PureVPN

 • Prețuri

  Din $ 2,88
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • deblochează:


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

ProPrivacy.com Scor
9.5 din 10

rezumat

PureVPN este un serviciu VPN bazat pe Hong Kong, remarcabil pentru numărul foarte mare de locații de server. De asemenea, recent nu a trecut niciun fel de jurnal, ceea ce este ideal pentru confidențialitate. Lista de funcții a PureVPN este extinsă și va menține fericit chiar și cel mai solicitant utilizator VPN. De asemenea, deblochează aproape orice serviciu de streaming pe care ai putea spera să îl accesezi.

Statistici rapide

 • ţări
  141
 • Conexiuni simultane
  5
 • competență
  Hong Kong
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  77.37 Mbps

Preț

24 de luni

Ofertă de 2 ani cu 74% reducere!

74% reducere


$ 2,88
pe luna

1 lună

$ 10.95
pe luna

Așa cum este de obicei, nivelurile de prețuri ale PureVPN se referă numai la cât timp cumperi un abonament. Toți clienții au acces la toate funcțiile PureVPN. Trebuie spus că planul de o lună este puțin scump, dar costul pe lună dacă cumpărați un abonament anual sau mai mult este destul de ieftin!

O garanție de returnare de 31 de zile este disponibilă (7 zile dacă achiziționați doar un abonament de o lună), dar asigurați-vă că anulați acest lucru la timp dacă nu doriți să continuați cu abonamentul. PureVPN are reputația de a fi strict cu restituirile. O opțiune mai sigură este să plătiți 2,50 USD pentru proba de 3 zile.

PureVPN acceptă plata prin card de credit / debit, PayPal, AliPay și CashU. O plată potențial anonimă este posibilă prin carduri cadou sau o varietate de criptomonede procesate de către un furnizor de plăți terț cu sediul în SUA.

După cum vom discuta mai târziu, însă, PureVPN nu este o alegere bună pentru cei care au nevoie de o mare intimitate. Avantajele plății în mod anonim pentru PurePN sunt, prin urmare, oarecum limitate. De asemenea, este de remarcat faptul că plata prin metode potențial anonime nu este rambursabilă.

Platforme de plată acceptate


Visa / MasterCard


Amex


Criptomonedă

Caracteristici

torrenting
ţări 141
Conexiuni simultane 5
Suport de router
Seriale metalice sau virtuale Metalul gol
Port forwarding
Selectarea portului
Routere acceptate DD-WRT, Asus, Linksys, Tomate, TP-Link, Belkin, pfsense, Buffalo Sabai, Sabai și altele
Total servere 2000

PureVPN marchează clar ce locații sunt virtuale, adică nu au un server fizic amplasat acolo, dar care sunt răsfățate folosind rutare DNS inteligente. Pentru majoritatea utilizatorilor, indiferent dacă folosesc sau nu o locație virtuală vor fi complet irelevanți.

În locațiile în care sunt utilizate servere fizice, toate sunt servere cu un singur locanț din metal gol. Acest lucru este bun, deoarece serverele metalice goale sunt mult mai sigure decât instanțele VPS software găzduite pe servere partajate.

PureVPN WiFi Security

Această caracteristică simplă detectează automat când vă conectați la o rețea WiFi nerecunoscută care vă oferă securitatea conexiunii prin activarea VPN. Aceasta este o modalitate excelentă de a vă asigura că nu navigați niciodată pe internet pe un hotspot WiFi nesigur, fără protecția oferită de VPN.

Adrese IP dedicate

Unul dintre cele mai mari puncte forte ale PureVPN este că va debloca aproape orice serviciu de streaming cunoscut omenirii. Acestea includ servicii precum BBC iPlayer și Netflix, care se bazează pe IP, cunoscute ca aparținând companiilor VPN.

PureVPN poate face acest lucru, deoarece (ușor confuz) oferă două tipuri de „adresă IP dedicată”. Primul tip sunt IP-urile temporare create pentru a accesa un anumit eveniment sau un serviciu de streaming online. Deci sunt „dedicate” acelui pachet sau serviciu, dar sunt partajate între mulți utilizatori.

Dacă găsiți un serviciu blocat utilizatorilor VPN, atunci contactați pur și simplu asistența de chat live 24/7 a PureVPN și aproape sigur vă vor putea oferi o adresă IP a serverului care funcționează..

Pe lângă acest tip de „IP dedicat”, PureVPN închiriază tipul mai tradițional de IP dedicat pentru 1,99 USD pe lună. Acestea sunt IP-uri cu un singur utilizator care sunt unice pentru contul dvs..

Aceste IP-uri personale unice sunt, de asemenea, bune pentru a evita blocurile care vizează intervalele IP VPN cunoscute. În plus, acestea sunt utile pentru persoanele care rulează lucruri precum serverele de jocuri sau care doresc să acceseze resurse LAN care necesită conectarea la o adresă IP statică fixă.

