BolehVPN

 • Prețuri

  Din $ 3,70
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • deblochează:


  • Netflix

ProPrivacy.com Scor
8.5 din 10

rezumat

Cu toată frumusețea și cultura naturală a Asiei de Sud-Est, guvernele regiunii cenzurarea online a site-urilor web precum Facebook, Youtube și Google este cu adevărat un scenariu. Fie că este vorba de Singapore, Vietnam sau Malaezia, țările din această regiune sunt de renume pentru limitarea accesului la Internet. Aici apare BolehVPN din Seychelles, oferind o soluție excelentă celor care doresc să deblocheze pe internet complet. Continuați să citiți această recenzie BolehVPN pentru a afla pentru dvs.!

Statistici rapide

 • ţări
  12
 • Conexiuni simultane
  2
 • competență
  Seychelles

Caracteristici

torrenting
Total servere 35
ţări 12
Conexiuni simultane 2
Suport de router
Port forwarding
Selectarea portului
Seriale metalice sau virtuale Combinaţie
Routere acceptate Routere Asus-WRT-Merlin, routere SabaiTech, routere DD-WRT OpenVPN


BolehVPN este o companie încorporată din Seychelles, care se bucură de libertate de orice jurnal de înregistrare obligatoriu. Au birouri în Hong Kong și Malaezia, deși acest lucru este strict în scopuri de afaceri și nu afectează politica lor de exploatare. BolehVPN are avantajul de a fi o companie locală în regiunea S.E Asia, cu fondatorii și liderii companiei prezenți în echipa de asistență pentru a răspunde la orice întrebare. Au o experiență de aproape 10 ani în industrie, fiind fondate în 2007. BolehVPN are servere în 13 țări de pe tot globul, locațiile lor cele mai populare fiind S.U.A., U.K și Elveția. De asemenea, furnizează server de găzduire de jocuri în regiunea Asiei de Sud-Est.

Puteți avea până la două conexiuni simultane pe o singură adresă IP atunci când utilizați BolehVPN. Acest lucru nu este la fel de impresionant ca IPVanish (până la cinci) sau ExpressVPN (trei), dar ar trebui să fie suficient pentru utilizatorul obișnuit. BolehVPN are șase configurații diferite disponibile pentru clientul lor VPN, cu configurații Proxied, complet rutate și Streaming unele dintre opțiunile disponibile. Utilizatorii Tor vor aprecia, de asemenea, suportul BolehVPN pentru VPN prin Tor, oferind anonimat și confidențialitate sporită.

Vizitați BolehVPN »

Viteză și performanță

Pentru a avea o idee mai bună despre performanța BolehVPN, am efectuat câteva teste simple de viteză pe serverele lor germane, U.K și S.U.A..

Viteza BolehVPN

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii. După cum puteți vedea, viteza la care am ajuns a fost destul de solidă, cu excepția serverelor din Marea Britanie, unde am obținut rezultate destul de slabe. Am fost însă impresionați de performanța locației lor din Germania. Scurgeri DNS și IPv6 (verificați aici pentru mai multe informații despre acești termeni) nici nu au apărut, dar nu uitați să le verificați singur prin ipleak.net.

Testele de scurgere

Au fost detectate scurgeri IPv4?
S-a detectat o scurgere WebRTC?
Limitele datelor
Limitele de lățime de bandă

Preț

7 zile

$ 3,70
pe luna

12 luni

$ 6.66
pe luna

6 luni

$ 7.50
pe luna

2 luni

$ 8,50
pe luna

1 lună

$ 9.99
pe luna

BolehVPN oferă un singur plan cu prețuri începând de la 3,70 USD pentru un proces de șapte zile. Prețurile suplimentare încep de la 9,99 dolari lună în lună, în timp ce cumpărăturile anulează o treime din preț la doar 6,67 USD pe lună.

