FrootVPN

 • Prețuri

  Din $ 2,99
  / luna

ProPrivacy.com Scor
7.5 din 10

rezumat

FrootVPN a intrat pe scena VPN în 2014, cu o bază uriașă de clienți construită aparent peste noapte, grație unor reclame pline de joc pe The Pirate Bay. Ceea ce a început ca un serviciu gratuit este acum probabil cel mai accesibil VPN-uri de acolo. Deci, cum se compară FrootVPN cu unii dintre jucătorii consacrați din industrie? Continuați să citiți recenzia mea FrootVPN pentru a afla!

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  10 Mbps
 • competență
  Suedia
 • Conexiuni simultane
  3
 • ţări
  19

Caracteristici

FrootVPN are sediul în Suedia, care este o țară care face parte din "Paisprezece ochi" reţea. Aceste 14 țări au diverse acorduri pentru colectarea și distribuirea informațiilor între ele. Acest lucru nu este ideal dacă sunteți în căutarea confidențialității complete pe web, dar o să rețin acest lucru mai târziu în recenzie.

Voi reține, de asemenea, în această recenzie FrootVPN, că furnizorul a început inițial ca un serviciu gratuit, trecând doar la un serviciu plătit atunci când cheltuielile de operare și baza de utilizatori au devenit prea multe pentru a face față.


FrootVPN are 36 de servere în 19 țări, dintre care 12 sunt localizate în Suedia. Există un mix frumos de locații disponibile, inclusiv Rusia, Brazilia și Israel.

Achiziționarea unui plan FrootVPN vă oferă până la trei conexiuni simultane la serviciu sau puteți configura pur și simplu routerul dvs. pentru FrootVPN și nu vă faceți niciodată griji pentru protejarea tuturor dispozitivelor dvs..

Vizitați FrootVPN »

Prețuri și planuri

S-ar putea să nu spunem că FrootVPN are o strategie simplă de stabilire a prețurilor. Există un singur plan, prețul determinat de durata abonamentului. O singură lună de FrootVPN costă 4,99 USD, în timp ce trei luni scade la 3,99 USD (11,97 USD în total). Un abonament de un an vă va costa 2,99 USD pe lună (35,88 USD în total). Această recenzie FrootVPN privește ce obțineți pentru banii dvs..

Am observat în timpul recenziei mele FrootVPN că furnizorul este unul dintre cele mai ieftine VPN-uri de acolo, întrucât o scădere a prețului vă va oferi probabil un VPN gratuit! De asemenea, este plăcut să vedeți că FrootVPN nu are reînnoire automată implicit, o caracteristică care poate duce la frustrare.

Tarifarea FrootVPN

Dacă vă înscrieți la FrootVPN, aveți siguranța unei garanții de returnare de 30 de zile dacă nu sunteți nemulțumit de serviciu.

FrootVPN acceptă toate cardurile majore de credit, precum și Paypal. Plata Bitcoin este posibilă și prin BitPay, oferind clienților un nivel suplimentar de anonimat.

Viteză și performanță

Când vine vorba de revizuirea serviciilor VPN, viteza este probabil cel mai important test. Este demn de remarcat faptul că OpenVPN poate duce la viteze mai mici, lucru pe care l-am avut în vedere când testez FrootVPN.

Viteza FrootVPN

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii.

Din păcate, nu am reușit să stabilesc o conexiune la serverele FrootVPN din Marea Britanie sau Franța. În plus, vitezele de pe bord au fost slabe, chiar și atunci când luăm în considerare viteza mai lentă a OpenVPN.

Ca parte a testelor mele de viteză, am efectuat și câteva teste de scurgere IP și DNS pentru a vedea dacă FrootVPN pierde oricare din aceste informații prin intermediul serviciului. Am fost fericit să văd că nu există scurgeri cu FrootVPN, dar aș recomanda să verificați acest lucru folosind ipleak.net sau un test similar.

Securitate și confidențialitate

Protocoalele VPN acceptate de FrootVPN includ OpenVPN, PPTP și L2TP. Am fost fericit să văd că OpenVPN este recomandat de FrootVPN, chiar dacă rezultă o ușoară scădere a performanței..

După cum am menționat mai devreme în această revizuire FrootVPN, este o companie suedeză și este supusă acordurilor de păstrare și partajare a datelor Fourteen Eyes. Suedia nu este la fel de groaznică pentru confidențialitate ca SUA sau Marea Britanie, dar posibilitatea ca datele dvs. să fie distribuite între cele 14 țări nu este ideală atunci când căutați confidențialitate completă. Puteți citi mai multe despre grupul Fourteen Eyes aici.

FrootVPN rulează criptarea AES-256-CBC în combinație cu hash SHA-384 și cheie 2048 biți. Există, de asemenea, suport pentru TLS 1.1+ prin Perfect Forward Secrecy, care arată în continuare că FrootVPN are grijă să protejeze datele clienților.

