Encrypt.me


 • Prețuri

  Din $ 8,33
  / luna

 • Disponibil pe:


  • iOS

  • Android

  • ferestre

  • MacOS
 • deblochează:


  • iPlayer

ProPrivacy.com Scor
3 din 10

rezumat

Encrypt.me este un serviciu VPN de lungă durată din SUA, care a devenit recent membru al grupului J2 Global. Cu sprijinul J2 Global în spatele său, Encrypt.me poate deveni un serviciu de care să fii atent în viitor. În prezent, se luptă să se diferențieze de mulțime.

Statistici rapide

 • ţări
  44
 • competență
  Statele Unite
 • Conexiuni simultane
  100

Prețuri

Encrypt.me face o distincție între „treceri” și abonamente, dar în afară de existența unui permis de 1 săptămână, singura diferență este că plata pentru pasele nu se reînnoiește automat, în timp ce cu abonamente o face.

O caracteristică neobișnuită a prețurilor Encrypt.me este că, pe lângă planurile personale, oferă planuri de familie și de echipă (pentru grupuri foarte mari).

Encrypt.me afirmă că puteți utiliza „mai multe dispozitive în același timp, dacă doriți” pe un singur cont de date nelimitat. Se pare că plata unui cont de familie sau de echipă (probabil dacă echipa nu este prea mare) este în mare măsură o problemă de onestitate din partea clienților.

Acestea fiind spuse, la 12,99 dolari pe lună pentru până la cinci membri ai familiei, prețul familiei este destul de un chilipir.

Encrypt.me oferă, de asemenea, un Mini Plan pentru 2,99 USD pe lună, care are o limită de date de 5 GB. Toate plățile sunt realizate doar prin card de credit / debit și sunt procesate de Stripe.

Noii utilizatori pot profita de o probă gratuită de 14 zile, despre care suntem încântați să notăm că nu necesită detalii despre cardul de credit. O adresă de e-mail validă este necesară pentru a vă înregistra, iar Encrypt.me face pași către cele de unică folosință.

Caracteristici

 • Aplicații disponibile pentru iOS, Android, macOS și Windows
 • Conexiuni simultane nelimitate
 • Servere în 44 de țări (inclusiv „Africa”, care se dovedește în Africa de Sud)
 • Auto-Secure
 • „OverCloak“
 • Filtrare de conținut
 • Auditul de securitate

Torrenting-ul este blocat în mod implicit și în timpul probei gratuite de 14 zile, dar clienții plătitori pot solicita ridicarea blocului. Lipsește în mod special pe toate platformele este orice fel de comutator de ucidere.

Auto-securizat;

Când este detectată o rețea necunoscută, VPN se va autoactiva pentru a vă proteja traficul.

Overcloak

Când vă conectați la o rețea de încredere, această caracteristică restricționează automat accesul la internet până când este stabilită o conexiune VPN. Această caracteristică este disponibilă doar la clienții desktop.

Filtrare de conținut

Această caracteristică nu este disponibilă la momentul scrierii, dar este de așteptat să aibă premiera în curând. Utilizează blocaje DNS pentru a bloca anunțuri, conținut pentru adulți, malware, social media și un astfel de conținut nedorit, așa cum este specificat de dvs..

Acest lucru este foarte similar cu ceea ce fac majoritatea blocantelor de anunțuri bazate pe browser, dar este plăcut să avem o soluție integrală.

Auditul de securitate

Encrypt.me a fost supus unui audit de securitate în 2016, cu un audit de urmărire publicat în noiembrie 2020. Spre deosebire de alte servicii VPN, Encrypt.me a pus la dispoziție textul complet needitat al auditului pe site-ul său web, lucru pe care îl aplaudăm cu tărie . Auditul acoperă aplicațiile Encrypt.me și, într-o măsură limitată, site-ul său web. Rețineți că este un audit de securitate tehnică și nu prezintă probleme procedurale, cum ar fi jurnalul. Rezultatele auditului au fost pozitive.

Nu au fost găsite probleme grave, iar problemele descoperite sunt soluționate de dezvoltatorii Encrypt.me, deoarece acest lucru este tipat. Acest lucru este excelent, dar nu modifică faptul că am detectat scurgeri în clientul Window.

Encrypt.me deblochează Netflix?

În teste, US Netflix a detectat că folosim un VPN și ne-a blocat. Conectarea la un server din Marea Britanie ne-a permis totuși să urmărim BBC iPlayer.

