Novozelandski VPN je poceni način šifriranja vsega spletnega prometa, tako da ponudniki internetnih storitev in vlada ne morejo nadzirati vsega, kar počnete v spletu. VPN za Novo Zelandijo vam omogoča tudi obhod blokov spletnih strani, ki jih nalagajo ponudniki internetnih storitev in geo-omejitve, ki ljudem onemogočajo dostop do vsebin iz tujine. Z VPN dobijo Kiwis digitalno zasebnost in popolno svobodo dostopa - do celotnega interneta.

Kaj je najboljši VPN za Novo Zelandijo?

Na trgu je dobesedno na stotine VPN-jev, zato je izbira VPN-ja za Novo Zelandijo lahko težavna.

 1. NordVPN

  - Poceni VPN, ki ponuja veliko vrhunskih funkcij z zaslepljevalno hitrostjo

 2. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 3. ExpressVPN


  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 4. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

 5. Ivacy

  - Hiter in varen VPN, ki je kot nalašč za deblokiranje več vsebine

Naši strokovnjaki na ProPrivacy.com so zadnjih pet let preizkusili, revidirali in pregledali vodilne svetovne VPN. To nas postavlja v edinstven položaj vedeti, katera VPN ima najboljše funkcije za določene namene. Tu je kratek seznam funkcij, ki smo jih iskali pri izbiri najboljših novozelandskih VPN storitev:

 1. Strežniki, ki se nahajajo po vsem svetu ter v Avstraliji in na Novi Zelandiji: možnost povezovanja s strežniki, kjer jih potrebujete, omogoča dostop do omejene vsebine po vsem svetu..
 2. Hitrosti: hitrosti VPN so pomembne za vse, ki želijo pretakati vsebino. Z uporabo VPN za Netflix lahko naročniki dostopajo do vsebine z vsega sveta, vključno z ameriško različico, ki ima na tisoče več filmov in TV oddaj. Vse storitve na našem najboljšem seznamu VPN za Novo Zelandijo so dovolj hitre, da se pretakajo v HD.
 3. Močne politike zasebnosti: VPN-ji so enako močni kot njihove politike ravnanja s podatki. Vsa priporočila vsebujejo neprepustne podatkovne prakse, ki zagotavljajo, da na strežnikih ni nikoli nobenih podatkov, ki bi jih oblasti lahko prijele.
 4. Aplikacije za vse platforme z obilico vrhunskih funkcij: ti VPN delujejo na vseh napravah in imajo vse funkcije, ki jih potrebujete za zaščito zasebnosti doma in na javnem WiFi
 5. Vrednost za denar: V VPN industriji cena storitve ni vedno pokazatelj kakovosti. Nekateri cenejši VPN-ji so noro dobri, medtem ko so nekatere drage storitve povprečne. V tem pregledu smo priporočili storitve, ki imajo najboljše lastnosti po zmerni ceni.

Novozelandski seznam strežnikov VPN

The V tem članku priporočena VPN-ja imajo vsi strežniki na Novi Zelandiji...

 • NordVPN - 40 strežnikov (v enem samem strežniškem centru)
 • CyberGhost - 10 strežnikov
 • ExpressVPN - 1 strežnik (zagotavlja stotine naslovov IP)
 • ZasebnoVPN - 1 strežnik
 • Ivacy - 1 strežnik

Kaj je novozelandska VPN?

Virtualno zasebno omrežje (VPN) je spletna storitev, ki jo naložite na svoje naprave. Najboljši novozelandski VPN-ji imajo aplikacije za vse platforme, ki jih lahko hkrati uporabljate v telefonu, tabličnem računalniku, prenosnikih in namiznih strojih.

Takoj, ko uporabite aplikacijo VPN za povezavo s strežnikom VPN, je ves spletni promet, ki prihaja in odhaja iz vaših strojev, šifriran - kar pomeni, da nihče ne more dostopati do njega. To vas ščiti pred hekerji, ko uporabljate javne dostopne točke WiFi. Prav tako ustavi vlado in ponudnika internetnih storitev, da vas spremljata.

Odkleni vso vsebino z omejitvami

Veliko ljudi kupuje VPN zaradi zasebnosti. Vendar je odlična stvar pri uporabi VPN na Novi Zelandiji ta, da jo lahko uporabite tudi za prikrivanje svojega naslova IP. S tem preprečite, da bi spletna mesta, ki jih obiščete, vedela, kje ste - in jim preprečila, da bi vas spremljali.

Prav tako vam omogoča, da se pretvarjate, da ste v drugi državi in ​​imate dostop do več vsebine:

 • Dostopite do storitev z omejenimi geografskimi storitvami, kot je BBC iPlayer ali Netflix US
 • Dostopite do spletnih mest, ki jih je cenzurirala vlada, ali jih blokirajo ponudniki internetnih storitev
 • Dostop do televizijskih tokov v Avstraliji ali po vsem svetu
 • Oglejte si športna tekmovanja z omejenimi geografskimi omejitvami in plačujejte plačilo za tujino plačljivih ogledov
 • Med odsotnostjo na dopustu uporabljajte spletne strani samo za novozelandske storitve
 • Odblokirajte spletna mesta za pretakanje, kot so klobučarji, ali jih prenesite v piratski zaliv

Bodite bolj varni na spletu z VPN za Novo Zelandijo

Vsakič, ko se na javni WiFi povežete z internetom, se odpirate hekerjem. Varno nastavljene vroče točke WiFi omogočajo spletnim kriminalcem dostop do vaših podatkov po javnem omrežju. To lahko tatovom ukrade vaše poverilnice, gesla in podatke o bančnih ali kreditnih karticah. Povezava z javnim WiFi vam odpira tudi grožnjo zlih žarišč. To so javne dostopne točke WiFi, ki so jih postavili hekerji na mestih, za katera bi pričakovali, da so - zasnovani tako, da vam bodo odvzeli podatke.

Šifriranje, ki ga ponuja VPN, omogoča uporabo javnega WiFi brez pomislekov. Z internetom se lahko povežete kamor koli. Zahvaljujoč močni šifriranju VPN nihče nikoli ne more dostopati do vašega prometa, vključno z vsemi občutljivimi podatki.

Zaključek novozelandske VPN

Ne glede na to, ali želite zaščititi svojo zasebnost pred vladnim nadzorom - ali želite dostopati do blokiranih spletnih mest - je VPN za Novo Zelandijo tisto, kar potrebujete.

Novozelandski vladni urad za varnost komunikacij (GCSB) je znan tako, da sodeluje z NSA, zato je del nadzornega sporazuma o petih očeh zaskrbljujoč za vse, ki cenijo zasebnost.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me