Tajska je ena najhujših držav, ko gre za strogo cenzuro in nadzor - da ne omenjam blokov VPN. Na srečo smo od leta 2013 pregledali 170+ VPN-jev in vemo, kateri so najboljši.


Zato za kratek odgovor predlagamo, da si ogledate dve VPN:

- NordVPN
- kjer lahko trenutno dobite 75% popusta
, ki deluje na 2,99 dolarja na mesec, in imajo najboljši izdelek

- CyberGhost
- še ceneje, 2,75 dolarja po najnižji ceni

Tajske volitve

Prihajajoče tajske volitve povzročijo, da se vlada razjezi z različnimi mnenji. Pojavljajo se govorice, da bi lahko socialne medije v celoti črnili, pa tudi če ne, bi morali biti ljudje pozorni, kaj pravijo na spletu. Dobra novica je, da z VPN lahko obiščete spletna mesta z omejenimi ali cenzuriranimi mesti. Prav tako lahko pišete objave na spletnem dnevniku in širite informacije brez pomislekov, da vas bodo morda spremljali. VPN za Tajsko vam omogoča svobodo dostopa in preprečuje, da bi vas internetni ponudnik in vlada spremljali.

Prihajajoče tajske volitve povzročijo, da se vlada razjezi z različnimi mnenji. Pojavljajo se govorice, da bi lahko socialne medije v celoti črnili, pa tudi če ne, bi morali biti ljudje pozorni, kaj pravijo na spletu. Dobra novica je, da z VPN lahko obiščete spletna mesta z omejenimi ali cenzuriranimi mesti. Prav tako lahko pišete objave na spletnem dnevniku in širite informacije brez pomislekov, da vas bodo morda spremljali. VPN za Tajsko vam omogoča svobodo dostopa in preprečuje, da bi vas internetni ponudnik in vlada spremljali.

Za več podrobnosti o naši raziskavi ne pozabite brati.

Zaupanje in integriteta

Naši dve temeljni vrednoti. Zadnjih 5 let so naši strokovnjaki & uporabniki so pregledali na stotine VPN-jev. Na naše ocene nikoli ne vpliva industrija. Včasih zaslužimo partnerske provizije, ki prispevajo k našemu boju za brezplačen internet. Kliknite tukaj, če želite izvedeti več.

Najboljši VPN-ji na Tajskem, ki delujejo v letu 2020

Vrhunski tajski VPN vam bo omogočil, da se pretvarjate, da ste v drugi državi in ​​dostopate do cenzurirane vsebine. Omogočil bo tudi vojaško šifriranje, s čimer boste ustavili ponudnika internetnih storitev in vlado, do česa ste dostopali prek spleta. V zadnjih petih letih smo pregledali več kot 150 VPN-jev v iskanju petih najboljših tajskih VPN-jev.

Potapljamo se naravnost. S spodnjo tabelo lahko primerjate izbrane ponudnike najboljših VPN-jev za Tajsko.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Želite več informacij? Oglejte si spodaj poglobljen seznam, če želite več podrobnosti o VPN-jih Best of Thailand.

Seznam najboljših VPN-jev za Tajsko

Zakaj uporabljati VPN na Tajskem?

Z vojaško diktaturo, ki upravlja Tajsko, se aktivno pripravljajo zakoni države, da se bolje nadzira prebivalstvo. To vključuje spremljanje in omejevanje spletnih dejavnosti svojih državljanov. Poleg tega je Tajska leta 2016 revidirala tudi svoj zakon o računalniškem kriminalu, da bi povečala svojo moč nadzora nad dostopom do interneta.

Če živite na Tajskem ali nameravate obiskati Tajsko, lahko uporabite tajsko navidezno zasebno omrežje (VPN), da se izognete vladnemu nadzoru. Z uporabo VPN lahko prekrijete svoje digitalne odtise, medtem ko dostopate do necenzuriranega spleta. Vsi si zaslužijo spletno svobodo - tudi državljani Tajske.

VPN za Tajske Omejitve

Tajska vlada je začela omejiti dostop do interneta pred vojaškim udarom leta 2006. Večina prepovedi se je osredotočila na spletna mesta, ki vsebujejo pornografijo in druge teme za odrasle. Po drugi strani je tudi dobro znano, da Tajska do neke mere nadzoruje tisk, da bi preprečila kritike monarha.

Po drugem vojaškem udaru leta 2014 je vladajoči notranji krog te predpise o tisku počasi razširil, da je vključil kritiko lastnih dejanj. Poleg tega je sankcije razširila tudi na blogerje, prodajne novice, objave v družbenih medijih in celo na vsebino komentarjev v klepetu v živo..

