ibVPN


 • Prețuri

  Din $ 3,08
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • deblochează:


  • iPlayer

ibVPN s-a deplasat cu locul al treilea în Cel mai bun VPN pentru serviciul clienți la ProPrivacy.com Awards 2020. Continuați să citiți pentru a afla de ce ibVPN a fost al treilea cel mai bun VPN în a-și ajuta clienții! Și, pentru a afla mai multe despre acest serviciu peste medie.

ProPrivacy.com Scor
8 din 10

rezumat

ibVPN este un furnizor de VPN românești fără jurnal. După cum vom vedea în această recenzie ibVPN, există multe de admirat în legătură cu acest serviciu low-cost. Software-ul său este foarte complet, iar clienții de prim nivel primesc un impresionant serviciu inteligent DNS lansat gratuit. Cu toate acestea, performanța dezamăgitoare a vitezei va afecta probabil majoritatea utilizatorilor.

Statistici rapide

 • ţări
  57
 • Conexiuni simultane
  5
 • competență
  România
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  50,27 Mbps

Caracteristici

torrenting
Total servere 180
ţări 57
Conexiuni simultane 5
Suport de router
Port forwarding
Selectarea portului
Routere acceptate ASUS, SABAI, DDWRT
Seriale metalice sau virtuale O combinatie

Planul VPN Ultimate oferă următoarele caracteristici:

 • Servere în 47 de țări
 • P2P: da
 • Trei conexiuni simultane
 • Servere proxy în toate locațiile
 • Șosete 5 procuri
 • Asistență pentru protocoalele VPN OpenVPN, L2TP, PPTP, SSTP, SoftEther și IPsec
 • Acces complet la serviciul Smart DNS (mai multe despre acest lucru mai târziu)
 • DoubleVPN
 • Treceți peste VPN

Planurile VPN mai ieftine sunt limitate la o singură conexiune simultan și nu au acces la toate serverele (44 de țări pentru planul VPN Standard și nouă pentru planul VPN Torrent). De asemenea, nu au acces la Smart DNS sau la servere proxy obișnuite, deși utilizatorii VPN Torrent pot utiliza șocuri 5 proxy.

P2P nu este permis pe planul standard, dar este permis pe planul VPN Torrent (desigur!).

VPN dublu

Practic, acest lucru vă permite să „înlăturați” serverele VPN, astfel încât datele dvs. să fie direcționate între două sau mai multe servere VPN pe măsură ce călătoresc între dvs. și internet.

PC-ul / dispozitivul dvs. -> Server VPN 1 -> Server VPN 2 -> Internet

O astfel de înlănțuire poate oferi anumite avantaje de securitate, dar va duce întotdeauna la o pierdere majoră de viteză. Beneficiile de confidențialitate / securitate ale VPN „dublu-hop” sunt destul de limitate. Înțeleg însă că aceasta nu este o părere împărtășită de toată lumea. După cum putem vedea puțin mai târziu în această recenzie, sunt disponibile o serie de opțiuni Double VPN sever.

Treceți peste VPN

O altă caracteristică nouă este Tor peste VPN. În această configurație, vă conectați mai întâi la un server ibVPN, apoi la rețeaua Tor, înainte de a accesa internetul:

Computerul tau -> VPN -> pisc -> Internet

ibVPN realizează acest lucru prin dirijarea transparentă a datelor dvs. din tunelul VPN către rețeaua Tor. Aceasta înseamnă că întreaga dvs. conexiune la internet beneficiază de Tor prin VPN.

Această configurație oferă unele avantaje de confidențialitate și securitate, dar un efect similar poate fi obținut doar folosind browserul Tor în timp ce este conectat la VPN. În mod crucial, o astfel de configurare este mult mai sigură decât metoda oferită de ibVPN.

Tor over VPN (oricum o faci) va încetini serios viteza de internet, deoarece veți obține succesul combinat al utilizării atât a rețelei Tor (care este foarte lent) cât și a VPN. ibVPN oferă în prezent servere Tor peste VPN în Olanda, Singapore și SUA.

