Cenzura spletnih strani je v Turčiji velik problem. Vlada prisili ponudnike internetnih storitev, da uporabljajo ključne besede za spletna mesta na črnem seznamu, ki kritizirajo AKP. Vojaški udar leta 2016 je poslabšal stvari, zaradi česar je vlada črnila še več spletnih mest. Poleg tega so marca letos sprejeli nove zakone, ki turškemu medijskemu nadzorniku RTUK omogočajo, da cenzurira še več vsebine. Z razpisom predčasnih volitev se pojavljajo poročila o povečanju cenzure in blokov socialnih medijev v državi.


Virtualno zasebno omrežje (VPN) za Turčijo je najboljša rešitev. VPN deblokira spletna mesta in zagotavlja zasebnost, da lahko kdo dostopa do blokiranih spletnih mest brez strahu, da bi jih lahko spremljali. Z uporabo VPN Turčije se lahko državljani pretvarjajo, da so v drugi državi. To jim omogoča, da zaobidejo vse vladne cenzure in dostopajo do glasnikov z omejenimi možnostmi in do spletnih mest družbenih medijev

Zanesljiv VPN omogoča tudi šifriranje, tako da nihče ne more povedati, kaj počnete v spletu. Svoboda in digitalna zasebnost: popolna kombinacija!

Najboljši VPN za Turčijo: Primerjava cen

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Kaj je VPN?

Virtual Private Network je spletna storitev, ki omogoča pretvarjanje, da ste v tuji državi. Če se povežete s strežnikom zunaj Turčije, lahko obiščete poljubna spletna mesta. Vladna cenzura postane brez moči, saj takoj, ko se VPN poveže, prikrije vaš resnični naslov IP - in ga nadomesti z IP-jem VPN-ja..

Ne glede na to, zakaj se omejitev dogaja - ne glede na to, ali gre za ponudnika internetnih storitev (ISP), vlado, delovno mesto, šolo ali najemodajalca -, lahko z VPN pridobite popoln dostop. Pravzaprav lahko VPN celo premaga geo-omejitve, saj se lahko pretvarjate, da ste v drugi državi. To vam omogoča gledanje BBC iPlayerja, dostop do Netflix US in gledanje lokalnih športnih tekmovanj po vsem svetu, če tako želite.

Opomba: ProPrivacy.com ne opravičuje kršitve avtorskih pravic. Čeprav se zavedamo, da se VPN-ji lahko uporabljajo za spuščanje lokacije v drugo državo in s tem premagovanje geo-omejitev, je njihov glavni namen zagotoviti spletno varnost in zasebnost. Najprej in predvsem, zato priporočamo uporabo VPN-ja.

Zakaj potrebujem VPN?

Politične razmere v Turčiji so zelo napete. Vlada si močno prizadeva, da bi cenzurirala spletna mesta, za katera meni, da so protirežimska, nereligiozna in / ali nemoralna. Za državljane, novinarje, politične disidente in druge, ki želijo dostopati do nepristranskih novic, spletnih strani in spletnih storitev zunaj mehurčka, ki ga je ustvaril Erdoğanov strogi režim, je prava turška VPN odlična rešitev.

Uporaba VPN za Turčijo za prikrivanje vašega resničnega naslova IP (lokacija) - in uporaba močnega vojaškega šifriranja - pomeni, da so vsi podatki, ki prihajajo in gredo z vaših zaščitenih naprav, nedostopni. VPN tako zagotavlja zasebnost digitalne zasebnosti brez primerjane ravni. S to zasebnostjo in možnostjo geo-ponarejanja je mogoče dostopati do katerega koli spletnega mesta, ki ga je turška vlada blokirala, ne da bi se bali, da bi ga lahko opazovali.

Volitve v Turčiji

Predčasne turške volitve bodo kmalu v notranjosti Turčije, poročajo pa o porastu cenzure. Novi zakoni, sprejeti marca, omogočajo skrbnikom medijev, da lažje blokirajo nacionalno in mednarodno vsebino spletnih strani, ki kritizira Erdoğanovo vlado.

Čeprav naj bi se volitve zaključile, je pričakovati, da bo Erdoğan zmagal v dvobojni predsedniški tekmi. Kot predsednik bo Erdoğan užival večjo moč kot kdajkoli prej.

