VPN-ji zagotavljajo zasebnost in varnost, zato so idealni za uporabo s plačilnimi procesorji, kot je PayPal. Plačevanje prek spleta je postopek, za katerega nikoli ne morete imeti dovolj zaščite, zato je uporaba VPN-ja pri dostopu do PayPala vedno dobra ideja. VPN-ji za PayPal so lahko uporabni tudi iz drugih razlogov, na primer za dostop do storitve z različnih lokacij po vsem svetu..


VPN za Paypal

Čeprav obstajajo poročila, na katere so naročniki opozorjeni ali celo občasno prepovedani zaradi prakse, je uporaba VPN še naprej priljubljen, uporaben in varen način dostopa do storitev PayPal.

Kot pri vseh aplikacijah, pa tudi vsi VPN-ji PayPal niso izdelani enako. V zadnjih petih letih smo pregledali več kot 150 različnih ponudnikov VPN in jih analizirali, zlasti za uporabo s PayPalom, in to je 5 najboljših VPN-jev za Paypal, ki smo jih odkrili:

Če iščete hiter odgovor, si oglejte spodnjo tabelo in primerjajte, kaj so naši strokovnjaki ocenili kot najboljše VPN-je za PayPal.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Želite več podrobnosti? Naš poglobljeni seznam spodaj vas je zajel. Oglejte si prispevke najboljših VPN-jev za PayPal:

Seznam najboljših VPN-jev za PayPal

Kaj je VPN za PayPal?

VPN zagotavlja varnost in zasebnost, ne glede na to, ali se povezujete od doma, prek nezavarovanega omrežja Wi-Fi v kavarni ali iz vaše pisarniške mreže. To je zato, ker so vsi podatki, ki se prenašajo v in iz vaše naprave na strežnik VPN, šifrirani.

Tudi če se prestreže na poti prek nezavarovanega omrežja Wi-Fi, na primer zaradi močnih algoritmov šifriranja, podatki ne bodo razvozlani. To pomeni, da se vaši zasebni podatki hranijo kot zasebni.

VPN-ji omogočajo tudi dostop do spletnih mest brez razkrivanja vaše fizične lokacije. Mnoga spletna mesta uporabljajo zaznavanje geolokacije, da omejijo dostop do vsebine, z VPN pa se lahko pretvarjate, da ste v drugi državi, da obidete te bloke. To so ključne lastnosti VPN-jev, ki so lahko zelo koristne pri uporabi plačilne storitve PayPal.

Zakaj potrebujem VPN za PayPal?

Zakaj bi torej želeli ali morali uporabljati VPN za dostop do PayPala? No, številni razlogi so zelo koristni. Prvič, VPN doda dodatno raven varnosti vsaki transakciji, ki se izvaja v internetu.

Če uporabljate nezavarovana omrežja, kot je odprta povezava Wi-Fi, uporaba VPN pomeni, da vaš promet, vaše finančne informacije in vsi vaši zaupni podatki ostanejo zaupni.

Da, spletno mesto PayPal za svoje transakcije uporablja varne protokole. Če želite izvedeti več o tem, kako delujejo ti varni protokoli, si oglejte naš članek na temo: Pojasnjen HTTP. Dovolj pa je reči, da so se v preteklosti s temi protokoli pojavili varnostni problemi. Čeprav so morda popolnoma zdravi, če je varnost za vas velika težava in se počutite varnejši z dodatno šifriranjem, ki ga ponuja VPN, je uporaba VPN-ja idealna rešitev.

Za več informacij o SSL / TLS si oglejte naš članek o temi: pojasni https

Drugič, morda se želite povezati s PayPalom, ne da bi razkrili svojo fizično lokacijo. Morda med potovanjem uporabljate PayPal in ne želite, da PayPal ve, kje ste. Poleg tega vas strogi varnostni pravilniki PayPal lahko zaklenejo iz računa, če vidijo transakcije z lokacije zunaj vaše matične države.

Poleg tega PayPal morda ni na voljo v vaši državi in ​​morda boste želeli prevariti svojo lokacijo, da bi dobili dostop do sicer nedostopnih storitev PayPal. Ne glede na razlog je skrivanje lokacije lahko zelo koristno pri uporabi PayPala.

Kaj je dobro PayPal VPN?

Pri ocenjevanju ponudnikov VPN smo analizirali določene atribute in funkcije, da bi našli najboljše Paypal VPN. Dve temeljni značilnosti, ki smo jih iskali, sta močna šifriranje (v podporo vaši zasebnosti in varnosti) in lokacije strežnika.

Kar zadeva zasebnost, sta najpomembnejši lastnosti VPN politika beleženja in pristojnost, na kateri temelji VPN. Ti bodo določili, ali se dnevniki vaših spletnih dejavnosti vzdržujejo ali ne, in če obstajajo, kdo jih lahko vidi in v kakšnih okoliščinah je lahko na voljo.