Redirecționare avansată a porturilor

Ca majoritatea serviciilor VPN moderne, PureVPN oferă un firewall NAT pentru a preveni conexiunile de intrare nesolicitate. Problema cu firewall-urile NAT este că sunt bune pentru securitate, dar sunt ceva mai scăzut dacă, cum ar fi torrent-head-urile P2P, doriți de fapt conexiuni de intrare nesolicitate, pentru a facilita mai bine partajarea fișierelor.

Redirecționarea porturilor rezolvă această problemă permițând utilizatorilor să deschidă găuri (fire) în firewall-ul NAT prin care pot trece conexiunile primite. În plus față de torrentere, această caracteristică este utilă oricui dorește să acceseze resurse precum imprimante, unități LAN și jocuri sau servere media care se află în spatele VPN.

Vă rugăm să consultați Ghidul nostru final de transmitere a porturilor VPN pentru o discuție completă despre această caracteristică, inclusiv problemele potențiale.

De remarcat, totuși, faptul că redirecționarea porturilor nu funcționează dacă se folosesc IP-uri partajate (rețea NAT).

PureVPN deblochează Netflix?

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Netflix
iPlayer
Amazon Prime
Hulu

Pe lângă serviciile noastre de referință Netflix și BB iPlayer, PureVPN deblochează Amazon Prime, Hulu și multe altele. Într-adevăr, datorită utilizării IP-urilor dedicate (de ambele tipuri), PureVPN este unul dintre cele mai bune servicii VPN de pe piață pentru deblocarea serviciilor de streaming și accesarea unor evenimente sportive restrânse. PureVPN va debloca, de asemenea, videoclipurile Youtube care sunt restricționate în regiunea dvs..

Viteză și performanță

Mai jos este un grafic în direct care arată viteza curentă pentru PureVPN în testele noastre avansate de viteză.

Trebuie spus că am observat o scădere notabilă a performanței generale a vitezei PureVPN în ultimul an. Viteza medie a anului trecut a fost de 29 Mbits / s respectabile, dar în ultima lună, am înregistrat o medie de doar 9,1 Mbits / s.

Totuși, acest lucru nu ne spune povestea completă, deoarece rezultatele de viteză maximă din ultima lună au fost de 232,8 Mits / s foarte respectabile. Aceasta înseamnă că, atât timp cât vă conectați la un server din apropiere, este posibil să experimentați performanțe excelente de viteză atunci când utilizați PureVPN.

Timpurile de căutare DNS sunt puțin subconfortante (media 0,52 secunde și maxim 6,97 secunde), iar utilizatorii PureVPN suferă cel mai lung timp mediu de așteptare din cărțile noastre atunci când se conectează la serviciu. Dar aceasta este în continuare doar 14,1 secunde.

Testele de scurgere

Am efectuat teste de scurgere IP folosind instrumentul ipleak.net de sursă deschisă. Toate testele au fost efectuate într-o mașină virtuală proaspătă cu un browser care acceptă WebRTC instalat. Am setat acest browser la modul privat / incognito pentru fiecare test pentru a preveni cașarea problemelor care confundă rezultatele.

În Windows, nu am detectat probleme, dar clientul macOS a scăpat adresa noastră IPv6 atât prin DNS obișnuit, cât și prin WebRTC.

Nu a fost detectată nicio scurgere WebRTC IPv4 atunci când am dezactivat IPv6, totuși, proprietarii de Mac cu conexiuni IPv6 ar trebui să fie bine doar dezactivând manual IPv6 în macOS. Dar doar pentru a fi siguri, vă recomandăm să dezactivați și WebRTC în browser.

Nu s-au detectat scăpări IP atunci când se folosesc suplimente proxy ale browserului, deși este de remarcat faptul că complementul „Împiedică funcția de scurgere WebRTC” împiedică scurgerile WebRTC doar pentru conexiunile proxy proprii. Nu previne scurgerile WebRTC atunci când utilizați VPN.

În prezent, nu putem testa teste de scurgeri IPv6 în Android, dar nu am detectat nicio scurgere IPv4 de niciun fel.

Limitele datelor
Limitele de lățime de bandă
S-a detectat o scurgere WebRTC?
ProPrivacy.com SpeedTest (medie) 77.37
ProPrivacy.com SpeedTest (maxim / spargere) 252.3

Ușurință în utilizare

PureVPN oferă aplicații Windows, macOS și Android VPN. Pe lângă Android-ul obișnuit, PureVPN oferă aplicații personalizate pentru Amazon Firestick și Android TV. PureVPN are, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome și Firefox, și applet personalizat pentru Kodi și DD-WRT. ptiu!

