PrivatePackets.io

 • Prețuri

  Din $ 3.00
  / luna

ProPrivacy.com Scor
7.1 din 10

rezumat

După cum vom vedea în această recenzie PrivatePackets.io, acesta nu este un serviciu VPN obișnuit în care vă conectați la internet printr-un server VPN care este condus și gestionat de un furnizor VPN. PrivatePackets.io face, în schimb, foarte ușor să vă configurați propriul VPN privat pe un server privat virtual (VPS), condus de furnizorul cloud DigitalOcean.

Caracteristici

Instalarea PrivatePackets.io folosește Linux Ubuntu ca sistem de operare și, în mod presupus, acceptă protocoalele OpenVPN, L2TP / IPsec, SSL și SSTP. Totuși, instrucțiunile de instalare sunt disponibile numai pentru L2TP / IPsec și nu sunt furnizate indicii despre modul de configurare SSL sau SSTP.


Puteți alege din una dintre cele 7 locații (New York, Amsterdam, San Francisco, Singapore, Londra, Frankfurt și Toronto) pe baza căreia se va baza „Droplet”. Rețineți că, odată ce această locație este selectată, este corectă - ați închiriat VPS-ul respectiv. Spre deosebire de un serviciu VPN obișnuit, nu poți sări pur și simplu între servere diferite.

Prin urmare, este important să alegeți cu atenție locația serverului dvs. VPS. Deoarece este serverul tău, nu există restricții cu privire la numărul de dispozitive simultane pe care le poți conecta, ceea ce face din aceasta o opțiune excelentă de securitate pentru o familie numeroasă, o întreprindere mică sau un grup extins de prieteni..

Viteze și performanță

Testele de viteză au fost efectuate pe o conexiune de bandă largă din Marea Britanie de 50Mbps / 3Mbps.

Viteze PrivatePackets.io

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii.

La un nivel considerabil mai mic de jumătate din viteza de descărcare a utilizării niciunui VPN, aceste rezultate sunt sincer dezamăgitoare.

Rețineți că, la fel ca în cazul rulării propriului dvs. VPN, această configurare nu include rezoluția DNS, astfel încât solicitările DNS sunt soluționate de furnizorul dumneavoastră implicit (de obicei ISP). Modificarea la Google DNS (8.8.8.8) va folosi un server Google DNS situat lângă locația indicată adresa IP a VPN-ului dvs. sau puteți alege locația serverului dvs. DNS folosind OpenNIC. De asemenea, va trebui să remediați eventualele probleme de scurgere IP WebRTC. Așa cum era de așteptat, nu am avut nicio problemă în a accesa BBC iPlayer la conectarea la VPN

Prețuri și planuri

1 lună

$ 3.00
pe luna

Prețul se face în două părți:

 • O taxă de configurare unică pentru PrivatePackets.io de 3 USD
 • Închiriere VPS de la DigitalOcean (rețineți că DigitalOcean se referă la un VPS ca „picătură”). Dacă închiriați deja un DropO Digitalan, puteți utiliza asta sau puteți închiria costul de bază de 5 USD pe lună.

Clienții noștri PrivatePackets.io beneficiază de un cod de referință pentru 10 USD (2 luni) de credit gratuit cu DigitalOcean, care este cu siguranță o afacere.

Rețineți că, din cauza costurilor foarte mici percepute de PrivatePackets.io, taxa de 3 USD nu este rambursabilă.

Ușurință în utilizare

VPN VS VPS

Un VPS este mai mult sau mai puțin exact cum sună - închiriați o parte din resurse pe un server fizic condus de o companie VPS (în acest caz DigitalOcean). Aceasta oferă un mediu închis care acționează ca și cum ar fi un server fizic complet de la distanță. Puteți instala orice sistem de operare pe un VPS (atât timp cât furnizorul îl permite) și trata VPS ca pe serverul dvs. personal de la distanță..

M-am uitat la modul de a rula propriul VPN pe un VPS înainte și utilizarea PrivatePackets.io oferă cele mai multe avantaje și dezavantaje ale acestui lucru în comparație cu utilizarea unui VPN obișnuit..

Avantajele unui server privat virtual

 • Îți administrezi propriul server VPN, deci nu trebuie să te bazezi pe terți (deși serverul fizic este condus și întreținut de DigitalOcean).
 • VPN acționează ca un server proxy, deci este perfect pentru accesarea serviciilor geore restricționate, atât timp cât VPS-ul se află în țara din care doriți să accesați serviciile din
 • VPS oferă o adresă IP privată. Aceasta o face o opțiune excelentă împotriva cenzurii (și va funcționa bine împotriva blocurilor IP în locuri precum China, deși nu se va apăra împotriva altor măsuri de cenzură, cum ar fi adulmecarea profundă a pachetelor)
 • Tot traficul dintre computer și VPS trece printr-un tunel VPN criptat. Atâta timp cât VPS este situat în afara zonei de influență a unui adversar (de exemplu, dacă cineva din Iran dorește să se sustragă cenzurii guvernamentale, și astfel creează un server VPS cu sediul în Europa), va oferi un nivel ridicat de confidențialitate
 • VPN pe VPS protejează, de asemenea, împotriva hackerilor atunci când folosesc hotspot-uri WiFi publice
 • Sunteți singurul utilizator, astfel încât lățimea de bandă a serverului este, teoretic, la 100%, deși limitările de lățime de bandă și încărcarea experimentată de centrul de date DigitalOcean pot afecta acest lucru (așa cum par pentru serverele DigitalOcean, date fiind rezultatele noastre de viteză!).