Pregledane dodatne značilnosti, ki veljajo za vse VPN, ne glede na aplikacijo, vključujejo stroške, hitrost, kakovost njihove podpore strankam, pa tudi razpoložljive načine plačila.

Ali lahko uporabljam PayPal z VPN?

Po mnenju nekaterih PayPal prepoveduje uporabo VPN-jev za dostop do njihovih storitev. Preprosto brskanje po več forumih kaže na to, da so nekateri uporabniki prejeli opozorila, drugi pa so svoje račune ustavili zaradi politike VPN-ja PayPal. Vendar pa veliko ljudi PayPal uporablja prek VPN-ja brez nagajanja.

Na dan pisanja pa v trenutni uporabniški pogodbi PayPala ni bilo omenjenih VPN-jev. Resnično se spušča na osebne izkušnje.

Ko uporabljate VPN, ne pozabite, da ima PayPal morda načine za opazovanje uporabe VPN. Če več naročnikov PayPal za dostop do storitve uporablja istega ponudnika VPN, lahko Paypal blokira IP-naslov VPN. Če se to zgodi, poskusite z drugim strežnikom in preverite, ali deluje.

Kar se zdi gotovo, je, da ne boste nikoli nenadoma odrezani od njihove službe, če prej ne boste prejeli pregovornega klofutja na zapestju v obliki previdnega e-poštnega sporočila.

Poleg tega se zdi malo verjetno, da boste ob uporabi tujih računov PayPal od doma, ko boste v tujini, imeli težave. Ljudje, ki so imeli težave, veliko pogosteje uporabljajo račun Paypal iz države, v kateri ne živijo.

Plačilo za VPN z uporabo PayPala

Številni ponudniki VPN sprejemajo PayPal kot način plačila. Vsi, našteti v tem članku, dejansko sprejemajo PayPal, saj je to pomembna možnost plačila za katero koli spletno storitev. Prednost tega je očitna - PayPal je enostaven za uporabo, prihrani čas, ima odličen center za reševanje sporov in omogoča preprosto pošiljanje denarja skoraj vsem.

Drugi najboljši ponudniki VPN sprejemajo PayPal kot način plačila, vključno z ExpressVPN, NordVPN, VyprVPN, Buffered in VPNArea, če naštejemo nekaj težkih ponudnikov. Če ste že naročnik enega od teh in je prišel čas za podaljšanje naročnine, lahko storitev VPN na PayPalu celo plačate prek same VPN storitve. Pogovor o zanki.

Kako preizkusiti svoj PayPal VPN na puščanje

Preden dejansko uporabite svoj VPN za opravljanje transakcij PayPal, je vedno dobro, da preizkusite svoj VPN. Ponudniki VPN lahko trdijo, da varujejo vašo anonimnost in podatke, vendar obstajajo načini za preizkus njihovih trditev. Na našem seznamu smo že preizkusili VPN-je, vendar ne prevzemite besede za to, preizkusite jih sami.

Obstaja množica spletnih mest za testiranje VPN, ki vam bodo z vidika interneta lahko povedale, kako izgledate v internetu. Ti bodo vključevali podatke, kot so vaš IP naslov, fizična lokacija ter podatki o DNS in WebRTC. Podrobne informacije o tem, kako preizkusiti svojo VPN na puščanje, najdete v našem Celovnem vodniku za puščanje IP.

Zasebnost za zaključek Paypal

VPN so zelo uporabna in vsestranska orodja, kar se tiče anonimnosti in varnosti na internetu. Če ste zaskrbljeni zaradi ogrožanja vaših transakcij PayPal ali zaradi lokacijskih omejitev, ki obstajajo pri naročninah na PayPal, so VPN-ji dokončna rešitev.

Z malo pozornosti in znanja o potencialnih pomanjkljivostih zaradi ponudnika finančnih storitev, ki se namiguje na uporabo VPN-ja za dostop do njihovih storitev, lahko precej izboljšate svojo izkušnjo PayPal in ohranite zasebnost.

VPN-ji v tem članku so bili izbrani glede na prednosti, ki jih imajo, posebej za uporabo s storitvami PayPal. Toda izbira katere od zgornjih petih storitev VPN je za vas najboljša.

Vse predlagane storitve nudijo brezplačno preskusno različico ali poceni načrt začetne uporabe (z garancijo vračila denarja), ki vam omogoča, da jih izkusite iz prve roke in preizkusite stopnjo anonimnosti s ponujenimi orodji. Upamo, da so ta priporočila informativna in vas bodo pripeljala do najboljše izbire za vaš Paypal VPN.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Kredit za naslovno sliko: milijarda fotografij / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me