Posteo


 • Prețuri

  Din $ 1.13
  / luna

Posteo este un furnizor securizat de e-mailuri open source cu sediul în Germania. Unii utilizatori o preferă pe placul ProtonMail și Tutanota.

ProPrivacy.com Scor
8 din 10

rezumat

Unul dintre avantajele acestui serviciu de e-mail plătit este că acesta nu intră sub jurisdicția națiunilor FiveEyes. Ba mai mult, Germania tinde să fie o locație considerată bună pentru respectarea drepturilor de confidențialitate digitală.

Acestea fiind spuse, Serviciul Federal German de Informații, Bundesnachrichtendienst (BND), este extrem de sofisticat. În ultimii ani BND a primit mai multe finanțări decât oricând de la guvernul Merkel. În plus, BND este cunoscut că a lucrat cu GCHQ și NSA în trecut (ca parte a aranjamentului mai mare de 14 Ochi).

În ciuda acestui fapt, este corect să spunem că Germania este un loc mai bun decât Regatul Unit, SUA sau Australia (și multe alte națiuni) pentru un serviciu de confidențialitate, cum ar fi să se bazeze.

Statistici rapide

 • Țară
  Germania

Prețuri

În primul rând, Posteo este ieftin - venind cu doar un euro (1,13 USD) pe lună. Faptul că este un serviciu plătit înseamnă în mod crucial că poate exista fără să se bazeze pe publicitate și urmărire ca sursă de venit. Rezultatul este că Posteo necesită foarte puține informații de la utilizatori în etapa abonamentului. De fapt, unul dintre cele mai frumoase lucruri despre Posteo este etica de afaceri și politicile sale de reducere a datelor, care implică păstrarea a cât mai puține date despre abonați, pentru a elimina riscul de manipulare și hacking de date..

Abonații pot alege să plătească prin numerar prin poștă, PayPal, transfer bancar, card de credit sau folosind un voucher. Posteo oferă și o garanție de returnare de 14 zile. Deci, chiar dacă nu puteți încerca gratuit serviciul de e-mail - vă puteți schimba părerea și puteți obține o rambursare dacă nu vă place. L-am întrebat pe Posteo de ce nu acceptă Bitcoin. Firma mi-a spus: "Suntem o întreprindere durabilă, despre care nu se poate spune despre Bitcoin. Suntem sceptici cu privire la cerințele energetice ale blockchain-ului, precum și la originea neclară a energiei utilizate. Tranzacțiile noastre bancare sunt mai ecologice și sunt documentate pentru noi ca fiind sustenabile. Volatilitatea monedei este, de asemenea, problematică. Aceasta nu constituie sustenabilitate economică." Ceea ce este destul de corect.

Caracteristici

Pentru un Euro pe lună, utilizatorii au acces la următoarele caracteristici principale:

 • Două adrese alias (din păcate nu sunt disponibile adrese .com)
 • Cont de stocare prin e-mail de 2 GB (poate fi actualizat la 20 GB la un cost de 0,25 EUR pe lună pentru fiecare GB suplimentar)
 • Fișiere atașate prin e-mail cu dimensiunea de până la 50 MB
 • Încărcați mai multe fișiere
 • Compatibilitate multi-dispozitiv datorită IMAP / POP3. abonații își pot sincroniza e-mailul pe smartphone-uri, tablete sau PC-uri
 • Criptare prin e-mail E2E cu PGP
 • și compatibilitatea antetului OpenPGP
 • Filtrul Spam și Virus (cu posibilitatea de a lista albă)
 • Filtre personalizabile - pentru sortarea e-mailurilor automat la sosirea lor
 • Adrese nelimitate de filtrare pentru menținerea curierului de e-mail
 • Utilizatorii pot migra în siguranță până la trei conturi de e-mail externe la
 • Vizualizare listă sau conversație
 • Semnături
 • Răspuns automat (de exemplu, atunci când sunteți plecat în vacanță)
 • Redirecționarea
 • Căutare rapidă
 • E-mailuri HTML
 • Calendar

intimitate

Posteo nu necesită utilizatorilor să furnizeze un nume, o adresă sau un e-mail de rezervă pentru a deschide un cont. Ca parte a politicii sale de reducere a datelor, Posteo promite să nu colecteze date despre utilizatori sau să păstreze date despre trafic (cum ar fi adrese IP) în legătură cu un cont. Posteo anonimizează toate plățile de abonament. De asemenea, se asigură că detaliile de plată nu sunt niciodată păstrate alături de detaliile contului de e-mail în sine.

