Router ExpressVPN


 • Prețuri

  Din $ 299.00
  / luna

Un router VPN este un mod minunat de a vă asigura că toate dispozitivele dvs. sunt protejate automat. ExpressVPN și-a livrat numele de Router ExpressVPN. După cum te-ai putea aștepta de la ei, este ceva de o fiară.

ProPrivacy.com Scor
8.5 din 10

rezumat

Deși are dezavantaje, este foarte ușor de utilizat și va garanta viteze de internet și VPN de top. Citiți această recenzie a routerului ExpressVPN și ghidați pentru a afla mai multe.

Ce este routerul ExpressVPN?

router wifi Expressvpn

În această recenzie a routerului ExpressVPN (sau, mai precis, revizuirea routerului ExpressVPN Linksys WRT1200AC), găsesc că hardware-ul puternic creează un router VPN excelent. Dar unitatea de stoc este mai ieftină, mai complet prezentată și include oricum un client OpenVPN. După cum puteți vedea din recenta mea recenzie ExpressVPN, am fost foarte impresionat de acest furnizor VPN de profil.

Pe lângă faptul că oferă aplicații software personalizate ușor de utilizat pentru majoritatea platformelor, ExpressVPN s-a asociat cu FlashRouters
pentru a oferi routere personalizate ExpressVPN. Aceste routere folosesc hardware-ul Linksys WRT1200AC și hardware Linksys WRT1900ACS, care livrează pre-fulgerul și pre-configurate cu aplicația firmware OpenWRT personalizată ExpressVPN.

În această recenzie, arunc o privire în profunzime la ExpressVPN Linksys WRT1200AC, ceva mai ieftin.

Configurarea routerului ExpressVPN Linksys WRT1200AC

Configurarea implică practic:

 1. Conectați WRT1200AC la modemul sau routerul de bandă largă.
 2. Conectați dispozitivul (dispozitivele) la acesta, fie prin Wi-Fi, fie prin conectarea unui cablu Ethernet.
 3. Autentificați contul ExpressVPN folosind un cod de autentificare furnizat.
 4. Alegeți un server VPN.

Si asta e! Este posibil să aveți nevoie de un pas suplimentar dacă vă conectați direct la un modem de cablu. Instrucțiuni complete sunt disponibile aici. Pentru a utiliza routerul pentru VPN, trebuie să aveți un abonament cu ExpressVPN. Cu toate acestea, îl puteți utiliza ca simplu router fără VPN fără abonament. O nouă caracteristică la îndemână este tuningul împărțit. Acest lucru înseamnă că puteți rota unele dispozitive conectate prin VPN, în timp ce permiteți altor persoane să acceseze internetul în afara VPN.

ExpressVPN Linksys WRT1200AC

Hardware și caracteristici ale routerului ExpressVPN

 • Frecvență radio de 11ac 5,8 GHz, 802,11 a / b / g / n
 • Viteza AC1200 până la 867Mbps pe banda de 5 GHz, 400Mbps pe banda de 2,4 GHz
 • CPU ARM dual-core ARM dual-core
 • Memorie flash de 128MB flash și 512 MB RAM DDR3
 • 2x antene reglabile și amovibile pentru a „asigura o autonomie maximă și performanțe în clădiri cu un singur etaj și cu mai multe etaje”
 • Porturi Ethernet 4x gigabit (1 GbE)
 • Sursa de alimentare 12V 1A vine cu o selecție de adaptoare internaționale (atât de grozav pentru mine ca britanic!)

Hardware-ul de stoc dispune, de asemenea, de un port eSATA 1x pentru partajarea fișierelor într-o rețea cu viteze de transfer de date de până la 3Gbps (poate servi și ca port USB 2.0) și 1x port USB 3.0 pentru stocare externă. Din păcate, aceste porturi nu sunt acceptate de firmware-ul ExpressVPN și, prin urmare, nu sunt disponibile pentru utilizare.

Procesorul ARM dual-core de 1,3 GHz este foarte puternic. Acest lucru este important într-un router VPN, deoarece procesarea unei conexiuni OpenVPN puternic criptate este foarte intensă în procesare. Aceasta înseamnă că majoritatea routerelor se luptă atunci când sunt configurate pentru VPN, ducând la conexiuni la internet lente. Totuși, performanța Wi-Fi nu este atât de impresionantă.

WRT1200AC acceptă standardul dual-stream (2x2), mai degrabă decât cel mai rapid (3x3) Wi-Fi standard. 3x3 are o viteză maximă teoretică de 1.300Mbps pe banda 5Ghz și 60Mbps pe banda 2.4Ghz. Acestea fiind spuse, câștigurile de performanță din lumea reală de 3x3 sunt adesea minime, iar transferul dual stream este încă mult mai rapid decât chiar și cea mai rapidă conexiune la internet. Când vine vorba de utilizarea routerului pentru VPN, cel mai important procesor al WRT1200AC este de departe cel mai important. De asemenea, este de remarcat faptul că cele două antene detașabile pot fi înlocuite cu alternative cu câștig mare furnizate de o terță parte. Aceasta poate crește gama Wi-Fi a routerului.

