DefenceVPN

 • Prețuri

  Din $ 2,49
  / luna

ProPrivacy.com Scor
7 din 10

rezumat

DefenceVPN este un furnizor VPN care a început operațiunile la sfârșitul anului 2016, deci este un serviciu foarte nou. Compania are sediul în Canada, ceea ce o face un compatriot al TunnelBear și Windscribe. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest serviciu în review-ul nostru expert, citiți mai departe!

Serviciul DefenceVPN se extinde aproape zilnic. Compania a pornit fără propria aplicație, dar acum are una. Rețeaua de servere este, de asemenea, în continuă revizuire, cu 20 de noi locații de server adăugate dintr-o singură dată, în mai 2017.

Statistici rapide

 • ProPrivacy.com SpeedTest (medie)
  27 Mbps
 • competență
  Canada
 • Conexiuni simultane
  5
 • ţări
  16

Caracteristici

DefenceVPN obișnuia să ofere o versiune care acceptă accesul de rețea peer-to-peer (P2P) și o versiune care o excludea. Acum rulează doar versiunea compatibilă cu P2P. Alte caracteristici includ:


 • Nu există limite de transfer de date
 • Nicio aplicație nu se accelerează
 • Vitezele rapide de conectare
 • Criptare dublă a datelor
 • Rezolutie DNS privata
 • Ucide întrerupătorul
 • Protecție împotriva scurgerilor DNS

Pentru mai multe informații despre utilizarea unei VPN la rețeaua torrentieră, aruncați o privire la cel mai bun VPN pentru site-urile de torrent.

Vizitați DefenceVPN »

Viteză și performanță

Pentru teste de viteză, am testat o conexiune neprotejată la Miami (SUA) și apoi la Londra (Marea Britanie). M-am conectat la Miami din Caraibe cu serverul DefenceVPN din New York și apoi din nou cu serverul din Chicago. M-am conectat apoi la serverul DefenceVPN din Londra și am încercat din nou viteza la o conexiune la Marea Britanie. În fiecare caz, am testat conexiunea de cinci ori, folosind site-ul web testmy.net. Apărarea Vpn 15

Graficele arată viteza cea mai mare, cea mai mică și medie pentru fiecare server și locație.

Vitezele produse la conexiunile gestionate de VPN au fost remarcabil de similare cu cele obținute pe conexiunile neprotejate. Deși veți vedea în graficele de mai sus că viteze în care nu toate sunt exact aceleași, o anumită măsură a variației a fost creată probabil de serviciul de internet de bază.

Testele pentru scurgeri de IP au fost efectuate cu serverul VPN din Londra aplicat pe linie. Aceste studii au implicat serviciile mai multor site-uri web. Acestea sunt ipleak.net, test-ipv6.com, scurgeri IPv6 și doileak.net. DefenceVPN a trecut toate testele care au fost posibile. Furnizorul meu de servicii de internet nu include traducere IPv6, astfel încât aceste teste nu au fost posibile.

Prețuri și planuri

Compania a început cu o serie de pachete, dar acum oferă doar unul. Puteți obține o rată lunară mai bună dacă vă înscrieți pentru o perioadă mai lungă și plătiți în avans. Toate perioadele de abonament beneficiază de o garanție de returnare de șapte zile.

Preț DefenceVPN

Deoarece serviciul este atât de nou, există încă multe îmbunătățiri în conductă. DefenceVPN intenționează să accepte Bitcoin, dar această opțiune de plată nu este încă disponibilă. În acest moment puteți plăti cu un card de credit sau cu PayPal.

Confidențialitate și securitate

DefenceVPN admite că Canada nu este o locație ideală pentru confidențialitate. Cu toate acestea, atenuează acest lucru prin externalizarea serverelor sale în țări străine, astfel încât poate susține că nu este în măsură să înregistreze nimic. Website-ul afirmă că "DefenceVPN nu urmărește sau monitorizează activitățile utilizatorului în timp ce este conectat la VPN." Acesta este probabil un adevăr parțial.

Un server VPN trebuie să țină evidența răspunsurilor primite care se potrivesc cu clientul, altfel nu ar putea fi trimis la răspunsuri. Deci, trebuie să existe un registru de activitate în timpul conexiunii. Problema principală cu confidențialitatea VPN este dacă o companie VPN păstrează sau nu informațiile despre activitate odată încheiată sesiunea dvs. și informațiile nu mai sunt necesare pentru operațiuni.

Un alt motiv pentru care poate fi posibil ca compania să îndoaie adevărul cu această afirmație este faptul că susține că își externalizează serviciile. Astfel, atunci când afirmă că DefenceVPN nu înregistrează activități, asta nu înseamnă că nimeni nu păstrează jurnalele. Compania de externalizare ar putea foarte bine să păstreze înregistrări ale activităților utilizatorului, iar aceste jurnalele ar putea fi accesibile legal de către DefenceVPN atunci când sunt presate.

Compania rulează un mandat de canar. Acesta este un jurnal care conține o declarație periodică conform căreia companiei nu a primit un mandat de divulgare a informațiilor. Informanții sunt rugați să nu informeze suspecții că sunt investigați, astfel încât nicio companie VPN nu ar putea să-și avertizeze utilizatorii despre citații. Astfel, clienții experimentați ar trebui să caute lacune în calendarul declarațiilor. Dacă lipsește o perioadă de timp, aceasta înseamnă că compania a primit ordin să predea informații.

Criptare și Setări

DefenceVPN și-a schimbat sistemul de criptare de la începerea operațiunilor. În iulie 2017, intenționează să-l schimbe din nou. VPN-ul este disponibil numai cu metodologia OpenVPN. Este un lucru bun, deoarece acest protocol VPN este cel mai bun disponibil. Cu toate acestea, OpenVPN este mai mult o bibliotecă open source decât un set strict de reguli.

