SecurityKISS


ProPrivacy.com Scor
6 din 10

rezumat

SecurityKISS ca companie își desfășoară activitatea din Dublin, Irlanda. Deși Irlanda nu este la fel de groaznică ca Marea Britanie în ceea ce privește legile privind confidențialitatea, păstrarea datelor este încă o problemă importantă. Irlanda respectă Legea privind protecția datelor din 1988 (modificată în 2003), care este în mare măsură depășită și conține declarații vagi precum: "datele nu trebuie păstrate mai mult decât este necesar în acest scop sau în scopurile respective" (secțiunea 2 alineatul (1) litera (c) (iv) din lege). Inutil să spun, călcați cu atenție atunci când utilizați SecurityKISS!

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  17 Mbps
 • competență
  Irlanda
 • Conexiuni simultane
  10
 • ţări
  16

Caracteristici

Numărul de servere VPN la care aveți acces cu SecurityKISS depinde de planul pentru care v-ați înscris. Utilizatorilor gratuit li se oferă opt opțiuni de server (trei din SUA, două din Marea Britanie, două din Franța și un server german). Cel mai scump plan vă permite să alegeți dintre 67 de servere din 16 țări.

Nu este necesar să înregistrați un cont la SecurityKISS, iar cantitatea de conexiuni simultane depinde de pe câte dispozitive instalați software-ul.

SecurityKiss oferă și un "tunel exclusivist" caracteristică încorporată în clientul VPN. Aceasta este o opțiune în cadrul clientului SecurityKISS, care funcționează ca un comutator de ucidere pe internet. Când conexiunea dvs. la VPN scade, la fel și conexiunea dvs. la internet. Această caracteristică împiedică trecerea oricăror scurgeri de date.

Accesați SecurityKISS »

Viteze și performanță

Cu SecurityKISS folosind OpenVPN, o anumită pierdere de viteză va avea loc ca urmare a securității suplimentare. Cu toate acestea, am testat planurile gratuite și plătite ale SecurityKISS pentru a vedea cum funcționează serviciul acolo unde contează: viteza.

Vitezele de descărcare SecurityKISS

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii.

După cum vedeți, am avut o scădere semnificativă a vitezei când am fost conectat la serviciul SecurityKISS. Deși acest lucru are sens cu o VPN gratuită, rezultatele mele au fost oribil de inconsistente. SecurityKISS pare a fi suficient pentru a face unele navigări web standard.

Scurgerile de DNS și IP prin IPLEAK.net au fost verificate, deși vă recomand să testați acest lucru de fiecare dată când vă conectați la un server VPN.

Prețuri și planuri

1 lună

$ 0.00
pe luna

SecurityKISS urmează o abordare similară cu CyberGhost și Tunnelbear, cu un nivel gratuit disponibil. Desigur, planul gratuit vine cu anumite restricții. Acestea includ un capac de date de 300 MB zilnic, locații de server limitate și viteze mai mici.

Prețurile SecurityKISS

De asemenea, SecurityKISS are patru planuri plătite, dar am fost dezamăgit să văd capace de lățime de bandă pe fiecare plan, cu excepția "Smarald" plan. Planul Emerald este "coincidență" de asemenea, cel mai scump plan, la 10 dolari pe lună.

Prețurile pentru planurile SecurityKISS sunt ușor sub medie, dar limitele de lățime de bandă incluse în aceste planuri fac din SecurityKISS o opțiune proastă dacă doriți să faceți streaming sau descărcare. În plus, anumite locații (cum ar fi Hong Kong, Singapore și Rusia) sunt disponibile numai cu planuri de nivel superior.

În condițiile în care SecurityKISS oferă o VPN gratuită, absența unei garanții de returnare a banilor este oarecum de înțeles. Dacă alegeți să anulați, SecurityKISS vă oferă o rambursare proporțională a oricăror solduri rămase în contul dvs..

SecurityKISS are o gamă impresionantă de opțiuni de plată, inclusiv toate principalele carduri de credit, Bitcoin, Paypal și transferuri bancare. Sunt deosebit de fericit să văd Bitcoin, deoarece acest lucru crește anonimatul general.

Securitate și confidențialitate

SecurityKISS vă oferă opțiunea de a alege între protocolul OpenVPN și L2TP / IPsec. Cei care caută securitate maximă vor fi bucuroși să vadă opțiunea pentru OpenVPN, dar L2TP / IPsec are și avantaje.

Am menționat mai devreme că SecurityKISS este o companie irlandeză. Aceasta înseamnă că este supusă legilor irlandeze privind păstrarea datelor. Deși nu am văzut niciun caz de securitate care să transmită guvernului datele utilizatorilor, acest lucru trebuie să ține cont.

Criptarea SecurityKISS este destul de ușoară cu criptare Blowfish pe 128 biți și certificate RSA de 1024 biți pentru sesiuni. Deși acest lucru nu este groaznic, aș dori să văd un nivel îmbunătățit de criptare (de exemplu, AES-256) înainte de a recomanda SecurityKISS.

