AceVPN


 • Prețuri

  Din $ 8.12
  / luna

ProPrivacy.com Scor
6 din 10

rezumat

Primele impresii despre AceVPN sunt oarecum copleșitoare; pagina de pornire a furnizorului este înghesuită și vă oferă o mulțime de informații pe care să le digerați simultan. Din păcate, aceasta este o temă continuă pe toată durata experienței utilizatorului.

Cu siguranță, există o mulțime de funcționalități cu care să vă jucați aici, dar ne străduim să vedem cine ar dori să cheltuiască timpul și efortul necesar, în afară de entuziaștii care se bucură de tinkering cu tehnologia. Pentru toți ceilalți, există opțiuni mai bune acolo: utilizatorii novici vor găsi soluții care simplifică totul. În ceea ce privește experții, există și alte soluții complete care oferă performanțe mai bune la descărcare.

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  10 Mbps
 • competență
  NE
 • Conexiuni simultane
  1
 • ţări
  26

AceVPN face câteva declarații îndrăznețe. De exemplu, aceștia pretind pe site-ul lor web "cel mai mic furnizor de servicii VPN," o cerere greu de cuantificat și, cu siguranță, incorectă dacă le alegeți "final" serviciu.

Există unele minore "plus puncte." Departamentul de asistență răspunde la e-mailurile de la hiperspeed și există o mulțime de jocuri. În cazul în care AceVPN se încadrează într-adevăr, este totuși ușor de utilizat; pur și simplu există prea multe informații pentru ca începătorii să fie implicați - și performanțele pe care le-am experimentat probabil nu sunt suficiente pentru a ispiti nici tehnologiile.

pachete & Prețuri

AceVPN oferă două pachete cheie, denumite "premiu" și "Final."

Ceea ce nu se arată imediat este diferența dintre cele două pachete, în special, având în vedere diferența mare dintre cele două prețuri. "liber" Deblocarea serviciului TV (DNS inteligent), care este de fapt inclus în ambele pachete, adaugă confuziei inițiale.

Trecerea la fapte ne-a impus să mergem la "Comparați VPN" pagină, care ne-a furnizat tabele care compară fiecare dintre servicii și cele care nu sunt numite "competiție." Aceste diagrame de comparație, distribuite pe cinci file separate, ne-au oferit multe informații de digerat și nu am putut să nu ne gândim că trebuie să existe un mod mai clar de a prezenta informațiile.

În orice caz, am constatat că principalele diferențe (în afară de preț) au fost următoarele:

1. Serviciul Premium este limitat la 50 GB lățime de bandă pe lună, în timp ce serviciul Ultimate este nelimitat.

2. Serviciul Ultimate oferă clienților acces la serverele VPN din 13 țări. Cel mai ieftin serviciu Premium oferă acces doar la serverele din Marea Britanie, SUA și Franța.

3. Numai cel mai scump serviciu Ultimate este permis pentru utilizarea peer-to-peer file sharing sau torrent.

La fel ca în cazul multor servicii, prețul se reduce în funcție de lungimea pachetului de angajament ales, deși fără nivelul ridicat de reducere pentru un abonament anual pe care îl oferă mulți alți furnizori. Prețurile pentru serviciul Premium sunt mai jos:

prețul acevpn 1

Prețurile pentru serviciul Ultimate sunt mai jos:

prețul acevpn 2

Un preț total de 55 USD pentru un abonament Premium Premium plasează AceVPN la sfârșitul scăzut al mediei în ceea ce privește costul. Totuși, serviciul Ultimate, la 165 dolari pe an, este departe de "serviciul cel mai mic cost" menționat pe pagina principală.

În timp ce AceVPN nu oferă niciun fel de încercare gratuită, ei fac reclamă unei garanții de returnare a banilor de șapte zile.

Serviciu clienți

AceVPN își încurajează clienții să folosească forumul de asistență pentru întrebări tehnice, în interesul construirii unei baze de cunoștințe detaliate "în beneficiul comunității."

