Če želite dostopati do spletnih mest, ki so znotraj Gane omejena, potrebujete VPN za Gano. VPN ne samo da omogoča dostop do blokirane vsebine, ampak tudi šifrira vse podatke, ki prihajajo in odhajajo iz vaše naprave, zato je ključno orodje za zasebnost. Na žalost niso vsi VPN-ji primerni za uporabo v Gani. V tem priročniku navajamo pet najboljših VPN-jev za Gano in vam dajemo nekaj koristnih nasvetov, kako ostati varen v spletu z VPN.

Obstaja na stotine VPN-jev, vendar vsi ne skrbijo za afriški trg. Pravzaprav skoraj nihče nima objektov v Gani. Odkrili smo nekaj tistih, ki imajo strežnike v Gani, da lahko dobite ganski IP naslov. VPN-ji na spodnjem seznamu imajo tudi hitro varne strežnike, odlično šifriranje, morajo deblokirati storitve pretakanja, pa tudi druge odlične funkcije.

Ste novi v VPN-jih? Tukaj je nekaj vodnikov

Če niste novi v VPN-jih in želite izvedeti več, si oglejte spodnja navodila:

 • Kaj je VPN - Če ste začetniki, si oglejte ta priročnik, če želite izvedeti, kaj je VPN in kako ga uporabljati.
 • Vodnik za šifriranje VPN - vse, kar morate vedeti o šifriranju VPN in razlikah med protokoli VPN
 • Kako spremeniti svoj IP naslov - Vodnik o tem, kako VPN spremeni vaš IP naslov, da lahko odblokirate trenutno blokirana spletna mesta v Gani.

Najboljši VPN-ji v Gani

To so svetovni VPN-ji, ki vam bodo pomagali premagati internetne grožnje in bloke kamor koli greš, ne samo v Gani. Naš seznam petih najboljših VPN-jev v Gani vam bo pomagal omejiti iskanje internetne zasebnosti. Za več informacij o kateri koli od spodaj naštetih storitev kliknite spodnje povezave ali si oglejte naše podrobne preglede VPN.


 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 3. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 4. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

 5. IPVanish

Premisleki o VPN v Gani

Spodaj preberite točke, če želite izvedeti, zakaj je uporaba VPN-ja pomembna. Poleg tega izpostavljamo učinke italijanskih zakonov na zasebnost in varnost.

Varnost dostopne točke WiFi

Med potovanjem po Gani, ugotovili boste, da je dostopnost do interneta bolj razširjena z WiFi. V hotelih, kavarnah in prometnih vozliščih se lahko povežete z WiFi žarišči. Vendar pa te vroče točke ustvarjajo varnostno tveganje.

Večina ljudi ne raziskuje vroče točke WiFi. Pripeljete se do mesta, na primer do letališča ali avtobusne postaje, in preverite, ali so na voljo brezplačna omrežja na internetu. Ko vidite, da je videti, kot da ga vodi obrat in ima v imenu »Brezplačno«, se takoj povežete. Nihče se pri upravitelju kraja, v katerem je, vpraša, ali je ta dostopna točka WiFi uradna. Na žalost jih pogosto ni.

Vsakdo s pametnim telefonom, prenosnikom ali tabličnim računalnikom lahko nastavi dostopno točko WiFi. Snooperju WiFi sploh ni treba odpreti lastnega računa za dostop do WiFi. Izhodni promet s te lažne vroče točke le preusmeri izvorni WiFi, ki ga je ustanovila. Ta vrsta heca se imenuje napad "človek na sredini". Sopotnik sedi med vami in internetno dostopno točko.

Ko se povežete s ponarejeno dostopno točko WiFi, računalnik pogaja šifrirne ključe. Te naj bi zaščitile vaš promet, ko potuje med vami in usmerjevalnikom WiFi. Vendar računalnik, ki upravlja ponarejeno vročo točko, daje vaši napravi šifrirni ključ. Tako lahko snooper dešifrira in prebere vse, kar pride čez povezavo.

Računalniški programi obravnavajo vsa ta dejanja. Snooper ne sede tam in bere vsake informacije, ki zapustijo vaš računalnik. Namesto tega, programska oprema za lažno dostopno točko upravlja in spremlja vaš internetni promet. Hekerju omogoča pridobivanje osebnih podatkov za krajo identitete. Lahko celo nadomestijo dohodne spletne strani s ponarejenimi različicami, da se pridobijo podatki o vaši prijavi in ​​bančnem računu.

Internetna cenzura v Gani

Tam so bili ni nedavnih poročil o internetni cenzuri v Gani. Zadnji večji poskus vlade je bil v letu 2002 in močno cenzuriral poročila o plemenskih nemirih na podeželju.

Spletna mesta v družabnih medijih so priljubljena prosto dostopna v Gani. Poleg tega internetna telefonija in aplikacije za klepet, kot so Skype, WhatsApp in Signal, ne posegajo v vlado..

Pretočne storitve

Druga težava, s katero se lahko srečate, je dostop do njih zabave v tujini. Vlada Gane ni ustvarila vprašanja. Namesto tega spletna mesta za pretakanje video vsebin preprečujejo dostop do njihove vsebine v tujini zaradi avtorskih pravic.