Caracteristicile firmware-ului

Unitatea WRT1200AC pe care o revizuiesc aici a fost pre-fulgerată cu firmware-ul personalizat de ExpressVPN. Acest lucru înseamnă că GUI-ul Linksys pentru stoc pentru WRT1200AC a fost înlocuit cu aplicația ExpressVPN. Ca și în cazul firmware-ului Linksys de stoc, aplicația de firmware ExpressVPN folosește o compilare personalizată a OpenWRT bazată pe Linux open source.

Aplicația de firmware ExpressVPN

Aplicația de firmware ExpressVPN

Spre deosebire de DD-WRT, OpenWRT nu are o GUI implicită. În schimb, este o platformă pe care alții le pot construi pachete. Este extensibil sălbatic, dar necesită personalizare de către dezvoltatori pentru a-l face util utilizatorilor finali. Nu este surprinzător că versiunea OpenWRT a ExpressVPN se referă în primul rând la furnizarea unei experiențe VPN fără probleme și fără probleme. La urma urmei, ușurința de utilizare este semnul distinctiv al ExpressVPN! În acest scop, aplicația de router vă permite să alegeți protocolul OpenVPN (TCP sau UDP) și locația serverului (136 de orașe din 87 de țări). Un firewall asigură că nu sunt posibile scurgeri DNS. Întrucât tot traficul de internet trece prin tunelul VPN către serverele ExpressVPN.

Protecție împotriva scurgerilor

Firewall-ul a fost pre-configurat pentru a preveni scurgerile DNS și a acționa ca un comutator de ucidere. Puteți țipi în continuare, dacă doriți. Dacă doriți, o adresă IP statică poate fi selectată, care este utilă pentru accesarea de la distanță a sistemului. De asemenea, este posibil să faceți port înainte cu ajutorul firewall-ului.

Analizând rețeaua dvs.

Ca întotdeauna, frumusețea de a rula VPN pe un router înseamnă că poți conecta oricât de multe dispozitive vrei. Prin urmare, VPN protejează fiecare dispozitiv care utilizează rețeaua. Aceasta include dispozitive precum televizoare inteligente și console de jocuri, care nu pot fi configurate în mod normal pentru a utiliza o VPN. Ceea ce este excelent pentru geo-spoofing.

Aplicația include diferite instrumente care vă permit să vă monitorizați și să analizați rețeaua locală.

Este important să știți că firmware-ul original de la Linksys oferă funcții care nu sunt disponibile pe versiunea ExpressVPN a routerului. Acestea includ suportul eSata și USB 2.0 / 3.0 (așa cum am menționat anterior) și optimizarea semnalului. Linksys oferă și o aplicație mobilă care permite gestionarea avansată a rețelei la distanță și controale parentale. Acestea nu sunt disponibile cu routerul ExpressVPN.

Concluzie

Stocurile Linksys WRT1200AC sunt un router bun mid-high-end (hardware de înaltă performanță, performanță WiFi mid-end). Faptul că face un procesor foarte puternic plătește cu adevărat atunci când este folosit ca router VPN, deoarece gestionează clar procesarea suplimentară necesară pentru criptarea și decriptarea unei conexiuni VPN cu ușurință.

Firmware-ul ExpressVPN, așa cum este tipic pentru celelalte produse ale companiei, este foarte ușor de configurat și utilizat. Funcționează impecabil și produce rezultate superbe de performanță VPN. Folosind acest router, vă veți bucura de unele dintre cele mai bune viteze de conexiune VPN disponibile în prezent. Problema este că routerul de stoc pe Amazon costă mai puțin de jumătate din prețul versiunii ExpressVPN. Pe lângă aceasta, are mult mai multe funcții (și performanțe Wi-Fi mai bune). Includerea unui client OpenVPN în firmware-ul de stoc înseamnă, de asemenea, că puteți configura cu ușurință routerul pentru a utiliza serviciul (excelent) al ExpressVPN în timp ce vă bucurați de o gamă completă de funcții ale producătorului routerului..

Acestea fiind spuse, ExpressVPN Linksys WRT1200AC de la FlashRouters folosește unul dintre cele mai bune servicii VPN de acolo. Și oferă protecție de scurgere DNS integrată și comutator de ucidere, oferă protecție împotriva scurgerilor WebRTC și vă permite să selectați ce dispozitive folosesc VPN (tunel split). Suportul unu la unu (cu suport TeamViewer opțional) este de asemenea un mare avantaj.

Ca o soluție completă de plug-and-play VPN, este o bucurie de utilizat.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me