AnonymousVPN


 • Prețuri

  Din $ la ora 12.00
  / luna

ProPrivacy.com Scor
5 din 10

rezumat

VPN anonim este o rețea privată virtuală cu sediul în Seychelles. VPN anonim este unul dintre serviciile mai mici, mai puțin cunoscute de pe piața confidențialității online, are câteva caracteristici bune care indică un viitor pozitiv pentru serviciul VPN. Cu toate acestea, testele noastre au descoperit o VPN care încă nu este în măsură să concureze cu capătul de sus al pieței VPN. În această analiză VPN anonimă, analizăm în profunzime aspectele de securitate și confidențialitate ale acestui serviciu, împreună cu funcțiile oferite de acestea, valoare pentru bani și multe altele, în scopul de a afla dacă acest serviciu merită banii dvs..

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  19.1 Mbps
 • competență
  Seychelles
 • Conexiuni simultane
  3
 • ţări
  25

Caracteristici

Caracteristicile pachetului companiei sunt:

 • Servere în 25 de țări
 • Nu există limite de utilizare a datelor
 • Sunt permise trei conexiuni simultane
 • P2P permis
 • OpenVPN și Securitatea Protocolului Informațiilor (IPSec)
 • Site web multilingv
 • Cont de încercare la prețuri mici
 • Ucide întrerupătorul
 • Aplicație personalizată pentru Windows, Mac și Android
 • Aplicație terță parte pentru iOS și Linux

Apple nu permite companiilor să pună la dispoziție aplicații pentru iPhone și iPad fără aprobarea sa. Acest proces de aprobare poate dura ani. Astfel, nu este neobișnuit ca o companie relativ nouă să nu aibă o aplicație personalizată disponibilă pentru iOS. Cu toate acestea, criptarea OpenVPN este cea mai bună protecție VPN disponibilă pentru serviciile de confidențialitate online și vă puteți conecta la VPN anonim folosind conexiunea OpenVPN terță parte pentru iOS. OpenVPN Connect este disponibil gratuit la magazinul Apple. Există fișiere de configurare disponibile pe site-ul VPN anonim care vor face ca această aplicație să funcționeze cu toate serverele sale. Un aranjament similar este disponibil pentru utilizatorii Linux. Rețeaua de servere oferă acces la locații din 25 de țări.

Vizitați VPN anonim »

Viteză și performanță

Am testat viteza Anonymous VPN cu testmy.net. Aceste teste au fost efectuate din Nottingham, Marea Britanie, folosind un serviciu de internet rezidențial Virgin Media. Am testat performanța a trei servere VPN anonime. Acestea au fost serverele din Marea Britanie și Irlanda, pe care le-am testat pe o conexiune la Londra, Marea Britanie și serverul Anonymous VPN SUA, pe care l-am testat pe o conexiune la Miami.

Blocurile din grafic reprezintă viteza maximă, minimă și medie pe cinci runde de testare. Veți vedea, de asemenea, înregistrările pentru testele efectuate la Londra și Miami fără VPN-ul pornit. Acest lucru oferă o idee despre efectul pe care VPN îl are asupra vitezei serviciului de internet de bază. Am folosit IPLocation.net pentru a detecta locațiile reale ale fiecărui server VPN. Serverul britanic era la Londra, serverul irlandez la Dublin și serverul american în Manassas, Virginia.

Test de viteză anonim VPN

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație. Consultați explicațiile noastre pentru testarea vitezei complete pentru mai multe detalii. Fiecare server a redus aproximativ jumătatea vitezei conexiunii la internet, ceea ce nu este deloc grozav. Din fericire, viteza serviciului meu de internet de bază a fost atât de bună încât VPN-ul nu a afectat redarea videoclipurilor în streaming. Cu toate acestea, oricine cu internet mai lent ar putea suferi foarte mult.

Am efectuat mai multe teste cu ipleak.net în timp ce m-am conectat la serverul anonim VPN SUA. Aceste teste au investigat dacă apelurile către serverele DNS (Domain Name System) au cedat locația mea. Ori de câte ori browser-ul dvs. preia o pagină, trebuie să facă mai întâi referință la adresa de internet pentru adresa web dată. Aceasta se realizează prin accesul la un server DNS.