Vizitați ibVPN »

Viteză și performanță

Toate testele au fost efectuate utilizând conexiunea fibrei Virgin UK de 50 Mbps / 3 Mbps. Am folosit protocolul OpenVPN-UPD.

Când m-am conectat la unele servere VPN listate drept 100% gratuite, nu am deloc conexiune la internet. Prin urmare, am testat serverele sub sarcină (cel mai mic pentru fiecare locație) pentru a mă asigura că mă pot conecta la internet.

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii.

Rezultatele descărcării sunt în mod notoriu slab. De remarcat, de asemenea, că am suferit un număr neobișnuit de mare de deconectări VPN în timpul testării serviciului. *

Testele de scurgere

Au fost detectate scurgeri IPv4?
S-a detectat o scurgere WebRTC?
Limitele datelor
Limitele de lățime de bandă
ProPrivacy.com SpeedTest (maxim / spargere) 87.38
ProPrivacy.com SpeedTest (medie) 50.27

Nu am detectat nicio scurgere IPv4, DNS sau WebRTC (dacă protejarea DNS a fost activată în client). Este bun.

Din păcate, ISP-ul meu (Virgin Media) nu acceptă conexiunile IPv6, așa că nu sunt în măsură să testez scurgeri IPv6 în acest moment. Aceasta este o problemă la care ProPrivacy.com lucrează la găsirea unei soluții.

O veste bună este că atât Netflix-ul american, cât și BBC iPlayer funcționează atunci când este conectat la servere adecvate.

Preț

12 luni

$ 3,08
pe luna

6 luni

$ 3,32
pe luna

1 lună

$ 4,95
pe luna

ibVPN oferă trei planuri VPN, plus un plan doar pentru DNS inteligent. Planul VPN Ultimate costă 10,95 USD pe lună sau 4,83 USD pe lună dacă este achiziționat un abonament anual. Toate celelalte planuri costă 4,95 USD pe lună sau 3,08 USD dacă sunt cumpărate anual.

Un plan VPN de afaceri este de asemenea disponibil. Acesta este practic planul VPN Ultimate, dar cu mai multe conexiuni simultane. Prețurile încep de la 13,95 USD pe lună (8,32 USD dacă sunt plătite anual) pentru cinci conexiuni simultane, ajungând până la 44,95 USD pe lună (33,32 dolari atunci când sunt plătite anual) pentru 20 de conexiuni simultane.

Un proces gratuit de 24 de ore este de asemenea disponibil. Aceasta oferă beneficiile complete ale planului Ultimate pe durata acestuia. În plus, ibVPN oferă o garanție de returnare a banilor de 15 zile.

Sunt acceptate următoarele metode de plată: Avangate (plăți recurente și unice - Alipay, WebMoney, iDeal și card de credit), PayPro (plăți recurente și unice - card de credit și PayPal), Payza, WebMoney, AstroPay, Western Union , și bani perfecti.

ibVPN acceptă, de asemenea, plata în Bitcoins și alte criptomonede (Litecoin, Blackcoin, Dogecoin și Ripple), care pot ajuta la îmbunătățirea confidențialității.

Serviciu clienți

Banii inapoi garantat
Suport 24 de ore
Chat live
Lungimea garanției înapoi 15
Încercare gratuită Da - 24 de ore

ibVPN oferă suport de chat live „24/7”, pe care l-am considerat cunoscut și de ajutor. Asistența prin e-mail prin bilete este de asemenea disponibilă. Dacă aveți nevoie de ajutor suplimentar, este posibil să programați o programare pentru a primi asistență la distanță din partea echipei de asistență. Nu am testat acest lucru, dar este o ofertă minunată.

Ușurință în utilizare

ferestre
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Site-ul

Designul site-ului web pare inteligent și evită să creeze unele dintre afirmațiile mai bombastice (și mai inexacte) găsite pe paginile multor furnizori. Deși detaliile tehnice sunt puțin ușoare pe teren, întrebările frecvente, o bază de cunoștințe și un forum oferă cea mai mare parte a informațiilor pe care utilizatorii principali trebuie să le solicite.

Această listă de server nu este doar destul de bună, dar este destul de utilă. Toate IP-urile sunt partajate, dar dacă primiți un IP static sau dinamic, depinde de ce server vă conectați.

