CyberGhost VPN


 • Harga

  Dari $ 2.75
  / bulan

 • Ada pada:


  • Android

  • iOS

  • Windows

  • MacOS

  • Linux
 • Buka kunci:


  • Netflix

  • iPlayer

Anugerah ProPrivacy.com dianggap standard emas industri untuk mengiktiraf pencapaian dalam sektor VPN. Pada acara Las Vegas eksklusif tahun ini, CyberGhost VPN memenangi anugerah yang didambakan untuk Bnilai VPN nilai. Terus membaca ulasan CyberGhost VPN ini untuk mengetahui dengan tepat mengapa VPN ini memberikan nilai terbaik untuk wang pada tahun 2020, dan mengapa ia menjadi pelari dalam kategori VPN Terbaik dan kategori VPN Terpantas.

ProPrivacy.com Markah
10 daripada 10

Ringkasan

CyberGhost VPN adalah nama besar VPN perkhidmatan yang melakukan banyak perkara yang betul. Perisian terkini sangat baik untuk digunakan dan menawarkan banyak ciri yang mengasyikkan. Dalam tinjauan VPN CyberGhost ini, kami mengambil pandangan yang mendalam mengenai ciri keselamatan, kelajuan dan prestasi, aplikasi untuk setiap platform, dan banyak lagi untuk mengetahui sama ada perkhidmatan VPN ini adalah nilai untuk wang.

Statistik Pantas

 • Bidang kuasa
  Romania
 • Sambungan serentak
  7
 • Negara
  90
 • SpeedTest ProPrivacy.com (purata)
  63.92 Mbps

Kajian Video

CyberGhost mempunyai ciri-ciri hebat yang kami sampaikan dalam kajian video berguna kami - semak ia!

CyberGhost VPN Review 2020 | Nilai yang benar-benar baik? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN Review 2020 | Nilai yang benar-benar baik? | ProPrivacy Deep Dive

CyberGhost VPN Review 2020 | Nilai yang benar-benar baik? | ProPrivacy Deep Dive

Jika anda mencari maklumat lanjut, mengapa tidak membandingkan CyberGhost dan ExpressVPN bersebelahan?

Harga

Pengguna VPN CyberGhost ditawarkan pengurangan harga yang curam untuk membeli langganan jangka panjang, tetapi rancangannya adalah serupa. Percubaan percuma selama 1 hari ditawarkan, walaupun mencari di laman web ini tidak selalu mudah. Terdapat juga jaminan wang balik VPN 45 hari yang sangat murah hati.

36 bulan

Dapatkan tambahan 6 bulan percuma pada rancangan 1 tahun!

79% Off

$ 2.75
sebulan

6 bulan

$ 7,99
sebulan

1 bulan

$ 12,99
sebulan

CyberGhost VPN menerima pembayaran melalui kad kredit / debit, PayPal, atau debit langsung. Pilihan pembayaran tambahan mungkin tersedia bergantung pada negara tempat tinggal anda. Mereka yang mencari privasi boleh membayar di Bitcoin walaupun ingat bahawa tidak kira bagaimana secara anonim anda membayar sebuah syarikat VPN akan mengetahui alamat IP sebenar anda.

Pembayaran diproses oleh perkhidmatan pihak ketiga seperti Cleverbridge, Stripe, dan PayPal. Pembayaran Bitcoin diproses oleh BitPay.

Platform Pembayaran yang Disokong


Visa / MasterCard


Amex


Cryptocurrency

ciri-ciri

Pilihan pelabuhan
Penghantaran pelabuhan
Sambungan serentak 7
Jumlah pelayan 5700
Negara 90
Sokongan Penghala
Router Disokong Mana-mana penghala dengan keupayaan VPN
Logam logam atau pelayan maya Logam terdedah
Torrenting

Dengan lebih daripada 5,700 pelayan di lebih daripada 90 negara, anda tidak akan menjadi pelayan yang berguna untuk disambungkan! Dan angka ini semua lebih mengagumkan apabila anda menganggap fakta bahawa semua pelayan ini adalah mesin penghuni tunggal yang telus-logam yang tegas di bawah kawalan kakitangan CyberGhost.

Membenarkan sehingga tujuh peranti untuk bersambung sekaligus adalah murah hati. CyberGhost VPN membenarkan mengotorkan banyak pelayannya, termasuk kumpulan pelayan yang besar di Montreal, yang dikonfigurasikan khusus untuk memberikan pengkhianatan cepat kepada pengguna di Amerika Utara.