Dezavantajele unui VPS

 • Deoarece VPS furnizează o adresă IP statică care vă aparține, un adversar global (cum ar fi ANS sau forțele de poliție cu un nivel internațional) vă pot urmări cu ușurință activitatea de internet înapoi (adică pot solicita DigitalOcean să predea toate informațiile pe care le colectează. )
 • Nu este potrivit pentru piratarea drepturilor de autor - deținătorii de drepturi de autor vor trimite notificări DMCA (și similare) către DigitalOcean. Spre deosebire de furnizorii VPN care nu păstrează adesea niciun fel de jurnal și nu folosesc IP-uri partajate pentru a proteja clienții de acestea, DigitalOcean va avea aproape cu toții o vedere foarte slabă asupra pirateriei și va închide probabil contul dvs. (și, probabil, va transmite detaliile dvs. deținătorului dreptului de autor)
 • Rezoluția DNS se bazează pe ISP-ul dvs. sau pe o terță parte (cum ar fi Google DNS sau OpenNIC).

Marea diferență de a-ți rula propriul VPN, desigur, este că PrivatePackets.io face toată munca grea pentru tine. La acest lucru nu vă puteți înțelege, deoarece configurarea propriului VPN pe un VPS este foarte dificilă din punct de vedere tehnic.

website

Site-ul PrivatePackets.io este o problemă relativ simplă, dar arată inteligent și explică cea mai mare parte a ceea ce trebuie să știți într-un mod care se adresează utilizatorilor casual, mai degrabă decât tehnologiilor (în bine sau mai rău). Există o întrebare frecventă care răspunde la multe întrebări sau puteți primi asistență prin e-mail. Cu toate acestea, timpul de răspuns este destul de lent (a doua zi), iar întrebările mele despre criptarea folosită au fost pur și simplu ignorate.

Recenzie PrivatePackets.io

Dacă întâmpinați probleme cu configurarea VPN, puteți suporta prin e-mail sau reconstrui serverul VPN dintr-o imagine nouă folosind un link trimis în e-mailul de configurare..

Procesul

Înscrierea

Primul pas este înscrierea la un cont DigitalOcean printr-un link de trimitere. După ce ați terminat, vi se va solicita să confirmați adresa dvs. de e-mail, care vă va duce la pagina de plată DigitalOcean, unde trebuie să introduceți detaliile cardului dvs. de credit (fără taxe) sau să efectuați o plată de 5 USD prin PayPal înainte de a vă activa contul.

Doar pentru a reitera, folosind spațiul serverului DigialOcean, cel mai sigur nu este anonim!

Din anumite motive, DigitalOcean nu a fost mulțumit de informațiile mele de înscriere și a solicitat să trimit dovada fotografică de identificare înainte de a-mi autoriza contul (10 ore mai târziu!). Inutil să spun, acest lucru nu m-a impresionat. Odată activat, veți primi un e-mail cu detaliile de conectare ale VPS etc..

Puteți solicita apoi PrivatePackets.io să vă configurați serverul VPN. Pagina de portal îți solicită permisiunea de a accesa VPS-ul, pe ce locație a serverului vrei să configurezi VPS-ul și detaliile cardului tău de credit pentru taxa de 3 USD.

Am selectat un server londonez pentru această recenzie pentru a oferi cea mai bună indicație de performanță pentru testele mele de viteză din Marea Britanie (vezi mai târziu)

Apoi, veți primi un e-mail care conține detaliile dvs. de autentificare VPN (în text) și un link către fișierele de configurare OpenVPN pre-configurate descărcate pentru serverul dvs..

Folosind PrivatePackets.io VPN

Deși site-ul privat Packets.io afirmă că SSL și SSTP sunt acceptate, nu sunt date instrucțiuni pentru acest lucru (chiar și după ce am trimis prin e-mail asistență cu privire la problema). Instrucțiunile sunt furnizate pe site-ul web pentru configurarea L2TP / IPsec, dar rămâneți pe cont propriu când vine vorba de configurarea OpenVPN folosind fișierele .ovpn furnizate..

