OneVPN

 • Prețuri

  Din $ 4,99
  / luna

ProPrivacy.com Scor
4 din 10

rezumat

OneVPN este un serviciu extrem de de bază care prezintă câteva semne de promisiune pentru viitor. Este un VPN fără jurnaluri bazate pe Hong Kong care oferă conexiuni suficient de rapide pentru streaming. Aceasta înseamnă că are o bază solidă pe care să se bazeze - dar este, din păcate, un pic prea scump de recomandat în starea actuală. Din păcate, nu am putut să confirm implementarea criptării sale. În plus, a suferit de scurgeri DNS, ceea ce înseamnă că nu pot considera această VPN bună pentru confidențialitate.

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  42 Mbps
 • competență
  Hong Kong
 • Conexiuni simultane
  3
 • ţări
  6

Caracteristici

Pe site-ul său web, OneVPN face o sumă importantă în ceea ce privește oferirea de protecție împotriva malware, blocare a anunțurilor și un firewall NAT. Cu toate acestea, din câte îmi dau seama, nicio reclamă nu a fost blocată în timpul utilizării serviciului. În afară de asta, VPN are foarte puține funcții:

 • Servere în 59 de țări
 • Viteze rapide pentru streaming
 • 3 conexiuni simultane
 • Selectarea portului
 • Asistență 24/7 (inclusiv suport pentru chat live și sistem de bilete)

OneVPN oferă 2 servere Netflix bazate în SUA, dar acestea au fost ambele blocate de Netflix în testele mele. Cu toate acestea, BBC iPlayer a fost accesibil folosind serverele britanice OneVPN.


Viteză și performanță

Testele au fost efectuate pe o conexiune de fibre din Marea Britanie de 50 Mbs / 3 Mbps (folosind un adaptor AC1200). Testele OpenVPN au fost efectuate utilizând UDP (mai rapid, dar mai puțin fiabil decât TCP). Testele mele de bază au produs rezultate de aproximativ 52 Mbps. Serverul din Marea Britanie a ieșit foarte bine, oferindu-mi o viteză medie de 45 Mbps. Serverul american a performat la fel de impresionant, reducând viteza mea cu doar 5 până la 10 Mbps (în ciuda distanțelor suplimentare implicate). Viteza de încărcare a fost de asemenea impresionantă și abia a fost modificată cu sau fără VPN conectat.

Clientul personalizat nu face nimic pentru a preveni scurgerile DNS sau scurgerile WebRTC. Cu toate acestea, am urmat pașii enumerați în articolul Knowledgebase „Cum să evităm scurgerile DNS”. Dezactivarea IPv6 funcționează, desigur, dar am continuat să văd scurgeri DNS după modificarea fișierului de configurare OpenVPN folosit de client conform instrucțiunilor. Acest lucru necesită destul de mult VPN pentru confidențialitate.

Preț și planuri

1 lună

$ 4,99
pe luna

OneVPN percepe 7,95 USD pe lună, cu reduceri pentru planurile pe termen mai lung. Prețul scade la doar 1 dolar pe lună pentru un plan pe 4 ani. O opțiune care este aproape suspectă ieftin. Toate planurile de abonament oferă acces la toate funcțiile VPN.

O garanție de returnare de 7 zile este disponibilă, dar merită să verificați tiparul mic. Pentru a primi o rambursare, trebuie să indicați un motiv pentru cererea de restituire. Și mai rău, o rambursare nu este disponibilă dacă ați utilizat mai mult de 3 GB de date.

Consumatorii pot plăti VPN cu toate cardurile majore de credit, Bitcoin (prin BitPay), PayPal, Paymentwall, AliPay și carduri cadou..

Confidențialitate și securitate

A avea sediul în Hong Kong este bun pentru confidențialitate, deoarece nu are legi obligatorii privind păstrarea datelor. Cu toate că, desigur, există întotdeauna îngrijorarea că China reușește să efectueze acolo un fel de supraveghere ascunsă. Conform politicii sale de confidențialitate OneVPN susține că păstrează zero jurnaluri, ceea ce este excelent. Aceasta înseamnă că VPN poate fi considerat bun pentru confidențialitate.

Abonații OneVPN obțin o serie de protocoale: protocoale OpenVPN, L2TP și PPTP VPN. OneVPN acceptă și protocolul Cisco OpenConnect (CSTP) de sursă deschisă. Acesta este un protocol VPN bazat pe SSL / TLS.

Așa cum se întâmplă întotdeauna, am verificat standardele de implementare ale OpenVPN: un cip AES-256 cu strângere de mână RSA-2048 și autentificare cu hașă SHA 256. Este destul de bine. Cu toate acestea, nu am putut să văd dacă OneVPN pune în aplicare și Perfect Forward Secrecy (chei efemere). Acest „detaliu” este important, deoarece dacă PFS nu este utilizat, atunci aceeași cheie este utilizată de fiecare dată când vă conectați la serverul VPN. Acest lucru face ca conexiunea să fie mult mai ușor de hackat.

Din păcate, nu am de unde să știu dacă OpenVPN este absolut sigur cu OneVPN. Adăugați acest lucru la scurgerile DNS care au fost descoperite în testele mele și este aproape imposibil să recomand acest VPN pentru confidențialitate.

Gânduri finale

După cum arată această recenzie OneVPN, OneVPN este la fel de degrabă ca un serviciu VPN. Aveți o conexiune VPN simplă și asta este. Acesta susține că oferă funcții importante, cum ar fi protecția împotriva scurgerii DNS și un comutator de ucid prin ghidurile sale, dar acestea pur și simplu nu funcționează.

Prin urmare, în starea sa actuală, este greu de recomandat OneVPN. Acestea fiind spuse, nu totul este rău. OneVPN este un furnizor fără jurnaluri bazate pe Hong, iar performanțele sale sunt excelente. Acest lucru înseamnă că OneVPN are o bază puternică pe care să-și construiască și să-și îmbunătățească serviciul în viitor. Prin urmare, ar putea merita să fii atent.

Vizitați OneVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me