Box.com


ProPrivacy.com Scor
8 din 10

rezumat

Având la origine proiectul de colegiu, CEO, Aaron Levie, Box
este una dintre soluțiile originale de stocare în cloud disponibile pentru uz comercial. De atunci a crescut exponențial, deservind peste 41 de milioane de persoane și 92.000 de organizații, așa că să aruncăm o privire aprofundată de ce este atât de popular.

Îi place

 • Primii 10 GB de stocare sunt gratuite
 • Măsuri bune de securitate
 • Ușor de utilizat
 • Autentificare parțială cu 2 factori
 • Distribuire a unui fisier

Neapreciate

 • SUA este membru Five Eyes
 • Unele bug-uri vizibile și caracteristici lipsă
 • Aplicațiile nu sunt open-source
 • Fără suport Linux

Prețuri

Caseta permite „persoanelor fizice” să încerce înainte de a cumpăra cu 10 GB spațiu de stocare complet gratuit, cu toate acestea, este de remarcat faptul că încărcările sunt limitate la doar 250 MB pe fișier. Aceasta poate fi mărită plătind 10 USD pe lună pentru pachetul Personal Pro, acordând 100 GB spațiu de stocare și o limită de încărcare de 5 GB pe fișier.

Afacerea este locul în care Box strălucește cu adevărat, cu o serie de niveluri destinate echipelor de oameni. Toate pachetele Starter, Business și Business Plus necesită un minim de trei utilizatori pentru a cumpăra, costând 5, 15 $ și 25 $ pe utilizator, respectiv pe lună. Companiile mai mari pot utiliza planurile Enterprise cu sau fără guvernanță, dar trebuie să ia legătura direct cu Box pentru a negocia prețurile.

Caracteristici oferite de box box

Merită să fiți atenți la ceea ce oferă fiecare nivel, deoarece există o diferență între ele, inclusiv dimensiunea stocării, apelul API și personalizarea funcțiilor. Din fericire, după cum puteți vedea mai sus, Box are un ghid de comparație pentru potențialii clienți pentru a compara ce caracteristici sunt incluse în pachete specifice și ce pot fi abordate pentru o taxă suplimentară.

Caracteristici

 • Vizualizare offline
 • Note de casetă
 • Integrare de aplicații terțe
 • Versiune limitată de fișiere
 • Suport pentru partajarea fișierelor
 • Integrare în sistem de operare
 • Autentificare cu 2 factori

Vizualizare offline & editarea

Box Notes vă oferă posibilitatea de a crea un flux de lucru prin partajarea de calendare, planuri și documente, dar acest lucru este departe de apartamentele complete oferite de Google și Microsoft. Din fericire, Box oferă, de asemenea, integrare cu aplicații populare, cum ar fi Google Docs, Adobe Sign și versiunile atât online cât și offline ale Office Suite Microsoft.

Folosind oricare dintre acestea pentru prima dată vă va întreba dacă aceasta este platforma dvs. implicită la editarea acelui tip de fișier specific și vă va avertiza că utilizarea aplicațiilor externe înseamnă că veți fi de acord cu condițiile de furnizare ale terței părți. Setările implicite pot fi ușor modificate navigând în Setările contului dvs. și făcând clic pe secțiunea „Integrări”.

Instrumentele de editare bazate pe browser vor apărea automat într-o fereastră nouă, care poate fi uneori prevenită de blocanții de anunțuri. În cazul meu, Firefox în sine a oprit deschiderea ferestrei, dar acest lucru este ușor de remediat făcând clic pe „Opțiuni” și permițând ferestrele pop-up din app.box.com.

După ce fișierul a fost editat, documentul dvs. va fi salvat automat, iar fereastra originală a casetei vă va solicita să actualizați pagina cu o notificare că o versiune nouă este disponibilă. Puteți spune ce versiune a unui fișier sunteți în prezent din numărul din stânga sus, cu „V3” pentru versiunea 3.