O astfel de documentare OpenVPN, cum există, este un jargon greu și m-a lăsat confuz cu privire la ce fișier ar trebui să folosesc (și am configurat OpenVPN de sute de ori!). În Windows, folosind clientul OpenVPN cu sursă generală deschisă, pur și simplu decuplați fișierele .ovpn în folderul „config” al OpenVPN (instrucțiunile sunt disponibile aici.)

După câteva încercări și erori, am descoperit că configurația „Acces la distanță L3” este cea dorită. Așadar, aici suntem conectați la serverul meu VPN găzduit pe un VPS DigitalOcean cu sediul în Londra.

Alte platforme

Ghiduri detaliate de configurare L2TP / IPsec pentru conectarea la VPN-ul dvs. sunt disponibile pentru Windows, Mac OSX, iOS, Android și Linux generic. De asemenea, este posibil să vă conectați prin intermediul clientului VPN SoftEther și, în teorie, orice dispozitiv care acceptă L2TP / IPsec poate fi configurat într-un mod similar.

După cum sa menționat mai sus, însă, nu este oferit niciun suport configurații SSL sau SSTP, iar suportul pentru OpenVPN este aproape inexistent (cu excepția furnizării fișierelor .ovpn brute).

Securitate și confidențialitate

Primul lucru de subliniat este că, deși o VPN pe configurarea VPS este destul de bună pentru securitate (deoarece conexiunea dintre dispozitivele dvs. și serverul VPS / VPN este criptată în siguranță), nu este excelentă pentru confidențialitate.

PrivatePackets.io nu păstrează nicio înregistrare a activității dvs. (și puteți revoca accesul la VPS-ul dvs. odată ce a fost finalizată configurarea), dar închiriați VPS-ul de la DigitalOcean, care nu are nicio motivație pentru a vă proteja confidențialitatea. Aceasta înseamnă, de asemenea, că această configurație nu este potrivită pentru descărcarea P2P.

PrivatePackets.io are sediul în Regatul Unit, dar acest lucru este irelevant în mare măsură, deoarece DigitalOcean este cel care administrează serverul dvs., iar DigitalOcean are sediul în SUA (renumit pentru supravegherea NSA).

Tot traficul către și de pe serverul dvs. VPN va fi criptat, deci DigitalOcean nu poate ști ce accesați pe internet (deci nu există jurnalele de utilizare), dar va înregistra tot felul de metadate (jurnalele de conexiune).

Plata către Digital Ocean se face prin card de credit sau PayPal, iar plata către PrivatePactets.io se face doar prin card de credit. Acest lucru este destul de anonim, dar, întrucât confidențialitatea nu este scopul acestei configurații, oricum nu consider că este o problemă majoră.

Pe partea de securitate tehnică, OpenVPN folosește criptarea AES pe 128 de biți, dar altfel nu este nimic de încântat. Deși ar trebui să fie posibil să se creeze criptarea AES la 256 biți prin editarea fișierului de configurare .ovpn.

Nu sunt furnizate detalii despre criptarea L2TP / IPsec, cu excepția faptului că folosește o cheie pre-partajată (am solicitat asistență pentru mai multe informații, dar nu am primit niciun răspuns).

Vă rugăm să rețineți și comentariile mele mai târziu despre lipsa rezoluției DNS sau a protecției WebRTC. Ar fi nedrept să critici PrivatePackets.io cu privire la aceste probleme, deoarece acestea afectează pe toți cei care conduc propriul VPN, dar ar trebui să fii conștient de acestea.

Gânduri finale

Concluzia este aceasta ... dacă doriți să vă găzduiți propriul VPN pe un VPS închiriat, atunci nu există o modalitate mai ușoară de a face acest lucru. Pentru o taxă unică de doar 3 USD. PrivatePackets.io va face aproape totul pentru tine - nu este nevoie să te încurci cu clienții SSH și comenzile arcane Linux Terminal! Este destul de doar plug-and-play.

Este aceasta o soluție mai bună pentru utilizarea unui serviciu VPN „obișnuit”? Asta depinde de care sunt prioritățile voastre ... Este una dintre cele mai bune modalități de a accesa servicii de streaming cu blocuri minore, cum ar fi BBC iPlayer (dar nu Netflix). De asemenea, este excelent pentru cei care doresc conexiuni simultane nelimitate sau cărora le place să dețină controlul deplin asupra propriei rețele VPN. Ceea ce nu este bine, este confidențialitatea sau cei care trebuie să geo-spoof diverse locații, dar toate acestea sunt în natura de a rula propriul dvs. VPN.

Dacă doriți să rulați propriul VPN, PrivatePackets.io oferă un serviciu cu adevărat excelent. Singura retragere reală este legată de spațiul serverului furnizat de DigitalOcean, pe care l-am găsit foarte lent. Dacă PrivatePackets.io își poate extinde serviciul pentru a include alți furnizori VPS (mai rapide), atunci va avea un produs foarte unic și convingător pe mâinile sale.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me