EarthVPN


 • Prețuri

  Din $ 3.06
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

ProPrivacy.com Scor
6 din 10

rezumat

EarthVPN a făcut valuri recent (iertați metaforele mixte!) Datorită oferirii unui serviciu cu costuri foarte mici, care nu păstrează jurnalele și oferă unele funcții extrem de înalte. Unii oameni au considerat că tranzacția este atât de „prea bună pentru a fi adevărată”, dar au acuzat-o că este o miere (chiar fără nicio dovadă!). Evident, nu puteam aștepta să punem acest pasionat nou furnizor și vom vedea că ne-a plăcut dedicația pentru confidențialitate, preț scăzut și set de caracteristici, dar ne-am îngrijorat puțin pentru unele probleme de performanță.

Statistici rapide

 • ţări
  54
 • Conexiuni simultane
  3
 • competență
  Cipru
 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  22.66 Mbps

Caracteristici

torrenting
Total servere 190
ţări 54
Conexiuni simultane 3
Suport de router
Routere acceptate DD-WRT
Seriale metalice sau virtuale Combinaţie
Port forwarding
Selectarea portului

 • Fără jurnale
 • Criptare AES OpenVPN (cu 265 biți disponibile)
 • SSTP disponibil
 • Acceptă plata Bitcoin și are un sistem robust pentru a preveni conectarea altor utilizatori la tranzacții
 • Până la 3 dispozitive simultane (contra cost)
 • Viteze bune SSTP

Viteze și performanță

Am testat conexiunea VPN folosind banda noastră largă de 20 de mii din Marea Britanie. Testele de viteză mi-au scăzut viteza de conectare cu mai mult de jumătate până la aproximativ 9 Mbps pe serverul londonez și 12 Mbps pe serverul elvețian. Acest lucru nu este teribil de bun, dar nici cel mai rău VPN pe care l-am întâlnit vreodată.

Deoarece am fost puțin dezamăgiți de testele inițiale OpenVPN, am încercat să ne conectăm folosind protocolul UPD (în teorie, mai rapid). Totuși, acest lucru a făcut mici diferențe. Rezultatul SSTP a fost însă foarte bun, cu viteze mai apropiate de 18 Mbps.

Am decis să oferim conexiunii OpenVPN o testare ceva mai mare și am constatat că rezultatele depind foarte mult de server, multe servere europene dovedindu-se mai rapid decât cele locale din Marea Britanie. Cu toate acestea, uneori am avut probleme la conectarea la unele servere (în special la cele din Olanda). În ceea ce privește fiabilitatea, nu am avut deconectări în perioada de testare. Un ultim test pe care l-am efectuat a fost să verificăm dacă există scurgeri DNS și EarthVPN a trecut cu culori zburătoare.

Testele de scurgere

ProPrivacy.com SpeedTest (medie) 22.66
Limitele datelor
Limitele de lățime de bandă
Au fost detectate scurgeri IPv4?

Preț

1 lună

$ 3.06
pe luna

Pachetul VPN de bază vine la un preț incredibil de 3,99 USD pe lună (sau 39,99 USD anual), ceea ce face ca EarthVPN să fie aproape cel mai ieftin serviciu pe care l-am revizuit încă. Pentru un preț atât de mic, s-ar putea să vă așteptați la un set de funcții oarecum limitat, dar chiar și pachetul cel mai de bază vă oferă acces la funcții pe care mulți alți furnizori VPN le percep mult mai mult pentru * (sau nu oferă deloc), inclusiv PPTP / L2TP / SSTP / OpenVPN Protocoale și acces la 87 de locații de server în 32 de țări (inclusiv serverele din Asia, SUA și Europa și în Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Panama și Brazilia și Turcia). Opțiuni suplimentare pot fi achiziționate cu 1,99 USD fiecare pe lună și includ:

 • adăugarea unui dispozitiv suplimentar, un astfel de telefon (pot fi conectate până la 3 dispozitive separate de la aceeași adresă IP, dar nu din locații de viteză fără această opțiune)
 • modernizarea OpenVPN la criptarea AES pe 256 biți
 • având o adresă IP statică
 • Proxy SSH Tunnel / Socks activat

Deși alți furnizori pot furniza cel puțin unele dintre aceste funcții ca parte a pachetelor lor de bază, având în vedere costul ultra-scăzut al prețurilor de bază ale EathVPN, credem că aceste suplimente opționale reprezintă o valoare bună pentru bani celor care au nevoie de ele (deși dacă le doriți pe toate începe să devină ceva mai scump). EarthVPN nu oferă nicio „încercare gratuită” ca atare, dar nu oferă o garanție de restituire a banilor de 7 zile, care este destul de aproape. EarthVPN rulează servere speciale off-shore „pe toate continentele”, care sunt special optimizate pentru traficul P2P / torrent și în care „DMCA sau orice alt echivalent nu se aplică”.

