatorii, TorGuard va avea un server aproape de ei (pentru a obține viteze de conectare mai bune).

TorGuard le permite abonaților să folosească cinci conexiuni simultane. Cu toate acestea, utilizatorii pot achiziționa mai mult pentru o rată foarte rezonabilă de 1,00 USD pe lună (pe conexiune suplimentară la VPN). Aceasta este o opțiune excelentă care permite oamenilor să acopere cât mai multe dispozitive (și este fantastic pentru familiile care au o mulțime de dispozitive pe care trebuie să le protejeze).

Un switch switch este disponibil pe platformele OS X și Windows, dar nu și versiunile mobile ale clientului. În mod similar, protecția împotriva scurgerilor de sistem de nume de domeniu (DNS) este disponibilă pe Windows și OS X. Poate fi activată și dezactivată în software.

Conexiunile sigure pentru ocolirea firewall-urilor (precum Marele Firewall din China) sunt, de asemenea, disponibile la toate planurile VPN ale TorGuard. În plus, există un blocant de anunțuri și un blocant malware care poate fi activat și dezactivat în software.

P2P

TorGuard permite descărcarea P2P pe toate serverele partajate. Așadar, dacă torrenting-ul este important pentru tine, TorGuard este perfect (Tor este numit acolo datorită concentrării sale pe BitTorrenting, spre deosebire de orice afiliere la Proiectul Tor). Pentru mai multe informații, consultați cel mai bun VPN al nostru pentru site-uri de torrenturi.

împuternicire

TorGuard oferă un serviciu proxy de bază cu 200 de servere în opt țări pentru cei care nu au nevoie de un serviciu VPN complet. Această opțiune mai ieftină va oferi o anumită confidențialitate, dar nu va oferi nivelul de securitate pe care îl are un VPN. Cu toate acestea, este ideal pentru deblocarea conținutului geo-restricționat și partajarea fișierelor P2P (pentru care este optimizat).

Serviciu de e-mail anonim

TorGuard are un serviciu de e-mail anonim, cu patru planuri diferite, dintre care cel mai ieftin este de 6,95 USD pe lună. Rețineți că primiți o versiune gratuită a serviciului de e-mail anonim atunci când vă înscrieți la unul dintre planurile VPN. Planul gratuit oferă 10 mb de stocare prin e-mail off-shore și îl puteți folosi pe orice sistem de operare. Acesta este un serviciu util, gratuit, pentru abonații VPN, care merită să profitați.

Planurile plătite către serviciul de e-mail anonim vin cu stocare criptată de 30 GB cu aplicații de sincronizare desktop pentru Windows, iOS și Android. Criptare prin e-mail G / PGP, sarcini / note / calendar, suport POP3 / IMAP, stocare fișiere, filtrare prin e-mail, agendă și multe altele.

IP dedicate pentru streaming

Pentru persoanele care doresc să difuzeze fluxul de fluxuri US Netflix, Hulu, BBC iPlayer - și alte servicii de streaming - planurile VPN de bază nu vor fi suficiente.

După ce v-ați abonat, este necesar să obțineți și un plan dedicat Streaming IP-urilor. Vestea bună este că utilizatorii pot utiliza un cod de reducere (TGLifetime50) pentru a reduce considerabil costurile unui abonament anual cu un IP dedicat. Folosind codul, este posibil să obțineți un an de IP dedicat de streaming dedicat doar 27,50 USD. Cu toate acestea, dacă doriți să plătiți pentru un IP dedicat pentru iPlayer-ul britanic și pentru Netflix-ul american, va trebui să plătiți pentru ambele, pe care le considerăm destul de scumpe.

Interfață Torguard

TorGuard oferă, de asemenea, un serviciu premium de rezidențial IP VPN. Furnizorul închiriază adrese IP rezidențiale vechi direct de la ISP-uri mari din SUA și Marea Britanie, oferind aspectul că utilizatorii se conectează folosind o adresă IP rezidențială standard. Furnizorul spune că acest lucru face practic imposibil ca un site web sau un serviciu terț să stabilească dacă un utilizator se tunelează printr-un cunoscut furnizor VPN.

Vizitați TorGuard »

Viteză și performanță

Plasați-vă mouse-ul pe graficul de mai jos pentru a vedea rezultatele actualizate ale vitezei pentru cele mai rapide VPN-uri de pe piață

Testele de viteză pentru TorGuard au fost efectuate folosind sistemul nostru de testare științifică (bazat pe server) de viteză. În graficul de mai jos, veți vedea mediile pe toate cele patru servere pe care le testăm: Hong Kong, Australia, Marea Britanie și SUA.

