iPredator


 • Prețuri

  Din $ orele 8.00
  / luna

 • Disponibil pe:


  • ferestre

  • MacOS

  • iOS

  • Android

Din păcate, IPreadator nu mai este în Business.

Pentru o listă de alternative la acest serviciu, consultați 5 cele mai bune VPN-uri listă.

ProPrivacy.com Scor
8 din 10

rezumat

iPredator este cel mai remarcabil pentru faptul că a fost format de Peter Sunde, fondatorul Pirate Bay, și deși nu este afiliat oficial cu infamul site de indexare BitTorrent, se bucură de legături strânse cu acesta. Din cauza acestei conexiuni, am avut mari speranțe pentru iPredator și, prin urmare, am fost un pic dezamăgiți de a găsi că serviciul are o mulțime de muchii grosiere, politica sa de confidențialitate nu a fost atât de cuprinzătoare pe cât am spera și că viteza de conectare a fost foarte funie. Totuși, criptarea folosită este de primă clasă și nu se păstrează jurnalele de utilizare (care sunt cele mai importante caracteristici în ceea ce ne privește), astfel încât serviciul este departe de a fi rău. Doar că acolo sunt mai bune.

Caracteristici

 • OpenVPN
 • PPTP
 • 50 de servere suedeze
 • Execută propriul proxy HTTP, server DNS și nod de ieșire Tor care nu se loghează
 • P2P acceptat
 • Utilizarea nelimitată a datelor
 • Fără jurnalele de utilizare

Viteză și performanță

Folosind banda largă de 20 de megrafone din Marea Britanie, am pus iPredator în ritmul său. Vitezele noastre au fost în esență reduse la jumătate atunci când sunt conectate la serverele lor, cu viteze cuprinse între 7 și 11 Mbps. Am utilizat o reducere mare a vitezei atunci când folosim VPN, deși o parte din aceasta poate fi atribuită distanței noastre geografice față de serverele numai din Suedia de la iPredator. Cu toate acestea, chiar și în considerare, vitezele sunt dezamăgitoare.

Prețuri și planuri

Prețurile reprezintă o valoare foarte simplă și fără sensuri de 8 dolari pe lună, pe care o puteți extinde în pași de 1, 3, 6 și 12 luni. Cu toate acestea, rata nu se modifică cu planurile pe termen lung, așa că plătiți încă 8 dolari pe lună, indiferent de planul pe care îl alegeți.

Există o ofertă de încercare gratuită de 3 zile pentru a vă oferi un gust al serviciului, care, deși nu este niciodată atât de generos, cum ar fi, încercarea gratuită a CyberGhost de 30 de zile, este totuși lăudabilă. Din păcate, pentru a activa acest proces, trebuie să trimiteți o solicitare fie prin sistemul de bilete, fie prin e-mail, care ne-a lăsat să ne agățăm un pic înainte de a putea oferi serviciului un spin.

Confidențialitate și securitate

Acesta este un domeniu în care ne-am așteptat ca iPredator să marcheze bine, având în vedere conexiunea sa cu The Pirate Bay și, în mare parte, nu am fost dezamăgiți. Criptarea OpenVPN este din soiul AES CBC 256-bit-rock solid (așa cum a fost utilizat de guvernul SUA pentru o comunicare sigură) și folosește autentificarea hash SHA1, care este excelent.

Confidențialitatea este, de asemenea, bună, deși se încadrează puțin din politicile „fără jurnal, indiferent”, cerute de câțiva furnizori rivali (desigur, iPredator ar putea fi doar mai onest). Cel mai important, nu sunt păstrate jurnalele de trafic, deși jurnalele de conexiune sunt păstrate „în scop de depanare”. Acestea sunt criptate și păstrate în afara site-ului pentru a vă asigura că numai iPredator le poate accesa.

În plus, ID-ul de tranzacție și e-mailurile primite de la procesatorii de plată sunt păstrate puțin peste 6 luni, de asemenea „stocate într-un sistem separat în cadrul unei partiții criptate”.

Deși ne place foarte mult ideea de „fără jurnaluri”, procedurile de confidențialitate ale iPredator par destul de robuste și ar trebui să fie mai mult decât suficiente pentru cele mai multe scopuri. După cum a spus iPredator pentru TorrentFreak, „Încercăm să stocăm cea mai mică sumă legală posibil oriunde. Adresele IP sunt criptate și pot fi decriptate numai de personalul care nu suportă pentru a asigura un proces adecvat. De exemplu, pentru a soluționa probleme în care poliția ridică un pic personalul de asistență pentru a obține date pentru un raport de abuz. În baza de date, stocăm doar detaliile pe care ni le oferă utilizatorii la înregistrare și un termen limitat de plăți. "

O ultimă observație este că asocierea strânsă a iPredatorului cu The Pirate Bay înseamnă că, aproape în mod unic, putem fi aproape absolut siguri că nu este un „punct de miere” condus de autoritățile guvernamentale..

Gânduri finale

Datorită unei politici bune fără jurnalele de conexiune și a unei criptare grozave, puteți face mult mai rău decât iPredator, dar natura foarte dezbrăcată a serviciului, faptul că l-am prefera dacă nu se păstrează deloc jurnalele de orice fel și rezultatele foarte dezamăgitoare speedtest.net înseamnă că, de asemenea, credem că puteți face mult mai bine. Sunt încă zile de început, iar iPredator s-a luptat cu atenția nedorită din partea procesatorilor financiari, așa că vom oferi sprijinul nostru. Cu toate acestea, considerăm, de asemenea, că înainte de a putea recomanda complet serviciul, trebuie să adăugăm câteva funcții mai atractive, inclusiv adăugarea unor servere internaționale și îmbunătățirea vitezei de conectare.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me