Un alt aspect crucial al oricărei VPN este politica de logare care există. Deși SecurityKISS pretinde un mediu fără jurnal, acestea păstrează, de fapt, jurnalele de conexiune care conțin adresa dvs. IP, ora de conectare și alte detalii.

Politica SecurityKISS privind activitatea P2P și torrenting nu sunt menționate nicăieri, deși există o gamă largă "Utilizări interzise ale serviciului," care spune că toți utilizatorii ar trebui să respecte legile privind drepturile de autor. Indiferent, cu excepția cazului în care sunteți înscris la planul Emerald (fără capac de date), probabil că nu veți dori oricum să faceți torenting.

Ușurință în utilizare

Site-ul SecurityKISS este relativ ușor de navigat, dar voi menționa că tema și designul general al site-ului pare puțin depășite. Deși calitatea site-ului web nu are, în mod evident, nicio influență asupra faptului că SecurityKISS este un serviciu VPN bun, un site profesional, bine proiectat, nu afectează!

Am observat că există un blog oficial SecurityKISS cu mai multe articole despre securitate, cenzură și geo-restricții. Aceasta este o atingere plăcută care menține clienții informați și angajați.

A sustine

SecurityKISS oferă asistență prin e-mail și un serviciu de chat în direct (prin Zendesk) care funcționează în timpul programului de lucru obișnuit. Există, de asemenea, o secțiune de întrebări frecvente și mai multe ghiduri de depanare pentru diferite dispozitive și scenarii. Acest nivel de asistență verifică un serviciu VPN gratuit.

Pentru a înțelege mai bine timpul de răspuns și cunoștințele personalului de asistență, am contactat SecurityKISS prin intermediul serviciului de chat live.

După cum puteți vedea, chat-ul live a fost prea ocupat pentru a răspunde și mi s-a cerut să-mi las adresa de e-mail pentru a primi un răspuns. Din păcate, nu am primit încă niciun răspuns de la SecurityKISS. Voi actualiza acest lucru în consecință când (dacă?) SecurityKISS răspunde.

SecurityKISS rulează, de asemenea, o pagină Facebook, oferindu-vă un alt mod (și poate mai rapid) de a lua legătura cu ei.

Procesul

Înscrierea

Înregistrarea la SecurityKISS este la fel de ușoară pe cât o primește cu orice serviciu VPN. Nu trebuie să creați un cont sau să vă înregistrați la SecurityKISS. Pur și simplu furnizați o adresă de e-mail pentru SecurityKISS să vă trimită informații relevante și să plătiți, și sunteți bine!

Desigur, există ID-uri de client, care identifică și urmăresc utilizatorii plătiți pentru SecurityKISS. ID-ul dvs. particular de client este și modul în care primiți link-uri trimise pentru a descărca serviciile plătite de SecurityKISS.

Client VPN Windows

Clientul SecurityKISS Windows este un client VPN foarte ușor, având doar un fișier de instalare de 2,58 MB. Clientul se poate descurca cu o ușoară reelaborare, deoarece aspectul și senzația lasă ceva de dorit.

Puteți schimba cu ușurință serverele și vizualiza statistici de conexiune din interiorul clientului și "tunel exclusivist" caracteristică este în esență un comutator automat de ucid internet. "tunel exclusivist" caracteristica poate fi activată de la client, deși acest lucru necesită să vă conectați mai întâi la un server.

Alte platforme

SecurityKISS are clienți personalizați disponibili pentru Windows și Mac. Utilizatorii iOS pot accesa și SecurityKISS prin intermediul standardului L2TP sau GuizmOVPN, un GUI OpenVPN, deși această metodă necesită un dispozitiv iOS fără probleme. Întreruperea în închisoare a unui dispozitiv iOS este o propunere zemoasă și ar trebui să procedați cu precauție.

Client Android SecurityKISS

Spre deosebire de iOS și alte platforme mobile, utilizatorii Android au o aplicație exclusivă SecurityKISS pe care o puteți descărca din magazinul Google Play.

Aplicația SecurityKISS Android este extrem de ușor de utilizat, browserul de server inclus vă permite să selectați și să schimbați rapid serverele VPN.

Gânduri finale

SecurityKISS ca opțiune gratuită nu este groaznic, datele de 300 MB / zi limitează o cantitate destul de generoasă în comparație cu alte VPN-uri gratuite. Dacă vă bucurați de serviciul SecurityKISS, dacă puteți plăti în Bitcoin și fără a vă înregistra un cont, adăugați și un grad frumos de anonimat.

Pe de altă parte, viteza de conectare a fost în mare măsură inconsistentă și nu am auzit niciodată de la SecurityKISS cu privire la interogarea mea de asistență. Împerechează-le cu faptul că SecurityKISS este supusă legilor dure ale Irlandei de păstrare a datelor și este ușor de văzut de ce SecurityKISS este un VPN pe care probabil că vrei să-l eviți.

Accesați SecurityKISS »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me