VPN za Tajski glasovni klepet

Tako ni nobena skrivnost, da cenzura na Tajskem spiri izpod nadzora. Če prebivate na Tajskem ali nameravate obiskati Tajsko, morate zelo natančno paziti, kaj postavljate na splet. Pomembno je zaščititi besedila, videoposnetke in storitve glasovne klepete pred poskusi vladnega nadzora.

Razmislite o tem: Tajske oblasti lahko prisluhnejo in snemajo mobilne telefone, če so v pristojnosti Taja. Na primer, najbolj priljubljen sistem glasovnega klepeta na Tajskem je aplikacija za pametne telefone Line - z več kot 33 milijoni tajskih uporabnikov. Tajska vlada je vložila trditve, v katerih je dejala, da jih lahko razbijejo.

Zato morate razmisliti o uporabi zaščitene povezave Voice over Internet Protocol (VoIP) na vrhu VPN. Če dodate še dodatno zaščito, vam ponuja veliko večjo varnost, kot jo lahko nudi vaša lokalna kartica SIM.

Pretakanje s VPN za Tajsko

Medtem ko spletna mesta za pretakanje tujih medijev na Tajskem niso blokirana, so državljani Tajske omejeni samo na vsebino Tajske. To pomeni, da kljub temu, da se lahko prijavite v svoj Netflix račun, ne morete dostopati do ničesar drugega kot do knjižnice za svojo državo.

To je posledica omejitev avtorskih pravic. Za dodajanje vsebine na svoja spletna mesta morajo storitve pretočnega pretoka, kot sta Netflix in Hulu, najprej kupiti pravico do vsebine. Če želi podjetje, ki kupuje vsebino, omejiti dostop gledalcev do določene države, morajo storitve pretakanja zakonsko upoštevati njihove zahteve.

Na srečo lahko z eno od priporočenih tajskih VPN-jev pokličete svojo lokacijo in dostopate do knjižnic, ki ustrezajo posameznim državam.

Uporaba VPN za dostop do blokirane vsebine na Tajskem

Najboljša rešitev za preprečevanje internetnih omejitev in nadzor tajske vlade je namestitev VPN-ja. Ta ukrep zasebnosti bo šifriral vse vaše komunikacije. Poleg tega maskira tudi pravi cilj vaših povezav, ko potekajo prek strežnikov vašega ponudnika internetnih storitev.

Z uporabo VPN-a lahko prikrijete izvor zahteve za storitev. Z drugimi besedami: pretočne strežnike lahko zavedete, če mislite, da ste v njihovi državi, kar vam daje možnost dostopa do njihove vsebine. Poleg tega lahko uporaba VPN pomaga tudi do dostopa do drugih spletnih strani poleg storitev pretočnega videa.

Na primer, lahko brez cenzure brskate po spletnih mestih za odrasle. Preberete lahko vse, kar želite - lahko govorite svoje misli - končno lahko uživate v resnično odprtem internetu. S tajskim VPN uveljavljate svojo pravico do svobode, ki si jo zaslužite.

Tajski VPN bloki

Edina slabost tajske VPN je, da na Tajskem ne delujejo vsi VPN-ji. Po objavi študije, ki jo je izvedel Odprti observatorij za omrežne motnje, je bilo razkrito, da tajske oblasti blokirajo nekatere spletne strani VPN.

Testirana spletna mesta ne govorijo o vseh VPN na svetu, vendar je vsako od njih - hotspotshield.com, anonymous.org in ultasurf.net - na koncu blokirano. Na srečo obstaja več rešitev za to težavo. Najprej se lahko naročite na VPN, preden potujete na Tajsko.

Negativni del te rešitve je, da bi bilo težko najti podporo strankam, saj bi bila spletna mesta blokirana. Zato je naša druga rešitev priporočena: uporabite VPN, ki ga tajske oblasti ne blokirajo. Vsi VPN-ji, navedeni v našem vodniku Top 5, niso samo deblokirani, ampak jih naša ekipa na ProPrivacy.com zelo priporoča..

Zaščita podatkov prek tajlandskega VPN

Z uporabo tajskega VPN skrivate pravi cilj svojega prometa. Ta varnostni ukrep preprečuje ponudnikom internetnih storitev poročanje o tem, na katera spletna mesta se povežete. S šifriranjem vse komunikacije se lahko izognete programom spremljanja, ki jih izvajajo vladni ali ponudniki internetnih storitev, ki posegajo v vašo zasebnost z opazovanjem datotek, ki jih prenašate, in video tokov, do katerih dostopate.