O nouă aplicație Linux OpenVPN este disponibilă, deși aceasta este doar linie de comandă. O aplicație VPN pentru iPhone nu este disponibilă la momentul scrierii acestei recenzii, dar este în curs de revizuire din App Store.

Ghiduri de configurare manuale bune sunt disponibile pentru o combinație uluitoare de platforme și protocoale VPN. Aceasta include iOS, Linux (multe distros) și o varietate de routere.

Compatibilitate

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

ferestre
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Clientul Windows

Clientul Windows oferă o animație destul de drăguță în timp ce se instalează. Odată instalat, arată inteligent și este dotat cu funcții utile.

clientul Windows purppn

Începe prin a vă întreba ce mod doriți să utilizați: fluxul, libertatea internetului, securitatea / confidențialitatea, etc. PureVPN nu explică în detaliu ce diferență face fiecare mod la setările de conectare, așa că presupunem că sunt corect optimizate pentru sarcinile publicitate.

modul de selectare a clientului Windows purvpn

VPN Hotspot utilizează funcția Hotspot integrată Windows 10 pentru a permite altor dispozitive să se conecteze prin Windows la internet, în timp ce beneficiază de protecție VPN. Acest lucru este cu siguranță, dar este disponibil numai pentru utilizatorii Windows 10 și numai dacă aveți o interfață WiFi compatibilă cu funcția Windows Hotspot (mulți nu sunt).

Suntem încântați să remarcăm că funcțiile care au fost cândva disponibile pentru utilizatorii de curent sunt acum unde aparțin - în Beta și sunt disponibile numai pentru cobai voluntari. Aceasta include tuningul împărțit și „Gravitatea” (un blocant de anunțuri și o funcție de căutare sigură, care filtrează rezultatele explicite dintr-o selecție de motoare de căutare populare).

În mod implicit, clientul Windows folosește protocolul VPN IKEv2. Aceasta este o alegere din ce în ce mai populară, deși nu este testat în luptă în modul în care este OpenVPN, IKEv2 este considerat pe scară largă sigur și este, fără îndoială, mai rapid decât OpenVPN.

Este bine să vedeți că protecția IPv6 împotriva scurgerilor este activată în mod implicit, deși comutatorul de ucidere bazat pe firewall nu este. Acesta este cel mai bun tip de comutator de ucidere, deoarece împiedică orice trafic de intrare sau ieșire a computerului în afara tunelului VPN. De asemenea, a supraviețuit unui accident de software simulat și astfel folosește pereți Firewall la nivel de sistem. Din nou, acest lucru este bun.

La fel ca majoritatea serviciilor VPN, PureVPN oferă adrese IP partajate. Spre deosebire de majoritatea serviciilor VPN, această caracteristică este opțională. Veți obține beneficiul de confidențialitate prin utilizarea IP-urilor partajate cu opțiunea de rețea NAT activată. Utilizatorilor non-NAT li se atribuie o adresă IP unică.

Prin urmare, este important să rețineți că, în mod implicit, software-ul PureVPN va selecta conexiuni NAT sau non-NAT în funcție de disponibilitate. Dacă doriți să utilizați IP-uri partajate, trebuie să specificați tipul de rețea NAT în setările avansate ale clientului.

Alte platforme

Aplicația Mac pare identică cu aplicația Windows în aproape toate sensurile. Un lucru pe care nu îl are este protecția împotriva scurgerilor IPv6, deci va trebui să dezactivați IPv6 IPv6 manual în macOS. Se pare că previne scurgerile WebRTC IPv4, dar din nou, nu blochează scurgerile IPv6 WebRTC.

În prezent, clientul Mac nu acceptă IKEv2. Utilizează protocolul SSTP VPN în mod implicit, dar acesta poate fi schimbat în OpenVPN (UDP sau TCP). Deoarece utilizează clientul VPN încorporat în mod implicit, VPN va rămâne pe loc, chiar dacă clientul PureVPN se blochează..

Aplicația Android face sport chiar și mai multe funcții decât aplicațiile de pe desktop. Oferă redirecționarea porturilor, un comutator de ucidere și „WiFi sigur”. Singurele protocoale VPN acceptate sunt OpenVPN (UDP sau TCP) și IKEv2, dar acestea sunt singurele protocoale VPN pe care ar trebui să le folosești în aceste zile, acest lucru nu este într-adevăr o problemă.

Aplicația OpenVPN pentru linia de comandă pentru fântâni funcționează Linux, dar este mai degrabă de bază. În afară de venirea preconfigurată pentru PureVPN, nu putem vedea niciun avantaj în utilizarea lui peste clientul obișnuit al liniei de comandă OpenVPN..