Viteză și performanță

Vă rugăm să consultați pagina noastră de testare a vitezei pentru cele mai recente rezultate ponderate, dar la momentul scrierii Encrypt.me este numărul unsprezece din lista noastră de VPN-uri cel mai rapid. Ceea ce nu este deloc prea zgomotos, deși acest lucru nu este asociat cu o viteză maximă destul de obișnuită de viteză maximă de 198,8 Mbits / s.

Timpurile de căutare DNS sunt relativ la jumătatea drumului, deși un timp mediu de conectare rapid de doar 2,7 secunde (maxim 4,0) înseamnă că nu veți mai fi blocat atunci când porniți VPN.

Scurgeri IP

În macOS am avut plăcerea să nu descoperim nicio scurgere IP. În Windows, însă, am detectat scurgeri DNS obișnuite și, de asemenea, scurgeri IPv6 prin WebRTC. În acest moment nu putem testa dacă există scurgeri IPv6 pe platformele mobile, dar nu am detectat nicio formă de scurgere IPv4 în Android sau iOS.

Ușurință în utilizare

Site-ul

Site-ul arata destul de inteligent, dar este destul de scurt cu informații grele. Și când informațiile sunt disponibile, acestea sunt adesea neactualizate - unele articole merg din 2011! Sperăm cu siguranță că lucrurile s-au schimbat în anii care au intervenit!

Un blog cheltuiește multă cerneală digitală explicând de ce VPN-urile nu ar trebui niciodată considerate ceva apropiat de „anonim”. Deși acest lucru este valabil în multe feluri, iar sublinierea acestuia este oarecum lăudabil pentru un serviciu VPN, ni se pare, de asemenea, criptat. Mă dorește să mă absolv de responsabilitățile sale în calitate de furnizor VPN.

Nu, VPN nu ar trebui niciodată privită ca fiind 100% sigură și nu garantează anonimatul. Dar bine făcut, un VPN poate face foarte mult pentru a vă proteja confidențialitatea atunci când sunteți online. După cum vedem în restul acestei recenzii, Encrypt.me nu a făcut pur și simplu mulți dintre pașii necesari pentru a face bine confidențialitatea VPN (te uităm la tine, jurnalele de conexiune și nu există switch-switches).

A sustine

Site-ul web conține o serie de întrebări frecvente, dar acestea nu au răspuns la întrebările pe care le-am avut. Asistența Live Chat este disponibilă odată ce treceți peste răspunsurile conserve, dar echipa de asistență este în principal. cu sediul în Australia. Dacă contactați asistența în afara orelor de birou Austalia, atunci un răspuns prin e-mail va ajunge mai târziu.

După cum putem vedea în secțiunea de securitate tehnică de mai târziu în această recenzie, răspunsurile pe care le-am primit au fost departe de a fi satisfăcătoare.

Înscrierea

Înregistrarea pentru un cont Encrypt.me este foarte ușoară. Pentru a profita de proba gratuită de 15 zile, pur și simplu furnizați o adresă de e-mail și o parolă valabile și plecați. Un e-mail de confirmare oferă un link către pagina descărcărilor de pe site-ul web.

Software-ul

Aplicațiile sunt disponibile pentru macOS, iOS și Android. O aplicație Windows (7+) este de asemenea disponibilă, dar aceasta este doar în versiune beta, astfel încât Encrypt.me nu face promisiuni cu privire la stabilitatea sau securitatea sa. Ceea ce am văzut, este la fel de bine.

Există, de asemenea, o aplicație „Fire OS”, deși aceasta este doar aplicația obișnuită Android (nu Android TV), disponibilă prin intermediul App Store Amazon.

Nu sunt disponibile ghiduri de configurare sau fișiere de configurare OpenVPN pentru configurarea manuală pe dispozitivele neacceptate sau cu clienți VPN terți.

Clientul macOS

Clientul macOS este o aventură destul de simplă, dar lucrul este bine.

Clientul Mac OS Encrypt.me

Funcțiile Auto-Secure și OverCloak sunt disponibile atât în ​​macOS. Aplicația vă permite, de asemenea, să comutați între modurile UDP și TCP, ceea ce indică aproape sigur că folosește protocolul OpenVPN.

Aplicațiile mobile

În afară de o funcție de blocare a aplicațiilor de securitate în Android, care securizează aplicația cu o parolă, aplicațiile Android și iOS par a fi identice. Android folosește OpenVPN, în timp ce aplicația iOS folosește IKEv2.

Client mobil Encrypt.me

Ambele caracteristici sunt auto-securizate pentru rețelele WiFi și funcționează în general bine. Deși niciuna dintre aplicații nu are un comutator, versiunile mai recente ale Android au acum un comutator de încărcare integrat în sistemul de operare în sine.