Zaradi tega je zelo verjetno, da bo Turčija še naprej doživljala vse večje stopnje nadzora in cenzure. Zaradi tega je za turške državljane zelo pomembno, da se zaščitijo z VPN pred, med in po volitvah..

Hiter pogled na turške zakone

V Turčiji je internet pod strogim nadzorom zaradi nekaj invazivnih zakonov: zakona o elektronskih komunikacijah (ECL) in zakona o internetu. Organ za informacijske in komunikacijske tehnologije (ICTA) in predsedstvo za telekomunikacije in komunikacije (PTC) to zakonodajo izvajata.

Marca so bili sprejeti novi zakoni, ki dajejo turškemu medijskemu nadzorniku RTUK še večjo moč za cenzuro spletnih vsebin, brez potrebe po nadzoru.

Organizacije, kot je Human Rights Watch, so ostro kritizirale Erdoğanov nadzor z državo z železnimi pestmi. Od neuspelega vojaškega udara sta se nadzor in cenzura drastično povečala. Oblasti so zaprle ogromno število proti-erdojanskih policistov in novinarjev, ki si upajo izreči proti ravnanju režima.

Za turške državljane, ki se ne strinjajo s temi skrajnimi in omejujočimi politikami - in želijo brati novice, ki jih propaganda ne očisti - je internet koristno orodje. Vendar se je turška vlada zelo potrudila, da bi zaprla dostop do gradiva, ki se mu zdi problematično.

VPN za Turčijo je zaradi šifriranja, ki ga ponuja, odlična rešitev. To pomeni, da lahko v internetu storite vse, kar morate storiti, ne da bi vaš ponudnik internetnih storitev ali vlade vedel, kaj počnete.

Od državnega udara je Turčija cenzurirala številna spletna mesta, kot so Twitter, Facebook in Youtube. Če imate VPN za Turčijo, če bodo ta spletna mesta ali katere koli druge osebe v prihodnosti spet blokirane, boste lahko še naprej dostopali do njih!

Kaj lahko storim z VPN v Turčiji?

Tudi če niste posebej zainteresirani za branje novic, ki so v Turčiji prepovedane, lahko z VPN storite veliko stvari. VPN za Turčijo je vaš potni list do interneta celotnega sveta. Geo-omejitve so frustrirajoče, ne glede na to, kje živite. Z VPN vam ne bo treba nikoli vzdihovati in znova klikniti Googla.

VPN-ji, ki jih priporočamo, imajo ogromno omrežij strežnikov po vsem svetu. Ta omrežja vam omogočajo, da se povežete s katero koli državo želite in dostopate do spletnih mest, ki so omejena z geo.

Ker VPN zagotavlja zasebnost, lahko dostopate do piratskega materiala (kot so TV oddaje in filmi). Nekateri VPN-ji na tem seznamu celo dovoljujejo medsebojno torrenting (P2P). Če želite več informacij o uporabi VPN za hudourniška mesta, si oglejte naš najboljši vodič VPN za hudournike.

Poleg tega imajo ljubitelji športa radi VPN-jeve, ker lahko gledajo geo-omejena tekmovanja z vsega sveta.

Cenzura v Turčiji: katere spletne strani so blokirane?

Turčija ponavadi za kratek čas omeji dostop do spletnih mest. Na primer, znano je bilo, da v času političnih prevratov blokira Facebook, Twitter in YouTube (med številnimi drugimi spletnimi mesti). Poleg tega se vlada zateče k zmanjšanju pasovne širine v času politične krize, na primer med protesti.

Po lanskem vojaškem udaru je turška vlada blokirala dostop do številnih spletnih strani. Od takrat je obnovil dostop do več mest. Vendar pa so razmere zelo tekoče in Erdoğan bo verjetno spet blokiral spletna mesta v časih, ko njegova vlada meni, da je to treba storiti..

Nekatera trajno blokirana spletna mesta vključujejo YouPorn, Mrstiff, The Pirate Bay, Megaupload, Deezer, Tagged, Slide in ShoutCast. Občasno so bila blokirana vsa Googlova spletna mesta, vključno z: Google Dokumenti, Google Translate, Google Books, Google Analytics in Google Tools.

Druga spletna mesta, ki so včasih blokirana, vključujejo Google Drive, GitHub, Dropbox in Microsoftov OneDrive. Dejansko je po podatkih Engelliweb.com Erdoganova vlada blokirala več kot 114.000 mest.

