Kaj je Stremio?

Stremio je predstavnostni predvajalnik, ki ustvari centralno dostopno točko za zabavne datoteke v vaši napravi in ​​za storitve na daljavo za pretakanje, do katerih dostopate prek interneta. Če se ta oblika sliši znano, je verjetno zato, ker ste že slišali ali preizkusili Kodi. Stremio je veliko podoben Kodi in drugim medijem "agregatorji," kot sta Plex in Popcorn Time.


Ko odprete aplikacijo Stremio, boste videli seznam svojih najljubših oddaj in filmov. Te ne ponuja Stremio. Aplikacija samo indeksira in razvrsti videoposnetke, ki jih najde na trdem disku. Zapomni si tudi oddaje in filme, do katerih ste že dostopali iz pretočnih storitev. Stremio ne ponuja zabave, temveč omogoča gledanje datotek iz drugih virov prek njegovega predvajalnika.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Če želite dostopati do storitev pretakanja prek stremija Stremio, morate vključiti ustreznega "dodatek." To je popolnoma enaka funkcionalnost kot Kodi. Dodatek je res le povezava do storitve pretakanja. Nekatere storitve prikazujejo televizijske kanale v živo z vsega sveta. Druge so medijske knjižnice videov na zahtevo.

Preko Stremio lahko dostopate do premium storitev, kot je Netflix. Vendar medijski predvajalnik vas ne bo vključil v te naročniške storitve, ne da bi vam bilo treba plačati. Predvajalnik tudi ne more zaobiti regionalnih omejitev, ki rezervirajo vsebino za stranke, ki so v isti državi kot strežniški strežnik.

Če ne morete zajeti videoposnetka iz drugih držav, se vam zdi, da bi se nameščali Stremio malo smiselno. Vendar ne obupajte! Obstaja način, da lahko v vaši Stremio dobite vsebino iz tujine: uporabite virtualno zasebno omrežje (VPN). VPN lahko zaobide regionalne omejitve in vam omogoči gledanje, kar želite.

Vsi VPN-ji ne morejo priti v vse storitve pretakanja. Če želite izvedeti več o razlogih za regionalne omejitve spletnih strani za pretakanje, preberite naslednji del tega članka. Vmes si oglejmo pet najboljših VPN-jev za Stremio.

Omejitve regionalnih spletnih strani

Pred širokopasovnim dostopom so se ljudje zabavali doma ali v kinu. V tistih dneh je bilo enostavno nadzirati, kdo je gledal, kaj in kje.

Vsaka država ima različne zakone o tem, kaj si lahko javnost ogleda. Pravni zapleti pri zagotavljanju zabave vključujejo zakone o licenciranju, avtorskih pravicah, bogokletju in zakonu o klevetah. Lokalnim podjetjem je lažje upravljati urnik kinodvoran in televizijskih postaj kot za večnacionalne korporacije. Zabavni producenti najprej ustvarijo oddaje in filme za svoj domači trg. Izkušeni tržniki lažje razumejo, kaj bo na njihovem znanem ozemlju priljubljeno in dobičkonosno, kot pa da bi se naučili, kaj bo občinstvo v tujini.

Če je film ali TV serija hit v svoji domovini, obstaja velika verjetnost, da bo pridobil občinstvo v drugih, podobnih državah. Tako se pojavi priložnost za prodajo te oddaje. Tradicionalno bo tuji kupec pred oddajo prilagajal oddaje. Ta lokalni izdajatelj televizijskih programov bo imel pravni oddelek s strokovnim znanjem o zakonih o javni zabavi v tej državi. Podobno bodo lokalni tržniki vedeli, kaj bo njihova ciljna skupina prenašala.

Ko so širokopasovne storitve omogočile pretočne storitve, se je uveljavljena delovna praksa zabavne industrije kmalu izkazala za najboljši model na voljo. Velika produkcijska podjetja so spoznala, da koncept globalnega centra, ki bi povsod prikazoval vse svoje vsebine, ne more biti vodljiv. Za vsako državo morajo obstajati različne jezikovne različice in spremembe. Tveganje, da bi ga v tuji državi tožili zaradi kaznivega dejanja prikazovanja žaljivega materiala, je uničilo možnosti splošne razpoložljivosti. Pretočne storitve so omejile njihov obseg na dovoljenje za dostop iz njihove matične države. V nekaterih primerih, na primer Netflix, mednarodna mesta za pretakanje zelo skrbijo, da tiste, ki dostopajo do storitve, usmerijo v knjižnico za svojo državo.

Čezmejni dostop

Moteče pri regionalnih omejitvah je, da temeljijo na tem, kje si, ne tam, od kod si. Če ste v tujini zaradi službe ali počitnic, vas bodo blokirali zunanja spletna mesta v vaši državi.

Ko dostopate do spletnega mesta za pretakanje, njegov strežnik preveri vaš IP naslov, preden odda video vsebino. Vsako sporočilo, ki iz vašega računalnika izide prek interneta, ima na njem enkraten naslov. Oblika tega identifikatorja vključuje kodo države. Tako lahko video strežniki enostavno vidijo, da ste v tuji državi. Nato prikažejo blokadno sporočilo, namesto da vam pošljejo video.

Stremio VPN

Ko uporabljate VPN, se ves internetni promet, ki zapusti računalnik, preusmeri na imenovani strežnik VPN. VPN šifrira ta promet, tako da nihče ne vidi končnega cilja povezav. Strežnik VPN razveljavi ta sporočila in jih pošlje na predvidene cilje, potem ko vaš IP naslov zamenja z lastnim. Če ste izbrali strežnik VPN v isti državi kot storitev pretakanja, do katere želite dostopati, bo na vašo zahtevo odgovoril s kodo za zahtevani video. Ta koda bo poslana nazaj na strežnik VPN. Računalnik nato poveže video kodo in vam jo pošlje.

Najboljši VPN-ji za Stremio: zaključek

Pretočne storitve imajo zakonske obveznosti, da preprečijo čezmejni dostop do svojih vsebin. Proces nadzora nad tem, kdo si bo ogledal videoposnetke, vključuje blokiranje metod odkrivanja lokacije za odkrivanje lokacije. Vsak pretočni strežnik, ki upravlja z regionalnimi omejitvami, poskuša zaznati in blokirati tudi promet VPN.

Zaradi tega Stremio ne bo storil noben VPN. Samo najboljši VPN-ji na svetu lahko prevarajo strežniške strežnike. " "odkrivanje proxy" sistemov. V vseh petih storitvah na seznamu najboljših VPN-jev za Stremio se srečujejo z obvladovanjem regionalnih omejitev in vsi lahko prikrijejo svojo identiteto, da jih ne bodo blokirali. Zakaj ne bi izkoristili brezplačnih preizkusnih in vračilnih rokov teh priporočenih Stremio VPN-jev in vsakemu od njih dali preizkus?

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Kliknite spodnje povezave za vodnike o uporabi VPN-jev pri drugih storitvah pretoka in hudourništva:

 • Čas za kokice VPN
 • hulu VPN
 • VPN Netflix
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me