"Ciri sambungan"

Pelanggan VPN CyberGhost menawarkan beberapa ciri "sambungan" khas. Sekat iklan, Sekat Laman Web Berbahaya, dan Sekat Trafik Dalam Talian menggunakan penyekat DNS untuk melindungi peranti anda dari pelbagai ancaman.

Aplikasi tingkap CyberGhost

HTTPS automatik pada dasarnya adalah pelaksanaan HTTPS sumber terbuka yang terkenal Di mana-mana pelayar menambah, yang menjamin sambungan HTTPS selamat ditubuhkan jika domain menyokong HTTPS pada sebarang peringkat.

Mampatan data mengurangkan penggunaan bandwidth anda dan oleh itu boleh berguna (bergantung kepada apa yang anda muat turun), tetapi perlu diperhatikan bahawa banyak perkhidmatan VPN membolehkan pemampatan data secara lalai tanpa merasakan keperluan untuk menyebutnya.

"Peraturan pintar"

"Peraturan pintar" merangkumi beberapa ciri yang tersedia dalam beberapa aplikasi VPN CyberGhost, tetapi bukan yang lain.

 • Perlindungan WiFi (Windows, macOS, Android, iOS) - mengesan apabila anda menyambung ke rangkaian yang tidak diketahui dan secara automatik boleh menghidupkan VPN anda, bertanya apa yang perlu dilakukan, atau tidak melindungi, seperti yang anda nyatakan.

 • Pengecualian (Windows, Android, iOS) - juga dikenali sebagai perpecahan terowong, ciri ini membolehkan anda mengecualikan beberapa laman web dari VPN. Ini sangat berguna, contohnya, jika anda biasanya menyambung ke pelayan VPN di luar negara tetapi ingin menyambung ke versi tempatan beberapa laman web tanpa memutuskan sambungan VPN.
 • Perlindungan aplikasi (Windows, Android) - melancarkan secara automatik CyberGhost dan secara automatik menghubungkan ke pelayan tertentu apabila anda membuka aplikasi bernama. Jadi, anda boleh menetapkan ini untuk menyambungkan automatik ke pelayan Netflix AS setiap kali anda membuka aplikasi Netflix.

Adakah CyberGhost membuka kunci Netflix?

Netflix
iPlayer

CyberGhost menjalankan pelayan streaming yang dioptimumkan khas untuk menyahsekat lebih daripada 35 perkhidmatan penstriman popular. Ini termasuk Fox Sport di Brazil, Comedy Central, YouTube di pelbagai negara, Netflix di pelbagai negara, dan banyak lagi. Ia juga menyahbintangkan Disney + dari mana saja di dunia, walaupun ketersediaannya AS pada pelancarannya. Sayangnya, perkhidmatan itu telah dilanda dan terlepas ketika datang ke BBC iPlayer. Ia digunakan untuk memberikan akses kepada platform British secara terang-terangan, tetapi sejak itu menjadi jelas tidak boleh dipercayai.

Senarai pelayan streaming CyberGhost

Kami tidak menguji mereka semua, tetapi pelayan Netflix AS bekerja merawat.

Kelajuan dan prestasi

Kelajuan

Kelajuan muat turun purata berwajaran 58.51 Mbits / s meletakkan CyberGhost VPN di hujung bahagian bawah jadual hasil kami, yang agak tidak adil kerana siap di sekitar tanda kelajuan itu sangat sengit dengan kurang daripada Mbit / s atau dua pemisah yang banyak memisahkan.

Sekali lagi, ia bukan di bahagian atas senarai kami, tetapi hasil maksima pecah CyberGhost VPN 556.2 Mbit / s bermakna bahawa jika anda menyambung ke pelayan di benua yang sama dengan diri anda maka anda akan melihat kelembapan yang minimum pada sambungan internet rumah yang paling cepat.

Waktu mencari dan sambungan DNS sama-sama tengah-jalan, yang hari ini bermakna mereka masih cukup cepat!

Ujian Leak

Kebocoran IPv6 dikesan?
Kebocoran WebRTC dikesan?
Kebocoran IPv4 dikesan?
SpeedTest ProPrivacy.com (purata) 63.92
Had data
Had lebar jalur
ProPrivacy.com SpeedTest (max / burst) 556.2

Kami tidak mengalami masalah bocor dengan pelanggan macOS, walaupun kami telah mengesan kebocoran WebRTC IPv6 dalam klien Windows. Dalam tetapan klien Windows, anda boleh mematikan IPv6 untuk membetulkannya, walaupun kita tidak dapat hidup kita berfikir mengapa IPv6 tidak dilumpuhkan secara lalai.