După cum puteți vedea din grafic, TorGuard are performanțe relativ bune în comparație cu alte VPN-uri premium. Vitezele de descărcare pentru lunile octombrie și noiembrie au fost în medie de 28,7 Mbps cu viteze de explozie de 114,6 Mbps. Vitezele acestea sunt mari, ținând cont de prețul unui abonament anual.

Descarcă graficul de viteză

Am decis să arunc o privire la fiecare dintre servere individual pentru a vedea cum s-au comportat. Am descoperit că serverul din Marea Britanie a performat puțin mai mic decât media cu viteze medii de descărcare de 23,9 Mbps. În ciuda acestei medii puțin mai scăzute, vitezele au fost suficient de bune pentru streaming în HD - ceea ce este excelent.

viteza de descărcare grafic

Vestea bună pentru abonații TorGuard este că viteza de conectare a VPN s-a îmbunătățit în ultima perioadă. Acesta este un semn bun și arată că serviciul investește în servere și infrastructură mai bune.

Viteza torguardului până acum

Testele de scurgere

Au fost detectate scurgeri IPv4?
S-a detectat o scurgere WebRTC?
Limitele datelor
Limitele de lățime de bandă
ProPrivacy.com SpeedTest (medie) N / A

Am testat TorGuard pentru scurgeri IP folosind ipleak.net. Vestea bună este că am detectat fără scurgeri IP, fără scurgeri DNS și fără scurgeri WebRTC. Torguard folosește în mod implicit propriile sale rezolutori DNS. Cu toate acestea, abonații pot alege dintre următoarele opțiuni DNS în setările aplicației TorGuard: Nivel 3, Google, OpenDNS, Cloudflare, Quad9 sau DNS de blocare a anunțurilor TorGuard. Acesta este un plus plăcut la serviciu, dar, din motive de confidențialitate și securitate, recomandăm, în general, să respectăm propriile servere DNS TorGuard.

Preț

Utilizatorii pot achiziționa TorGuard pe o serie de planuri de plată diferite. Primul este un serviciu proxy care costă 5,95 USD pe lună. Permite abonaților să utilizeze proxy Socket Secure (SOCKS5) și Hypertext Transfer Protocol (HTTP) / Secure Sockets Layer (SSL) pe cinci dispozitive. Abonații pot utiliza serviciul proxy pentru a accesa orice client torrent. În plus, serviciul proxy oferă acces la peste 200 de adrese IP (IP) proxy din 8 țări. Accesul nu este restricționat nici pe utilizare, nici pe lățimea de bandă.

Lista de prețuri proxy

Dacă un serviciu proxy nu este ceașca de ceai, puteți cumpăra serviciul VPN premium premium pentru 9,99 USD pe lună (11,54 USD dacă este achiziționat într-un pachet cu serviciul proxy introdus). Aceste prețuri se reduc substanțial dacă vă angajați pentru o perioadă mai lungă de timp: 20,97 USD trimestrial sau 64,00 USD anual (ceea ce reprezintă doar 5 USD pe lună).

Toate planurile oferă același nivel de serviciu, ceea ce este mult mai puțin confuz decât multe VPN-uri. Singura diferență este că TorGuard recompensează abonații pentru angajarea pe perioade mai lungi de timp.

Abonații pot opta, de asemenea, pentru a plăti o adresă IP dedicată și o redirecționare a porturilor. Aceste servicii sunt destul de costisitoare: 7,99 USD pe lună, 18,99 USD pe trimestru, 36,99 USD pe șase luni sau 54,99 USD pe an. Cu toate acestea, utilizatorii pot utiliza codul de reducere "TGLifetime50" pentru a obține abonamentul lor VPN și un IP dedicat pentru streaming la jumătate de preț. Acest lucru va reduce costul unei VPN anuale cu un singur IP dedicat la doar 57,50 USD (care este un preț extrem de bun).

Plățile sunt acceptate cu cardul de credit, PayPal, Bitcoin sau un număr mare de alte metode de plată online. TorGuard oferă mai multe opțiuni de plată decât orice alt VPN. TorGuard oferă, de asemenea, o serie de metode anonime de plată, inclusiv Monero. De asemenea, acceptă plăți Bitcoin și Litecoin prin BTCpay (pentru un plus de confidențialitate comparativ cu BitPay). TorGuard a fost primul furnizor VPN care a început să accepte plățile Bitcoin și Litecoin Lightning Network la începutul anului 2018.

