Kitajska spletna mesta, ki so omejena na Kitajsko, niso na voljo zunaj države. Zaradi tega vsak, ki želi priti za velik kitajski požarni zid (GFW), potrebuje IP naslov znotraj Kitajske. Odgovor je storitev navideznega zasebnega omrežja (VPN), ki vsem omogoča, da zlahka "pokvarijo" svojo lokacijo znotraj Kitajske. Čeprav obstajajo določene funkcije, ki jih mora imeti VPN za Kitajsko, da bi zaobšli odličen požarni zid. Z najboljši VPN, vsakdo lahko vidi kitajska spletna mesta, kot da so na Kitajskem.


Pridobite IP naslov Kitajske

Pridobite kitajski IP z naslednjimi storitvami VPN

Za Kitajce, ki delajo v tujini ali na dopustu, je VPN popoln. Z zagotavljanjem kitajskega naslova IP lahko dostopajo do vseh kitajskih spletnih storitev, kot so bančništvo ali Renren. Za ljudi, ki želijo kupiti neposredno od kitajskih proizvajalcev, je idealen tudi kitajski IP naslov. Upoštevajte pa, da si Kitajska aktivno prizadeva razbiti VPN. Ta seznam se lahko spremeni, zato morate pred naročnino vedno preveriti VPN (tako, da se obrnete na službo za stranke).

Najboljši VPN za kitajski IP

Spodaj si oglejte najboljše storitve VPN s kitajskim IP naslovom.

1. VPNArea

 • Cenitev

  Od 2,99 USD
  / mesec

 • Na voljo na


  • Windows

  • Android

  • iOS

  • MacOS

  • Linux
 • Odblokira


  • Netflix

  • iPlayer

  • Amazon Prime

  • Hulu

VPNArea je popolnoma neverjetna možnost za vse, ki potrebujejo kitajski IP naslov. Ne le, da je ta VPN odlična vrednost za denar, ampak ima tudi sedež v Bolgariji - kar je zunaj vseh invazivnih pristojnosti. Ta VPN z ničelnimi dnevniki je zelo zaupanja vreden, ima aplikacije za vse platforme in je v celoti opremljen s ključavnico, zaščito pred puščanjem DNS in načinom zakritja (za obhod kitajskega požarnega zidu).

VPNArea zagotavlja fantastične hitrosti za pretakanje na spletnih mestih, kot je Youku. Poleg tega omogoča Bit-to-peer (P2P) z BitTorrentom. Ta strežnik VPN je tako za strežnike v Kitajski-Quingdao-ju kot v Kitajski-Šanghaju odličen za kitajski IP-naslov. Zakaj ga ne bi preizkusili zahvaljujoč 14-dnevnemu jamstvu za vračilo denarja?

2. ProxySH

 • Cenitev

  Od 3,33 USD
  / mesec

 • Na voljo na


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

Proxy.sh je VPN s sedežem na Sejšelih. Idealen je za naročnike, ki želijo VPN na Kitajsko, zahvaljujoč hitrim strežnikom na Kitajskem. Proxy.sh se zavzema za zasebnost in anonimnost uporabnikov, kar je fantastično. Registracija je enostavna in zahteva le e-poštni naslov. Odlično tudi za tiste, ki si želijo dodatnega sloja anonimnosti, da sprejema bitcoine. Šifriranje je močno OpenVPN.

Majhna pomanjkljivost je, da je storitev, čeprav je zelo varna, včasih lahko nekoliko počasnejša od nekaterih drugih ponudnikov, ki smo jih omenili. Med testiranjem so hitrosti prenosa kar malo poskočile. Vendar pa je ta VPN še vedno zelo dober za delo pri pridobivanju kitajskega IP naslova v primerjavi z veliko večino drugih VPN-jev. To manjšo slabost uravnoteži odlična varnost, ki jo nudi Proxy.sh, in račun je mogoče nadgraditi za boljše hitrosti. Vrhunski VPN za predor na Kitajsko.

3. HMA

 • Cenitev

  Od 3,99 USD
  / mesec

 • Na voljo na


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • Linux

  • iOS
 • Odblokira


  • Netflix

  • iPlayer

Najboljši način za pridobitev kitajskega IP naslova v letu 2018 je še vedno priljubljena storitev VPN, HMA. To je kljub dejstvu, da je občasno utrpel manjše težave (tudi, ko je lani izgubil vse tri strežnike).

Za samo 4,99 USD na mesec (za letno naročnino) uporabniki dobijo dostop do več kot 860 strežnikov v več kot 190 državah - vključno s celinsko Kitajsko. HMA je bila v središču prerekanja zaradi pomoči organom (s predajo nekaterih podatkov o enem od svojih naročnikov). Vendar se zdi, da je to le manjši počitek, na splošno pa je VPN zelo všeč (zlasti za pridobivanje kitajskega IP naslova).