Kami tidak dapat menguji aplikasi mudah alih untuk masalah IPv6 pada masa ini tetapi tidak mengesan sebarang kebocoran apa-apa melalui sambungan IPv4. Aplikasi CLI Linux tidak menyediakan perlindungan kebocoran DNS atau WebRTC.

Sila lihat panduan Lengkap kami untuk perlindungan kebocoran IP untuk maklumat mengenai subjek ini.

Kemudahan penggunaan

Anda boleh mendaftar untuk akaun di laman web atau mengambil kesempatan daripada percubaan percuma 24-jam percuma terlebih dahulu. Kita perlu mengatakan perbicaraan itu boleh sedikit sukar difahami - kadang-kadang ia diiklankan, kadang-kadang tidak. Jika anda boleh memuat turun perisian itu, percubaan itu dimasukkan secara automatik, tetapi kami sering mendapati sukar untuk mencari pautan muat turun langsung.

Mengklik pada percubaan percuma untuk macOS juga boleh membawa kepada fail Windows .exe yang dimuat turun, yang memerlukan anda mengejar melalui halaman bantuan CyberGhost VPN untuk mencari muat turun .pkg untuk macOS.

Sekiranya anda sudah mempunyai akaun (yang anda juga boleh melog masuk ke dalam aplikasi dari apl Android dan iOS), atau sekali anda telah mengesan muat turun percubaan Windows atau macOS, keseluruhan prosesnya sangat mudah.

CyberGhost VPN mempunyai aplikasi tersuai untuk Windows, macOS, Android, dan TV Android / Amazon Fire TV. Ia juga menawarkan aplikasi arahan-arahan (CLI) untuk sambungan Linux dan pelayar percuma untuk Chrome dan Firefox. Panduan persediaan manual disediakan untuk pelbagai peranti lain seperti router DD-WRT dan Tomato, Raspberry Pi, dan Chromebook.

Pelanggan Windows

Apabila anda memulakan pelanggan buat kali pertama CyberGhost VPN menawarkan beberapa panduan ringkas untuk menggunakan VPN untuk melayari "tanpa nama", mengurai, dan menstrim.

Ambil perhatian bahawa menggunakan VPN tidak memberikan nama yang tidak dikenali kerana penyedia VPN anda sentiasa mengetahui siapa anda. Di samping itu, panduan memberikan penjelasan yang mesra pengguna mudah tentang cara menggunakan VPN.

Pelanggan Windows CyberGhost

CyberGhost VPN pasti telah meningkatkan permainan dengan pelanggan CG7 dari segi estetika. Ia kelihatan bagus dan mudah dinavigasi. Anda boleh membiarkan aplikasi memilih pelayan berdekatan untuk anda, atau anda boleh memperluaskan aplikasi untuk mengakses antara muka penuh.

Dari sini, anda boleh memilih pelayan negara atau individu di dalam negara berdasarkan jarak dan beban. Anda juga boleh memilih pelayan yang telah dioptimumkan untuk mengurai dan mengalir.

Senarai pelayan CyberGhost pada tingkap

Aplikasi Windows memaparkan setiap "Ciri Sambungan" dan aturan Pintar "yang ditawarkan. Secara lalai, CyberGhost menggunakan protokol OpenVPN, tetapi anda boleh memilih IKEv2 atau L2TP / IPsec.

Pengguna OpenVPN boleh beralih dari UPP ke TCP, yang boleh berguna untuk mengelakkan blok VPN sederhana. Pelanggan juga menawarkan ciri pengimbasan port rawak kepada pengguna OpenVPN, yang juga berguna untuk menghindari blok VPN kasual.

Perlindungan kebocoran DNS IPv4 dan suis bunuh diaktifkan secara lalai, walaupun atas alasan yang tidak jelas sambungan IPv6 tidak disekat secara lalai. Seperti yang telah dinyatakan, IPv6 perlu dilumpuhkan dalam Tetapan untuk mencegah kebocoran IPv6 di Windows.

Kami menjalankan beberapa ujian pada suis bunuh untuk menentukan ia berfungsi pada tahap firewall sistem. Ini adalah baik kerana walaupun kedua-dua klien VPN dan daemon OpenVPN (jika digunakan) crash, alamat IP anda tidak akan terdedah.