Inițial am fost preocupați de lipsa opțiunilor de asistență. Cu toate acestea, am trimis o întrebare de test la adresa de e-mail furnizată și am fost foarte impresionați să primim un răspuns în mai puțin de două minute.

Chiar și așa, merită să subliniem că, deși experiența noastră a fost bună, aici există aproape o mulțime de opțiuni de asistență. Utilizarea unei comunități de forum pentru sprijin este un alt motiv pentru a vedea AceVPN ca un serviciu pentru entuziaști și nu unul pentru începători.

Nu am putut găsi un număr de telefon pentru asistență telefonică.

Securitate și confidențialitate

Deși toate informațiile despre AceVPN sunt destul de dense și grele pe text, acest lucru a însemnat că am găsit ușor să găsim detaliile cheie despre protocoale. AceVPN oferă suport pentru PPTP, L2TP și OpenVPN. Nu am putut stabili nivelul de criptare, dar o întrebare către departamentul de asistență a dezvăluit că AceVPN acceptă atât criptarea de 128 cât și pe 256 biți.

Când vine vorba de confidențialitate, AceVPN afirmă că nu monitorizează utilizarea serviciului sau "spionează-le pe utilizatorii lor." Cu toate acestea, nu dau clar dacă păstrează jurnalele și spun că acestea "își rezervă dreptul de a notifica agențiile de aplicare a legii," dacă suspectează că serviciul lor este folosit ilegal.

Pe această bază, dacă, din orice motiv, ați prefera un serviciu care nu întreține jurnalele, probabil ar trebui să căutați în altă parte.

Procesul

înregistrare

Am decis să vă înscrieți la serviciul Premium pe un abonament lunar pentru a testa serviciul.

Am constatat că procesul de înscriere este destul de convolut, cu recalculări ale prețului pe baza perioadei de angajament.

Odată ce am adăugat alegerea noastră "coş," ni s-a solicitat apoi să ne înregistrăm la furnizorul de plată, înainte de a fi redirecționat către PayPal pentru a încheia tranzacția. O opțiune de checkout Google a fost, de asemenea, disponibilă.

Imediat după terminarea tranzacției PayPal, am primit selecția obișnuită de chitanțe și e-mailuri de bun venit și ni s-a spus că trebuie să așteptăm până la 30 de minute înainte ca serverele să accepte detaliile de autentificare nou furnizate..

Deși nu aveam probleme majore cu procedura de înscriere, cu siguranță ne-am bucurat de experiențe mai blânde în altă parte.

Instalare și configurare

Odată configurat contul nostru, am accesat contul "Instalați ghiduri" secțiunea bazei de cunoștințe pentru a afla cum să funcționați și să funcționați pe mașina noastră de testare, un MacBook Pro care rulează OS X 10.8 Mountain Lion.

Aici, lucrurile au început să devină complicate. Pentru început, am putut vedea că un utilizator non-tehnic nu ar ști pe care dintre linkurile să facă clic. Ca tehnologii, știam că Tunnelblick este un client terț pentru OpenVPN. Am aruncat o privire rapidă la instrucțiunile de configurare pentru aceasta, pentru a vedea cum au eșuat. Pentru a fi sincer, instrucțiunile sunt departe de a fi ușor de utilizat.

Chiar și pentru noi, făcând clic pe linkul pentru a descărca Tunnelblick ne-a spus că software-ul nu acceptă în totalitate Mountain Lion și că ar trebui să folosim o versiune beta. Nu eram pregătiți să redăm cu software-ul beta pentru a obține un "platit pentru" serviciul funcționează, așa că am dat clic pe "Înapoi" butonul și, în schimb, a privit instrucțiunile de configurare L2TP.

Acest lucru a fost puțin mai simplu și, din fericire, a folosit funcțiile VPN încorporate ale Mac-ului nostru. Am început să folosim capturile de ecran pentru a ne ghida în acest proces.