Naročniki lahko uporabljajo dve istočasni povezavi. Hitrost je odlična na kitajskih strežnikih in uporabniki ne bodo imeli težav s pretakanjem v HD. Šifriranje je industrijski standard, saj HMA ponuja naš priporočeni protokol OpenVPN. Ponuja tudi 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, tako da lahko preizkusite storitev brez tveganja. Zaradi odličnih kitajskih strežnikov je HMA najboljši način za pridobitev kitajskega IP-ja v letu 2018.

4. EarthVPN

 • Cenitev

  Od 3,06 USD
  / mesec

 • Na voljo na


  • Windows

  • MacOS

  • iOS

  • Android

  • Linux

Zadnja možnost za pretvarjanje, da ste na Kitajskem, je EarthVPN. Gre za poceni VPN, ki ima briljantne strežnike na Kitajskem. Na voljo je za vse priljubljene platforme, nikoli ne zmanjšuje pasovne širine in ponuja široko paleto protokolov VPN (vključno z našim priporočenim protokolom, OpenVPN).

EarthVPN je ničelni dnevniki VPN, kar je odlična novica za ljudi, ki želijo kitajski IP naslov in močno zasebnost. Poleg tega uporabniki za samo 3,99 USD na mesec dobijo odlične funkcije, kot so proxy strežniki Socket Secure (SOCKS) in tuneliranje Secure Shell (SSH)..

Nazadnje, poleg hitrih in zanesljivih strežnikov na Kitajskem, ima EarthVPN več kot 304 strežnikov v 32 državah za odblokiranje vsebine po vsem svetu..

Za prenos izberite VPN

Takoj, ko se odločite, kateri od VPN-jev vam je ljubši, kliknite na spletno mesto izbranega VPN-ja in se naročite. Letno plačevanje za VPN vam bo prihranilo veliko denarja, zato če boste morali redno uporabljati kitajski IP naslov, se odločite za letno naročnino.

Po registraciji v VPN za Kitajsko boste prejeli dostop do programske opreme (odjemalca) VPN-ja. Programska oprema za povezavo s kitajskim IP-naslovom se bo zelo hitro prenesla in je neverjetno enostavna za namestitev. Ne pozabite samo izbrati tistega za platformo, ki jo uporabljate.

VPN-ji, ki jih priporočamo vsem, omogočajo več kot eno istočasno povezavo, tako da se lahko na pametnem telefonu, tabličnem računalniku in prenosniku povežete s kitajskimi spletnimi mesti.

hidemyass-kitajska

Izberite OpenVPN Encryption Protocol

Tu na ProPrivacy.com raje in priporočamo šifriranje protokola OpenVPN - izberite ga v nastavitvah izbranega VPN-ja. Brskanje nekaterih geo-blokiranih vsebin lahko krši avtorske pravice, vendar vas bo OpenVPN varoval.

Ne pozabite: če imate kakršne koli težave, vam bo lahko ponudnik VPN pomagal hitro odpraviti težave. Preprosto jih kontaktirajte ali se obrnite na nas tukaj na ProPrivacy.com. Vedno z veseljem pomagamo.

Povežite se s kitajskim strežnikom IP naslovov

Ko namestite programsko opremo VPN v svojo napravo (in izberete OpenVPN), je čas, da se povežete s kitajskim IP naslovom.

To storite tako, da na seznamu strežnikov VPN izberete strežnik na Kitajskem. Kliknite Poveži in počakajte, da programska oprema postane zelena ali recite Povezana. Takoj ko se povežete, so vaši podatki v celoti šifrirani, vaš IP naslov pa je videti s Kitajske. Rezultat tega je, da ste videti kot vsi drugi uporabniki interneta s Kitajske.

Kitajski IP naslov: Upoštevanja

Pridobivanje VPN-ja, ki ponuja kitajski IP naslov, vključuje nekaj pomembnih dejavnikov. V tem priročniku smo pozorno pozorni na te dejavnike, da zagotovimo, da vaš tunel na Kitajskem VPN dobro opravlja delo.

Ni vsak VPN na trgu dobro - nekateri so zelo počasni. Poleg tega veliko VPN-jev ni niti zaupanja vrednih niti zanesljivih. Obstaja več kot 800 ponudnikov VPN, mnogi od njih imajo zastarele politike šifriranja in zasebnosti, ki so neverjetno tvegane. Nekateri celo prodajajo podatke o kupcih tretjim osebam.