Ușurință în utilizare

ferestre
MacOS
iOS
Android
Linux
Windows Phone

Site-ul

Site-ul este bine conturat, cu aspect profesional (dacă nu prea elegant) și ușor de navigat. Site-ul public orientat către public are o hartă Google a locațiilor serverului său, instrucțiuni de configurare și o întrebare frecventă extinsă și informativă care a răspuns tuturor întrebărilor noastre obișnuite cu privire la un serviciu VPN. Zona de clienți (care poate fi accesată din pagina de înscriere fără a vă înscrie efectiv) include o bază de cunoștințe populată moderat și, foarte util, o pagină de stare a rețelei cu un raport istoric de serviciu.

Relații Clienți

Banii inapoi garantat
Lungimea garanției înapoi 7
Suport 24 de ore
Chat live

Este inclusă și o pagină de testare a vitezei, dar preferăm să rămânem cu speedtest.net pentru a obține rezultate precise de performanță. Asistența clienților se prezintă sub forma unui sistem de e-mail bifat. În timpul instalării, am observat câteva probleme (a se vedea mai jos) și echipa de asistență a durat în jur de opt ore pentru a ne întoarce la noi (timp în care problemele noastre s-au rezolvat singure).

Înscrierea

Înregistrarea nu ar putea fi mult mai ușoară, întrucât tot ce vi se solicită este un nume, o adresă de e-mail și o parolă. După ce comanda este procesată și plătită și e-mailuri de confirmare / primire etc. sunt primite, puteți accesa zona de configurare a site-ului web și urmați instrucțiunile pentru configurarea serviciului..

Clientul Windows este o aventură foarte simplă și cu oase goale care vă permite să alegeți la ce server doriți să vă conectați, la ce protocol și la ce port să utilizați. Acest lucru acoperă toate elementele de bază, dar nu vă oferă niciunul dintre protecția împotriva scurgerilor DNS, comutatorul de omor pe internet, statisticile serverului etc., văzute la clienții VPN personalizați ai altor furnizori.

În mod implicit, clientul se conectează prin TCP, deși recomandăm de obicei să încercați mai întâi un port UDP. La început am avut mici probleme la conectare, deoarece clientul nu ne va accepta parola. După câteva încercări eșuate de resetare (procesul de resetare a cerut să introduceți mai întâi parola veche, care este doar sângeroasă prostie), a început să funcționeze bine de la sine..

După ce v-ați conectat, o pictogramă va apărea în zona de notificare a barei de activități pentru a vă anunța că totul este hunky-dory.

Alte platforme

EarthVPN este destul de cuprinzător când vine vorba de opțiunile de configurare. Protocoalele de criptare pentru fiecare platformă sunt următoarele:

 • În momentul de față are doar un dedicat Aplicație VPN pentru Windows (cu clienții OSX și Linux pe parcurs), dar are instrucțiuni manuale detaliate de configurare cu capturi de ecran pentru Windows, protocoalele de criptare pe care le utilizează sunt; Proxy PPTP, L2TP, OpenVPN, SSTP și SSH / Socks.
 • VPN Mac client Proxy OSX PPTP, L2TP, OpenVPN și SSH / Socks.
 • VPN Linux client utilizări; Proxy PPTP și SSH / Șosete. Clientul Linux va avea nevoie de o configurare manuală.
 • Și Routere DD-WRT (PPTP și OpenVPN).
 • Al lor Aplicația VPN pentru iPhone folosește PPTP și L2TP (OpenVPN pe parcurs)
 • Aplicația VPN pentru Android utilizează PPTP, L2TP și OpenVPN sunt de asemenea bine acceptate).