Aceasta înseamnă că utilizatorii pot plăti în siguranță cu un card de credit sau PayPal. Singurul lucru pe care autoritățile l-ar putea afla vreodată despre dvs. este că contul dvs. PayPal (sau cardul de credit) a deschis un cont Posteo într-o anumită zi. De remarcat este faptul că legile fiscale obligă să păstreze informațiile de plată timp de 10 ani.

Securitate

Posteo implementează o criptare AES puternică pe toate serverele sale de e-mail pentru a vă proteja împotriva hackerilor și a altor intruziuni nedorite. Accesul fundamental la servere este criptat (TLS cu Perfect Forward Secrecy [PFS] pentru IMAP, POP3, webmail, CardDAV și CalDAV). Posteo implementează, de asemenea, stripping IP. Acest lucru garantează că nici adresa dvs. IP locală și nici publică nu este atașată vreodată la un e-mail de ieșire.

Metadatele de e-mail sunt protejate în timpul transmiterii utilizând TLS cu Perfect Forward Secrecy (PFS) - atât timp cât e-mail-ul destinatarului îl acceptă. O caracteristică de notificare de livrare TLS asigură că e-mailurile nu sunt trimise dacă contul destinatarului nu acceptă TLS (utilizatorii sunt anunțați și li se oferă opțiunea de a trimite e-mailul fără criptare).

Criptarea prin e-mail PGP E2E este de asemenea disponibilă în clientul de e-mail, dar vă va cere să instalați un addon numit MailVelope. Utilizatorii pot alege, de asemenea, să cripteze căsuța de e-mail, deși aceasta va avea anumite repercusiuni în ceea ce privește funcționalitatea (căutarea prin e-mail nu mai funcționează). E-mailurile primite pot fi criptate folosind cheia privată S / MIME sau OpenPGP.

Aceasta înseamnă că nu trebuie să aveți încredere în criptarea inbox a Posteo dacă nu doriți. Pentru cei mai conștienți de securitate, deținerea propriilor chei este cu siguranță calea de urmat. În cele din urmă, Authentication Two Factor (2FA) este disponibil pentru toate conturile. Utilizatorii pot alege să utilizeze aplicații TOTP precum Google Authenticator, dar Posteo recomandă FreeOTP de Fedora, deoarece este open source. Utilizatorii cu un YubiKey pot utiliza asta pentru 2FA dacă preferă.

Procesul

Deschiderea unui cont cu Posteo este extrem de ușoară și nu durează mai mult de un minut sau două.

<img data- lenefiat ="O.K " class ="fr. fic frb " src ="https://cdn.proprivacy.com/storage/images/proprivacy/2018/12/posteo-sign-up-content_image-default.png " alt ="Procesul Posteo ">

Singurele date necesare sunt:

 • Un nume de utilizator (acesta poate fi un pseudonim anonim)
 • O parolă
 • O metodă de plată (numerar, Paypal, transfer bancar, card de credit sau cu un voucher)

înscrierea

Un lucru de care am fost ușor dezamăgit a fost lipsa disponibilității adreselor .com. O adresă .com este un avantaj pentru orice afacere sau persoană fizică care se bazează pe persoane care își pot aminti adresa de e-mail. Atâta timp cât sunteți mulțumit cu o adresă de e-mail care se termină în .net, .org, .de, .co.uk, .af, .jp - sau unul dintre mulți alții, Posteo poate fi pentru dvs..

Clientul Posteo Roundcube

Clientul de mesagerie web Posteo se bazează pe Roundcube, un client open source. Cu toate acestea, implementarea Posteo a Roundcube vine cu o mulțime de funcții suplimentare în comparație cu clientul standard Roundcube. În partea dreaptă sus, primiți un meniu cu următoarele file: Email; Carte de adrese, Calendar, Note, Setări, Ajutor și Deconectare.