Pelanggan macOS

Seperti yang jelas dari tangkapan skrin sebelum ini dalam artikel ini, pelanggan macOS sangat mirip dengan Windows. Suis bunuh tahap sistem dan perlindungan kebocoran DNS IPv4 dan IPv6 yang berkesan adalah bijak yang dipanggang, daripada menjadi pilihan yang boleh dikonfigurasi pengguna.

Aplikasi Mac menggunakan IKEv2. Semua "ciri sambungan" hadir dan betul, walaupun satu-satunya "peraturan pintar" yang tersedia adalah perlindungan WiFi.

Aplikasi Android

Aplikasi Android menggunakan OpenVPN, dan seperti adik beradik Windows menyokong "Gunakan TCP" dan pilihan pelabuhan rawak. Ia juga menyokong semua "Ciri sambungan," ditambah dengan Perlindungan dan Pengecualian WiFi "Peraturan pintar."

CyberGhost VPN disambungkan

Tiada tetapan suis bunuh pengguna yang boleh dipilih, tetapi CyberGhost VPN memberitahu kami bahawa suis pembunuh terbina dalam.

Tidak ada suis bunuh, walaupun Android 7+ dilengkapi dengan suis bunuh terbina dalam yang berfungsi dengan mana-mana aplikasi VPN.

Aplikasi iOS

Tidak mengejutkan, aplikasi iOS kelihatan sangat mirip dengan apl Android. Bawah yang baik, bagaimanapun, ia menggunakan protokol IKEv2 dan bukan OpenVPN. Ini betul-betul baik. IKEv2 secara meluas dianggap sangat selamat dan mempunyai kelebihan prestasi berbanding OpenVPN.

"Ciri sambungan" dan kebanyakan "peraturan pintar" tidak terdapat dalam apl iOS, walaupun Perlindungan WiFi dan suis bunuh terbina dalam adalah.

Linux

Pelanggan Linux talian CyberGhost lebih sedikit daripada klien OpenVPN open-source yang telah dikonfigurasikan untuk menggunakan pelayan CyberGhost. Walau bagaimanapun, ini memberikan kemudahan sebenar untuk memuat turun dan menjalankan fail .ovpn secara manual.

Pelanggan boleh didapati untuk Ubuntu dan Fedora, dan nampaknya dioptimumkan untuk versi berbeza dari distro tersebut. Pakej DEB dan RPM harus berfungsi pada mana-mana sistem yang menyokong format pengedaran itu, walaupun.

Tambahan penyemak imbas

Aplikasi pelayar untuk Firefox dan Chrome boleh didapati secara percuma kepada semua orang, dan mempunyai akaun CyberGhost tidak dapat meningkatkan fungsi mereka. Terdapat hanya empat lokasi pelayan proksi yang tersedia: Jerman, Belanda, Romania, dan Amerika Syarikat.

Tambahan pelayar CyberGhost

Mereka proksi HTTPS yang mudah. Oleh itu, mereka akan memalsukan lokasi anda dan melindungi data anda dengan penyulitan HTTPS di klik butang. Walau bagaimanapun, mereka menyediakan perlindungan WebRTC.

Khidmat Pelanggan

Laman web ini menjadi tuan rumah panduan persediaan yang luas, ditambah banyak artikel dan panduan lain mengenai banyak aspek penggunaan VPN (walaupun ada yang agak ketinggalan zaman). Terdapat juga 24/7 live chat dan sokongan e-mel dalam Bahasa Inggeris, Jerman, Perancis, dan Romania, yang bertindak balas dengan cepat dan menyaring semua soalan yang kami tanya.

Privasi dan Keselamatan

Self-hosted / Proxied DNS Ya
Membunuh suis
Obfuscation (stealth)
Perlindungan kebocoran IPv4
Perlindungan kebocoran IPv6
Perlindungan kebocoran WebRTC

Bidang kuasa

CyberGhost adalah sebuah syarikat Romania yang kini dimiliki oleh Kape Technologies.

Romania pada umumnya dianggap ramah-mesra. Mahkamah Romania melancarkan Arahan Pengekalan Data EU pada dasar perlembagaan jauh sebelum ia diisytiharkan sebagai tidak sah oleh Mahkamah Keadilan Eropah. Ia juga bukan 14-Mata mengintip negara persekutuan dan tidak mempunyai hubungan dengan NSA.