VPN-ul dvs. trebuie să gestioneze aceste apeluri, deoarece acestea pot fi observate pe măsură ce traversează internetul. Dacă browser-ul dvs. selectează un server DNS care este îndepărtat ilogic de locația sa, snoopers pot rezolva faptul că nu sunteți într-adevăr unde sunteți. Testul ipleak.net a arătat locația mea ca Virginia.

Toate apelurile DNS au mers pe un singur server DNS, tot în Virginia. Un al doilea risc de scurgere provine de la un sistem care se numește Web Real-Time Communication (WebRTC). Acesta este un magazin de date din browser care ajută la accelerarea aplicațiilor interactive. Verificările acestor informații nu mi-au dezvăluit adevărata locație.

Am verificat din nou factorii de scurgere IP cu un alt site de testare, doileak.net. Rezultatele acestor teste au adus în considerare rezultatele ipleak.net. VPN anonimă mi-a ascuns cu adevărat locația. Singura sclipire a fost că setările de fus orar ale sistemului meu de operare erau diferite de fusul orar al locației mele raportate. ISP-ul meu nu folosește adrese IPv6, așa că nu am putut testa pentru scurgeri IPv6.

Prețuri și planuri

1 lună

$ la ora 12.00
pe luna

VPN anonim are un pachet de servicii. Oferă trei perioade de abonament pentru planul respectiv. Nu există niciun proces gratuit, dar vă puteți recupera banii dacă vă înscrieți la planurile de abonament lunare sau anuale. Trebuie doar să ceri să vă anulați contul în termen de 14 zile de la abonare.

Preț anonim VPN

Pentru doar 2 USD, puteți avea acces complet la serviciu timp de trei zile. Acesta este un mod excelent de a încerca VPN și de a vă asigura că este potrivit pentru dvs. înainte de a vă angaja pentru o perioadă mai lungă de timp. Multe servicii VPN oferă o gamă largă de opțiuni de plată. Cu toate acestea, puteți plăti doar pentru VPN anonim cu un card de credit. Este păcat, deoarece mulți clienți VPN le place să plătească cu Bitcoin sau prin PayPal.

Confidențialitate și securitate

Aplicația VPN anonimă vă permite să selectați dacă doriți să utilizați OpenVPN sau IPSec. OpenVPN este cel mai bun sistem pentru VPN-uri. Cu toate acestea, IPSec este, de asemenea, foarte apreciat. Cisco Systems a creat-o. Cisco este cel mai mare producător mondial de routere internet și software. Ambele implementări includ criptarea AES (Advanced Encryption Standard) cu o cheie de 256 biți. Aceasta este cea mai bună protecție disponibilă în prezent pe piața VPN.

VPN anonim utilizează o strângere de mână RSA cu o cheie de 2048 biți. Aceasta este lungimea cheie standard în industria VPN. Cu toate acestea, VPN-urile de top folosesc chei de 4096 biți pentru un plus de siguranță. VPN-urile Dodgy folosesc taste de 1024 biți. Ca atare, implementarea Anonymous VPN vă oferă cel mai comun nivel de protecție - nu cel mai bun - dar cu siguranță nu cel mai rău. Este suficient de sigur pentru a vă păstra datele private. Posesorii de telefoane și iPads (care se conectează folosind conexiunea OpenVPN) obțin protecție completă OpenVPN atunci când utilizează VPN anonim. Cu toate acestea, le lipsește micile accesorii pe care compania le-a integrat în aplicația personalizată.

