Bi koga morali skrbeti za internetne omejitve na Norveškem? Novinarji brez meja ne mislijo. Prav tako ne skrbijo pritiski skupin za svobodo govora, kot je Freedom House. Norveška je vključujoča družba s priljubljeno ustavno monarhijo in odzivnim političnim razredom.

V tej veseli deželi ne obstaja noben klasičen vzrok internetne represije.Norveška VPN

Kljub večkratnim glasovanjem proti članstvu v EU, za Norvežane velja zakonodaja EU. To je zato, ker norveška vlada izvaja direktive EU. The Direktiva EU o hrambi podatkov in sklepi o uveljavljanju avtorskih pravic nalaganje z hudourniki predstavljajo nevarno navado. Obe sta postali del norveškega prava.

Je tudi težko dostopa do storitev pretakanja kot je Netflix zaradi lokalnih licenc in avtorskih pogodb.


Tukaj je naš izbor petih VPN-jev za Norveško, ki so zelo priporočljivi in ​​vam pomagajo obiskati zgoraj omenjene težave na Norveškem!

Najboljše norveške VPN storitve

Tu so najboljše storitve VPN na Norveškem - ali kot bi rekli Norvežani "Norsk VPN".

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

VPN Norveška

V nadaljevanju si lahko preberete podrobnejše informacije o razlogih za uporabo VPN na Norveškem in tudi o tem, kaj morate upoštevati pri izbiri VPN-ja..

Pretakanje in hudourništvo na Norveškem

Dva težava z internetom, s katerimi se srečujete na Norveškem, sta nezakonitost prenosov torrentov in nemogoč vstop v tuje storitve pretoka, z VPN lahko dobite Ameriški Netflix Unblocked in celo vrsto drugih storitev, ki običajno niso na voljo na Norveškem.Storitve pretakanja

Ti dve težavi je mogoče rešiti z virtualnim zasebnim omrežjem (VPN). VPN vas predstavlja pri vsem, kar počnete na internetu. Ščiti promet, ki poteka med računalnikom in strežnikom VPN. Tako vaš ponudnik internetnih storitev ne more videti, da ste dostopali do imenikov torrentov ali da ste sodelovali pri prenašanju enakovrednih (P2P).

Če ste novi v omrežjih VPN in želite izvedeti več, si v priročniku priročnika o VPN-jev za začetnike oglejte vse informacije, ki jih potrebujete.

Zdi se, da se zdi, da ste v isti državi kot strežnik, ki ste ga izbrali pri vklopu odjemalca VPN. Omogoča vam dostop do storitev pretakanja s storitvami omejitve dostopa do lokacije.

Pri iskanju VPN-ja za Norveško morate zagotoviti, da ima ponudnik, ki ga izberete, strežnike v državah, iz katerih želite dostopati do pretočnega videa. Prav tako morate biti prepričani, da VPN, ki ga uporabljate, ne vodi nobenih dnevnikov dejavnosti. To vas bo zaščitilo pred odvetniki za avtorske pravice, ki vas bodo izsledili, ko bodo poskušali izslediti nalaganje torrentov. Če želite več informacij o zaščiti med hudourniki, glejte naš najboljši VPN za Torrenting vodič.

Kako do ameriškega Netflixa na Norveškem

Kot ste morda že uganili, vam bo VPN omogočil, da dobite ameriški Netflix na Norveškem. Vse, kar morate storiti, je, da izberete enega od zgornjih ponudnikov VPN. Nato se povežite z ameriškim strežnikom in do Netflixa boste morali dostopati po svojih željah. Za več informacij glejte naš Netflix VPN vodič.

Nalaganje P2P na Norveškem

Prva ovira, s katero se srečujete pri poskusu nalaganja z hudourniki na Norveškem, je to država blokira večino strani hudourniških imenikov. Norveško sodišče je z odločbo septembra 2015 blokiralo dostop do sedmih hudourniških mest. Dajalci internetnih storitev odstranijo naslove teh spletnih mest s svojih strežnikov domen za izvajanje prepovedi.