Prețul BolehVPN

O probă gratuită, de o zi, este disponibilă pentru a testa serviciul BolehVPN, deși acest lucru necesită (oarecum enervant) o înregistrare și un e-mail către echipa de vânzări pentru a merge mai departe. Acestea nu oferă rambursări sau garanții de returnare a banilor pentru serviciul lor, așa că asigurați-vă că profitați la maxim de încercările lor înainte de a vă înscrie pe termen lung. BolehVPN acceptă plăți mobile Bitcoin și Dash pe lângă plățile obișnuite cu cardul de credit și debit. Bitcoin este, de asemenea, o opțiune binevenită pentru cei care caută un anonimat crescut pe Internet. BolehVPN o face nu recomand folosirea cardurilor preplătite cu anumite restricții din țară, deoarece acestea ar putea întâmpina probleme la înregistrare.

Ușurință în utilizare

ferestre
MacOS
Android
Linux
iOS
Windows Phone

Înscrierea

Înregistrarea la serviciul BolehVPN este rapidă și ușoară, deși nu este necesară nicio informație de plată în timpul înregistrării. Pentru a vă înscrie, veți avea nevoie de o adresă de e-mail funcțională și un nume, cu stimulente de trimitere. La înregistrare, aceștia trimit un e-mail cu numărul de cont și numele de utilizator, care este necesar pentru a vă înscrie la proba lor gratuită de o zi. După ce contul dvs. este configurat, puteți descărca aplicația pentru platforma dvs. specifică.

Client Windows

După crearea unui cont, puteți descărca clientul BolehVPN pentru platforma dvs. Dimensiunea fișierului client Windows este de doar 6,9 MB, ceea ce permite o descărcare rapidă chiar și pe conexiuni lente. Clientul Windows este destul de standard în comparație cu alte VPN-uri, deoarece este în mare parte ușor de utilizat și de configurat în funcție de nevoile dvs. Tabloul de bord principal vă permite să vă gestionați conexiunile, să vizualizați zilnic și lunar statistici privind lățimea de bandă și să vizualizați detaliile de conectare actuale.

Clientul vine de asemenea încărcat cu funcții precum reconectarea automată, protecția împotriva scurgerilor DNS și un comutator de ucidere VPN care vă poate ușura viața mult mai ușor. De asemenea, puteți vizualiza un jurnal de conexiune VPN detaliat din interfața principală. Setările proxy pot fi gestionate și dintr-o parte separată a clientului, deși rețineți că orice configurare proxy vă va solicita să configurați software-ul specific înainte de conectarea.

Alte platforme

BolehVPN are suport pentru iOS prin OpenVPN Connect, pe lângă sistemele de operare Windows / Mac / Linux ale clienților standard. Utilizatorii Android au acces la versiunea ușor personalizată a VPN-ului Android BolehVPN. Am testat Boleh VPN pe iPhone pentru a vedea cât de rapid ne-am putea configura dispozitivul. Configurarea serviciului prin OpenVPN Connect a fost relativ ușoară, deși ne-a solicitat să descărcăm și să transferăm separat fișierele de configurare ale BolehVPN. Utilizatorii DD-WRT beneficiază, de asemenea, de un ghid exclusiv și de asistență pentru configurarea BolehVPN pe un router DD-WRT.

Alte servicii

În plus față de serviciile VPN, BolehVPN oferă și găzduire de jocuri pentru jocuri online populare, precum Counter-Strike și Minecraft. Există o mențiune ușoară în acest sens pe site-ul lor web, așa că se pare că gazduirea serverului de jocuri nu pare a fi un punct de vânzare prioritar pentru ei. Utilizatorii Tor vor aprecia, de asemenea, sprijinul oferit de BolehVPN pentru VPN prin Tor, oferind un plus de anonimat și confidențialitate activității dvs. de pe Internet. Este important să ne amintim că acest lucru va duce la o scădere suplimentară a vitezei de conectare. Cei care doresc să deblocheze Youtube și servicii de streaming, cum ar fi Netflix, se vor bucura de serverele BolehGEO (Asia, E.U și Canada) care sunt de asemenea oferite. Acestea funcționează într-un mod similar cu un serviciu SmartDNS, făcând ocolirea mult mai ușoară a geo-restricțiilor stupide.