Ti lahko za reševanje težav z varnostjo WiFi in čezmorskih video dostopov uporabite virtualno zasebno omrežje (VPN). VPN ustvari dodatno šifriranje na vaših povezavah, kar ohranja vaše podatke zasebne. Prav tako se lahko izognete omejitvam dostopa na tujih spletnih mestih, ker se vam zdi, da ste na drugem mestu.

Kako deluje VPN?

Sistem VPN ima dva dela. Obstaja a VPN odjemalec , ki se izvaja v vaši napravi, in a VPN strežnik ki upravlja vaše povezave. Stranka šifrira vaše komunikacije s ključem, ki ga pozna le strežnik VPN. Vaš promet poteka prek strežnika VPN, ki dešifrira šifriranje in pošlje odhodne zahteve na internet. Odgovori na te zahteve gredo na strežnik VPN in ne naravnost v vaš računalnik. Ta strežnik vse šifrira in ga pošlje odjemalcu v računalniku.

Programska oprema za odjemalca ne bo sprejemala dohodnih sporočil iz katerega koli računalnika, razen ustreznega strežnika VPN. Dodatna plast šifriranja obeh elementov VPN premaga moške v sredini. Ni vam treba skrbeti, da bi hekerji ugrabili šifriranje med računalnikom in usmerjevalnikom WiFi. Snoopers bodo lahko razkrili lokalno šifriranje WiFi, vendar se bodo nato spopadli s sporočilom, zaščitenim z drugo plastjo nepregledljive šifriranja, iz pristojnosti VPN.

Vaš promet preko strežnika VPN ima še eno prednost. To pomeni, da lahko strežnik uporabite za to se pretvarjate, da ste v drugi državi. Tako lahko TV spletnim mestom daste naslov strežnika VPN in ne vaš.

Če niste novi v VPN-jih in bi radi izvedeli več o tem, kaj je VPN in kako delujejo, si oglejte naš Vodnik za VPN za začetnike..

Spletna mesta za videoposnetke ponujajo vsebino samo v določenih državah. V nekaterih primerih, na primer DSTV, lahko storitve spremljate, ko ste zunaj svoje države. Na žalost nimate dostopa do domače storitve - namesto tega dobite lokalno različico. Če pa v domači državi izberete strežnik VPN, se lahko prijavite na vse televizijske postaje domov. To je zato, ker bodo ti TV strežniki oddajali vsebino, ki je dovoljena na lokaciji strežnika VPN, ne pa v državi, v kateri ste dejansko.

DSTV

Če imate naročnino na DSTV Compact, DSTV Compact Plus ali DSTV Premium, do storitve lahko dostopate prek interneta, kjer koli ste prek spletnega mesta DSTV Now. Ta spletna različica DSTV je na voljo samo tistim, ki imajo naročnino.

Ti lahko poberi DSTV Zdaj kjer koli da ima podjetje storitev, ki se nanaša na celotno Afriko, vključno z Gano. Na žalost vas usmerjajo na različico DSTV, ki je na voljo v državi, v kateri ste. Zato, če imate DSTV doma v Južni Afriki ali Nigeriji in nato potujete v Gano, lahko gledate DSTV zdaj, ampak Dobil bom različico za Gano.

Številne oddaje, ki jih doma uživate na DSTV, so na voljo tudi v ganski različici, vendar niso vse. To težavo lahko rešite tako, da izberete VPN s strežnikom v vaši državi. Če živite v Južni Afriki, imate srečo - vsi VPN-ji na našem seznamu imajo tam strežnike. Za druge države v Afriki preberite seznam strežnikov za vsakega od VPN-jev v naši prvi peterici in se prepričajte, ali imajo strežnike v vaši državi. Naročili smo si VPN priporočila, tako da je ponudnik z največ lokacijami v Afriki na vrhu seznama.

Če potujete izven Afrike, boste ugotovili, da je dostop do storitve DSTV Now popolnoma blokiran. Naj bo tudi ta naročnina na VPN še naprej. Na ta način, ne glede na to, ali letite v London, New York ali kjer koli drugje, lahko strežnik DSTV še vedno zavedete, da misli, da ste se vrnili domov, tako da izberete pravo lokacijo strežnika VPN..

Zaključek

Gana hitro raste in ponuja veliko priložnosti.

Na žalost morate biti prepričani, da vas ne bodo prevarali, ko ste tam. Con-umetniki so vedno med prvimi, ki so izkoristili novo tehnologijo za pridobitev. Ponarejene dostopne točke WiFi ponujajo eno najbolj dostopnih poti za tatove, ki tehnično vodijo do podatkov, da dobijo svoje osebne podatke.

Prekrijte omejitve dostopa na spletnih mestih, kot so Amazon Prime, DSTV in Netflix z VPN, ko je v Gani. Bodite v stiku z domačo televizijo kamor koli potujete, tudi ko zapustite Afriko in potujete v daljne kraje. Če želite več informacij o tem, kako odblokirati Netflix in Amazon Prime, glejte naše vodiče za VPN Netflix in VPN Amazon Prime..

Bodite v koraku z internetno tehnologijo in imejte dostop do interneta odprt in varen z VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me