Keenow Unblocker


 • Prețuri

  Din $ 5.79
  / luna

ProPrivacy.com Scor
8.5 din 10

rezumat

Indiciul este pe nume! Keenow Unblocker oferă un serviciu VPN ca parte a planului său Premium, dar acesta este destinat în primul rând pentru a face backup pentru serviciul principal de DNS inteligent. Keenow Unblocker se referă la deblocarea site-urilor web, astfel încât să puteți viziona cel mai bun și actualizat conținut de streaming din întreaga lume. După cum vom vedea în acest Keenow Unblocker Review, este foarte bun în acest sens.

Statistici rapide

 • competență
  Israel
 • ţări
  42
 • Conexiuni simultane
  -1

În ciuda acestui accent, software-ul VPN este surprinzător de complet. În unele configurații, cel puțin, este de asemenea foarte sigur. Dacă doriți un serviciu VPN, atunci obțineți un serviciu VPN. Dar dacă doriți un serviciu de deblocare care să ofere și o rezervă VPN decentă, Keenow Unblocker este destul de bun.

Prețuri și planuri

Keenow costă 9,95 USD pe lună, care este redus la 5,79 USD pe lună dacă este plătit anual. Un abonament anual este livrat cu o garanție de returnare de 30 de zile.

Keenow oferă, de asemenea, un plan gratuit „Lite”, care este destinat în principal ca tester pentru serviciu.

Plata pentru planul Premium se face prin PayPal, card de credit / debit și Bitcoin.

Caracteristici

Utilizatorii premium beneficiază de următoarele caracteristici:

 • Serviciu inteligent DNS
 • Serviciu VPN
 • Servere în 13 țări, inclusiv Canada, Marea Britanie, Olanda, Australia, Japonia, Franța, Germania și SUA
 • WiFi virtual
 • Nivelul de suport „platină”
 • Torrenting permis (pe anumite servere)

Utilizatorii gratuite au acces numai la serviciul inteligent DNS (nu VPN) și numai la serverele americane. Capacul zilnic de date de 512 MB asigură, de asemenea, că serviciul Lite este doar în scopuri de testare, deoarece va limita sever cantitatea de TV etc..

SmartDNS

Keenow este în primul rând un serviciu inteligent DNS, mai degrabă decât un serviciu VPN. Smart DNS este o tehnologie folosită pentru a vă ascunde locația online și pentru a vă preface că sunteți în altă parte.

Acest lucru este foarte util pentru accesarea serviciilor de streaming precum US Netflix și BBC iPlayer, care blochează vizitatorii de peste mări. Funcționează prin rezolvarea solicitărilor DNS într-o locație specificată și are următoarele avantaje în ceea ce privește utilizarea unui VPN:

 • Este mult mai rapid, deoarece nu este necesară criptarea / decriptarea. Aceasta înseamnă mai puține probleme de tamponare.
 • Poate fi utilizat cu orice dispozitiv capabil de internet, inclusiv cu multe care nu pot rula software VPN. De exemplu, televizoare inteligente, console de jocuri și dispozitive Roku.
 • Este mai puțin probabil să fie blocat de servicii precum Netflix care încearcă să interzică utilizatorii VPN

SmartDNS nu oferă niciunul din avantajele de confidențialitate și securitate ale unui VPN, dar este probabil tehnologia superioară pentru deblocarea site-urilor web.

VPN

Pe lângă Smart DNS, clienții Premium au acces și la serviciul VPN de la Keenow. Pentru a afla mai multe despre ce este un serviciu VPN și cum vă poate beneficia, vă rugăm să consultați ghidul meu VPN pentru incepători.

Acum ... primul lucru care trebuie subliniat în ceea ce privește Keenow este că se facturează ca un serviciu de deblocare. Prin urmare, ar fi nedrept să îl bat pentru că nu este ceva ce nu pretinde niciodată - un serviciu de confidențialitate.

Un VPN vă va ajuta să împiedicați ISP-ul să vă aglomereze conexiunea, deoarece utilizați un serviciu rival. De asemenea, poate funcționa acolo unde este blocat DNS inteligent. Prin urmare, un VPN face o opțiune excelentă de rezervă pentru un serviciu de deblocare.

Un bun exemplu în acest sens este aplicația mobilă Netflix. Aceasta utilizează DNS cu coduri dure (Google 8.8.8.8 și 8.8.4.4), precum și adrese IP cu coduri dure pentru unele domenii Netflix. Aceasta înseamnă că DNS-ul inteligent nu poate fi folosit pentru a se sustrage de pe dispozitivul mobil. Un VPN poate însă!

VPN-ul Keenow vă va oferi, de asemenea, securitate protejându-vă împotriva hackerilor atunci când utilizați hotspot-uri WiFi publice. În plus, acesta oferă câteva beneficii de confidențialitate prin ascunderea adresei IP de site-urile web pe care le vizitați.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că site-urile web folosesc, de asemenea, multe alte tactici amețitoare pentru a vă identifica și urmări. Niciun VPN nu poate ajuta în acest sens, deși unele suplimente de browser pot.