Funcția cheie de securitate pe care o dețin proprietarii de dispozitive Windows, Mac și Android este un comutator de ucidere. Probabil ați întâmpinat o situație în care conexiunea dvs. de internet nu reușește. Odată ce conexiunea revine, toate aplicațiile tale încearcă să se reconecteze. Aceasta este o problemă de securitate, deoarece nu puteți dicta ordinea în care se conectează. Dacă VPN nu este prima aplicație care își restabilește serviciul, acele aplicații care încep să trimită mesaje pe internet vor expune identitatea dvs. adevărată. Acesta este motivul pentru care comutatorul de ucidere este atât de important. Se asigură că nicio aplicație nu se poate reconecta înainte ca legătura VPN sigură să fie instalată.

intimitate

Seychelles este o locație bună pentru un serviciu VPN. Este peste îndemâna serviciilor secrete de intimidare ale puterilor majore. De asemenea, este o distanță lungă și lungă de marile centre juridice din Los Angeles, New York și Londra. Proprietarii de drepturi de autor pot lansa urmăriri penale împotriva persoanelor care își descarcă proprietatea prin rețelele P2P. Cu toate acestea, este puțin probabil să depună eforturi și cheltuieli de zbor către Seychelles. VPN anonimă nu păstrează jurnalele de activitate, ceea ce este un semn bun că vă va proteja confidențialitatea. De asemenea, compania afirmă în mod deschis că permite descărcări P2P în rețeaua sa.

Din lipsa de șansă ca polițiștii sau avocații de drepturi de autor să primească ordonanțe judecătorești pentru a forța compania să predea înregistrările sale, doriți să vă asigurați că nu există nimic în dosar care să poată identifica identitatea dvs. reală pe adresa falsă pe care VPN ți-o atribuie. . Din păcate, Anonymous VPN păstrează jurnalele de conectare. Aceste înregistrări detaliază ce servere la care v-ați conectat și când.

De asemenea, înregistrează cantitatea de date pe care le-ați descărcat. Analiza traficului (atac de sincronizare e2e) înseamnă că aceste informații sunt tot ceea ce avocații de aplicare a legii sau drepturile de autor trebuie să răspândească confidențialitatea pe care VPN trebuie să o ofere. Mai rău, compania nu menționează perioada în care ține aceste jurnalele în fișier. De asemenea, este demn de remarcat faptul că VPN-ul anonim nu te face să fii complet anonim. VPN-urile oferă confidențialitate, nu anonimat. Din păcate, din cauza jurnalelor de conexiune pe care le păstrează acest VPN - confidențialitatea nu este la fel de bună precum s-ar putea.

Ușurință în utilizare

Înscrierea

Când sunteți gata să vă abonați la AnonymousVPN, accesați secțiunea Prețuri din pagina principală și faceți clic pe butonul "Cumpără acum" butonul de sub perioada de abonament la alegere. Site-ul vă va duce la o pagină a Coșului de cumpărături. Faceți clic pe butonul Checkout pentru a continua. Următoarea ta sarcină este să te înregistrezi pentru un cont. În cele din urmă, trebuie să introduceți detaliile cardului dvs. de credit pentru a cumpăra abonamentul.

Veți primi două e-mailuri de la VPN anonim. Primul dintre acestea confirmă calitatea de membru cu detaliile de autentificare pe care le-ați configurat pe pagina de înregistrare. Acestea sunt datele dvs. de acreditare pentru zona de client. Numele de utilizator și parola pentru aplicație sunt conținute în al doilea e-mail pe care îl primiți. Acest e-mail include, de asemenea, link-uri pentru a descărca fișiere pentru aplicație. Faceți clic pe linkul pentru sistemul dvs. de operare pentru a descărca un program de instalare. Aplicația se instalează singură. Proprietarii de dispozitive iOS și computere Linux trebuie să treacă la baza de cunoștințe pentru a obține instrucțiuni de instalare.

Client Anonim VPN Windows VPN

Instalatorul creează o comandă rapidă pentru aplicație.

Când aplicația se deschide, va trebui să introduceți numele de utilizator și parola. Parola este diferită de cea pentru zona clientului site-ului web. Înainte de logare, faceți clic pe simbolul glisorului din partea dreaptă jos a interfeței. Aceasta deschide pagina Setări a aplicației.

Verifică "Nu uitați numele de utilizator și parola" caseta, astfel încât nu trebuie să tastați datele de acreditare de fiecare dată când deschideți aplicația. Puteți face clic pe pictograma glisierelor pentru a reveni la pagina Setări în orice moment. Această pagină vă permite să porniți comutatorul de ucidere, care vă asigură că VPN vă protejează întotdeauna atunci când accesați internetul. Puteți alege, de asemenea, dacă conexiunea la VPN se execută pe Protocolul de utilizator Datagram (UDP) sau pe Protocolul de control al transmisiei (TCP).