Din păcate această documentație a lăsat și ceva de dorit. În a patra etapă, o instrucțiune aparent simplă pentru "Adresa serverului de intrare și numele de utilizator al contului dvs. Acevpn vpn," ne-a lăsat să ne întrebăm unde să găsim adresele serverului.

Zece minute mai târziu, începeam să ne enervăm. Am căutat pe site-ul principal și baza de cunoștințe "servere" și "adrese server," ne-am verificat pe e-mailurile noastre de bun venit și chiar am analizat instrucțiunile iOS pentru adrese. Instrucțiunile iOS au spus că le vom găsi în fișierul de configurare. Legătura către acesta ne-a deviat către zona membrilor. Apoi, fișierul pe care l-am descărcat a fost un fișier de arhivă (.zip), care la rândul său conținea o încărcătură de fișiere de configurare OpenVPN.

Toate am vrut să fim informațiile de care aveam nevoie pentru a completa instrucțiunile AceVPN, dar în schimb aveam o mulțime de file deschise ale browserului și un aer de frustrare în jurul biroului.

În sfârșit, am găsit un nume de server în instrucțiunile Windows.

De asemenea, am găsit instrucțiunea de a utiliza o adresă IP dacă numele serverului este "blocat în țara ta." Așa cum am spus anterior, nu am reușit să găsim detaliile adresei IP a serverului, dar am găsit un post pe forum unde cineva a declarat că departamentul de asistență le-a furnizat unul. Am solicitat un e-mail pentru a solicita acest lucru.

Numele serverului pe care l-am găsit ne-a permis să continuăm puțin mai departe prin instrucțiuni. Apoi am ajuns la instrucțiuni mai confuze.

Instruindu-ne să "adrese Google sau OpenDNS adrese IP" este totul foarte bine, dar furnizorul a neglijat să ne spună care sunt acestea sau unde să le găsim. În calitate de tehnologii, știam ce să punem aici, dar aceste adrese IP sunt probabil probabil cunoscute de consumatorul mediu. În acest moment, începeam să ne întrebăm dacă AceVPN încerca să îngreuneze configurarea corectă a serviciului!

Oricum, cu setările în sfârșit de intrare, am putut să ne conectăm. Am făcut o căutare de adrese IP și am descoperit că acum avem un IP în SUA. Am putut răsfoi pe un site media media specific streaming din SUA și să accesăm conținut.

Datorită departamentului de asistență super-rapid al AceVPN, am avut acum și un răspuns la solicitarea noastră pentru o listă de servere. Din păcate, echipa de asistență a trimis pur și simplu același fișier de arhivă pe care am fost accesați din zona membrilor, cu o sugestie vagă "deschideți fișierele folosind TextEdit" pentru a câștiga detaliile serverului pentru alte țări. Acest lucru părea inutil de obstructiv - de ce nu ne-ar putea furniza pur și simplu informațiile?

"Deblocați televizorul" Serviciu

AceVPN includ "Deblocați televizorul" cu pachetele lor VPN. Aceasta este, în esență, o modalitate alternativă de vizualizare a conținutului media de streaming, cum ar fi "ajunge din urmă" Servicii TV, fără a fi nevoie să vă conectați la VPN.

În schimb, schimbați setările DNS ale computerului, astfel încât solicitările de acces la aceste site-uri blocate în regiune să fie redirecționate pentru a vă ascunde locația. AceVPN furnizează o listă de servicii cu care lucrează această soluție.

Testarea Unblock TV a fost un alt proces care ne-a ridicat nivelul de frustrare. Făcând clic "Obțineți Deblocare TV acum" ne-a dus înapoi la pagina de comandă inițială; urmând instrucțiunile necesare pentru a merge în zona membrilor și a lua notă de adresele IP pentru a finaliza configurarea; întregul proces ne-a impus să ne repornim Mac.