Serviciu clienți

Banii inapoi garantat
Suport 24 de ore
Chat live
Încercare gratuită Da - 1 zi

Nou-veniții și veteranii VPN-urilor înțeleg deopotrivă cât de important poate fi sprijinul. BolehVPN ia în serios asistența clienților, fondatorii și liderii companiei fiind disponibili pentru a răspunde la întrebările dvs. Aveți opțiunea să trimiteți un bilet prin sistemul lor de asistență Zendesk sau să le trimiteți prin e-mail direct la [email protected] Am fost oarecum dezamăgiți de absența unui chat live sau a unei funcții de asistență telefonică cu BolehVPN, deoarece acestea pot fi salvatoare atunci când apare o problemă urgentă. În procesul de înregistrare a procesului gratuit al BolehVPN, am contactat departamentul de vânzări pentru a solicita procesul după înscriere. Deși timpii de răspuns la e-mail pot fi extrem de lungi, am fost fericiți să primim un răspuns la e-mailul nostru în doar peste o oră. Foarte impresionant.

BolehVPN are, de asemenea, un profil Twitter și Facebook, ceea ce ar putea duce la un răspuns mai rapid. În aceste rețele sunt publicate zilnic articole și ghiduri utile legate de VPN-uri.

Securitate și confidențialitate

Obstrucție (furt)
Protecție împotriva scurgerilor IPv4
Protecție împotriva scurgerilor IPv6
Kill Switch
Self-gazduit / Proxied DNS Nu

Utilizatorii BolehVPN au opțiunea de a alege între utilizarea protocolului OpenVPN sau L2TP (recomandăm OpenVPN!). Conexiunile P2P și serverele proxy (HTTPS și SOCKS) sunt, de asemenea, disponibile.

Protocoale de criptare

IKEv2
PPTP
L2TP / IPSec
SSTP
OpenVPN

După cum am menționat deja, BolehVPN este înregistrat în Seychelles, dar își desfășoară activitatea în Malaezia. Aceasta înseamnă că sunt supuse legilor din Seychelles privind păstrarea și înregistrarea datelor. Din fericire, acest lucru înseamnă că sunt scutiți de o lege proastă a patriotilor din SUA sau de legea UE privind păstrarea datelor. Angajamentul BolehVPN față de confidențialitate este consolidat prin utilizarea lor de 256 biți (128-biți pentru servere de navigare / streaming) Criptare AES OpenVPN cu criptare RSA-2048 de strângere de mână și autentificare hash SHA-512. Secretul perfect perfect este asigurat de un schimb de chei Diffie-Hellman-4096.

Dacă nu înțelegeți ce înseamnă toate acestea, vă rugăm să consultați criptarea VPN: Ghidul complet (TL: DR BolehVPN folosește criptarea OpenVPN foarte puternică). De asemenea, are un frumos "xCloak" caracteristică care scramblează în continuare traficul pe Internet pentru a face și mai dificilă recunoașterea ISP a traficului VPN.

Deși nu există o politică de înregistrare, Boleh afirmă că pot utiliza temporar logarea pentru a identifica activitatea neobișnuită pe serverele lor (lățime mare de bandă, un număr excesiv de conexiuni etc.). Deși acest lucru nu este prea îngrijorător, cei care caută un anonimat complet ar putea fi mai bine serviți în alte părți. Cei care doresc să se angajeze în orice activitate P2P vor fi încântați să vadă că BolehVPN oferă suport complet pentru conexiunile P2P, cu o lățime de bandă nelimitată, de asemenea, în loc pentru descărcări mari.

Gânduri finale

Mai simplu spus, BolehVPN este unul dintre cele mai bune servicii VPN de acolo. Nu colectează jurnalele, nu utilizează o criptare grozavă și o mulțime de funcții suplimentare fără să vă goliți contul bancar. VPN prin Tor, BolehGEO și software-ul lor impresionant, toate adaugă minune. Vitezele (în special pe serverele lor U.K) oferă un motiv de îngrijorare, dar alte locații pe care le-am testat au fost destul de standard. Capul peste
și profită de proba lor gratuită de o zi pentru tine!

Vizitați BolehVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me