Z VPN lahko obidete strogo turško cenzuro in ponovno pridobite dostop do vseh blokiranih spletnih mest.

Ali so VPN-ji zakoniti?

Uporaba VPN v Turčiji ni nezakonita. Vendar pa lahko odblokirate vsebino in skrijete, kaj počnete od vlade, v težave. Težava sedanje vlade je, da se zavzema za kvazi-diktaturo. Policija in pravni sistem sta zelo pod Erdoğanovim palcem. Če torej vlada presodi, da ste oseba, ki vas zanima, bi vas lahko aretirala - tudi če res niste storili ničesar narobe.

Po vojaškem udaru je bilo na tisoče državljanov (vključno s policisti, vladnimi delavci, novinarji, učitelji in številnimi drugimi) zaprtih zaradi državnega udara. Vendar se zdi, da veliko teh ljudi ni bilo nikoli dokazano krivih. Namesto tega jih je vlada prisilila v uporabo zasebnih sporočil s šifriranjem od konca do konca.

Kot takšna je zakonita uporaba VPN v Turčiji sivo območje. Upoštevajoč to, državljanom svetujemo, naj ne uporabljajo samo varnih VPN-jev, ampak tudi, da bodo previdni, od kod jih dobijo. Iskanje VPN-jev po vašem domačem naslovu IP vas lahko označi kot osebo, ki vas zanima. Zato je morda smiselno uporabiti javni WiFi, da dobite VPN, ne pa internetno povezavo vašega doma. To se morda zdi malo paranoično, a po mojem mnenju bi bilo morda vredno.

Poleg tega bi morali uporabniki VPN-ja uporabiti najboljši razpoložljivi enkripcijo (OpenVPN) in način prikritega VPN-ja (tehnologija zakrivanja VPN), da prikrijeta uporabo VPN-ja in obideta bloke VPN.

VPN Bloki

Turški ponudniki internetnih storitev blokirajo IP-naslove VPN v imenu vlade. Zaradi tega je uporaba VPN težka v Turčiji. Vendar imajo VPN-ji v našem pregledu na tisoče naslovov IP. Ves čas dodajajo tudi nove. To pomeni, da vam bodo vedno na voljo IP-ji. Če vaš VPN ne deluje, boste morda morali uporabiti način posredovanja vrat ali prikritega načina, da obidete požarni zid ISP VPN.

Pridobitev bloka VPN: izbira vrat

Ponudniki internetnih storitev lahko skenirajo promet za uporabo VPN. Če zazna uporabo VPN-ja, lahko ponudnik internetnih povezav preprosto požarni zid, dokler VPN ne izklopite. Na srečo lahko uporabite način prikritosti VPN ali izbiro vrat, da ISP prepreči zaznavanje VPN-ja. Izbira vrat OpenVPN Transmission Control Protocol (TCP) čez vrata 443 - prikrije OpenVPN promet kot običajni HTTPS.

HTTPS je standardni protokol za šifriranje interneta, ki se uporablja za varovanje prometa spletnih brskalnikov (gesla, prijave in podobno). Ker skoraj vsa spletna mesta in spletne storitve uporabljajo HTTPS, jih ponudniki internetnih storitev ne morejo blokirati. Tako, ko VPN prikrije OpenVPN kot HTTPS, ISP ne ve, da je VPN v uporabi. To pomeni, da se lahko izognete požarnemu zidu.

Druga metoda za izogibanje požarnemu zidu ISP VPN je uporaba VPN z izbiro "prikrit način." Navidezni način (znan tudi kot prikritje tehnologija) prikrije VPN promet, tako da ga ponudniki internetnih storitev ne morejo zaznati. Zato ne morejo blokirati vašega VPN-ja. Pogoste oblike prikritega načina vključujejo Stunnel in Obfsproxy. Nekateri VPN imajo tudi lastniško tehnologijo prikrita, ki uspešno deluje.

Zaradi političnih razmer v Turčiji se splača uporabljati tehnologijo zatemnjenja VPN, tudi če vaš VPN ne bo blokiran. S tem preprečite, da vas bo vaš ponudnik internetnih storitev označil za uporabnika VPN (in s tem osebe, ki vas zanima).

Izbira VPN-ja za Turčijo

VPN za Turčijo mora biti zelo zaupanja vreden. Veliko VPN-jev ima slabe politike zasebnosti, ki jim omogočajo shranjevanje podatkov o vas. Težava pri tem je, da če vlada od VPN-ja zahteva, da mu preda podatke, ima lahko možnost preiskave.