Versiunea de fișiere

Pe lângă faptul că urmează ce versiune a unui fișier vizualizați în prezent; Caseta vă permite să încărcați versiuni de fișiere mai noi manual și să verificați istoricul versiunilor. Din păcate, funcția de istoric de versiuni a fost întâlnită continuu cu o „eroare de server” în timpul testării mele, ceea ce m-a informat că „versiunile de fișier nu pot fi recuperate” în ciuda schimbării numerelor iterative în partea stângă sus.

Vi se va ierta că credeți că Microsoft Word și Google Docs vă pot salva aici, deoarece ambele au versiuni de fișiere integrate. Din păcate, integrarea Box elimină multe dintre aceste caracteristici, lăsându-vă să vă bazați pe serviciul de stocare; la bine și la rău.

Suport pentru partajarea fișierelor

Boxul a făcut schimbul de fișiere incredibil de ușor, oferind membrilor posibilitatea de a invita utilizatorii prin e-mail sau cu un link. În timp ce oaspeții vor trebui să-și creeze un cont cu Box pentru a accepta invitații prin e-mail, persoanele cu link pot accesa folderele și fișierele partajate fără aceeași limitare, deși linkurile pot fi limitate la cele invitate anterior.

Administratorii pot impune mai multe restricții atunci când invită alte persoane. De exemplu, invitarea unui alt editor trebuie făcută prin e-mail, dându-le permisiunea de a încărca, descărca, previzualiza, partaja și edita orice au acces. În mod alternativ, invitați prin e-mail pot fi restricționate la descărcare, previzualizare și partajare în cazul în care se alătură ca vizualizator. Linkurile funcționează ușor diferit, permițând doar persoanelor să vizualizeze sau să vizualizeze și să descarce fișiere.

Un lucru care îmi place în mod deosebit de Box este posibilitatea de a bloca fișierele cu un simplu clic. Odată ce un fișier este blocat, alți editori nu vor putea efectua modificări la documente până când nu este deblocat, oferindu-vă un control complet asupra colaborării dvs..

Cross-platform

Caseta poate fi accesată pe majoritatea platformelor printr-un browser. Este recomandat să folosiți Chrome, Firefox, Safari, Microsoft Edge sau Internet Explorer, păstrând orice alegeți cât mai actualizat. Trebuie remarcat faptul că, deși Microsoft Edge vă permite să editați documente folosind software bazat pe cloud, nu acceptă în prezent Box Tools pentru a edita fișiere folosind aplicații desktop.

Aplicația Box Sync este disponibilă pentru a fi descărcată pe orice versiune de Android lansată în ultimii trei ani și în ultimele două versiuni de macOS și iOS. Windows 7, 8, 8.1 și 10 acceptă toate Box Sync, cu toate acestea, nu acceptă deduplicarea datelor NTFS.

Integrare sistem de operare

Cei care descarcă aplicația Box Sync vor observa integrarea cu cloud la nivelul sistemului de operare.

Pe desktop, Box va apărea în partea stângă a Windows Explorer și Mac Finder, permițându-vă să răsfoiți fișiere cu condiția să fiți conectat la internet. Caseta apare, de asemenea, în tava Windows, la care puteți accesa apăsând simultan Ctrl, Alt, Shift și B. Făcând clic dreapta pe un fișier din Explorer și Finder va afișa noi opțiuni, inclusiv o scurtătură către site-ul web și abilitățile de a bloca și a partaja fișiere. Aceasta nu trebuie confundată cu opțiunile de partajare ale OneDrive pe Windows, care apare mai sus.

Partajarea unui fișier pe casetă din managerul de fișiere Windows

În prezent, nu există suport oficial pentru Linux, dar există aplicații disponibile pentru dispozitivele Android și iOS. Alături de lansator care oferă acces la cloud pe dispozitivele mobile, Box va apărea, de asemenea, atunci când încercați să partajați imagini și fișiere direct, permițând încărcarea imediată.