Banii inapoi garantat

De asemenea excelent: TorGuard oferă o garanție de returnare a banilor de șapte zile, astfel încât să puteți testa serviciul complet fără riscuri. Cu toate acestea, această garanție nu este disponibilă oricui plătește cu criptomonede. În plus, TorGuard nu oferă rambursări clienților care optează pentru a obține un IP dedicat. Acestea sunt condiții demne de avut în vedere - dacă doriți să evitați dezamăgirea.

Ușurință în utilizare

ferestre
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Înscrierea

Înscrierea la TorGuard este plăcută și ușoară. Pentru a vă înscrie cu un card de credit, utilizatorii vor trebui să predea o adresă de e-mail, nume complet, adresă de facturare și parolă. Cu toate acestea, oamenii pot utiliza informații false și bitcoins pentru a plăti, protejându-se astfel cu un strat de anonimat în faza abonamentului.

Abonații au o sumă imensă de opțiuni de plată: Visa, Amex, Mastercard, Discover, PayPal, Altcoins, Alipay, CashU, PaySafeCard, carduri cadou și Bitcoin (ceea ce este de departe cel mai bun pentru anonimat). TorGuard trimite un e-mail care explică modul de pornire odată ce clientul s-a abonat.

Odată abonați, consumatorii se pot autentifica în zona membrilor și pot descărca clientul de care au nevoie. Clienții descarcă rapid și se instalează cu mare ușurință. Odată instalat, este doar un caz de a rula software-ul, conectarea, selectarea opțiunilor de criptare preferate și conectarea la un server.

Clientul VPN Windows TorGuard

În ciuda faptului că este simplu și neclintit, clientul TorGuard are toate caracteristicile profesionale necesare pe care le-ați aștepta de la un serviciu VPN de top.

Un switch switch oprește utilizatorii să scurgă date către Furnizorul de servicii Internet (ISP) făcând ca toate datele să treacă prin tunelul VPN în mod implicit (atunci când sunt aplicate). În plus, există o protecție de comunicare în timp real Web (WebRTC), DNS și Internet Protocol versiunea 6 (IPv6), care pot fi activate și dezactivate în setări. Mai mult, TorGuard a adăugat acum Stunnel (serverele nefuscate) clienților de desktop (atât Windows cât și Mac)

Abonații se pot conecta folosind fie Protocolul de control al transmisiei (TCP), fie Protocolul UDP (User Datagram Protocol). UDP este mai bun pentru streaming, deoarece este mai rapid. Abonații pot selecta nivelul de criptare dorit - vă sugerăm să optați pentru AES-256, deoarece aceasta este opțiunea cea mai sigură (și este acum disponibilă pe toate serverele TorGuard).

Conectarea la serverele TorGuard este extrem de ușoară - alegeți doar o locație a serverului și faceți clic pe Conectare. VPN-ul necesită aproximativ douăzeci de secunde pentru a se conecta și este clar când a fost stabilită o conexiune.

Alte platforme

TorGuard este disponibil și pe Android, iOS, OS X și Linux. Are aplicații personalizate pentru dispozitive mobile. TorGuard VPN vinde, de asemenea, routere intermitente și are ghiduri pentru intermiterea routerelor DD-WRT și Tomato cu software-ul său (pentru conectarea cu OpenVPN), împreună cu routerele Boxee (doar PPTP). Aceasta este o completare excelentă și este plăcut să vezi un router pre-aprins la vânzare.

Android

Am descărcat și folosit platforma Android. În ciuda faptului că este mult mai minim decât software-ul Windows, acesta a funcționat fără probleme. Vitezele de conectare au fost aceleași cu cele pe care le-am întâlnit pe clientul Windows. OpenVPN este disponibil din interiorul clientului, iar utilizatorii pot modifica setările de criptare și pot selecta până la AES 256 cu 512 SHA (care este o formă extrem de robustă de criptare).

Din păcate, pe Android nu există niciun switch kitch. Ce este mai mult; Nu am întâmpinat nicio scurgere DNS când folosesc clientul Android și TorGuard mi-a spus că clientul include protecție împotriva scurgerii DNS. De asemenea excelent: Torguard a adăugat Stunnel (servere oftalmate) clientului Android. Acest lucru le permite oamenilor să-și ascundă utilizarea VPN-ului de la ISP și îi permite să se ocolească de Firewall-uri în țări precum China și Iran.

iOS

Aplicația iOS oferă numai criptare IPsec sau IKEv2. Astfel, pentru a vă conecta folosind OpenVPN, va trebui să utilizați aplicația terță parte OpenVPN Connect. Vestea bună este că TorGuard are ghiduri care să te ajute să creezi această configurare.