VPN-ji v tem priročniku ne vsebujejo dnevnikov uporabe in nobenih dnevnikov povezav, s katerimi bi lahko ugotovili, kaj ste počeli v spletu. To pomeni, da tudi če vladna agencija zahteva evidenco o tem, kaj ste storili na spletu, VPN nima nobenega predati.

Ljudje, ki iščejo VPN za Turčijo, potrebujejo VPN z močno politiko zasebnosti, robustnim šifriranjem in pomembnimi lastnostmi, kot so stikalo za ubijanje, zaščita pred puščanjem in prikrit način ali posredovanje vrat. Vse pomembne lastnosti imajo vsi VPN-ji v našem priročniku.

Dober VPN potrebuje tudi veliko strežniških lokacij. Več lokacij strežnika ima VPN, več mest se lahko pretvarjate, da ste v njem. To vam daje veliko več svobode in izbire.

Praviloma ne priporočamo brezplačnih storitev VPN. To je predvsem zato, ker storitev, ki jo ponujajo, pogosto ni dovolj robustna za pretakanje, prenos in druge naloge, ki intenzivno prenašajo podatke, in nekateri ponudniki storitev prodajo vaše podatke najvišjemu ponudniku. Če pa ste prepričani, da želite vzeti brezplačen VPN za poskusno izvedbo, si oglejte našo brezplačno stran VPN, kjer so bili preverjeni vsi ponudniki in jim lahko zaupate.

Pridobite turški IP naslov

Veliko ljudi želi tudi uporabljati zasebnost VPN-ja, ko dostopa do turških spletnih strani. Za ljudi, ki želijo turški IP naslov, imajo VPN-ji v tem priročniku strežnike znotraj Turčije. Povezava s turškim VPN strežnikom prikrije vaš resnični naslov IP (lokacijo), vendar vam omogoča, da še naprej uporabljate internet, kot da bi bili v Turčiji. To prepreči vašemu ponudniku internetnih storitev in vladi, da ne bi videl prometa v vašem spletnem brskanju.

Strežniki in hitrosti povezave

Dober VPN za Turčijo mora imeti veliko strežnikov po vsem svetu. Mnogi ljudje uporabljajo VPN, da se pretvarjajo, da so v drugi državi. To jim omogoča, da presežejo lokalno cenzuro. Vsa VPN-je v tem članku imajo omrežja VPN strežnikov svetovnega razreda po vsem svetu. Ti strežniki delujejo na optimalni ravni. To pomeni, da so hitro strele in uporabnikom omogočajo, da opravijo podatke, ki so intenzivno povezane s podatki, kot je pretakanje v HD. To je pomembno, ker je veliko VPN-jev zelo počasnih, kar pomeni, da jih ni veliko zabavno uporabljati in povzroči nenehno pufranje, ko poskušate gledati pretočni video.

V tem članku boste našli najhitrejši VPN za Turčijo in številne druge VPN, ki so blizu! Če je torej najhitrejši VPN tisto, kar potrebujete, so ti VPN-ji idealni!

Vzpostavitev VPN Turčije

Vzpostaviti VPN za Turčijo ni posebej težko. Če želite to narediti, sledite tem preprostim korakom:

 1. V tem priročniku izberite enega od VPN-jev Turčije. Za uporabo v Turčiji priporočamo ExpressVPN, ker ima vse, kar potrebujete od vrhunskega VPN-ja. Zasebnost in šifriranje sta odlična, VPN pa ima super hitre strežnike po vsem svetu.
 2. S klikom na povezavo se pomaknite do svojega priljubljenega VPN-ja. Naročnina za daljše obdobje bo znižala stroške naročnine VPN, zato ne pozabite izkoristiti popusta, če nameravate uporabljati VPN vse leto.
 3. Prenesite in namestite programsko opremo VPN. Programska oprema VPN (znana kot odjemalec VPN) je na voljo za več platform, zato poskrbite, da boste našli pravo za svojo napravo. ExpressVPN dovoljuje tri hkratne povezave, tako da lahko uporabite VPN na prenosnem računalniku, tabličnem računalniku in pametnem telefonu.
 4. Zdaj, ko je nameščen VPN, bi morali izbrati potrebne funkcije. V Turčiji priporočamo šifriranje OpenVPN, stikalo kill, samodejno povezovanje, požarni zid NAT, zaščito pred puščanjem in način prikrivanja. Te funkcije bodo poskrbele, da bo vaš VPN deloval na optimalni ravni zasebnosti.
 5. Izberite strežnik s seznama in kliknite Poveži.
 6. Takoj, ko se VPN poveže, protokol za šifriranje zavaruje vaše podatke. Poleg tega je vaš pravi naslov IP skrit in se zdi, da ste na oddaljeni lokaciji, ki ste jo izbrali.
 7. Uživajte v neomejenem dostopu do interneta v popolni zasebnosti zahvaljujoč novemu VPN-ju!

