RTÉ je najbolj priljubljena irska televizijska postaja, vendar je na voljo le na Irskem. Če želite predvajati predvajalnik RTÉ iz ZDA, Velike Britanije ali kjer koli drugje na svetu, boste potrebovali VPN za RTÉ. Neverjetno, uspeli smo najti le enega ponudnika VPN, ki lahko to doseže! Vse druge VPN-je je blokiral RTÉ. Če želite, da vas ne razočarajo, najdite najboljši VPN za RTÉ.


Pretočni predvajalnik RTÉ Player je enostaven (in brezplačen), če se na Irskem lahko pretvarjate, da uporabljate VPN. Težava je v tem, da imajo ponudniki v Republiki Irski zelo malo strežnikov, kar omogoča, da RTÉ prepozna in blokira VPN.

ZoogVPN je samo VPN, ki trenutno sodeluje z RTÉ

Ne poslušajte spletnih mest, ki govorijo o tem, da drugi večji ponudniki odklepajo RTÉ. Preizkusili smo vsakega ponudnika na trgu in ta je edini s potrjenim rešitvijo!

Najboljši VPN-ji za RTÉ

Spodnji ponudnik VPN je trenutno najboljši (in edini) VPN na svetu za deblokiranje RTÉ zunaj Irske.

1. ZoogVPN

ZoogVPN je edina storitev, ki lahko deblokira RTÉ - torej če potrebujete RTÉ držati Zoog!

 • Cenitev

  Od 1,75 dolarja
  / mesec

 • Na voljo na


  • Windows

  • MacOS

  • Android

  • iOS
 • Odblokira


  • Netflix

  • iPlayer

ZoogVPN je ponudnik s sedežem v Grčiji, ki je idealen za deblokiranje RTÉ. Pravzaprav je zaradi velikega prizadevanja RTÉ v zadnjem letu za blokiranje VPN-jev ZoogVPN zdaj edini svetovni VPN, ki uspešno odblokira RTÉ.

ZoogVPN ima IP naslove na Irskem, ki uspešno odblokira prikazovanje na predvajalniku RTÉ. In ker Zoog zagotavlja odlične hitrosti priklopa, je storitev, ki ji lahko zaupate za pretakanje v visoki ločljivosti, brez skrbi o varovanju.

ZoogVPN ni drag in ima aplikacije za vse platforme, kar pomeni, da lahko dostopate do RTÉ v kateri koli od svojih naprav. Zoog uporabnikom omogoča tudi, da hkrati odblokirajo vsebino v 25 državah na največ petih napravah.

ZoogVPN je šifriranje močno, njegova politika ničelnih dnevnikov pa pomeni, da je odlična za pridobivanje zasebnosti in varnosti podatkov. Še več, lahko to VPN preizkusite 7 dni z uporabo garancije za vračilo denarja, tako da boste lahko prepričani, da deluje z RTÉ.

Pridobite najboljši svetovni VPN za RTÉ zdaj s klikom na povezavo v tem članku!

Ta članek bomo sproti posodabljali in če bo drug VPN uspel ponovno pridobiti dostop do RTÉ - ga bomo dodali takoj.

Kaj si lahko ogledate na RTÉ?

Povpraševanje po spletu RTÉ vsako leto nenehno raste in irski uporabniki interneta porabljajo vse več pretokov prek spleta in ne na televiziji. Najbolj priljubljena oddaja RTÉ, ki jo gledamo na spletu, je mila opera Fair City.

Kdor živi izven Irske, ki si želi ogledati priljubljeno irsko milnico, to lahko stori z VPN. Druge priljubljene oddaje, ki jih je mogoče odblokirati z VPN, vključujejo RTÉ News in The Late Late Show.

Odkleni GAA galske igre in šport na RTÉ Live

Ali se ta konec tedna ne najde doma za četrtfinale GAA? Brez skrbi, vse akcije lahko ujamete v soboto iz Majoa in Donegala v parku MacHale, pa tudi spopad Kerry Meath v Páirc Tailteannu, nato pa spet v nedeljo, ko Cork sprejme Roscommon v Páirc Uí Rinn in Dublin potujeta proti Tyronu na Healy Park. Kamor koli že boste to poletje pretakali RTÉ v tujino in si ogledali All-Ireland seniorsko prvenstvo. Sláinte!