Autentificare cu 2 factori

Deși am fi preferat universalul cu 2 factori (U2F) prin cheile fizice USB, un standard care este deja acceptat de companii mai mari, Box încorporează autentificarea cu 2 factori prin mesageria SMS pentru a proteja și mai mult conturile. Prima dată când vă conectați la un dispozitiv nou, vi se va cere să introduceți un cod. După ce dispozitivul a fost înregistrat, acesta vă va autentifica fără a vă solicita verificarea a 2 factori. Acest lucru este convenabil, dar necesită să aveți grijă suplimentară de dispozitivele pe care le utilizați pentru a accesa Box, deoarece nu există nicio modalitate de a impune 2 factori de fiecare dată când vă conectați.

Confidențialitate și securitate

competență

Box are sediul în Redwood City, California, ceea ce înseamnă că trebuie să respecte politicile de confidențialitate discutabile ale SUA și alianța sa de spionaj Five Eyes condusă de Agenția de Securitate Națională (NSA). Compania nu s-a regăsit destul de mult în titluri precum Google și Microsoft, dar este rezonabil să presupunem că există o tentativă de guvernare din partea ANS și a altor oficiali.

Zero-cunoaștere

Când fostul contractant de securitate al ANS și CIA, Edward Snowden, a aruncat lumină asupra supravegherii în masă în 2013, Box a început să conceptualizeze modalitățile prin care ar putea evada ingerințele guvernamentale. Deoarece Box încă înregistrează activități, nu îndeplinește destul de mult promisiunile unei politici de cunoaștere zero, dar implementează propriile protocoale cu Box KeySafe.

Securitate tehnică

Criptarea Box atinge majoritatea acelorași note ca și concurenții săi mai mari, cu criptare SSL în tranzit, criptare AES de 256 biți în repaus și chiar agenți de securitate înarmați care protejează serverele fizice. Opțiunile de securitate devin mai stricte cu cât plătiți, cu toate acestea, cu Prevenirea pierderilor de date (DLP) disponibile din pachetele Business în sus și Box KeySafe la un cost suplimentar în topul nivelurilor Business Plus sau Enterprise..

Box KeySafe este un tip de serviciu de administrare a cheilor (KMS), care încearcă să te plaseze în controlul propriei vieți private, fără cheltuiala obișnuită a comodității. Ceea ce face acest lucru este să furnizeze module de securitate hardware (HSM) pentru a oferi companiilor un control mai mare asupra gestionării cheilor de criptare ale acestora, dar acestea sunt încă stocate pe serviciile web Amazon (AWS). Jurnalul de audit neschimbător urmărește cine a accesat serverul, trimit prin e-mail admin atunci când cineva nu este recunoscut și conține un comutator de ucidere ca ultimă soluție, dar necesită totuși să ai încredere într-o companie cu cheile tale. Această caracteristică nu este, de asemenea, inclusă în niciunul dintre pachetele de bază și este în schimb taxată cu o cheltuială suplimentară.

Probleme

Criptografie în browser

Web-ul se bazează adesea pe variații ale JavaScript-ului pentru a conține, verifica și cripta conținut, care este considerat unul dintre cele mai proaste limbaje de programare din cauza front-end-ului său fragmentat și instabil. Acest lucru nu este ajutat de faptul că utilizatorii nu au niciun cuvânt de spus în acceptarea codului apăsat în timpul actualizărilor sau a mijloacelor de verificare pentru a se asigura că intenția este ceea ce pretinde dezvoltatorul..

Închis-source

Fiecare versiune a casetei este sursă închisă, ceea ce înseamnă că nu există nicio modalitate de a verifica în mod independent dacă fișierele sunt criptate corespunzător sau că compania nu pompează codurile rău intenționate sau auto-servitoare. Deși nu există niciun motiv să ne gândim rău la intențiile companiei, am prefera întotdeauna capacitatea de a verifica pentru noi înșine decât să ne bazăm doar pe încredere.

