Whatsapp je ena najboljših aplikacij za sporočanje, predvsem zaradi šifriranja. Na žalost zasebnost, ki jo ustvari šifriranje od konca do konca, pomeni, da je aplikacija v drugih državah zgrožena. Ponekod ponudniki internetnih storitev popolnoma blokirajo WhatsApp. Na srečo z virtualnim zasebnim omrežjem WhatsApp (VPN) lahko kdor koli in kjer koli pridobi dostop do priljubljene aplikacije.


Zanesljiv in zaupanja vreden VPN za WhatsApp vam omogoča, da se varno pretvarjate, da ste v drugi državi. Rezultat tega je, da lahko zlahka premagate lokalne omejitve, ki jih postavljajo ponudniki internetnih storitev in vlad. Pravzaprav vam bo VPN omogočil premagovanje ne samo cenzure, ampak tudi geo-omejitve. To pomeni, da lahko uporabite VPN ne samo za varno dostopanje in uporabo WhatsApp, ampak tudi za deblokiranje druge vsebine po vsem svetu..

V tem članku vam povemo vse, kar morate vedeti o pridobivanju VPN-ja za WhatsApp. Opisali smo, kaj je VPN in kako deblokira priljubljeno aplikacijo Messenger. Navedli vas bomo tudi, kako nastaviti svoj WhatsApp VPN in vam razložiti, zakaj se morate izogibati nekaterih VPN-jev.

Poleg tega razložimo vse ostalo, kar lahko storite z zaupanja vrednim VPN za WhatsApp. Pravzaprav smo do konca tega članka prepričani, da boste imeli informacije, ki jih potrebujete za uspešno pridružitev milijardam ljudi, ki trenutno uživajo v WhatsApp-u. Potopimo se noter!

Najboljši VPN-ji za WhatsApp

Spodnja VPN so bila izbrana, saj omogočajo fantastično šifriranje in so sposobna zaobiti omejitve. Ponujajo tudi fantastične aplikacije za Android VPN in iOS VPN.

 1. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 2. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 3. Ivacy

 4. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

 5. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

Kaj je VPN za WhatsApp?

Virtual Private Network je storitev, ki omogoča premagovanje spletnih blokov in omejitev. To pomeni, da lahko ponovno dobite dostop do WhatsApp na mestih, kjer je blokiran.

VPN-ji to storijo tako, da omogočajo povezavo omrežja strežnikov VPN. Ko se povežete s strežnikom v tujini, VPN prikrije vaš resnični IP naslov. Rezultat tega je, da lahko dostopate do interneta, kot da bi bili v tej tuji državi.

Če vas skrbi, da se sliši tvegano, je dobra novica, da VPN omogoča tudi šifriranje. Na žalost ima veliko VPN-jev smeti politike zasebnosti in / ali slabo implementirano šifriranje. Vendar smo v tem priročniku skrbno izbrali VPN-jeve, ker imajo neprepustne politike zasebnosti in vojaško šifriranje.

To šifriranje pomeni, da lahko brez zadržkov prenesete in uporabljate WhatsApp.

Ali lahko dobim brezplačno VPN WhatsApp?

Ja lahko. Na trgu obstajajo brezplačni VPN-ji. Vendar pa imajo številne brezplačne storitve VPN zelo zaskrbljujoče politike zasebnosti, ki jim omogočajo prodajo uporabniških podatkov tretjim osebam. To je veliko tveganje. Je ravno nasprotno od tega, kar počnejo ugledni ponudniki VPN. VPN bi moral zagotavljati zasebnost, zato dobro premislite, preden uporabite nezanesljiv, brezplačen VPN s slabim pravilnikom o zasebnosti in zastarelim šifriranjem.

Če resnično želite uporabiti brezplačno VPN, najbolje vodnik VPN. Te VPN ponujajo brezplačne storitve, ki ne varčujejo z varnostjo. Te storitve ponujajo, da spodbudijo ljudi, da dobijo polno naročnino. Zato so omejene z omejitvami za prenos in pasovno širino. Kljub temu so brezplačne storitve, ki jih priporočamo, dober način, da preizkusite VPN, če ga še nikoli niste uporabili.