S svojo povezavo VPN lahko brezskrbno pretakate, izvajate mučenje P2P ali odblokirate poljubno vsebino - ker vam VPN omogoča digitalno zasebnost brez primerja.

Preizkusite svoj VPN

Tu na ProPrivacy.com naša skupina strokovnjakov redno testira in pregleduje VPN storitve. Zato je najboljši način, da preverite hitrost in zmogljivost VPN, preberite naš pregled te storitve. Ponosni smo na zagotavljanje ažurnih in nepristranskih informacij o vseh VPN-jih, tako da lahko dobite prave informacije za sprejemanje odločitev.

ProPrivacy.com ima najnaprednejšo svetovno infrastrukturo in metodologijo za testiranje hitrosti VPN. To nam omogoča, da zagotovimo natančne informacije o hitrostih VPN povezave - nekaj, kar nihče od naših konkurentov ne zmore.

Poleg tega razumemo, da boste morda želeli sami preizkusiti VPN. Če želite to narediti, preprosto pojdite na ipleak.net in preverite, ali pušča. VPN-ji v tem članku so izbrani za uporabo v Turčiji, ker so odlični za zasebnost, zato zagotovo ne boste zaznali nobenih puščanj.

Ne pozabite, da izberete testni strežnik, ki je blizu vas, in preverite vašo hitrost interneta s povezavo VPN in brez, da lahko primerjate oba. Ne pozabite pa, da spletni hitrostni testi niso brezhibni. Ne bodo vam dali natančnih rezultatov, kot so naši namensko nastavljeni testni strežniki. Če si želite ogledati najnovejše rezultate preskusov hitrosti za najhitrejše storitve VPN, si oglejte ta članek.

Izkoristite kar največ od svojega VPN-ja

Ponudniki VPN v tem priročniku so v samem vrhu panoge VPN. Zagotavljajo najboljše stopnje zmogljivosti in hitrosti. Vendar lahko še vedno storite nekaj, da zagotovite, da se vaš VPN izvaja na optimalni ravni. Za zasebnost sledite navodilom v priročniku za nastavitev, ki je opisan v tem članku. Če izberete OpenVPN, stikalo za odstranjevanje, zaščito pred uhajanjem in neprimerni način / posredovanje vrat (TCP čez vrata 443) vam bodo pomagali ostati zasebni.

Za najboljše hitrosti priporočamo, da se povežete s strežnikom, ki je bližje vam. Priporočam pa, da se večino časa povežete s turškim VPN strežnikom ali strežnikom zunaj Turčije. Iz tega razloga izberite strežnik, ki vam je blizu, vendar v sosednjem evropskem narodu, ki je primeren za zasebnost (na primer v Švici ali na Nizozemskem). VPN strežnik v Turčiji uporabljajte samo, če morate posebej uporabljati turške geografsko omejene storitve, saj bo to zmanjšalo vaše možnosti, da bo strežnik VPN usmeril vlado.

Če rečem - resnično nimate kaj skrbeti, ker ponudniki VPN v tem priročniku ne vodijo nobenih dnevnikov. Tudi če turška vlada cilja na storitev VPN, ne bo imela na voljo nobenih podatkov za zbiranje. Zgoraj navedeno je le dodatna previdnost.