În timp ce serviciul a funcționat, am fost din nou frustrați de complexul inutil al procesului de configurare.

Conexiune Viteze și fiabilitate

Am decis să menținem lucrurile simple cu testarea noastră de viteză.

Ca de obicei, am folosit site-ul web Speedtest.net pentru a obține o viteză de referință de descărcare pentru conexiunea noastră de testare la Internet:

Ne-am conectat apoi la serviciul AceVPN prin L2TP și am efectuat testul din nou.

Rezultatele au fost extrem de dezamăgitoare - conectarea la AceVPN a dus la reducerea vitezei noastre de descărcare cu mai mult de jumătate.

În echitate, trebuie să subliniem că performanțele AceVPN pot fi mai bune în timp ce sunt conectate prin OpenVPN, dar instrucțiunile aproape impenetrabile combinate cu faptul că compania folosește un software de conectivitate terță parte care nu a fost încă "gata" pentru Mac-ul nostru, la momentul scrierii, însemna că nu am ajuns să încercăm acest lucru.

Compatibilitate

AceVPN oferă o mulțime de opțiuni de compatibilitate. Utilizatorii de telefonie mobilă pot obține această VPN pentru telefoanele Android, iOS și Windows. Este important să rețineți că aplicația VPN pentru iPhone nu acceptă OpenVPN, va trebui să descărcați o aplicație de partid, cum ar fi Tunnelblick, pentru a utiliza acest protocol de criptare. VPNArea oferă și un VPN pentru Windows, Mac și Linux, deși clientul VPN Linux nu are o GUI.

Pe baza experienței noastre în VPN-ul Mac, nu am conta pe niciuna dintre aceste platforme fiind deosebit de ușor de configurat. Cu toate acestea, pasionații și tehnologiile probabil că ar reuși să o gestioneze.

Zona clienților

Zona clienților AceVPN oferă o gamă destul de standardă de funcționalități. Afișează numele de utilizator și parola VPN (care diferă de numele de utilizator și parola contului), precum și starea abonamentului. În cazul nostru, întrucât am ales abonamentul Premium, am avut și opțiunea de a face upgrade la pachetul Ultimate.

Zona de clienți oferă, de asemenea, posibilitatea de a descărca cele menționate mai sus "configura fișiere" și controlați setările legate de serviciul Unblock TV.

Concluzie

Ne-a plăcut

 • O listă largă de compatibilitate care poate atrage pasionații
 • Răspunsuri foarte rapide la întrebările de asistență

Nu eram atât de siguri

 • Procedura de înscriere de lungă durată
 • Politica de înregistrare a utilizării neclare

Am urât

 • Performanta slaba
 • Unele dintre cele mai puțin prietenoase instrucțiuni de configurare pe care le-am văzut
 • Lipsa de acces clar la detaliile serverului
 • Experiență de configurare extrem de frustrantă

În câteva momente din timpul revizuirii noastre, ne-am întrebat dacă am fost nepricepuți pe AceVPN. În calitate de tehnologii, am reușit să completăm lacunele informațiilor furnizate, iar serviciul este clar compatibil cu o serie de dispozitive.

Cu toate acestea, trebuie să luăm în considerare modul în care întregul spectru potențial de utilizatori ar acționa cu fiecare serviciu pe care îl analizăm și am experimentat suficient de frustrare ca tehnologii pentru a ști că utilizatorii non-tehnici (cel puțin pe Mac-uri) ar lupta cu configurația - poate până în punctul de a renunța.

Dacă cifrele noastre de performanță ar fi fost impresionante, am fi fost în măsură să oferim o recomandare prudentă pentru AceVPN, dar numai pentru adevărații pasionați de IT. De asemenea, performanța este sub medie, rămânem cu puțin bune de spus. Cineva de la AceVPN trebuie să analizeze serviciul din perspectiva utilizatorului și să îmbunătățească.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me