Inițial, compania și-a implementat OpenVPN utilizând criptarea Advanced A Encryption Standard (AES) cu o cheie de 256 biți. Ulterior, a schimbat asta în criptarea Blowfish. Cu toate acestea, nu vă faceți griji prea mari în acest sens, deoarece compania intenționează să revină la criptarea AES pe 256 biți înainte de începutul lunii august 2017.

Stabilirea sesiunii este protejată de criptarea RSA pe 2048 biți. Acesta este un nivel acceptabil de securitate. Cu toate acestea, principalii jucători din industrie consolidează această etapă a conexiunii prin creșterea lungimii cheii RSA la 4092 biți. DefenceVPN folosește Diffie-Hellman pentru distribuirea cheilor, ceea ce asigură utilizarea tastelor noi pentru fiecare sesiune.

Alte măsuri de securitate sunt integrate în software-ul client care rulează pe computer. Acestea includ un comutator de ucidere, care asigură că computerul dvs. nu va continua cu o conexiune la internet dacă VPN nu este angajat. Compania oferă propriul serviciu de sistem de nume de domeniu (DNS), care este metoda pe care calculatoarele o folosesc pentru a traduce adrese web în adrese de internet.

Ușurință în utilizare

Ca orice altceva cu acest VPN, site-ul web sa schimbat complet de la începutul companiei. Pagina principală a site-ului este o serie lungă de secțiuni care acoperă primele patru elemente din bara de navigare de sus. Opțiunile de meniu Conectare, Blog și Asistență duc la alte pagini.

Bulele de vorbire din partea dreaptă jos a ecranului oferă acces la chat-ul live de asistență. În partea de jos a paginii de pornire, veți găsi o serie de legături rapide.DefenceVPN subsol

Suport DefenceVPN

Faceți clic pe bulele de vorbire din partea dreaptă jos a site-ului pentru a deschide o fereastră de chat. Poate trebuie să aștepți un pic înainte ca cineva să-ți răspundă la întrebare. Nu există niciun indicator de coadă, așa că s-ar putea să credeți că ați fost ignorat. Cu toate acestea, rămâneți acolo.

Butonul de asistență din bara de meniu duce la o pagină de întrebări frecvente. Această pagină are, de asemenea, un buton care vă permite să ridicați un bilet de asistență. Click pe "Deschideți un bilet de asistență" să trimiteți un mesaj echipei de asistență dacă aflați că chatul live nu este echipat. Pagina de contact de asistență este un formular web standard.

Apărarea Vpn 8

Procesul

Nu uitați că aveți șapte zile pentru a testa sistemul și totuși primiți o rambursare dacă nu vă place VPN. Nu vă înscrieți dacă sunteți probabil distras de sarcini urgente în săptămâna următoare.

Înscrierea

Faceți clic pe opțiunea Preț din bara de meniu de sus a site-ului, apoi apăsați butonul "Incepe" butonul pentru perioada de abonament aleasă. Va apărea o suprapunere, care arată opțiunile de plată. Faceți clic pe metoda preferată pentru a continua. Nu vă puteți îndepărta de abonarea la serviciu complet anonim, deoarece puteți fi întotdeauna urmărit de metoda de plată. Procesul de plată a contului va stabili un contract de plată repetată.

Verificați inboxul dvs. după ce plata s-a finalizat, deoarece detaliile contului dvs. vor fi trimise acolo. Trebuie să confirmați adresa dvs. făcând clic pe butonul din e-mail înainte ca contul dvs. să fie activ. Puteți apoi să vă autentificați în zona de utilizator a site-ului web și să descărcați software-ul client VPN pe computer.

Aplicația

Trebuie să introduceți datele de autentificare ale contului dvs. prima dată când utilizați aplicația. Dacă faceți clic pe butonul "Salvați autentificare" caseta de selectare, nu va mai trebui să faceți acest lucru din nou. Atât numele de utilizator, cât și parola sunt sensibile cu majuscule. Acestea sunt datele de identificare pe care le-ați specificat atunci când ați configurat contul. După ce v-ați conectat, trebuie să specificați în ce locație doriți să pară. Trebuie să faceți clic pe alte două ecrane înainte de deschiderea aplicației.

Aplicația activă este foarte mică și apare în colțul din dreapta jos al ecranului. Faceți clic pe locația serverului pentru a comuta serverele și apăsați glisorul On / Off pentru a porni VPN. Ori de câte ori faceți clic pe aplicație, aceasta va dispărea. Faceți clic pe pictograma din tava de sistem pentru ao recupera. Puteți accesa meniul Setări făcând clic pe simbolul cog din aplicație. Există foarte puține opțiuni de manipulat. "Dezactivați internetul dacă VPN nu este conectat" elementul de meniu este comutatorul tău de ucidere.

Alte platforme

În prezent, DefenceVPN nu oferă o versiune a aplicației sale pentru iOS. Reprezentantul de asistență al companiei mi-a explicat că au scris unul, dar continuă procesul de aprobare la Apple. În schimb, proprietarii de iOS primesc instrucțiuni manuale despre modul de configurare VPN pe iPad-urile și telefoanele lor. Există o aplicație pentru dispozitive care rulează sistemul de operare Android. Există, de asemenea, o versiune a aplicației scrisă pentru Mac OS X, precum și pentru Windows 10.

Gânduri finale

DefenceVPN funcționează bine. Serviciul se schimbă rapid, deci ar putea fi ceva mai bun în momentul în care vei ajunge să îl încerci. Profitați de perioada de rambursare pentru a vă asigura că oferă toate serviciile de care aveți nevoie de la un VPN.

Vizitați DefenceVPN »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me