Kateri VPN naj dobim, da odblokiram WhatsApp?

V tem priročniku smo izbrali VPN-je, saj imajo odlične politike zasebnosti in omogočajo močno šifriranje. Poleg tega imajo tehnologijo "stealth mode" za obvladovanje zaščite ISP in požarnih zidov.

Ta tehnologija je zelo uporabna pri uporabi VPN-ja za ZAE, Dubaj, Iran, Kitajsko in druge države, ki blokirajo uporabo VPN-jev. Navidezni način prikriva spletni promet, šifriran z VPN, kot običajni HTTPS promet. Če živite na lokaciji, kjer je pomembna zasebnost, ne pozabite uporabiti prikritega načina VPN.

Poleg tega imajo vsi izbrani VPN-ji zelo hitre strežnike, ki se nahajajo po vsem svetu. Te so kot nalašč za pošiljanje in prejemanje večjih datotek, kot so videoposnetki, in za video sporočila s prijatelji.

Na koncu dneva je odvisno od tega, kateri VPN boste izbrali. K sreči imajo vsi VPN-ji za WhatsApp v tem priročniku garancije za vračilo denarja. To pomeni, da lahko brez tveganja preizkusite, kar vam je všeč, preden se odločite, katero najraje imate.

Kje je WhatsApp prepovedan?

Kot poroča Freedom House, so naslednje lokacije začasno ali trajno prepovedale WhatsApp:

 • Bangladeš
 • Brazilija
 • Kitajska
 • Egipt
 • Etiopija
 • Jordan
 • Kazahstan
 • Črna gora
 • Savdska Arabija
 • Gambija
 • puran
 • Uganda
 • Zimbabve

Poleg tega nekatere države, ki dovoljujejo WhatsApp, ljudem prepovedujejo uporabo funkcije za glasovno klicanje (VoIP). To se stori zaradi pritiska na vlade telekomunikacijskih podjetij. Ti narodi so:

 • Azerbejdžan
 • Bahrajn
 • Maroko
 • Združeni arabski emirati
 • Uzbekistan

Kako nastaviti VPN in dostopati do WhatsApp

Če je WhatsApp v vaši državi blokiran, se morate naročiti na VPN. Če želite to narediti, sledite tem preprostim korakom:

 1. Iz zgornjih petih izberite VPN za WhatsApp. Najboljša možnost je ExpressVPN, saj ima močno šifriranje, veliko hitrih strežnikov in odlično tehnologijo zatiranja.
 2. Kliknite do izbranega VPN-ja in se naročite.
 3. Prenesite in namestite programsko opremo. Ne pozabite dobiti prave različice za svojo platformo.
 4. Namestite programsko opremo tako, da sledite pozivom na zaslonu. To bi moralo trajati le nekaj trenutkov.
 5. Prepričajte se, da ste v nastavitvah izbrali način prikritosti, šifriranje OpenVPN in stikalo za odstranjevanje. Stikalo za zaustavitev ustavi, da se kateri koli podatki utečejo do vašega ponudnika internetnih storitev, če se zgodi, da povezava VPN izpade.
 6. Zdaj, ko so vse vaše varnostne nastavitve konfigurirane, izberite strežnik v državi, ki omogoča WhatsApp.
 7. Pojdite do svoje običajne trgovine z aplikacijami in naložite WhatsApp. Če WhatsApp ni na seznamu, se boste morda morali odjaviti in se pridružiti trgovini z aplikacijami z novim računom z uporabo naslova države, s katero ste povezani (to velja za Apple App Store).
 8. Zdaj, ko se vam zdi, da ste v tujini, lahko uporabljate WhatsApp kot vsi drugi!

Če imate težave z odblokiranjem WhatsApp-a, se je vredno obrniti neposredno na svoj VPN. Morda ima posebne strežnike za odblokiranje WhatsApp-a. Vlade blokirajo spletna mesta in spletne storitve na ravni ponudnika internetnih storitev. Nekateri ponudniki internetnih storitev blokirajo IP naslove, ki pripadajo VPN-jem. Vendar bo vaš VPN verjetno imel strežnike, ki niso bili blokirani.