Linia de comandă PureVPN OpenVPN

Complementele browserului

Complementele proxy pentru browser sunt disponibile pentru Firefox și Chrome. Acestea sunt utile pentru deteriorarea rapidă a locației dvs., dar nu oferă beneficii de securitate sau confidențialitate, deoarece conexiunile proxy nu sunt criptate.

purevpn pentru conectarea Windows

Serviciu clienți

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Banii inapoi garantat
Suport 24 de ore
Chat live
Încercare gratuită Nu Da - 3 zile Nu
Lungimea garanției înapoi 31 30 30

Auditul nostru pentru serviciile clienților pentru 2020 a fost în general foarte favorabil pentru PureVPN. Personalul său de chat în direct 24 de ore din 7 are cunoștință despre majoritatea lucrurilor despre care ne așteptăm ca personalul de asistență din prima linie să aibă cunoștințe și să fie încântat să transmită întrebări cu privire la mai multe probleme tehnice departamentului corect pentru un răspuns prin e-mail ulterior.

Aceste răspunsuri prin e-mail au fost, în general, rapide și au răspuns bine la întrebările noastre. Singura problemă a fost aceea că nu am primit niciun răspuns la una dintre întrebările noastre cele mai grele.

Confidențialitate și securitate

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

Banii inapoi garantat
Suport 24 de ore
Chat live
Încercare gratuită Nu Da - 3 zile Nu
Lungimea garanției înapoi 31 30 30

competență

PureVPN are sediul în Hong Kong, care, deși este guvernat de China, se bucură de un acces la internet cel mai liber și necenzurat din lume.

Jurnale

Furnizorii VPN din Hong Kong nu sunt obligați să păstreze nicio formă de jurnal. Până de curând PureVPN păstraa jurnalele de conexiune extinse, care erau folosite pentru a ajuta FBI să ajute la prinderea unuia dintre utilizatorii săi. Acest lucru s-a schimbat acum. PureVPN și-a actualizat politica de confidențialitate și este acum oficial VPN fără jurnal.

Un „set minim de date este necesar pentru a vă ajuta cu asistență tehnică, rezolvarea problemelor de conectare și depășirea problemelor specifice regiunii”, dar adresa IP de la care vă conectați, IP-ul serverului VPN la care vă conectați și un marcaj de timp atunci când vă conectați nu sunt păstrate.

Mulțumim foarte mult această mișcare.

Protocoale de criptare

PureVPN
NordVPN
ExpressVPN

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP

La client, modurile diferite utilizează probabil că utilizează protocoale diferite, deși IKEv2 și SSTP par a fi implicitele. Când utilizați OpenVPN, PureVPN utilizează următoarele setări:

Canal de date: un cifru AES-256-CBC cu autentificare hash HMAC SHA1.

Canal de control: un cifru AES-256-CBC cu criptare de strângere de mână RSA-2048 și autentificare cu hash HMAC SHA384. Un secret înainte perfect este oferit printr-un schimb de chei Diffie-Hellman (DHE), deși nu știm care este lungimea cheii.

Aceasta este o configurație sigură care se potrivește sau depășește recomandările noastre minime cu privire la toate punctele. Pentru mai multe detalii, consultați Ghidul de criptare VPN.

Alte lucruri

După cum sa menționat deja, PureVPN folosește doar servere metalice goale. Utilizează „locații virtuale”, dar acestea sunt găzduite pe servere direct sub controlul PureVPN și deci nu prezintă o amenințare la adresa securității. De asemenea, suntem încântați să observăm că PureVPN gestionează acum toate solicitările DNS folosind servere DNS interne pentru o confidențialitate maximă.

Nu este atât de bine că site-ul web PureVPN folosește o varietate de trackere care invadează confidențialitatea pe site-ul său web, inclusiv Google analytics. Cu toate acestea, acestea nu afectează confidențialitatea sesiunilor de navigare VPN.

Toate aplicațiile PureVPN oferă OpenVPN prin TCP, care presupunem că utilizează portul 443. Acest lucru poate fi eficient pentru a învinge blocurile VPN, dar este ușor de învins folosind măsuri de cenzură mai sofisticate. PureVPN nu oferă nici o tehnologie suplimentară de ofuscare VPN.

Gânduri finale

Principalul lucru care reține acest serviciu VPN extrem de caracteristic a fost jurnalele de conexiune extinse pe care le-a păstrat. După ce a încetat să păstreze jurnalele care pot compromite confidențialitatea utilizatorilor săi, PureVPN este ușor de recomandat.

Mai ales, PureVPN este una dintre cele mai bune alegeri de pe piață, deoarece este foarte eficientă pentru a debloca aproape totul. Cu toate acestea, utilizatorii de Mac ar trebui să fie atenți să dezactiveze IPv6 pe sistemele lor (și probabil, de asemenea, WebRTC în browserele lor).

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me