FrootVPN susține că ține o politică strictă de neînregistrare. În timp ce sunt sigur că FrootVPN face tot posibilul pentru a rămâne fidel în acest sens, fiind localizat în Suedia îl supune diferitelor "Paisprezece ochi" acorduri.

Activitatea P2P este permisă pe toate serverele FrootVPN. Aș recomanda totuși să verificați mai întâi lista de server și să selectați o locație cu o sarcină mică a serverului.

Ușurință în utilizare

FrootVPN are un site web plăcut, cu multe informații utile ușor accesibile. Zona client vă permite, de asemenea, să vizualizați lista de server și să gestionați setările contului. Există, de asemenea, un blog frumos cu postări regulate despre știri din industrie și sfaturi despre serviciul VPN.

Din păcate, există o cantitate corectă de englezi săraci împrăștiați pe site-ul web (așa cum puteți vedea în imaginea de mai jos). Am mai experimentat acest lucru cu alți furnizori și este destul de dezamăgitor să văd, având în vedere amploarea globală a unui serviciu VPN.

lui FrootVPN "Politica de Confidențialitate" și "Termeni si conditii" paginile lasă de asemenea mult de dorit. Textul este abia vizibil, ceea ce, atunci când considerăm importanța acestor pagini, este extrem de suspect.

A sustine

Când vine vorba de asistență pentru clienți, FrootVPN are un sistem de bilete completat cu o întrebare frecventă și câteva ghiduri de depanare, în funcție de platforma dvs. Există, de asemenea, un serviciu de chat în direct, deși acesta este disponibil numai în timpul programului de lucru regulat al FrootVPN.

Am trimis un bilet de test într-o săptămână dimineață pentru a vedea calitatea răspunsului și cât de repede aș putea primi un răspuns. Am primit un răspuns satisfăcător mai puțin de 24 de ore mai târziu.

FrootVPN menține, de asemenea, profiluri active pe Facebook, Twitter și Google Plus. Dacă sunteți confortabil să utilizați aceste platforme, puteți trimite mesaje și la aceste profiluri dacă aveți nevoie de răspunsuri într-un pic.

Procesul

Înscrierea

Înscrierea la FrootVPN este complet nedureroasă. Tot ce ai nevoie este o adresă de email și o parolă pentru a începe. Site-ul face reclamă că poate finaliza procesul de înscriere în mai puțin de zece secunde.

Clientul Windows

După cum am menționat anterior în această recenzie FrootVPN, furnizorul nu are un client software, ceea ce înseamnă că va trebui să configurați totul manual pe dispozitiv.

Această metodă este obositoare și face ca serverele de comutare să fie un eveniment care consumă mult timp. Cei care nu au un cadru tehnic s-ar putea confrunta cu probleme în cazul în care apar probleme.

Am descărcat fișierele de configurare necesare și am încercat FrootVPN pentru mine. După ce am tratat câteva probleme inițiale, am fost surprins de cât de rapid a fost întregul proces. După descărcarea fișierelor de configurare din zona de utilizator FrootVPN, trebuie doar să adăugați fișierele la clientul OpenVPN, să introduceți datele de acreditare și sunteți toate setate!

Alte platforme

Ca urmare a asistenței pentru OpenVPN, FrootVPN este disponibil pentru aproape toate platformele imaginabile. Singurul obstacol aici este acela de a face singur toată configurația manuală, ceea ce ar putea fi frustrant pentru cei care nu sunt tehnologici.

Pentru această recenzie FrootVPN, am încercat să stabilesc serviciul pe iPhone cu iOS 9.3.5. Configurarea a fost ușoară, procesul fiind chiar mai rapid decât configurarea FrootVPN pe Windows. Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți e-mail fișierele de configurare OpenVPN către dvs. și să îl deschideți pe iPhone. Introduceți datele de acreditare FrootVPN și sunteți toate setate!

Gânduri finale

Dacă sunteți în căutarea unui VPN extrem de accesibil și înțelegeți cum să configurați manual o VPN, FrootVPN ar putea fi doar serviciul potrivit pentru dvs. Criptarea solidă, o mulțime de locații și funcții precum plata Bitcoin și Perfect Forward Secrecy contribuie la FrootVPN să fie o VPN solidă.

Există anumite îngrijorări cu privire la viteze și disponibilitatea serviciilor, deși acest lucru ar fi fost doar o problemă temporară la momentul redactării acestei recenzii. Încercați FrootVPN pentru dvs. și profitați de garanția de returnare de 30 de zile pentru a afla dacă serviciul este potrivit pentru dvs. Apăsați linkul de mai jos pentru a începe!

Vizitați FrootVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me