Ne pozabite uporabiti prikritega načina VPN-ja, ker lahko to pomaga pri izogibanju požarnega zidu ponudnika internetnih storitev. V tem članku smo izbrali vse VPN-jeve, saj ponujajo fantastično storitev za stranke in garancijo vračila denarja. Ne bojte se komunicirati z VPN - in če WhatsApp ne morete delati, lahko vedno zahtevate denar. Prepričani pa smo, da ti VPN-ji v letu 2017 odklenejo WhatsApp.

Zakaj uporabljati VPN z WhatsApp?

Odkar je Facebook leta 2014 kupil WhatsApp, so bili izpostavljeni številni varnostni problemi. Glede na to je vredno uporabiti VPN z WhatsApp-om, da dodate dodatno raven varnosti svojim komunikacijam.

Spletna mesta, kot je Wikileaks, nenehno izpostavljajo visoko raven nadzornih zmogljivosti, ki jih imajo vladne agencije, kot sta CIA in NSA. Glede na to je poraba približno 79 USD na leto, da dodate še en močan sloj v svoje komunikacije WhatsApp in vse druge spletne podatke, zelo priporočljivo.

Ali je zakonito uporabljati WhatsApp z VPN?

Na nekaterih lokacijah so oblasti prijele ljudi zaradi pošiljanja sporočil s WhatsApp. Ob teh priložnostih so bile obtožbe povezane z ljudmi, ki pošiljajo nedovoljeno vsebino, kot je eksplicitno gradivo, ter klevetniške ali obrekovalne vsebine.

Omeniti velja, da to niso bili primeri, ko vlade dešifrirajo sporočila ljudi. Namesto tega so oblasti med preiskavo, v kateri jih je prejemnik sporočil, prisilil ljudi, da so odklenili telefone. To se lahko še vedno zgodi, če uporabljate VPN.

S pomočjo VPN-ja so vaši podatki varnejši. Nekatere lokacije pa se namestijo pri uporabi VPN. Zato je dobro, da prikrijete način prikritosti, da prikrijete uporabo VPN-a iz svojega ponudnika internetnih storitev.

Kaj lahko naredim z VPN?

VPN-ji v tem priročniku imajo strežnike po vsem svetu. To pomeni, da obstaja nešteto možnosti! Povezava s strežniki po vsem svetu vam bo omogočila varen dostop do omejenih televizijskih tokov, filmov, spletnih storitev in računov v teh državah..

Za ljubitelje športa to pomeni, da si lahko ogledajo tekmovanja različnih držav: na primer Wimbledon na BBC iPlayerju. Za naročnike Netflix se lahko VPN uporablja za dostop do večjega ameriškega kataloga ali ameriška kabelska televizija na Sling TV. VPN bo kar koli odblokiral, tako da zagotavlja neskončno svobodo.

Best VPN WhatsApp: Zaključek

Po vsem svetu ljudje želijo uporabljati Facebookov Messenger WhatsApp z VPN. S tem lahko glasnik uporabljate na mestih, kjer je zaradi vladnih omejitev blokiran.

VPN-ji v tem članku so bili posebej izbrani, saj imajo po vsem svetu hitre strežnike za deblokiranje WhatsApp-a. Poleg tega so vsi ti VPN-ji zaupanja vredni, imajo skoraj 100% uptime na vseh svojih strežnikih in fantastično podporo strankam.

Zaradi dejstva, da lahko v nekaterih državah deblokiranje WhatsApp-a zmede, smo vključili VPN-je, ki imajo stikalo za ubijanje in način prikrivanja. Stikalo kill prekine vašo internetno povezavo in se prepriča, da ne pride do prepuščanja podatkov, če VPN povezava pade. Navidezni način skriva promet, šifriran z VPN, kot običajen HTTPS promet, tako da ga ISP ne prepozna.

Glede na to, kje živite, boste morda želeli uporabljati te funkcije, zato vas prosimo, da natančno preberete povzetke, da zagotovite pravi VPN za vas..

Best WhatsApp VPN: Povzetek

 1. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 2. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 3. Ivacy

 4. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

 5. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me