SpyOff


 • Prețuri

  Din $ 11.50
  / luna

ACTUALIZARE: SpyOff nu mai acceptă înregistrări de clienți noi.

ProPrivacy.com Scor
6.2 din 10

rezumat

SpyOff pare să încerce să furnizeze un serviciu de calitate. Din păcate, însă, nu am reușit să obținem informațiile necesare de criptare pentru a ne putea recomanda această VPN pentru confidențialitate. În experiența noastră, furnizorii care se potrivesc cu privire la detaliile de criptare au de obicei ceva de ascuns. Vitezele de conectare s-au dovedit a fi adecvate, iar clientul VPN este ușor de utilizat pe toate platformele.

Caracteristici

Sareta S.r.l (compania-mamă a SpyOff) are sediul în San Marino. San Marino este considerat bun pentru confidențialitate, deoarece nu este o națiune cu 5 ochi. Sareta are birouri și angajați germani, iar site-ul web SpyOff și clienții VPN sunt disponibili în engleză sau germană.

 • Fără jurnale
 • Trei conexiuni simultane
 • Peste 21.000 de adrese IP în 21 de țări
 • Killswitch
 • Aplicații pentru toate platformele
 • Alegerea criptării, inclusiv OpenVPN
 • Performanțe de încredere (deblochează Netflix SUA)

Viteză și performanță

Vitezele au fost testate pe o conexiune de internet de 30 Mbps. VPN a determinat scăderea vitezei de conectare cu două treimi, serverele britanice și franceze înregistrând ambele o umbră sub 10 Mbps. Serverele americane au arătat o scădere similară cu aproximativ 9 Mbps. În timp ce aceste viteze sunt în regulă pentru streaming, acestea sunt cu greu minți și probabil vor cauza unele probleme cu jocurile și HD intensiv. Astfel, aceasta nu poate fi cea mai bună opțiune pentru Netflix.

Nu au fost detectate scurgeri IP, scurgeri DNS sau WebRTC, folosind acest VPN. Cu toate acestea, nu am putut să testez IPv6, deoarece ISP-ul meu nu oferă conexiuni IPv6.

Preț

1 lună

$ 11.50
pe luna

SpyOff are trei planuri de abonament care diferă doar în ceea ce privește prețul. 11,50 USD vă vor cumpăra o lună "Incepator" serviciu. Prețul scade la 8,10 USD pe lună dacă plătiți anual. Fiecare plan vine cu toate serverele disponibile. În mod alternativ, puteți opta pentru a plăti 12,50 USD pentru planul Premium Plus - facturat de asemenea o dată pe an - care include Suport Premium și "Trucuri VPN" (nu pare să merite banii în plus).

În general, SpyOff poate fi considerat un serviciu VPN scump, care pare o eliminare. Personal. Aș prefera să obțin cea mai bună VPN din lume la un preț mai ieftin. Sau, unul dintre cei mai buni, pentru mai mult de jumătate din cost.

Abonații pot plăti pentru SpyOff doar cu un card de credit major. Nu este permis Bitcoin sau Paypal. În sfârșit, în ciuda oferirii unei garanții de returnare de 30 de zile, este de remarcat faptul că mulți abonați s-au plâns că VPN refuză să-și onoreze politica de rambursare - în schimb, referindu-i consumatorii la amprenta în politica sa.

Confidențialitate și securitate

SpyOFF are o politică zero jurnal. Aceasta înseamnă că nu are date care să fie predate autorităților în cazul în care trebuie să fie abordat cu un mandat.

Utilizatorii VPO SpyOFF pot alege între criptarea PPTP, L2TP și OpenVPN. Din păcate, solicitarea mea pentru informații exacte despre implementarea OpenVPN a fost refuzată, ceea ce înseamnă că nu sunt în măsură să verific dacă această VPN este bună în scopuri de confidențialitate..

"Conexiunea cu SpyOFF este securizată prin criptarea SSL pe fiecare sistem. Nu vă putem oferi o suită completă de criptare."

Gânduri finale

Având în vedere costul acestui VPN, este greu să nu fii critic. Vitezele erau în regulă, dar cu siguranță nu sunt rapide. Și, în ciuda faptului că s-a descoperit că deblochează cu succes Netflix, probabil că va fi prea lent pentru a vă bucura de fluxurile HD. Având sediul în San Marino și având o politică zero-log-uri este câștigător, dar fără detalii specifice despre implementarea sa OpenVPN, am rămas în imposibilitatea de a judeca dacă acest VPN este bun pentru confidențialitate.

Asistența clienților nu este disponibilă prin chat live, în ciuda costurilor abonamentului astronomic. Și am găsit, de asemenea, că firma a răspuns lent la solicitările de e-mail, ceea ce a fost frustrant. Clienții sunt ușor de utilizat și au un comutator de ucidere - deci nu este totul rău. Și nu am descoperit nicio scurgere, ceea ce este promițător.

Impresia mea generală este că acest tânăr VPN are potențial. Cu toate acestea, în acest moment este prea scump pentru ceea ce obțineți. Poate că, în timp, VPN va înțelege de ce este important să fim transparenti cu privire la criptarea sa; ceea ce ar îmbunătăți cu siguranță această revizuire. Nu putem decât să sperăm.

În cele din urmă, solicităm VPN să înceapă să-și onoreze politica de rambursare, iar acest lucru nu va face decât să-și tacă reputația.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me