Clientul Window

Clientul Windows este foarte similar cu clientul macOS și include suport pentru Auto-Secure și OverCloak. Cu toate acestea, folosește IKEv2 și nu OpenVPN.

Clientul Windows Encrypt.me

În ciuda a ceea ce spune site-ul, suntem informați în mod fiabil clientul Windows nu mai este în versiune beta. Așadar, există puține scuze pentru scurgerile IPv6 și WebRTC pe care le-am detectat.

intimitate

competență

Encrypt.me are sediul în Dallas, Texas, dar acum este deținut de J2 Global, o companie umbrelă din SUA, care deține oficial și alte șapte mărci VPN. Acestea includ IPVanish și StrongVPN și SaferVPN. Pe lângă acestea, oferă servicii de etichetă albă pentru o serie de alte produse VPN.

Statele Unite nu au legi obligatorii de păstrare a datelor, dar amploarea și sfera supravegherii în masă de către ANS și alte agenții guvernamentale, așa cum sunt expuse de Edward Snowden, înseamnă că este prudent să presupunem că toate serviciile tehnologice care oferă confidențialitate au fost compromise în într-un fel.

Jurnale

Encrypt.me păstrează un set complet de jurnale de conexiune (metadate) pentru utilizatorii serviciului său VPN.

 • Numărul de octeți trimiși și primiți
 • Durata de timp conectată
 • Adresa IP conectată și IP-ul virtual (virtual) pe care îl atribuim
 • Portul sursă al conexiunii de ieșire cu orele de început și sfârșit

Acest lucru este atenuat oarecum, deoarece acestea sunt păstrate doar 16 zile înainte de a fi șterse. Aceasta nu este foarte lungă, dar probabil este suficient timp pentru a fi obținută o hotărâre judecătorească dacă i se acordă o prioritate suficientă.

Serviciul folosește, de asemenea, urmărire extinsă a site-urilor web, inclusiv utilizarea trackerelor de la Google Analytics. În interiorul aplicațiilor, datele analitice sunt colectate de serviciile terță parte Fabric.io și Google Firebase, deși este posibil să renunțați la această aplicație în aplicație.

Clienții din sau rezidenți în UE se bucură de avantajele obișnuite de confidențialitate prevăzute în GDPR.

Securitate tehnică

Aplicațiile Windows și iOS folosesc protocolul VPN IKEv2, în timp ce aplicațiile macOS și Android folosesc OpenVPN. Setările OpenVPN utilizate (în măsura în care le putem determina) sunt:

Canal de date: un cifru AES-256-CBC cu autentificare de date SHA256.

Canal de control: detaliile complete nu sunt disponibile, deși a fost menționată o scurtă menționare a utilizării AES-GCM. Cum acest lucru nu este specificat în fișierele de configurare OpenVPN, riscăm ca AES-256-GCM să fie utilizat atât ca cifrare, cât și pentru autentificarea datelor în timpul schimbului TLS.

Nu știm cum este securizat schimbul de chei sau dacă este utilizat secretul perfect perfect.

Pentru mai multe informații despre acest subiect, vă rugăm să consultați Ghidul nostru final de criptare VPN. Am solicitat, de asemenea, asistență dacă Encrypt.me folosește serverele VPN sau serverele virtuale de o singură ocupație (servere virtuale) (instanțe VPS bazate pe software pe servere partajate) Sau un mix ...

„Întrebare complicată. Rețeaua este uriașă. În principal, propriile noastre servere, dar nu închiriem VPS de la furnizorii de găzduire și construim asta în rețea dacă asta întrebați. ”

Ceea ce, ca să fim sinceri, nu ne lasă pe nimeni mai înțelept. După cum sa menționat deja, niciuna dintre aplicații nu prezintă nicio formă de comutator de ucidere, astfel încât dacă conexiunea VPN eșuează, adresa dvs. IP va fi expusă la internet.

După cum s-a menționat și, indiferent de rezultatele recente ale auditului de securitate, am considerat că clientul Windows este destul de scurger.

Gânduri finale

În afară de a avea sediul în SUA și de a păstra jurnalele mult mai multe decât ne place, nu este nimic greșit cu Encrypt.me, cu excepția unui client Windows foarte scurger.

La sfârșitul zilei, Encrypt.me este un serviciu VPN suficient de decent. Dar în spațiul de piață extrem de competitiv de astăzi, prețul cerut relativ ridicat și lipsa de caracteristici fac ca propunerea sa de valoare să devină o vânzare dificilă.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me