Slaba kakovost VPN preprosto ni izvedljiva možnost. VPN mora zagotoviti hiter, neomejen dostop do kitajskega naslova IP ter učinkovito varnost in zasebnost. Brez obeh je VPN izčrpen.

Kaj je dober VPN za Kitajsko?

Ko uporabljate naslov IP na Kitajskem za dostop do vsebine z omejenim geografskim dostopom, morate biti zelo varni. Na žalost veliko VPN-jev zagotavlja slabo izvedeno ali zastarelo šifriranje. Poleg tega veliko VPN-jev ne zagotavlja ravni storitve, ki jo potrebujete za zaščito.

Pri izbiri VPN-ja s kitajskim IP-naslovom naročniki zahtevajo strežnik, ki jih uspešno dobi prek GFW. Ti strežniki s sedežem na Kitajskem morajo biti tudi strelovodni, sicer bo vaša internetna povezava veliko prepočasna.

Za uživanje kitajskega IP-naslova potrošniki potrebujejo VPN, ki zagotavlja mirneje zaradi šifriranja in zasebnosti. Iz tega razloga VPN za Kitajsko ne bi smel voditi dnevnikov uporabe, deliti podatkov s tretjimi osebami in zagotavljati šifriranje OpenVPN (močno izvedeno). Vsi VPN-ji, ki smo jih izbrali za ta vodič, zagotavljajo varen in zaseben dostop do kitajskih naslovov IP.

Uporabite katero koli kitajsko spletno mesto!

Z naročnino VPN internetna svoboda postane pravilo. Naročniki lahko zasebno in varno dostopajo do vsebine kjer koli, kjer ima njihov VPN strežnik. Za uporabo kitajskih spletnih strani je potreben kitajski IP naslov. Vse pomembne storitve VPN, ki jih priporočamo.

Vsi odlični VPN-ji, ki smo jih predlagali, imajo tudi VPN strežnike po vsem svetu. To pomeni, da lahko naročnino VPN uporabite tudi za povezovanje na spletna mesta v mnogih drugih državah. Zasebnost je vedno koristna, zato morate za šifriranje podatkov ves čas uporabljati VPN. Dostopate lahko tudi do odlične vsebine z omejenim geo po vsem svetu. Če hočete svobodo interneta, je VPN odgovor.

VPN na Kitajsko - hitro opozorilo

Na Kitajskem je v zadnjem letu aktivno napadal VPN. Najbolj so prizadeli domači VPN znotraj Kitajske. Vendar pa so celo nekateri mednarodni VPN-ji, ki imajo končne strežnike na Kitajskem (kitajski IP naslovi), utrpeli izgubo svojih strežnikov. To je tekoča in stalna bitka volj. Dobra novica je, da (kot lahko vidite iz tega članka) še vedno obstaja nekaj VPN-jev, ki vam omogočajo, da dobite IP naslov na Kitajskem. Zaradi trenutne klime je vedno vredno klikniti VPN in vprašati, ali imajo še vedno strežnike na Kitajskem. VPN-ji na tem seznamu se vam bodo hitro vrnili in vsaj takrat boste imeli dokončen odgovor o pridobivanju kitajskega IP naslova.

Zaključek

V tem priročniku smo pokazali, kako lahko kdo zlahka dobi kitajski IP naslov. Najboljša storitev VPN za pridobitev kitajskega IP naslova je HMA. Ker ljudje uživajo v izbiri, smo priporočili tudi štiri druge storitve. Na trgu smo si natančno ogledali, da bi se odločili za pet najboljših VPN na svetu za kitajski IP naslov.

Vsi ti VPN-ji bodo odblokirali kitajska spletna mesta. Poleg tega vsi ponujajo nekakšno preizkusno obdobje, tako da lahko preizkusite VPN brez tveganja in se prepričate, da deluje. Poleg tega so vsi VPN-ji, ki smo jih priporočili, zaupanja vredne storitve, ki zagotavljajo nekaj najhitrejših hitrosti povezave na trgu.

Pravilniki o zasebnosti so bili visoko na našem seznamu zahtev in vsi ti VPN-ji vodijo tesno, ko gre za zagotavljanje odlične zasebnosti za njihove uporabnike. Poleg tega je šifriranje najboljših standardov, zato ste lahko prepričani, da boste med uporabo IP naslova Kitajske ostali varni.

Tu je naša ekipa na ProPrivacy.com skrbno preučila vse, da lahko z zaupanjem izberete VPN za Kitajsko. Tako vam bomo prepustili uživanje v izbiri VPN-ja s kitajskim IP-naslovom. Če imate kakršna koli vprašanja, pustite spodaj sporočilo.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me