Menurut TOSnya, "hubungan antara anda dan KAPE akan ditadbir oleh dan ditafsirkan sesuai dengan undang-undang England." UK adalah anggota pengasas lima mata yang diketuai oleh NSA, yang mengintip perikatan dan rumah kepada beberapa yang paling melampau undang-undang pengawasan massa yang pernah digubal.

Log

"Apabila menggunakan CyberGhost VPN, data trafik pengguna seperti sejarah penyemakan imbas, destinasi trafik, kandungan data, dan keutamaan carian tidak dipantau, direkod, dilog masuk atau disimpan oleh Syarikat. Lebih daripada ini, apabila menggunakan CyberGhost VPN, kami tidak menyimpan log sambungan, bermakna kami tidak mempunyai sebarang log yang terikat dengan alamat IP anda, cap waktu sambungan atau tempoh sesi. "

Jadi CyberGhost VPN mudah dikualifikasi tanpa log VPN, walaupun beberapa metadata agregat dihantar tanpa nama kepada perkhidmatan pihak ketiga (MixPanel) untuk analisis trend.

Lebih banyak lagi ialah bahawa CyberGhost VPN melakukan banyak pengesanan web pada lawatan ke tapaknya, yang mana ia berkongsi dengan beberapa pihak ketiga (walaupun kami tidak melihat sebarang pelacak Google Analytics). Penjejakan semacam ini tidak mempunyai kesan ke atas privasi sesi VPN, walaupun,

Keselamatan teknikal

Aplikasi Windows menggunakan IKEv2protocol secara lalai, walaupun anda boleh beralih ke OpenVPN atau IPsec. Aplikasi Android menggunakan OpenVPN, manakala aplikasi iOS macOS menggunakan IKEv2. CyberGhost menggunakan tetapan OpenVPN berikut:

Saluran data: ces AES-256-CBC dengan pengesahan hash SHA-256.

Saluran kawalan: kunci AES-256, penyulitan kunci RSA-4096, dan pengesahan hash SHA384. Rahsia ke hadapan yang sempurna disediakan oleh pertukaran utama ECDH-4096.

Ini adalah persediaan yang sangat kuat. Dan seperti yang telah disebutkan, CyberGhost VPN menggunakan pelayan logam telap 100%, yang merupakan berita hebat untuk privasi.

Kami mengesyorkan melumpuhkan WebRTC pada tahap penyemak imbas kerana ini adalah satu-satunya penyelesaian dijamin 100% untuk kebocoran WebRTC, walaupun aplikasi CyberGhost menghalang semua bentuk kebocoran IP, bagaimanapun juga. Walau bagaimanapun, kami ingin IPv6 dimatikan di Windows secara lalai.

Kontroversi

Di bawah nama sebelumnya Crossrider, Kape Technologies mendapat reputasi buruk sebagai pedagang malware, yang lalu bahawa Kape telah berminat untuk menjauhkan diri dari:

"Keputusan untuk menamakan semula syarikat itu ... adalah kerana persatuan yang kuat terhadap aktiviti-aktiviti masa lalu syarikat serta keperluan untuk meningkatkan jenama yang dihadapi pengguna untuk perniagaan."

Pemegang saham terbesar Kape, Teddy Sagi adalah tokoh kontroversial yang dinamakan dalam kertas kerja Panama. Juga agak berkaitan dengan laporan mengenai sambungan masa lalu antara Crossrider dan Unit 8200, "bersamaan Israel dari NSA atau GCHQ."

CyberGhost VPN telah menjangkau kami pada masa ini dan berminat untuk menekankan bahawa ia adalah sebuah syarikat Romania yang beroperasi di bawah bidang kuasa Romania. Juga ia menerbitkan laporan ketelusan.

Pemikiran terakhir

CyberGhost VPN adalah perkhidmatan VPN tanpa log lengkap. Perisian CyberGhost 7 adalah elegan di semua platform, sangat selamat, menyekat sekadar segala-galanya, dan bergantung pada platform, mempunyai sejumlah loceng dan peluit berguna.

Satu-satunya ciri penting yang ingin kita lihat pada masa akan datang adalah teknologi pemfokusan yang lebih mantap mampu mengatasi blok VPN di tempat-tempat seperti China, Mesir, dan Iran. Tetapi untuk majoriti pengguna yang tidak memerlukannya, CyberGhost VPN adalah perkhidmatan yang sangat profesional yang menyediakan hampir semua yang dapat diinginkan oleh VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me