Ko imate odjemalca VPN, prisilite svoj sistem, da sprejema dohodna sporočila s povezanega strežnika VPN, v nasprotju s posredovalnim strežnikom, ki ga običajno izvaja. Z drugimi besedami: vi in ​​vaši podatki zagotavljajo anonimnost in varnost. Ko uporabljate tajlandski VPN, vam ni treba skrbeti, da tretje osebe ogrožajo vaše podatke.

Ali so VPN-ji zakoniti na Tajskem?

VPN-ji obstajajo zato, da uporabnikom zagotavljajo zasebnost in anonimnost. Medtem ko imajo nekatere države, kot je Tajska, zajetne zakone o zasebnosti, anonimnost ni nezakonita. Tako uporaba VPN na Tajskem ni nezakonita. Če želite zaupati ponudniku VPN, lahko to storite z lahkoto.

Po drugi strani pa upoštevajte, da čeprav so na Tajskem VPN-ji zakoniti, uporaba VPN-ja za nezakonite dejavnosti ni zakonita (nikjer). Vedno previdno.

Uporaba mobilnega VPN-ja na Tajskem

Pri izbiri tajlandskega VPN-ja za svojo mobilno napravo je pomembno upoštevati vse primerne dejavnike, kot so hitrost VPN, lokacije strežnika, implementacije varnosti in pravilniki o zasebnosti / dnevniku. Ko se odločite za ponudnika mobilnih VPN, ne pozabite izbrati tistega, ki najbolje ustreza vašim potrebam.

Android

V napravo Android lahko namestite VPN z uporabo različnih načinov. Prva metoda je enostavna - pojdite do trgovine z aplikacijami in naložite želeno aplikacijo VPN. Druga metoda je, kot je omenjeno zgoraj, namestitev VPN z uporabo datoteke APK:

 1. Prepričajte se, da ste v svojo napravo dovolili prenose, ki niso v trgovini Play
 2. Odprite spletno mesto VPN
 3. Prenesite datoteko APK v napravo Android
 4. Izberite v redu začeti s prenosom
 5. Ko končate prenos APK-ja, tapnite ODPRTO
 6. Aplikaciji dajte dovoljenja tako, da izberete NAMESTITI
 7. Ko je namestitev končana, izberite ODPRTO
 8. Odprl se bo vaš VPN!

Če želite več informacij o najboljših aplikacijah za VPN za Android, preberite naš najboljši vodič za Android VPN.

iOS

Namestitev VPN-ja na napravo iOS je tako enostavna kot odhod v trgovino z aplikacijami, iskanje želenega VPN-ja in nato namestitev. Če želite več informacij o najboljših aplikacijah za iOS VPN, preberite naš vodič Best iPhone VPN.

Izbira tajskega VPN strežnika

Ko izberete tajski VPN strežnik, morate opraviti nekaj različnih hitrostnih testov in primerjati rezultate. Tako boste lahko videli, kateri strežnik vam najbolje pomaga pri njegovem delovanju. Poleg tega je koristno izbrati ponudnika VPN, ki ponuja veliko različnih strežnikov in strežniških lokacij.

Najboljši tajski VPN strežniki za povezljivost

Če iščete najboljši tajski VPN strežnik, s katerim bi se povezali, boste želeli razmisliti o nekaj različnih stvareh. Najprej poiščite VPN, ki vam omogoča množico različnih lokacij strežnikov, od katerih jih je več na Tajskem. Poleg tega morate izbrati tudi VPN, ki ponuja neomejeno preklapljanje s strežnikom.

Tajska VPN: Sklep

Pomembna sta tudi cenzura in pomanjkanje zasebnosti na spletu na Tajskem. Kot človek je vaša pravica, da uveljavljate svobodo, vključno z digitalno svobodo. Z uporabo tajlandskega VPN-ja ne samo zagovarjate svojo pravico do zasebnosti in svobode, ampak to počnete v varnem okolju.

VPN-ji, našteti v tem vodniku najboljših 5, so uspešni pri svojem početju, in sicer v izogibanju nadzora tajskih oblasti. Poleg tega vsak VPN ponuja svoje DNS strežnike in ponuja vojaško šifriranje z vključenimi močnimi varnostnimi funkcijami. Ni vam treba več skrbeti, da bi organi ali tretja oseba ogrožali vaše spletne dejavnosti.

Tajska vlada si še naprej prizadeva za intenziven internetni nadzor. Čas je, da se ponovno povežemo z enim od naših tajskih VPN-jev.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Kreditna slika: Tang Yan Song / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me