De asemenea, este bine să rețineți că termenii serviciului și politica de confidențialitate sunt clare și sunt scrise în engleză simplă. Este disponibil un blog care evidențiază în principal caracteristicile și promoțiile legate de serviciul ibVPN.

Clientul IBVPN Windows

Clientul VPN Windows pare destul de inteligent și este încărcat cu funcții. Am observat totuși că schimbarea serverelor a făcut ca programul să se prăbușească, așa că este mai bine să vă deconectați înainte de a vă conecta la un alt server. * Observați și lista serverelor VPN Double.

În mod implicit, selecția protocolului este „automată”. Din fișierele jurnal, este clar că acest lucru înseamnă că protocolul PPTP foarte nesigur este folosit în mod implicit, urmat de L2TP / IPsec ar trebui să nu reușească (așa cum s-a întâmplat în cazul meu). Vă recomand să treceți imediat la OpenVPN!

Nu am idee de ce opțiunile de scurgere DNS sunt dezactivate implicit, dar ar trebui să le activați imediat. Este bine, însă, să existe.

O caracteristică excelentă a clientului ibVPN este comutatorul de omorâre per aplicație și per proces. Acest lucru necesită o configurare mică, dar este mai sofisticat decât comutatoarele de ucid comun ale sistemului întreg.

Rețineți, însă, că comutatorul de funcționare funcționează prin închiderea programelor specificate în caz de eșec VPN. Aceasta nu este la fel de sigură ca o soluție bazată pe firewall, care împiedică orice conexiune în afara tunelului VPN.

În general, acesta este un client complet prezentat. Cu toate acestea, sunt puțin îngrijorat de faptul că este implicit în protocoalele VPN slabe și nu există protecție împotriva scurgerii DNS. Acestea pot fi modificate / activate, dar este puțin probabil ca utilizatorii mai puțin techie să facă acest lucru.

Alte platforme

ibVPN are aplicații personalizate pentru Windows, Mac OS, iOS și Android. În plus față de aplicația standard „all-in-one”, utilizatorii VPN Mac pot utiliza și o nouă aplicație de „conectare rapidă”. Aceasta este mai puțin prezentată decât aplicația all-in-one, dar este foarte ușor de utilizat.

Instrucțiunile de configurare manuală sunt de asemenea disponibile pentru o gamă largă de platforme și dispozitive.

Aplicația Android

Aplicația lor VPN Android cere permisiunea de a accesa fotografiile / media / fișierele mele, ceea ce este ciudat.

Aplicația folosește OpenVPN, ceea ce este bun. Selecția porturilor este o caracteristică drăguță, deși nu există un comutator de ucidere.

Nu am detectat nicio scurgere IP folosind aplicația Android.

DNS inteligent

ibVPN oferă un serviciu Smart DNS, care este de asemenea inclus în planul Ultimate VPN. Acest lucru nu face nimic pentru a vă îmbunătăți securitatea sau confidențialitatea, dar permite geo-spoofing rezolvând solicitările DNS la o anumită locație. Acest lucru îl face ideal pentru streaming de conținut geo-blocat.

Nu este implicată nicio criptare / decriptare, iar traducerea DNS este destul de instantanee. Aceasta înseamnă că serviciile Smart DNS suferă mai puține probleme de buffering decât atunci când utilizează un VPN pentru streaming (deși distanța poate provoca probleme).

Un alt avantaj al Smart DNS este că poate fi configurat pe orice dispozitiv capabil de internet, nu doar pe cele care pot rula software VPN. Aceasta înseamnă că puteți utiliza Smart DNS pe televizorul dvs. inteligent, consola de jocuri și Roku (printre altele).

Smart DNS de la ibVPN a deblocat atât US Netflix cât și BBC iPlayer când am încercat-o.

Extensii browser

Utilizatorii ibVPN pot instala, de asemenea, extensii de browser pentru Chrome, Firefox și Opera, care furnizează conexiunea browserului.

Nu am detectat nicio scurgere DNS în timpul utilizării extensiei, dar am văzut o scurgere WebRTC. SUA Netflix nu era disponibil, dar sunt încântat să raportez că BBC iPlayer a fost.

