Vstani 33% off ProtonVPN paketov.


ProtonVPN velja za eno najboljših brezplačnih navideznih zasebnih omrežij tam s svojo švicarsko bazo delovanja in politiko brez dnevnika, vendar storitev resnično zaživi, ​​ko kupujete svoje premium naročnine. K sreči imamo način, da znižamo stroške in prihranimo denar, ko uporabljate naš kupon ProtonVPN.

Poleg načrta Free lahko izbirate med tremi premijskimi stopnjami: osnovni, plus in vizionarski načrti. Vsi dovolite dostop do hitrih strežnikov ProtonVPN v 44 različnih državah, vendar obstaja razlika med njimi, ki jo priporočamo, da se seznanite, preden sprejmete svojo odločitev. Na prvi pogled načrt Plus ponuja najboljše razmerje med ceno in denarjem, saj se oddalji od enakih omejitev, ki jih je videl osnovni nivo, vključno s Tor nad VPN, 5 sočasnimi povezavami namesto 2 in možnostjo dostopa do geoblokirane vsebine. Če ne želite, da uporabljate ProtonMail (naša priporočena e-poštna storitev), je najbolje, da se obrnete na paket Visionary.

Kupon ProPrivacy je za 33-odstotno obrito novih dvoletnih naročnin ProtonVPN-ja spoštljiv, kar zniža osnovni načrt na 3,29 USD na mesec (zaračunanih 79 USD), načrt Plus na 6,63 USD na mesec (159 USD za dve leti) in vizionarski načrt do 19,96 dolarja na mesec (479 dolarjev za obe leti). Če je to za vas preveč dolgotrajna obveznost, lahko še vedno prihranite 20%, če letno plačujete, osnovni načrt znižate na 4 USD na mesec (48 USD na leto), načrt Plus na 8 USD na mesec (zaračunano kot 96 USD na leto) paket Visionary pa na 24 dolarjev na mesec (288 dolarjev na leto). In seveda se lahko še vedno odločite za navadne mesečne načrte v višini 5, 10 in 30 USD.

ProtonVPN
ProtonVPN
Kupon za popust

Do 33%
Izklopljeno
Zavarujte svojo povezavo

Kako uporabiti kupon

    1. Kliknite kupon, ki ga želite preusmeriti na spletno mesto.
    2. Izberite zeleni gumb "Get ProtonVPN Now".
    3. Izberite paket tako, da pod željo kliknete gumbe »Pridobi«.
    4. Ustvarite ali se prijavite v svoj obstoječi račun, če želite prevzeti kupon samodejno.

Opomba

Konec prvega leta se bo vaš načrt vrnil na polno ceno in se podaljšal za naslednje leto. ProPrivacy je namenjen spremljanju največjih ponudb, zato ne pozabite obiskati spletnega mesta in si oglejte najnovejše popuste..

Zakaj ProtonVPN?

Da bi olajšali stvari, ima ProtonVPN aplikacije, pripravljene za operacijske sisteme, kot so Windows, Mac, Android in iOS, s skriptom ukazne vrstice za uporabnike Linuxa prek OpenVPN. Vse dobro in dobro se je odločilo za brezplačno stopnjo ProtonVPN, saj se podjetje dobro osredotoči na zasebnost, ne glede na načrt, vendar bi se odrekli funkcijam, ki so izključno plačljivi načrti, na primer možnost odblokiranja regionalno omejenih pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime in celo YouTube.

Vrhunska storitev ProtonVPN lahko odblokira Netflix, Amazon Prime in celo YouTube.

ProtonVPN daje poudarek komuniciranju s svojimi strankami, tako da izdaja poročila o preglednosti in jamstveni kanal, da uporabnike posredno opozori na vladno vmešavanje. Varnost je dokaj tesna, saj jo obravnavajo vojaško šifriranje AES-256, 4096-bitna izmenjava ključev RSA in HMAC s SHA384 za preverjanje pristnosti sporočil.

Za ProtonVPN lahko plačujete prek debetne in kreditne kartice, PayPal ali Bitcoin, vendar je pravo žrebanje brezplačna 7-dnevna preizkusna različica Plus, ki je na voljo ob začetku odprtja brezplačnega računa. To vam omogoča, da sami vidite, kako uspešna je storitev, ne da bi morali v svoj sistem vnašati nobene podrobnosti o plačilu. Če se premislite, vam bo brez dvoma vrnil dodatno 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Ukrepaj zdaj

33% je eden največjih popustov, ki smo jih videli pri ProtonVPN, znižanje cen pa je le malo in daleč med. Do naslednjega dogovora o Črnem petku je precej dolgo čakanje, zakaj torej ne bi bili prepričani, da ste tukaj in zdaj zaščiteni z eno izmed najboljših ponudb, ki jih ima podjetje?

Karkoli boste izbrali, ne pozabite, da bo vaš načrt samodejno postal polna cena, ko bo tekel. V tem primeru bo ProPrivacy okoli, da vas bo seznanil z najboljšimi ponudbami tam, saj gre za stalno spreminjajočo se pokrajino.

ProtonVPN
ProtonVPN
Kupon za popust

Do 33%
Izklopljeno
Zavarujte svojo povezavo

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me