Ker se spletna igra na srečo še naprej povečuje, se vse več ljudi želi vključiti v akcijo. Težava je v tem, da je v mnogih državah igranje iger na srečo nezakonito in dostop do spletnih mest za stave je blokiran.


Stave na VPN

Številni potencialni igralci spletnih iger na srečo ostanejo na mrazu, če se nahajajo v državi, ki blokira spletna mesta o igrah na srečo. Na srečo je to vprašanje enostavno rešiti. S pomočjo VPN-a za stave lahko spletni igralci dostopajo do spletnih mest za stave, ki so sicer blokirane na njihovem območju.

VPN (virtualno zasebno omrežje) bo v celoti šifriralo vaše spletne komunikacije skozi varen predor do interneta prek oddaljenega strežnika. Ko se povežete prek VPN, bo spletno mesto, do katerega dostopate, registriralo vašo lokacijo kot lokacijo mesta strežnika VPN in ne vaše dejanske fizične lokacije. Tako lahko spletna mesta za stave nagajate, da mislite, da ste na lokaciji, ki omogoča spletno igranje iger na srečo. Ne samo to, ampak ker je vaš internetni promet šifriran prek tunela VPN, bo vaša dejavnost skrita pred ponudnikom internetnih storitev (ponudnikom internetnih storitev) in pred vsemi drugimi subjekti, ki vas bodo poskušali izslediti na spletu.

V tem članku bomo opisali razloge, zakaj potrebujete VPN za stave, vam predstavili najboljše izbire najboljših VPN-jev za spletne igre na srečo in vam pokazali, kako odblokirati aplikacije in spletna mesta za stave..

Najboljši VPN za stave

Oglejte si spodnjo tabelo, na kateri je seznam, v katerem so predstavljeni izbrani strokovnjaki za najboljše VPN-je za stave.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Zakaj so to najboljši VPN-ji za igre na srečo?

To so najboljši VPN-ji za spletne igre na srečo zaradi njihove zanesljivosti, hitrosti, varnostnih funkcij, lokacij strežnikov in splošne enostavnosti uporabe. Vsak od zgoraj naštetih ponudnikov VPN vam bo lahko pomagal dostopati do spletnih strani za igre na srečo, ki jih potrebujete, in v nobenem trenutku dobite stave..

Tu je nekaj najpomembnejših funkcij, ki jih morate upoštevati pri izbiri VPN-ja za igre na srečo:

 • Severne lokacije v državah, ki omogočajo spletne igre na srečo

 • Močni protokoli za šifriranje

 • Killswitch

 • DNS zaščita pred uhajanjem

 • Velike hitrosti povezave

 • Brez beleženja

Morda je najpomembnejša stvar pri preverjanju VPN za stave preverjanje, ali imajo države strežnike v državah, ki omogočajo spletne igre na srečo. Konec koncev, če želite dajati stave v spletu, je edini način, da to lahko storite, če se lahko povežete prek države, ki dovoljuje spletne igre na srečo.

Hitrost povezave je še en pomemben dejavnik pri spletnih stavah. Spletne igre na srečo so pogosto izredno kritične, tako da, če ste prekinjeni s počasno povezavo prek svojega VPN-ja, potem lahko zamudite, da postavite to zmagovalno stavo. Zato je ponudnik VPN, ki ponuja visoke hitrosti povezave, ključnega pomena za zagotavljanje, da se vaše stave postavijo in hitro.

Kaj je VPN?

VPN je izjemno uporabno orodje za spletno zasebnost in za deblokiranje geografsko omejenih vsebin. VPN ne bo samo prikril vašega IP naslova in se bo zdelo, kot da ste na drugem mestu, ampak bo tudi šifriral ves vaš internetni promet na način, da vaš ISP, vlada ali heker ne more vohuniti vašo spletno aktivnost. V bistvu lahko z VPN zasebno brskate po internetu, ne da bi tvegali, da bo kdo prisluhnil tistemu, kar počnete v spletu.

Spletna mesta s stavami lahko nato blokirajo dostop do spletnega mesta, če spletno mesto zazna, da IP naslov izvira iz lokacije, ki ni dovoljena za dostop do vsebine. Ko pa se povežete prek VPN strežnika, se bo vaš IP naslov spremenil v oddaljeni strežnik, spletno mesto pa bo domnevalo, da vaša povezava izvira iz lokacije strežnika VPN..

Oglejte si naš vodnik za začetnike VPN, če niste novi v VPN.

Katera spletna mesta za igre na srečo lahko odklenem?

Oglejte si spodnjo tabelo s seznami nekaterih najbolj priljubljenih spletnih mest za igre na srečo, ki jih lahko odblokirate z uporabo VPN-ja, in katere posebne VPN-je priporočamo za vsako spletno mesto za igre na srečo.