După cum puteți vedea din imaginea de mai sus, Posteo are o interfață cu aspect atrăgător și curat. De asemenea, veți găsi Posteo ușor de utilizat - indiferent dacă intenționați să faceți lucruri tehnice, cum ar fi criptarea e-mailurilor - sau pur și simplu doriți să-l utilizați ca client de e-mail standard bogat pentru a vă îndepărta de Gmail. Dacă preferați să nu utilizați clientul Roundcube, aveți opțiunea de a utiliza Thunderbird, e-mail Android sau orice client doriți.

O caracteristică pe care am găsit-o ușor greoaie a fost vizualizarea de conversație cu filetare a lui Posteo. Deși este un plus frumos, nu este la fel de bine pus în aplicare ca pe Gmail. Acest lucru se datorează faptului că nu include răspunsurile dvs., ci vă oferă doar subiectele din e-mailurile trimise. În plus, uneori exclude contactele dintr-o listă cc - ceea ce înseamnă că conversațiile se pot descompune în mai multe fire.

O altă dezamăgire este faptul că clientul web nu este prietenos cu browserul mobil. Aceasta înseamnă că oricine preferă să se conecteze la e-mail prin intermediul browserului mobil (pentru a păstra datele personale în afara mobilului din motive de securitate a datelor) nu se va bucura de experiența Posteo. Am încercat să-l folosesc pe Chrome pe tableta mea, dar am descoperit că am fost mereu nevoit să mărească și să micșorez, deoarece textul avea o dimensiune greșită.

Criptare PGP

Pentru a utiliza criptarea PGP, am avut mai întâi nevoie să instalez suplimentul MailVelope. Utilizatorii Chrome îl pot obține în Chrome Webstore și utilizatorii Firefox îl pot descărca de pe site-ul Mailvelope. Vestea bună este că MailVelope este preconfigurat în clientul Posteo și, imediat ce îl instalați, în interfața de poștă web apare un buton nou care scrie „Compunere și criptare”..

Pentru a verifica dacă funcționează, faceți clic pe el și dacă vedeți un simbol de blocare MailVelope în câmpul de text, instalarea a avut succes. O problemă cu MailVelope (spre deosebire de criptarea end-to-end nativă) este aceea că nu este compatibil cu fiecare client de e-mail popular.

Un alt lucru de reținut este faptul că cheia dvs. privată pentru MailVelope este extrem de sensibilă. Când configurați e-mailuri criptate OpenPGP, cheia privată este criptată la o parolă. Este esențial să alegeți o parolă puternică și să aveți grijă niciodată, să nu o revelați oricui.

Cheia dvs. privată este folosită de dvs. doar pentru a decripta mesajele trimise de la persoane care au cheia dvs. publică. Dacă cineva obține acces la cheia dvs. privată, va putea să vă citească mesajele criptate și să semneze mesaje astfel încât să pară de la dvs..

Oricine preferă să folosească Enigmail pe Thunderbird poate face acest lucru, iar Posteo oferă ghiduri excelente pentru acest lucru și cam orice altceva despre care vă puteți gândi.

migrațiune

Pentru a testa migrarea pe Posteo, am importat un cont Gmail. Am folosit pasul de pe secțiunea de ajutor a site-ului web și nu am avut probleme. Oricine dorește să importe din AOL, Gmail, GMX, Hotmail, iCloud, Office 365, Outlook.com sau Yahoo! ar trebui să fie ușor, deoarece puteți transfera agenda dvs. la Posteo făcând clic pe un singur buton.

Autentificare DANE de amprentă

DANE este o metodă de autentificare excelentă bazată pe DNS, care verifică amprentele digitale ale certificatelor digitale ale altor furnizori de email. Aceasta permite Posteo să detecteze certificate frauduloase înlocuite de cibernetici sau actori sponsorizați de stat. Aceasta este o caracteristică superbă, dar este compatibilă doar cu alți clienți de e-mail care o acceptă, cum ar fi Tutanota și ProtonMail.

crearea unui e-mail

Dacă utilizați DANE, o casetă de selectare verde mică apare deasupra adresei destinatarului dorit pentru a vă informa dacă serverul cu care comunicați este compatibil cu DANE.