RTÉ oddaja tudi mednarodna tekmovanja v golfu, atletiki, konjih, boksu, šov-skokih in številnih drugih športnih tekmovanjih. RTÉ prikazuje brezplačne športne dogodke, ki se drugod plačajo. To pomeni, da bi z deblokiranjem RTÉ lahko prihranili denar!

Zakaj je RTÉ blokiran tam, kjer živim?

RTÉ blokira svojega predvajalnika izven Irske zaradi avtorskih pravic. Vse spletne video storitve to storijo, ker imajo pogodbe z imetniki avtorskih pravic, ki se jih morajo držati.

Ko RTÉ kupuje vsebino za svoje kanale, plača manj kot v večjih državah. To je zato, ker najema le tiste oddaje za majhno populacijo.

Če je predvajalnik RTÉ na voljo zunaj Irske, podjetje krši svoje pogodbe in se lahko sooči s pravnimi posledicami. Zato RTÉ nenehno deluje na omejevanju vsebin in blokiranju VPN-jev.

Oglejte si igralca RTE v tujini

Na žalost ni pomembno, če ste bili rojeni na Irskem. Tudi če odhajate na dopust, je treba oddaje RTÉ uradno blokirati takoj, ko stopite zunaj države.

RTÉ lahko te bloke preprosto uveljavi s spremljanjem uporabniških naslovov IP. Če spletna stran RTÉ opazi IP naslov iz tujine - blokira dostop do oddaj in prikazuje obvestilo o omejitvi.

K sreči obstaja rešitev. Z uporabo VPN za RTÉ lahko dobite irski IP naslov in se pretvarjate, da ste na Irskem - tudi če živite v tujini ali začasno dopustujete. Z uporabo VPN-jev trik RTÉ razmišlja, da se nahajate na Irskem - tako da lahko prenašate RTÉ brez kakršnih koli težav.

Kako pomembne so hitrosti pri pretakanju RTÉ

Če želite uporabljati VPN, morate najprej naložiti programsko opremo v računalnik, pametni telefon ali tablični računalnik. Ta programska oprema vam omogoča, da se povežete s strežnikom VPN na Irskem, da prikrijete svoj resnični naslov IP. VPN omogoča tudi šifriranje, tako da vaš ponudnik internetnih storitev nima nobenega zapisa o vašem deblokiranju RTÉ.

Če želite pretakati RTÉ, mora imeti vaš VPN strežnike na Irskem, ki uspešno odblokirajo predvajalnik RTÉ. Poleg tega morajo ti strežniki zagotavljati hitro povezavo. VPN mora biti hiter, če ne boste mogli uživati ​​v pretočnih oddajah.

Znano je, da vsi VPN-ji, ki jih priporočamo, deblokirajo RTÉ in zagotavljajo dovolj visoke hitrosti za pretakanje brez prekinitev..

Oglejte si predvajalnik RTÉ v ZDA

New York je znan, ker je v Queensu polovica njegovih prebivalcev irskega porekla. Številni kraji v ZDA, na primer Boston, imajo tudi veliko irskega prebivalstva - približno 12% ameriškega prebivalstva naj bi bilo irskega porekla. To pomeni, da v Ameriki živi 35,5 milijona Ircev, ki bi morda radi gledali RTÉ s VPN.

Glede na to, da na Irskem skupaj živi le 6,4 milijona ljudi; zdi se očitno, zakaj je VPN za RTÉ v ZDA izjemno iskan!

Najboljši VPN za RTÉ: Zaključek

Predvajalnik RTÉ je zelo omejen, če živite zunaj Irske; z zelo malo oddajami, ki so na voljo za pretakanje. Vendar lahko z VPN popolnoma omejite te omejitve za ogled celotne irske različice predvajalnika.

RTÉ je brezplačen in prikazuje ogromne količine vsebine, vključno z mednarodnimi televizijskimi oddajami. Tako lahko z RTÉ VPN dejansko vidite veliko vsebine, ki jo morate običajno plačati.

Leta 2020 samo en ponudnik VPN sodeluje z RTÉ. Če torej želite pretakati RTÉ izven Irske - je ZoogVPN odlična storitev za vas.

ZoogVPN
je edini ponudnik VPN, ki dejansko odblokira predvajalnik RTÉ leta 2020!

Kreditna slika: Blackregis / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me