TigerVPN


 • Prețuri

  Din $ 4.16
  / luna

ProPrivacy.com Scor
8.2 din 10

rezumat

Fondat în 2011, TigerVPN este un serviciu VPN slovac recent lansat în mai 2016. Un motor nou, un nou site web și aplicații noi oferă TigerVPN o ușoară creștere facelift. O istorie relativ scurtă a companiei înseamnă că nu se cunoaște public foarte mult despre calitatea serviciului, așa că am decis să ofer TigerVPN un test propriu. Citiți în continuare această recenzie TigerVPN pentru a afla dacă acestea pot reduce!

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  26 Mbps
 • competență
  Slovacia
 • Conexiuni simultane
  5
 • ţări
  42

Caracteristici

TigerVPN operează din capitala Slovaciei Bratislava. Slovacia este o țară excelentă din care operează un furnizor VPN. Aceasta deoarece Curtea Constituțională din Slovacia a decis recent că orice supraveghere în masă a cetățenilor este neconstituțională. TigerVPN este un VPN bine rotund, cu următoarele caracteristici premium:

 • 300 de servere în 42 de țări
 • 5 conexiuni simultane - pentru abonați anual. (Două conexiuni dacă plătiți lunar)
 • Fără jurnalele de utilizare
 • Aplicații pentru Windows, Mac, iOS și Android
 • StickyPassword gratuit (Plan Premium)
 • Shimo VPN Manager (cu planul anual)
 • Proces gratuit de 500 Mb
 • Suport bazat pe bilete

Viteză și performanță

Toate testele de viteză au fost efectuate dintr-o locație din Europa Centrală. Serverele au fost testate de cinci ori pentru a stabili o medie. Viteza mea medie fără VPN a înregistrat 70 de Mbps în ziua testelor. Au fost testate serverele germane, americane de pe coasta de est și din Marea Britanie. Serverul german a fost cel mai performant oferind viteze medii de descărcare de 32 Mbps. Atat serverele din Marea Britanie cat si din SUA au avut o medie de aproximativ 15 Mbps, Marea Britanie fiind putin mai rapida (probabil datorita proximitatii sale).

Toate serverele s-au comportat suficient de bine pentru a putea transmite în HD. Cu toate acestea, o scădere de 40 până la 50 Mbps este destul de masivă - iar persoanele cu o conexiune la internet mai lentă pentru a începe - pot găsi că nu sunt în stare să curgă fără buffer. Viteza de încărcare a rămas mult mai stabilă și a scăzut doar cu o cantitate mică în comparație cu testul meu de bază. Nu am descoperit nicio scurgere IP, scurgeri DNS sau WebRTC atunci când testez Tiger VPN, ceea ce este o veste excelentă. Cu toate acestea, nu am testat scurgeri IPv6, deoarece nu am o conexiune IPv6 în acest moment.

Prețuri și planuri

2 ani

$ 4.16
pe luna

12 luni

$ 6,67
pe luna

6 luni

$ 8,33
pe luna

TigerVPN urmărește calea standard a industriei atunci când vine vorba de prețuri și planuri. Clienții pot alege dintr-un contract pe termen de 1, 6 sau 12 luni. Există reduceri tot mai mari oferite pentru angajamente mai îndelungate. Prețurile TigerVPN sunt destul de medii. 6,67 USD pe lună pentru cele mai mici prețuri (un abonament anual) nu este prea rău și se compară favorabil cu alte VPN-uri - deși, cu siguranță, este posibil să obții ceva mai bun pentru mai puțin.

Planul anual vă oferă până la cinci conexiuni simultane. Pe de altă parte, 11,99 USD pentru un abonament de o lună este destul de abrupt, iar tu ai doar două conexiuni. TigerVPN oferă un proces gratuit pentru noii clienți să experimenteze serviciul. Procesul este limitat la doar 500 MB de date și locații selectate. Cu toate acestea, este o caracteristică binevenită pentru cei care doresc să încerce înainte de a cumpăra. Opțiunile de plată sunt normale cu cardurile obișnuite de credit / debit și PayPal ca opțiuni. Am fost fericit să văd și posibilitatea de a plăti în Bitcoin. Aceasta înseamnă că se poate obține un grad suplimentar de anonimat.

Confidențialitate și securitate

OpenVPN este protocolul implicit. Aceasta oferă cea mai mare securitate pentru utilizatori. TigerVPN oferă, de asemenea, utilizatorilor opțiunea de a trece la L2TP. TigerVPN folosește criptarea standard AES-256-CBC din industrie cu protocolul OpenVPN setat în mod implicit. Din păcate, TigerVPN nu acceptă secretul perfect înainte, ceea ce înseamnă că probabil nu este sigur de NSA. TigerVPN afirmă clar că nu sunt stocate jurnalele de utilizare. Cu toate acestea, unele detalii ale conexiunii, inclusiv timbrele de timp și lățimea de bandă sunt "stocat temporar".

Având în vedere că Slovacia nu are legi legale privind păstrarea datelor, acest lucru este frustrant. Cei cu nevoi mari de confidențialitate se vor încrunta probabil pe jurnalele de conectare și ar trebui să se uite în altă parte. Cu toate acestea, pentru marea majoritate a oamenilor, jurnalele de conectare nu ar trebui să fie o problemă. TigerVPN permite partajarea fișierelor și are servere optimizate pentru acesta. TigerVPN permite torrenting P2P pe majoritatea serverelor, deși solicită să se abțină de la această activitate pe serverele lor din SUA. În total, TigerVPN folosește o criptare destul de decentă, deși este în continuare sub nivelul ExpressVPN,
de exemplu.

Gânduri finale

TigerVPN este un VPN OK, care are un preț similar cu multe alte VPN-uri de pe piață (dacă plătiți anual). Cu toate acestea, merită menționat că este posibil să obțineți un VPN cu jurnalele zero care deblochează Netflix SUA pentru mai puțin. VPN funcționează bine pe toate platformele populare și are o îngrijire destul de decentă pentru clienți. Deși, din păcate, nu are suport pentru chat-uri live, precum multe VPN-uri în gama sa de preț. TigerVPN susține că deblochează US Netflix, dar în testele mele, nu a reușit.

Cu toate acestea, a deblocat cu succes iPlayer în momentul scrierii. Cu unele jurnale de conexiune, nu există un secret perfect avansat în suita sa de criptare și lipsa unui comutator - acest VPN este departe de a fi în culmea confidențialității VPN. Vitezele lente sunt de asemenea un motiv de îngrijorare, iar consumatorii s-au plâns cu privire la variațiile de viteză de pe servere. Toate acestea luate în considerare, trebuie să trag concluzia că acest VPN este prea scump. Uită-te în altă parte.

Vizitați TigerVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me