Stran za stave

Lokacija spletnega mesta

Priporočen VPN

LeoVegas

Švedska, Velika Britanija, Evropa

ExpressVPN

SkyBet

UK

ExpressVPN

Veikkaus

Finska

NordVPN

William Hill

UK

Izraziti

Pari Mutuel Urbain

Francija

NordVPN

Paddy Power

Velika Britanija, Irska

NordVPN

BWin

Velika Britanija, Evropa

ExpressVPN

Betway

UK

ExpressVPN

Jackpotjoy

UK

ExpressVPN

888sport

Velika Britanija, Evropa

NordVPN

Eurobet

Italija

CyberGhost

Betvictor

UK

NordVPN

Sportingbet

UK

NordVPN

CoralBet

UK

IPVanish

Betsson

Švedska

NordVPN

Ladbrokes

UK

NordVPN

Dafabet

Azija

ZasebnoVPN

Katere države blokirajo spletna mesta in aplikacije za stave?

Različne države bodo imele različne razloge za blokiranje spletnih mest za stave. Eden najbolj očitnih razlogov bi bile tiste države, kjer je prirejanje iger na srečo nezakonito. Druge države imajo stroge spletne zakone o cenzuri, ki lahko prepovejo dostop do katerega koli spletnega mesta, ki ga vlada šteje za nemoralnega, ali do katerega bi lahko šlo, da deluje v nasprotju z nacionalnimi interesi ali verskimi prepričanji. Nekatere druge države lahko dovolijo dostop samo do licenčnih mest za stave, medtem ko blokirajo vse ostale.

Na primer, če se nahajate v državi, kot so Danska, Madžarska, Italija, Poljska, Portugalska ali Romunija, boste omejeni na le peščico vladnih mest, ki imajo dovoljenja za stave, in od drugih zaprte. V tem primeru se boste morali povezati prek VPN-ja za dostop do spletnih mest, ki so v stavah blokirane v državi.

Države, kot so Tajska, Kitajska, Sudan, Rusija, Južna Koreja in ZAE, so zelo znane zaradi internetne cenzure in množičnega blokiranja spletnih mest. Cenzurirana spletna mesta v teh državah vključujejo spletna mesta za igre na srečo, zato pričakujte, da boste za dostop do spletnih mest za stave potrebovali VPN, če se nahajate v državi s strogimi zakoni o internetni cenzuri..

Igre na srečo so v mnogih državah, vključno s Kubo, Indonezijo, Vietnamom in Uzbekistanom, strogo prepovedane, zato bi se morali prek VPN povezati za dostop do spletnih strani za igre na srečo iz teh držav. Pravzaprav je VPN še posebej pomemben za uporabo v takšnih državah, saj bo šifriran tunel VPN skril vse vaše spletne aktivnosti in preprečil, da bi prišlo do težav z oblastmi zaradi iger na srečo.

Kako uporabiti VPN za deblokiranje aplikacij za stave

Vsaka naša izbira ima namenjene Android VPN in iOS VPN, kar vam olajša dostop do vaših najljubših spletnih iger na srečo na poti. Kljub temu se lahko odklene aplikacija za mobilne stave na vaši mobilni napravi nekoliko drugače kot na namiznem računalniku.

 1. Prenesite mobilno aplikacijo ponudnika VPN s svojega spletnega mesta na svojo mobilno napravo.
 2. Če spletna storitev stave ponuja mobilno aplikacijo, jo boste morali prenesti tudi v svojo napravo.
 3. Ko naložite ustrezne aplikacije v svojo napravo, zaženite aplikacijo VPN in se povežite z želeno lokacijo strežnika.
 4. Potem, ko se uspešno povežete prek VPN-ja na svoji napravi, lahko zaženete aplikacijo za stave in začnete postavljati stave.

Upoštevajte, da je ključnega pomena, da se pred zagonom aplikacije za stave povežete s svojo aplikacijo VPN, da pravilno zakrijete svojo lokacijo in obujete aplikacijo za stave, tako da omogočite dostop do njenih storitev.

Hiter pogled

Kot smo poudarili v tem članku, je uporaba VPN ključnega pomena za vse, ki želijo sprostiti polno zmogljivost spletnih iger na srečo, ki so na voljo na internetu. Preprosto povedano, uporaba VPN je najhitrejši, najpreprostejši in najvarnejši način za dostop do vseh vaših najljubših spletnih mest za stave. Z VPN ste lahko praktično kjerkoli na planetu in deblokirajte praktično katero koli spletno mesto, hkrati pa šifrirate vse svoje spletne komunikacije in tako zagotovite, da nihče ne bo mogel zaznati, kaj ste pripravljeni.

Najboljši del tega je, da vam sploh ni treba premetavati na tisoče ponudnikov VPN, da bi našli najboljšega za vaše spletne stave, saj smo za vas opravili vse delo. Preprosto izberite enega od ponudnikov od tukaj in stavite v nekaj minutah!

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me