Confidențialitate și securitate

Obstrucție (furt)
Protecție împotriva scurgerilor IPv4
Protecție împotriva scurgerilor IPv6
Protecție împotriva scurgerilor WebRTC
Kill Switch
Self-gazduit / Proxied DNS da

„IbVPN nu colectează și nu înregistrează niciun trafic sau utilizarea serviciului său de rețea virtuală virtuală. Nu putem relaționa nicio activitate specifică cu niciun utilizator specific. Dacă orice notificări legale sunt transmise departamentului nostru juridic, vom respecta această notificare. Cu toate acestea, nu putem fi obligați să predăm informațiile pe care nu le avem. "

Asta-i grozav. ibVPN are sediul în România, care a respins Directiva UE privind păstrarea datelor chiar înainte de a fi anulată de Curtea Europeană de Justiție. De asemenea, România se află în afara zonei directe de influență atât a ANS, cât și a GCHQ.

Deci, pe partea de confidențialitate, ibVPN se descurcă foarte bine.

Protocoale de criptare

IKEv2
OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
Alte protocoale Softether, VPN Stealth

Conexiunile OpenVPN sunt securizate cu un cifru AES-256 și autentificare hash HMAC SHA384. De la prima publicare a acestei recenzii, ibVPN a actualizat criptarea strângerii de mână la RSA-2048 și criptarea canalului de date la AES-256.

Aceasta abordează criticile mele anterioare. Secretul perfect înainte este oferit cu ajutorul cheilor Diffie-Hellman Exchange (DHE). Sunt încântat să spun că ibVPN folosește acum o suită de criptare foarte puternică.

Dacă intenționați să utilizați acest VPN pentru iOS și doriți să utilizați criptarea OpenVPN, va trebui să îl configurați manual folosind o aplicație OpenVPN terță parte. Consultați site-ul web ibVPN pentru un ghid despre cum să faceți acest lucru.

Vedeți Termenii de criptare VPN explicați pentru mai multe detalii despre termenii folosiți aici.

Gânduri finale

Mi-a placut:

 • Fără jurnale (deloc)
 • La prețuri modeste
 • Bun serviciu DNS inteligent
 • Servere în 47 de țări
 • Suport 24/7
 • Software complet dotat cu comutator de omorâre pe aplicație
 • P2P: da
 • Trei conexiuni simultane
 • Șosete 5 procuri
 • Sunt disponibile SUA Netflix și BBC iPlayer
 • Aplicații mobile bune
 • VPN dublu

Nu eram atât de sigur despre:

 • Valori implicite la protocoale VPN slabe și fără protecție împotriva scurgerii DNS
 • Tor over VPN (utilizarea Tor Browser peste VPN este mai sigură)

Uram:

 • Performanta slaba
 • Clientul Windows s-a deconectat și s-a prăbușit mult *

Există multe lucruri de placut despre ibVPN. Pentru un preț rezonabil, primiți un serviciu foarte complet (cu Smart DNS introdus gratuit cu planul Ultimate VPN). Nu am detectat nicio scurgere de IP în timpul folosirii serviciului și, deși nu este bazat pe firewall, îmi place comutatorul de omorâre per aplicație și per proces..

Aș vrea ca clientul Windows să fie ceva mai stabil *, Dacă sunteți în căutarea unui VPN pentru Netflix, atunci acest VPN merită luat în considerare. De asemenea, este o opțiune bună pentru oricine dorește un VPN pentru BBC iPlayer, deoarece atât serviciul VPN cât și serviciul Smart DNS deblochează cu succes ambele servicii.

Singura problemă reală sunt rezultatele performanței vitezei ibVPN. Puțini utilizatori sunt probabil mulțumiți de încetinirea conexiunilor la internet într-o asemenea măsură.

* Acest articol a fost actualizat pentru a include informații despre criptarea îmbunătățită și noile funcții disponibile pentru utilizatorii serviciului. De asemenea, ibVPN mă asigură că clientul său Windows All-in-One actualizat rezolvă problemele de stabilitate pe care le-am întâmpinat, dar încă nu am testat acest lucru.

Vizitați ibVPN »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me