Fără folder de spam

Poate cel mai enervant lucru despre Posteo este faptul că are un sistem automat de răspuns la spam fără o casetă de spam. Aceasta înseamnă că nu veți putea verifica dacă un e-mail pe care îl așteptați a fost filtrat accidental ca spam. Cu toate că puteți contacta contacte din lista albă pentru a vă asigura că nu vor fi șterse niciodată ca spam, nu puteți afișa emailuri din lista albă de la contactele pe care nu le cunoașteți - și nu așteptăm să primim e-mailuri de la.

Deși acesta este un dezavantaj, vestea bună este că expeditorul unui e-mail care este respins ca spam este notificat despre motivul pentru care a fost catalogat drept spam, oferindu-le posibilitatea de a încerca din nou. În timp, este posibil unii chiar să decidă că acesta este un avantaj al serviciului.

Site-ul și serviciul pentru clienți

Personal, site-ul Posteo a fost absolut fantastic. Mi-a plăcut atât vizual, cât și pentru că oferă o mulțime de informații valoroase despre serviciu. În mod literal, nu puteți afla nimic despre serviciul de pe site-ul dvs., iar ghidurile de configurare și metodele sale sunt extrem de bine puse la punct.

În ceea ce privește serviciul pentru clienți, am considerat că agenții sunt de mare ajutor. Deși, cu siguranță, munca lor este ușoară prin disponibilitatea abundentă de conținut pe site-ul web pentru a-i direcționa pe utilizatori. Un ușor dezavantaj este acela că nu are un sistem bazat pe bilete. Aceasta înseamnă că veți fi lăsați să vă întrebați dacă ați răspuns la întrebarea dvs. Acestea fiind spuse, nu a trebuit să aștept mai mult de 24 de ore pentru a primi un răspuns. V-aș recomanda să aveți puțină răbdare dacă aveți nevoie de o singură dată.

Formular de contact

Concluzie

Posteo este ușor comparabil cu serviciile de e-mail private populare precum Tutanota și ProtonMail. Deși ProtonMail este considerat regele e-mailului privat de către unii, în realitate, ProtonMail nu poate face nimic pe care Posteo nu îl poate face. De fapt, Posteo are opțiunea de a cripta toate metadatele - ceva ce ProtonMail nu face în realitate. Ce costă mai mult ProtonMail în regiune de cinci ori mai mult (obțineți o indemnizație mai mare pentru inbox - dar puteți plăti întotdeauna mai mult cu Posteo dacă aveți nevoie într-adevăr).

Cu ProtonMail, nu aveți nevoie de o extensie separată pentru a gestiona criptarea de la capăt la capăt în clientul de webmail. Este, de asemenea, adevărat că unii clienți de e-mail nu sunt compatibili cu implementarea PostVoope MailVelope. Aceasta înseamnă că dacă intenționați să utilizați clientul Roundcube Posteo - este posibil să aveți probleme pentru a trimite și primi e-mailuri criptate e2e la unele dintre persoanele de contact. Desigur, puteți folosi Posteo cu un alt client, cum ar fi Thunderbird, pentru a rezolva această problemă.

Ca și Posteo, Tutanota are sediul în Germania. Tutanota se află în aceeași gamă de prețuri ca Posteo și, deși Tutanota are câteva funcții suplimentare (cum ar fi posibilitatea de a trimite link-uri către mesaje protejate prin parolă), acestea sunt foarte asemănătoare. În plus, Posteo vine cu avantajul de a fi mai consacrat decât Tutanota.

În concluzie, Posteo este un serviciu de e-mail excelent, care merită să fie uitat pentru oricine dorește să se îndepărteze de furnizorii de email mai invazivi, precum Google și Hotmail.

Pro:

 • Costă doar 1 EUR pe lună
 • POP3 sau IMAP pentru utilizare pe orice client pe OS X, iOS, Android, Windows sau Linux
 • Accent pe confidențialitate, reducerea datelor, urmărirea zero, energie verde, durabilitate, justiție socială
 • Caracterizat complet: criptare de e-mail de server, calendar și contacte, E2E cu alți clienți / utilizatori, dacă este necesar, compatibilitate între clienți
 • Metadatele de e-mail pot fi, de asemenea, criptate

Contra:

 • Probabil trebuie să scrieți „@posteo” oricui vă solicită verbal adresa de e-mail
 • Nu vă puteți folosi propriul domeniu
 • Nu sunt disponibile adrese .com
 • Situat într-o țară „14 Ochi”
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me