Din păcate, nu există niciun fel de switch-uri pe iOS. Cu toate acestea, implementează protecție împotriva scurgerilor DNS.

Linux

TorGuard este unul dintre singurii furnizori VPN care furnizează o aplicație client VPN cu o interfață grafică de utilizator (GUI) pentru toate distrosurile Linux. Acest lucru face ca TorGuard să fie o opțiune excelentă pentru utilizatorii Linux.

Alte servicii / servicii gratuite

Principalul serviciu suplimentar disponibil pe TorGuard este contul său de e-mail anonim. Aceasta este disponibilă pentru diverse costuri, dar este gratuită cu abonament VPN. Versiunea gratuită oferă acces la 10 mb de stocare e-mail criptată. Îl puteți folosi pe orice sistem de operare.

Serviciu clienți

Banii inapoi garantat
Suport 24 de ore
Chat live
Lungimea garanției înapoi 7
Încercare gratuită Nu

Asistența clienților de pe TorGuard este gestionată prin intermediul unui serviciu de chat 24 de ore din 7 pe site-ul său. Dacă, din orice motiv, chat-ul live pare a fi dezactivat - navigați la site "Obțineți TorGuard acum" pagina - unde chat-ul live este întotdeauna disponibil.

Chatul live este o resursă superbă, care permite abonaților potențiali și clienților să pună întrebări cu privire la acest serviciu. Reprezentanții sunt extrem de antrenanți, informați și prietenoși. În plus, comunică rapid și au toate legăturile de care au nevoie la îndemână. Rezultatul este că aceștia pot sfătui rapid utilizatorii cu privire la rezolvarea problemelor și le pot lega la ghiduri pentru a ajuta la îndeplinirea sarcinii.

În plus, abonații pot utiliza un sistem de bilete pentru a pune întrebări, la care TorGuard răspunde prin e-mail. Am vrut să pun câteva întrebări extrem de tehnice despre criptare, așa că i-am contactat prin intermediul sistemului de bilete. Am primit un răspuns în mai puțin de 24 de ore de la echipa lor de tehnologie, care mi-a spus tot ce trebuie să știu despre orice îmbunătățiri recente ale serviciului.

TorGuard oferă, de asemenea, ghiduri de configurare și tutoriale pentru a ajuta oamenii să configureze totul, de la routerele fulgerate la OpenVPN folosind aplicații terțe. Mai mult, site-ul web are subsecțiuni pentru fiecare platformă diferită, astfel încât utilizatorii să poată primi ghidurile care li se aplică.

Confidențialitate și securitate

Obstrucție (furt)
Protecție împotriva scurgerilor IPv4
Protecție împotriva scurgerilor IPv6
Protecție împotriva scurgerilor WebRTC
Kill Switch
Self-gazduit / Proxied DNS da

TorGuard este o companie înregistrată în SUA. Aceasta înseamnă că, teoretic, guvernul SUA ar putea emite mandate și ordine de vârf obligând TorGuard să respecte investigațiile fără a informa abonații săi. Din păcate, acest lucru este valabil pentru toate firmele din SUA, motiv pentru care SUA sunt considerate un loc neplăcut în ceea ce privește confidențialitatea.

Politica de confidențialitate a TorGuard prevede că nu păstrează jurnalele de utilizare sau de conectare, ceea ce este ideal. A zero politici jurnal este excelent. Înseamnă că, dacă TorGuard este aprobat de guvern cu un mandat, nu mai are nimic de predat. Singurul lucru pe care TorGuard îl păstrează în fișier este informațiile de facturare. Cu toate acestea, deoarece este posibil să plătiți cu Bitcoins - chiar și această parte a procesului ar putea fi făcută cu un nume fals, dacă este necesar.