Ușurință în utilizare

Obiectivul principal al Box este pus pe comoditate, redând lucrurile la o interfață simplă și ușor de utilizat pe toate platformele acceptate oficial. Acest lucru arată în estetica sa, dar, cu siguranță, nu este la fel de intuitiv ca omologii săi principali, deoarece trece cu vederea unele opțiuni simple și este îndoielnic nesigur.

Desktop (Windows și macOS)

Descărcarea aplicației pe Windows și Mac coace serviciul direct în Explorer și respectiv Finder. Fiecare client este construit pentru a se sincroniza automat, astfel încât fișierele dvs. sunt disponibile oriunde v-ați duce, dar sincronizarea forțată este ciudat într-un fel. Puteți solicita versiunea browserului să se sincronizeze cu dispozitivul pe care vă aflați, dar opțiunea nu este prezentă invers. În mod similar, confuz, nu puteți face disponibile fișierele offline. În schimb, trebuie să creați o subfolder, să plasați fișierul în interior și să faceți folderul în sine offline.

Sincronizați caseta cu Windows

De asemenea, am avut numeroase probleme cu integrarea sistemului de operare pe Windows când am dezactivat programul la Start-up. În mod evident, dacă programul nu se poate porni, nu se poate sincroniza în cloud și, prin urmare, împiedică accesul în Explorer, dar chiar și după ce porniți manual aplicația, Box a rămas offline. Aceasta a fost soluționată parțial prin reabilitarea casetei de pornire, dar unele probleme au persistat.

Mobil (Android și iOS)

Aplicațiile Android și iOS sunt mult mai elegante, cu opțiuni clar definite. Făcând clic pe simbolul plus, este prezentată o serie de opțiuni, de la crearea de dosare, documente și note noi, până la fotografierea și încărcarea directă în cloud.

Spre deosebire de versiunea desktop, puteți face ca fișierele individuale să fie disponibile offline și chiar să primiți o confirmare prin notificare push că un fișier a fost încărcat cu succes, deși încărcarea a mai mult de unul la un moment dat poate provoca blocarea și afișarea că acesta se „pregătește” în ciuda finalizării încărcarea cu minute înainte.

Cel mai dezamăgitor aspect al aplicației mobile Box este imposibilitatea de a încărca și de a sincroniza foldere întregi, în loc să vă solicite să creați un folder nou în cloud și să selectați mai multe fișiere manual.

Browser

Ca de obicei, portalul web pare a fi cea mai definitivă versiune a Boxului. Este dotat complet cu o interfață curată, care oferă opțiuni care nu se văd nicăieri în altă parte. Din browser, puteți urmări cine colaborează activ, regla informațiile din profilul dvs. și chiar puteți folosi asistența rapidă a clienților Box.

cum arată Box în browser

Gânduri finale

Box este, fără îndoială, unul dintre serviciile cloud mai elegante, cu un accent lăudabil pe echilibrarea securității și comodității. Prețurile sale sunt mai degrabă fragmentate și potențial potrivite persoanelor fizice în comparație cu concurența, dar acest lucru ar trebui să se potrivească perfect întreprinderilor, permițându-le să personalizeze experiența exactă pe care o doresc.

Serviciul pentru clienți a fost o bucurie absolută de a contacta, a răspunde rapid la întrebări cu o competență și un nivel de profesionalism care ar trebui să-i facă pe concurenții să se așeze și să ia notă. Din păcate, sughițurile pe care le-am experimentat pe parcurs nu sunt ceva ce ne-am aștepta de la un furnizor premium. Nu ne putem abține să ne simțim ca și cum baza sa de operațiune americană ar fi o problemă fără o politică de cunoaștere zero, chiar dacă KeySafe Box încearcă să înmoaie lovitura pentru cei care nu le deranjează să plătească în plus.

În general, probabil că merită să fie privit în altă parte ca individ, dacă cantitatea este prioritatea dvs. sau căutați o sincronizare adevărată. Ca afacere, totuși, Box poate fi exact ceea ce căutați.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me