Najboljši protokoli VPN

Nekateri VPN protokoli (tuneliranje protokolov) zagotavljajo boljšo varnost in zasebnost kot drugi. Omogočajo tudi različne hitrosti povezave. Na spletnem mestu ProPrivacy.com priporočamo uporabo šifriranja OpenVPN, ker je najbolj varno. Tu pa je seznam tega, kar je na voljo, tako da lahko po želji izbirate med protokoli za tuneliranje:

 • PPTP. Protokol tuneliranja od točke do točke je najmanj varen protokol VPN. Priporočamo, da se ga izogibate. PPTP je mogoče vdreti in je zato ranljiv za vladne obveščevalne agencije. Ker pa je šibek, je zelo hiter.
 • L2TP / IPsec. 2. raven Tunneling Protocol / Internet Protocol Varnost je bolj varna kot PPTP, vendar nekoliko počasnejša. Je dovolj varen, da ga lahko uporabljate zaradi zasebnosti - vendar ne tako močan kot OpenVPN. Naprave iOS pogosto uporabljajo L2TP / IPsec, ker je izvorno združljiv z iPadi in iPhoni.
 • SSTP Secure Socket Tunneling Protocol je še ena oblika varnega šifriranja, ki zagotavlja precej dobre hitrosti. Ni tako dober kot OpenVPN, zagotovo pa se lahko šteje, da je dober tudi za zasebnost.
 • IKEv2. Internet Key Exchange različica 2 je še en šifrirni protokol, ki je razmeroma hiter in varen.
 • OpenVPN. To je najboljša šifriranje VPN na trgu - če je pravilno izvedeno. Vsi VPN-ji v tem priročniku ga odlično izvajajo. Šifriranje OpenVPN je v dveh oblikah: OpenVPN protokol za nadzor prenosa (TCP) in OpenVPN protokol za uporabniški programski program (UDP). TCP je nekoliko boljši za zasebnost, vendar za zasebno pretakanje priporočamo OpenVPN UDP, ker je hitrejši.

Za popolno prepustitev šifriranja VPN si oglejte naš vodič za začetnike.

Proksiji Vs. VPN-ji

Za premagovanje cenzure v Turčiji lahko uporabite spletno mesto proxy ali razširitveni posrednik brskalnika. Čeprav bo proxy deblokiral spletna mesta, vam ne bo dal visoke ravni zasebnosti, kot jo bo imela VPN storitev. Če želite odblokirati vsebino z razširitvijo brskalnika, potem številni VPN-ji ponujajo posrednikove brskalnike kot del njihove storitve. Vendar toplo priporočamo, da se držite programske opreme VPN, ki uporablja OpenVPN za šifriranje vašega prometa - to je edini način za doseganje najvišjih ravni digitalne zasebnosti.

VPN za mobilne naprave

Če iščete turški VPN za tablični računalnik ali pametni telefon Android ali VPN za iPhone (iPad ali iPhone), so VPN-ji v tem priročniku popolni. Vsi VPN-ji za Turčijo, ki jih priporočamo, imajo programsko opremo VPN za mobilne naprave. Če želite namestiti odjemalca mobilnega VPN-ja, preprosto prenesite datoteko s strani za prenos VPN-ja. Aplikacija bo delovala tako kot vsaka druga aplikacija v vaši mobilni napravi. Če ga želite zagnati, izberite tiste varnostne nastavitve, ki jih želite uporabiti, in se povežite s strežnikom.

Ne pozabite uporabljati svojega VPN-ja vsakič, ko uporabljate javno dostopno točko WiFi. VPN bo zaščitil vaše podatke pred kibernetskimi kriminalci in hekerji, ki uporabljajo isti WiFi. Šifriranje VPN prepreči hekerjem, da bi lahko ukradli vaše prijave, gesla in podatke o kreditni kartici.

Zaključek

Pred volitvami Turčija blokira več spletnih strani kot kdaj koli prej. Pričakuje se tudi, da bodo prišlo do izklopov na družbenih medijih. Za ljudi, ki želijo zasebnost v spletu in želijo biti pripravljeni na naslednjič, ko bo omejevalna vlada Turčije blokirala spletna mesta, je zanesljiv in uveljavljen VPN popoln.

VPN-ji v tem članku so varni za uporabo in vam bodo omogočili varno deblokiranje vseh spletnih mest, ki jih želite. Poleg tega imajo vsi priporočeni VPN-ji za Turčijo močno šifriranje in vas bodo varovali med javnim WiFi.

Z vsem, kar morate vedeti v tem članku, ste sposobni izbrati VPN za Turčijo. Vsi VPN-ji na tem seznamu so zelo zaupanja vredni, vendar se vsi tako zelo razlikujejo, zato ne pozabite natančno preučiti možnosti. S tem boste lahko naročili popoln VPN za vas.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me