Torrenting

Sistem domenskih imen (DNS) je tabela za iskanje, ki prevaja med spletne naslove, ki jih ljudje vnesejo v svoje brskalnike, in dejanski internetni naslov (imenovan "naslovi IP") računalnikov, ki shranjujejo ta spletna mesta. Če vaš brskalnik ne more dobiti naslova računalnika, ki gosti spletno mesto, od njega ne more zahtevati nobene strani. VPN-ji ponujajo svoje DNS strežnike za premagovanje te ovire. Ko vklopite VPN, bo vaš računalnik usmeril ves internetni promet prek VPN strežnika. To vključuje zahteve DNS.

Naslednji trik, ki ga ponudniki internetnih storitev po vsem svetu uporabljajo za ugrabitev prenosov P2P, je zapiranje povezav, ki jih vaš BitTorrent odjemalec vzpostavi z vrstniki. Ko ponudnik internetnih storitev zazna hudourniški promet, ki prehaja na vaš računalnik, pošlje ukaz za ponastavitev vrstniku, s katerega nalagate. Ponastavitev prekine povezavo, zato se vam zdi nemogoče prenesti karkoli.

Ko se povežete z rojem z VPN, ki deluje na vašem računalniku, ves promet, ki zapusti računalnik, preide na strežnik VPN v šifriranem stanju. To onemogoča, da bi programska oprema ponudnika internetnih storitev zaznala signale protokola BitTorrent. Če računalniki ponudnika internetnih storitev ne morejo zaznati dejavnosti P2P, ne morejo pošiljati ukazov za ponastavitev. Zato bo vaš prenos napredoval.

Več informacij o šifriranju VPN in kako deluje s pomočjo našega vrhunskega spletnega vodnika o zasebnosti.

Direktiva EU o hrambi podatkov

EU je svojo direktivo o hrambi podatkov zasnovala za pomoč odvetnikom za avtorske pravice. Odvetniki lahko trajajo nekaj časa, da najdejo ljudi, ki so prenesli določeno datoteko. Če ponudniki internetnih storitev ne shranjujejo zapisov o svojih povezavah, lahko odvetniki sledijo samo prenosom v živo. To bi znatno zmanjšalo število ljudi, ki bi jih lahko zasledili. Na Norveškem so ponudniki internetnih storitev dolžni hraniti dnevnike dejavnosti šest mesecev. To odpira možnost, da odvetniki za avtorske pravice dobijo sodno odredbo za dostop do teh zapisov.Direktiva EU o hrambi podatkov

Dnevniki dejavnosti prikazujejo vse vaše povezave - kam so šli, katere zahteve za povezavo so prispele in katere koli značilnosti povezave, na primer uporabljeni omrežni protokol. Te informacije lahko prepoznajo prenos določene datoteke. Ker ima vsa komunikacija prek interneta naslov "od" in "do", vas odvetniki za avtorske pravice lahko izsledijo skozi zapise računa vašega ponudnika internetnih storitev..

Še ena šibkost zasebnosti sistem BitTorrent lahko razkrije vašo identiteto. To je jeziček Peers v skoraj vseh okusih BitTorrent odjemalca. Vsakdo v roju lahko vidi IP naslove vseh vrstnikov. Zato je vse, kar mora storiti zakon o avtorskih pravicah, naložiti torrent datoteke in zabeležiti naslove vrstnikov. Odvetniki nato potrebujejo sodno odredbo, da prisilijo ponudnika internetnih storitev, da natančno določi, katere stranke so takrat uporabljale posnete naslove.

Najboljši VPN-ji, ki se uporabljajo na Norveškem: Sklep

VPN Norveška

VPN-ji ponujajo čeden trik, zaradi katerega se vam zdi, da ste na drugem mestu. S to storitvijo se vam zdi, da ste v drugi državi, če želite dostopati do pretočnih storitev, ki ne želijo pošiljati videov v tuje povezave. Spletna mesta za pretakanje videoposnetkov skenirajo zahteve za lastnosti VPN. Blokirajo vse, kar zaznajo. Zato vam vsi VPN-ji ne morejo priti do video pretokov iz tujine. Storitve na tem seznamu petih najboljših VPN-jev za Norveško so med najboljšimi na svetu in dobili boste čezmejni dostop do videoposnetkov.

Rezultat lahko nekoliko povečate in zaobidete internetne bloke in omejitve z uporabo VPN-ja, ko ste na Norveškem. Zaščitite se pred sledenjem po internetu in preprečite, da bi vas odvetniki za avtorske pravice zasledili. Uporabite VPN za dostop do interneta na Norveškem in še naprej uživajte v najboljšem delu mreže.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me