Aceasta este ceea ce TorGuard trebuie să spună despre căderea în jurisdicția SUA:

„Reprezentarea noastră legală în acest moment este confortabilă cu structura corporativă actuală din SUA, cu toate acestea nu am ezita să mutăm toate activele pe plan internațional dacă terenul se află sub picioarele noastre. Toate infrastructurile principale de facturare, serverele de autentificare și personalul de inginerie sunt deja localizate la nivel internațional. "

Protocoale de criptare

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
Alte protocoale Shadowsocks, Stunnel, tunel SSH, OpenConnect / AnyConnect, Proxy SSL

Toate platformele se pot conecta la TorGuard folosind OpenVPN (protocolul nostru recomandat). Cu toate acestea, OpenVPN este nativ doar în Windows și OS X. Pe iOS, Internet Protocol Security (IPsec) și Internet Key Exchange versiunea 2 (IKeV2) sunt furnizate implicit și trebuie să instalați OpenVPN Connect pentru a utiliza OpenVPN. Pe Android, este necesar să folosiți software OpenVPN terț (disponibil pe Google Play Store). Deși acest lucru este o durere, realitatea este că software-ul OpenVPN terț este gratuit, sigur și foarte ușor de instalat.

Abonații trebuie să aleagă, de asemenea, între Protocolul de tunelare punct-la-punct (PPTP) și Protocolul de tunelare stratul 2 (L2TP), dacă doresc (prin conectarea cu Viscosity). Cu toate acestea, vă recomandăm să stați departe de PPTP, deoarece nu mai este sigur - astfel încât clientul oficial cu OpenVPN încorporat este perfect. Ceea ce îmi place foarte mult de acest serviciu este faptul că abonații pot alege între o mulțime de puncte forte de criptare OpenVPN:

TorGuard oferă, de asemenea, opțiunea de a activa un „proxy sigur” (găsit în aplicația TG lite>mai multe setari>împuternicit>Proxy TorGuard Stealth). Utilizatorii pot alege dintre cinci servere japoneze sau cinci din SUA, care sunt conectate printr-un tunel proxy SOCKS5 criptat. Aceasta adaugă un al doilea strat de criptare AES-256 (Advanced Encryption Standard). Această opțiune este excelentă pentru persoanele care doresc să ocolească firewall-urile precum Marele Firewall din China.

Aceasta este ceea ce TorGuard are de spus despre oferirea diferitelor niveluri de criptare pe platformă:

„Când spuneți că există vulnerabilități cunoscute pentru BF - CBC, s-ar putea presupune că este complet rupt. Acesta nu este cazul (încă) și, în cazul în care există dovezi de sprijin în acest sens, am elimina opțiunea din software-ul nostru. Prin adăugarea mai multor opțiuni de criptare la TOATE serverele OpenVPN (BF CBC, AES128, AES 256), acest lucru va permite utilizatorului să își aleagă propria alegere cu privire la securitatea conexiunii. "

Scandalul VPN.ac

Acum doi ani, VPN.ac a acuzat TorGuard că i-a furat codul. Deși este posibil ca unii să nu vadă acest lucru ca o problemă, problema (conform VPN.ac) a fost că TorGuard nu a copiat corect codul și a lăsat consumatorii cu vulnerabilități de securitate. TorGuard a negat că a făcut ceva rău intenționat, susținând că un terț dezvoltator i-a transmis problema.

Potrivit TorGuard, problema a fost remediată foarte repede, iar platforma TorGuard a fost complet sigură de când vulnerabilitatea a fost redusă. În plus, TorGuard rulează acum toate serverele sale. Astfel, abonații nu trebuie să se preocupe când utilizează clienții TorGuard.

Gânduri finale

Opțiunile de criptare OpenVPN ale TorGuard sunt formidabile. Abonații primesc un serviciu care oferă unele dintre cele mai înalte niveluri de criptare de pe piață, cu opțiunea de a renunța la nimic pentru sarcini care nu necesită atât de multă confidențialitate. Acest lucru oferă consumatorilor o cantitate foarte mare de alegeri, permițându-le să utilizeze serviciul în moduri diferite în diferite momente, ceea ce este fantastic.

Vitezele s-au derulat foarte bine chiar și pe cele mai puternice setări de criptare, iar politica de confidențialitate cu jurnalele zero se vorbește de la sine. O gamă largă de servere din peste 50 de țări completează serviciul. Acest VPN are personal de asistență excelent, ghiduri superbe, vinde un router intermitent (și are ghiduri pentru configurarea routerelor intermitente). În plus, oferă o garanție utilă de returnare de 7 zile.

Deși este ușor costisitor pentru un abonament de o lună, acesta este în conformitate cu top-end-ul pieței VPN, iar prețurile sunt mult mai rezonabile anual. Un serviciu VPN impresionant.

Vizitați TorGuard »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me