Cu toate acestea, din motivele expuse mai jos, Keenow nu este un serviciu adecvat pentru cei care doresc un VPN în principal din motive de confidențialitate. Aceasta nu este o critică, deoarece Keenow nu pretinde niciodată că vă protejează confidențialitatea, dar ar trebui să fiți conștienți de acest lucru.

intimitate

Nu voi considera acest lucru aici, pentru că, după cum sa menționat, Keenow nu pretinde că oferă confidențialitate. Este suficient să spunem că Keenow este o companie israeliană, iar guvernul israelian efectuează supraveghere online la scară largă.

De asemenea, Keenow păstrează jurnalele de conexiune extinse. Acestea includ un jurnal de utilizare a lățimii de bandă a datelor transmise, o marcă de timp și adresa IP folosită pentru conectarea la serverele sale.

Dar cum spun, Keenow este un serviciu de deblocare, nu un serviciu de confidențialitate.

Având în vedere acest fapt, sunt încântat să notez că Keenow permite torrentarea P2P pe unele servere (SUA, Olanda, Africa de Sud și Brazilia). Acesta este un plus cert pentru serviciu.

Securitate

Cu accentul pe deblocarea conținutului de streaming, sunt puțin surprins de cât de puternică este o parte din criptarea utilizată de Keenow. Utilizează protocolul OpenVPN:

„Oferim câteva seturi diferite de configurare pe diferite porturi. Cel mai sigur care rulează în prezent este cu cifrul AES-256-CBC și auth SHA512 pentru HMAC (autentificare mesaj), în timp ce dimensiunea cheii DH este de 4096 biți. În ceea ce privește PFS, renegocierea cheilor se întâmplă o dată pe oră în mod implicit pentru openvpn. "

Nu este clar cât de larg este implementat acest nivel de criptare, dar este impresionant. Pentru a fi sincer, însă, aproape orice nivel de criptare este suficient pentru un serviciu de deblocare.

Site-ul

Site-ul Keenow pare destul de inteligent și există o întrebare frecventă care răspunde la cele mai relevante întrebări. Există, de asemenea, ghiduri de configurare extinse, care sunt ilustrate cu capturi de ecran. Gestionarea detaliată a contului este disponibilă printr-o consolă web ușor de utilizat.

Interesant, făcând clic pe „Blog” vă trimite la o pagină Reddit. La momentul scrierii, erau doar două postări aici, dar sunt sigur că acest lucru va crește. O hartă drăguță este de asemenea disponibilă, care vă arată unde se află serverele proxy și VPN DNS ale Keenow.

A sustine

În plus față de întrebările frecvente și ghidurile de configurare menționate, Keenow operează un sistem de asistență prin e-mail.

A fost nevoie de aproximativ o oră și jumătate pentru a primi un răspuns la întrebarea mea, ceea ce este perfect rezonabil. Acest lucru este valabil mai ales că am avut un cont gratuit la acea vreme. Răspunsul a fost foarte detaliat și cunoscut.

Expertul de rezolvare a problemelor Keenow

Un asistent automat pentru rezolvarea problemelor poate ajuta la rezolvarea unor probleme simple

Procesul

O adresă de e-mail validă este necesară pentru a utiliza serviciul gratuit. Detaliile de plată sunt desigur necesare pentru a accesa planul Premium. Este posibil să plătiți folosind Bitcoins. Cu toate acestea, având în vedere că Keenow nu este un serviciu de confidențialitate, mi se pare destul de inutil.

După ce v-ați înscris, veți primi un e-mail de bun venit. Acum puteți descărca clientul Windows sau puteți configura dispozitivele manual.

Clientul Windows

Software-ul Windows este simplu, dar se termină.

Keenow Free 1

Keenow a deblocat cu succes toate serviciile de streaming din SUA enumerate pe pagina sa de deblocare Servicii ... care este un număr foarte mare de servicii! Vă rugăm să rețineți, totuși, că veți mai avea nevoie de un abonament valabil pentru a accesa servicii premium.

Netflix Us

Aici mă aflu în Marea Britanie, urmărind amabilitatea Keenow a Netflix din SUA

După cum sa menționat deja, planul gratuit Lite are o limită de date de 512 MB. Acest lucru m-a atras prin aproximativ jumătate de oră de vizionare Orange nu este singurul negru de pe Netflix. După aceasta nu am putut încerca noi servicii de streaming sau să vizionez alte emisiuni pe Netflix, dar am putut continua să urmăresc același episod din Orange is Not the Only Black..

Acest lucru înseamnă că Netflix vă verifică locația doar atunci când încarcă prima dată un episod. Astfel, puteți urmări un episod complet Netflix pe zi, folosind doar planul gratuit Keenow Lite! Nu e rau.

Nu am putut să transmit conținut de pe Canal + când am fost conectat la serverul DNS francez, dar majoritatea serviciilor de streaming internațional par să funcționeze bine.

Planul Premium include și un serviciu VPN.