Confidențialitate și securitate

Obstrucție (furt)
Kill Switch
Protecție împotriva scurgerilor IPv4

Confidențialitatea este un domeniu în care EarthVPN excelează. Cu sediul în nordul Ciprului. Deși sub jurisdicția Turciei, care are legi obligatorii de păstrare a datelor, înțelegem că Ciprul de Nord nu, iar EarthVPN spune că nu „înregistrează nicio utilizare sau activitate de utilizator. Nici noi, nici terții nu este posibil din punct de vedere tehnic să potrivim o adresă IP la un cont. ”De asemenea, așa cum s-a menționat mai sus, este fericit să lăsăm utilizatorii să descarce folosind software-ul P2P / torrent, atâta timp cât utilizează serverele sale speciale (și începând cu traficul P2P este blocat pe celelalte servere, acest lucru nu ar trebui să fie niciodată o problemă). De asemenea, nivelurile de criptare sunt bune (deși, de obicei, vă recomandăm să evitați PPTP cu autentificarea CHAPv2, dacă este posibil).

Protocoale de criptare

OpenVPN
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
Alte protocoale Tunel SSH, Proxy SSL
IKEv2

L2TP / IPsec folosește criptarea 3DES sau AES cu o cheie de 256 biți, în timp ce OpenVPN folosește AES pe 128 biți cu un algoritm de hașă SHA1 și autentificare cu cheie RSA 2048. Așa cum am discutat în secțiunea de prețuri, este posibilă și actualizarea OpenVPN la criptarea AES de 256 biți. Utilizatorii Windows Vista SP1 sau mai târziu pot beneficia, de asemenea, de SSTP, care utilizează portul TCP 443 (folosit de transmisiile SSL standard, ceea ce îl face foarte ușor de blocat) și de criptarea SSL pe 2048 biți, ceea ce face ideal pentru utilizarea în județe extrem de restrictive ca China, Iran și Siria.

Toate acestea sunt grozave și sunt genul de lucruri care încălzește cocosul inimii noastre aici, la ProPrivacy. Utilizatorii pot plăti în mod anonim folosind Bitcoins (dacă sunt luate precauțiile necesare) sau cu PayPal, Carduri de Credit, Bitcoins, Alipay, Unionpay și Webmoney. EarthVPN se asigură că tranzacțiile nu sunt legate de utilizatori, generând o cheie unică pentru fiecare tranzacție, astfel încât să poată verifica plata pentru contul efectuat, apoi șterge acea cheie unică.

Aceasta este o procedură excelentă și pe care am dori să o implementeze mai mulți furnizori VPN. În total, EarthVPN pare să acorde o mare atenție asigurării confidențialității utilizatorului său, ceea ce ne lasă impresionați. Vă rugăm să consultați nota noastră despre finalul articolului și urmați linkurile furnizate înainte de a decide să aveți încredere deplină în măsurile de securitate ale EarthVPNs.

Gânduri finale

În general, suntem destul de impresionați de EarthVPN, deși rezultatele inconsistente speedtest.net când folosim OpenVPN (modul obișnuit recomandat de conectare prin VPN) sunt cam îngrijorătoare. Totuși, EarthVPN oferă un serviciu surprinzător pe deplin, la un punct de preț foarte rezonabil, și are credențe de confidențialitate de top.

Când se spune și se face totul, este ultimul punct care este cel mai mare punctaj la noi, deoarece problemele tehnice pot fi rezolvate, dar atitudinea proastă este mai puțin. Prin urmare, recomandăm EarthVPN 9, dar observați nota de mai jos), deși credem că este important să se îmbunătățească performanța OpenVPN la nivel de bord.

Notă importantă: Pe Reddit s-a declanșat ceva din spatele dacă EathVPN și-a expus cheile publice și private în fișierul OpenVPN .crt. Dacă este adevărat, atunci aceasta este o eroare de neiertat, dar problema nu a fost pusă nicăieri în altă parte de pe internet despre care știm și este respinsă cu tărie de EarthVPN. Recunoaștem că suntem oarecum confuzi de argument și contraargument, așa că sugeram cititorilor noștri să verifice singuri discuția. În scopul acestei revizuiri, vom presupune că totul este în regulă și vom judeca EarthVPN în consecință, dar ne simțim obligați să aducem această dispută în atenția cititorilor noștri, iar dacă se consideră că acuzațiile sunt adevărate, vom elimina recomandarea noastră.

Link-urile relevante sunt: ​​http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1kuhps/earthvpn_as_a_nonus_alternative_to_pia/ (post original) http://vpnsecurityreview.tumblr.com/post/59920711273/were-sorry-earthvpn-or -nope-youre-wrong-or-how http://www.reddit.com/r/VPN/comments/1lhu16/earthvpn_security_part_2/

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me