În general, te descurci mai bine cu UDP. Este mult mai rapid decât TCP și este util pentru aplicații interactive, cum ar fi chat și telefonie IP. Este, de asemenea, mai bun pentru streaming. Puteți alege ce sistem VPN folosește aplicația. Opțiunile sunt IPSec sau OpenVPN. Ambele folosesc o criptare puternică, dar Open VPN este cel mai bun. Faceți clic pe pictograma glisorului pentru a închide panoul Setări.

Selecția implicită a serverului pentru aplicație este o alocare automată. Cu toate acestea, dacă doriți să pară într-un loc specific, setați acest atribut într-o țară numită. Faceți clic pe săgeata în jos de la sfârșitul câmpului Regiune pentru a obține lista de server, apoi pe țara în care doriți să accesați site-urile web.

Faceți clic pe butonul Conectare pentru a activa VPN. Acest buton Connect se va schimba în Deconectați atunci când a fost stabilită conexiunea VPN.

Încuietorul prin butonul Conectare / Deconectare devine verde atunci când VPN funcționează.

Servicii de streaming

Cât am fost în Marea Britanie, m-am conectat la serverul VPN anonim din SUA pentru a putea privi televiziunea din America. Am intrat în contul meu Netflix și a putut viziona videoclipuri din biblioteca americană de acolo. Sistemele de detecție VPN Netflix sunt dure. Industria VPN le folosește ca piatră de atingere. Nu multe VPN-uri pot intra în Netflix din străinătate, așa că acesta a fost un rezultat excelent.

Am accesat și site-urile ABC și NBC în timp ce m-am conectat la serverul american. Controalele de acces ABC sunt de fapt mai cuprinzătoare decât cele ale Netflix. NBC nu încearcă foarte mult să blocheze accesul de peste mări și aproape orice serviciu VPN poate intra în el. ABC a reperat VPN-ul și a blocat redarea videoclipurilor. NBC lasă-mă să privesc. Din Spania, am încercat să accesez site-uri video britanice. Din păcate, VPN nu m-a putut introduce în BBC iPlayer. As putea viziona videoclipuri pe site-urile Channel 4 și ITV.

Alte platforme

Aplicația VPN anonimă este disponibilă pentru sistemele de operare Windows, Android, Mac OS X și macOS. Există instrucțiuni pe site pentru descărcarea unei interfețe gratuite pentru OpenVPN, apoi personalizarea acesteia cu fișiere de la VPN anonim. Aceste instrucțiuni se adresează utilizatorilor dispozitivelor iOS și Linux. Cu toate acestea, software-ul OpenVPN Connect este disponibil și pentru Windows și Mac. Fișierele de configurare pe care le oferă Anonymous VPN nu sunt specifice sistemului de operare. Aceasta oferă o altă opțiune pentru utilizatorii de dispozitive Windows, Mac și Android.

Gânduri finale

Mi-a plăcut foarte mult să folosesc aplicația VPN anonimă. Designerii au obținut controalele la nivelul potrivit pentru a face plăcere tuturor. Cei care nu știu prea multe despre tehnologia de rețea trebuie doar să aleagă o locație și să apese butonul Conectare pentru a utiliza VPN. Serviciul se adresează, de asemenea, celor care doresc opțiunea de a selecta dacă conexiunea trece peste UDP sau TCP și dacă să folosească OpenVPN sau IPSec.

Problema cu intrarea în BBC iPlayer înseamnă că este puțin probabil ca expatriații britanici și călătorii să aleagă acest VPN. Serviciul este destul de scump, dar nu poate concura cu servicii de vârf într-o gamă similară de preț. În ciuda acestui fapt, sunt în general sigur că recomand recomandările anonime VPN (atâta timp cât nu sunteți britanic în străinătate). Cu toate acestea, cu opțiuni mai bune disponibile pentru un preț similar, sunteți mai bine să primiți altceva.

Vizitați VPN anonim »

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me