Keenow Vpn On

Din nou, acest lucru este destul de simplu, dar se face treaba bine.

Seturi Keenow 1

Protecția împotriva scurgerilor IPv6 și un comutator de oprire sunt incluse. De asemenea, este posibil să schimbați numărul portului, care poate fi util pentru perforare prin firewall-uri. Protecția împotriva scurgerilor DNS IPv4 nu este acceptată în mod explicit, dar, întrucât nu am detectat scurgeri DNS, este probabil că este copt.

Clientul oferă și o caracteristică „protecție WiFi”. Dacă detectează că sunteți conectat la un punct WiFi criptat, atunci se poate conecta automat la un server VPN.

WiFi / Router virtual

O caracteristică interesantă pe care nu am mai văzut-o niciodată într-un client VPN este abilitatea de a folosi computerul Windows ca WiFi Hotspot. Acest lucru ar trebui să vă permită să conectați orice dispozitiv capabil WiFi la acest „router virtual” și va beneficia de serviciul inteligent DNS și VPN oferit de Keenow.

Această caracteristică folosește funcția de hotspot mobil încorporată de Windows. Din păcate, se pare că adaptorul meu Netgear A6210 AC1200 WiFi nu acceptă acest lucru. Deci nu pot testa implementarea lui Keenow.

Performanță VPN (teste de viteză, DNS, WebRTC și IPv6)

Toate testele au fost efectuate pe conexiunea de fibre Virgin Virgin UK, folosind OpenVPN UDP. Rețineți că aceste teste se aplică numai serviciului VPN. Traducerea DNS este mai mult sau mai puțin instantanee, deci distanța este singurul factor de luat în considerare cu SmartDNS.

Keenow Down

Keenow Up

Aceste viteze nu sunt mari, iar rezultatele transatlantice sunt groaznice. Trebuie amintit, însă, că Keenow este în primul rând un serviciu inteligent DNS.

Keenow Ip Scurgeri

Nu am detectat nicio scurgere DNS IPv4 sau WebRTC. Vă rugăm să rețineți că IP-ul RFC de utilizare privată este doar un IP local. Nu poate fi folosit pentru a identifica o persoană și nu constituie o scurgere IP.

Din păcate, ISP-ul meu (Virgin Media Marea Britanie) nu acceptă conexiunile IPv6, așa că nu sunt în măsură să testez scurgeri IPv6 în acest moment. Aceasta este o situație care ar trebui să se schimbe în viitorul apropiat.

Indiferent de serverul VPN la care m-am conectat, adresa mea DNS a continuat să fie franceză. Asta chiar și după o înroșire a cache-ului DNS, reinstalarea clientului Keenow și repornirea computerului. Deși puțin ciudat, nu este totuși o scurgere IP.

Alte platforme

Keenow oferă software personalizat pentru Windows și Android. De asemenea, oferă ghiduri de configurare Smart DNS și VPN pentru o serie de platforme.

Ghiduri manuale inteligente DNS sunt disponibile pentru MacOS, ChromeOS, Android, iOS, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Samsung Smart TV, router Asus, router D-Link, Amazon Fire TV și Roku.

Ghiduri manuale VPN (OpenVPN) sunt disponibile pentru MacOS, ChromeOS, Android, iOS, router DD-WRT și router Asus.

Aplicația Android

Aplicația pentru Android este doar VPN. Cu toate acestea, DNS inteligent poate fi configurat manual în Android.

Android Keenow

Seamănă foarte mult cu un client desktop și include, de asemenea, un comutator de ucidere, selecția portului și protecție WiFi necriptată. Nu am detectat nicio scurgere IP în timpul utilizării aplicației. De asemenea, pot confirma că aplicația Android Netflix a funcționat cu Keenow Unblocker.

Concluzie

Keenow Unblocker face exact ceea ce spune pe staniu - cu excepția Canalului Franței Canal +, a deblocat cu succes fiecare serviciu de streaming pe care l-am aruncat. În termenii săi, Keenow Unblocker este, prin urmare, un succes răsunător.

Serviciul VPN este secundar serviciului inteligent DNS și, ca tehnologie de rezervă, care aduce și unele avantaje de confidențialitate și securitate, este în regulă. Într-adevăr, cel puțin unele dintre serverele Keenow par să utilizeze o securitate excelentă, iar clientul include multe funcții utile.

Serviciul VPN este, de asemenea, foarte util pentru cei care doresc să suplimenteze streamingul cu o mică descărcare P2P. Dacă principala ta preocupare este să deblochezi conținutul în flux, Keenow este într-adevăr o alegere excelentă.

Actualizați

Keenow ne-a contactat pentru a spune că a rezolvat o serie de probleme pe baza acestei recenzii:

 1. S-au eliminat serverele VPN lente
 2. S-a rezolvat problema indicată în Franța
 3. S-au adăugat Netflix servere acceptate în Mexic, Israel, Rusia și India

Nu am testat aceste îmbunătățiri, dar sunt fericit să-l iau pe Keenow la cuvântul său.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me