VPN Katar


Na voljo je na stotine VPN-jev, le nekaj pa je dobrih. Če ste v Katarju in poskušate prodreti v čezmorske video knjižnice, lahko izgubite veliko časa za branje vsakega kandidata na trgu. Še samo napaka za prvi VPN, ki ga naletite, je še ena napaka.

Najboljši VPN Katar

Da bi rešili to težavo, smo sestavili seznam petih najboljših VPN-jev za Katar. Z zožitvijo svojih preiskav na teh pet boste prihranili čas in lahko ste prepričani, da boste na koncu dobili VPN, ki dejansko deluje.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

 4. PrivateInternetAccess

 5. PureVPN

Katarja VPN

Katar je dom avtokratske monarhije, v kateri politična opozicija ne dopušča. Kljub temu se vlada države pri nadzoru dostopa do interneta ni več tako dolgo kot druge arabske države. Freedom House ne meni, da je stanje nadzora dostopa do interneta v Katarju dovolj resno, da bi lahko zaslužilo njegovo pozornost.

Vendar država sledi svojim sosedom pri preprečevanju dostopa do spletnih mest z vsebino za odrasle, spletnih strani za igre na srečo in spletnih mest, ki zagovarjajo pravice gejev in osvoboditev žensk. Medtem samocenzura zmanjša potrebo po preprečevanju dostopa do novic. Ko pa se ta samokontrola občasno zlomi, katarska vlada pokaže zobe. Novice v angleščini v Dohi je decembra 2016 blokirala, predvidoma, katarska vlada.Uporaba VPN v Katarju

Politične napetosti z drugimi državami na Bližnjem vzhodu v letu 2017 so katarsko vlado izredno občutljive na kritike. Vendar lokalni viri verjetno ne bodo poročali o nasprotovanju vladi. Zunanje nasprotovanje katarskemu režimu dejansko grozi tistim, ki najverjetneje protestirajo proti vladnemu nadzoru bolj kot njihova skoraj dobronamerna vlada.

Katarske oblasti ne omejujejo dostopa do spletnih mest družbenih medijev ali aplikacij za internetno telefonijo. Te so na voljo v Katarju. Gre za neverjetno liberalno držo v primerjavi z drugimi državami na Arabskem polotoku.

Katar je verjetno eden najbolj liberalnih držav na Bližnjem vzhodu. Vendar pa se vam bo lahko močno dolgočasila močno urejena zabava, ki jo državna plošča cenzorjev odobri za javno razstavo. Če želite dostopati do zabave iz tujine, imate na voljo eno najboljših internetnih infrastruktur na Bližnjem vzhodu. Toda zaradi vprašanj v zvezi s sporazumi o cenzuri in avtorskih pravicah vam tuje spletne storitve za pretakanje videoposnetkov ne bodo dovolile.

Te regionalne omejitve pri čezmejnem dostopu lahko zaobidete z virtualnim zasebnim omrežjem (VPN). Z VPN se lahko potisnete v prekomorske storitve pretakanja videov. Videti je, da ste zaradi tega sistema na različnih lokacijah in tako zavajate spletna mesta. Ta iluzija je pogosto dovolj, da se vpišete v video knjižnico, do katere želite dostopati. VPN-ji vas ne plačajo v naročniške storitve brez plačila. Vendar vas lahko obiščejo okoli blokov, ki vam preprečujejo obisk video spletnih strani iz tujine.

Brezplačni VPN za Katar

Brezplačnih storitev VPN je veliko, žal so mnoge od teh neuporabne. Svetujemo proti uporabi brezplačnega VPN-ja, zlasti v državi, kot je Katar. Če pa ga želite uporabiti, si oglejte naš najboljši seznam storitev VPN.

Nalaganje P2P

Zakon o kibernetski kriminaliteti iz leta 2014 je bolj zaskrbljen zaradi razširjanja "lažnih novic" kot zaradi kršitev avtorskih pravic. Zakon zavezuje lokalne ponudnike internetnih storitev (ISP), da hranite dnevnike povezav in vsebin 90 dni. Tožilec lahko odredi podaljšanje tega roka.Nalaganje P2P

Glavna težava zakona v Katarju je njegovo ohlapno fraziranje. Edino tveganje, ki bi ga zakon o kibernetskem kriminalu lahko predstavljalo za tiste, ki dostopajo do tujih razvedril, se nanaša na hudourništvo. V Katarju ni bilo nobenega pregona za piratstvo avtorskih pravic s prenosov medsebojnih odnosov (P2P). Vendar zakon o kibernetskem kriminalu distribucijo žaljivega gradiva opredeljuje kot kaznivo dejanje. Na žalost narava protokolov za skupno rabo datotek pomeni, da med prenosom datoteke odseke te datoteke dajete tudi drugim. Torej, če katarski cenzorji ne bi odobrili filma, ki ga nalagate, bi vas oblasti lahko preganjale zaradi "distribucije" te datoteke.

Ko dostopate do tujih storitev pretakanja videov, se prepričajte, da ne kopirate teh filmov ali oddaj na DVD-je, da jih drugi lahko gledajo. To bi vam lahko prineslo tudi obsodbo za distribucijo.

Pretočne storitve

Kompleks avtorskih pogodb in nacionalna zakonodaja preprečujeta, da bi storitve pretakanja videov omogočile dostop do njihove vsebine po vsem svetu. Internet je odličen medij za distribucijo zabave. Vendar morajo spletna mesta za videoposnetke omejiti dostop do določenih držav, ker plačujejo samo pravico do prikazovanja vsebine na mestih, za katera se strinjajo z imetniki avtorskih pravic..

Pomembnost spoštovanja lokalnih cenzurnih standardov pomeni tudi, da morajo video storitve omejiti čezmejni dostop. Film iz ZDA je morda na voljo v Katarju, vendar bo močno urejen, da se odstranijo pogovorno okno in znamenitosti, ki po lokalnih zakonih niso sprejemljive. Spletna spletna video mesta v Katarju morajo zagotoviti, da lahko samo gledate katarske spremembe teh oddaj.

Katarska vlada vas ne bo motila, če dostopate do ameriškega pretočnega spletnega mesta v svojem domu, za takojšen ogled. Kljub temu vas bo spletno mesto za pretakanje videoposnetkov poskusilo zaustaviti. Zato potrebujete VPN. Če želite iz Katarja gledati ameriške zabave prek interneta, namestite VPN, ki vključuje strežnik v ZDA. Na srečo skoraj vse VPN storitve imajo strežnike s sedežem v ZDA. Ko namestite VPN, lahko preprosto pretočite ameriške storitve pretakanja. Če vas zanima dostop do Netflix-a, si oglejte naš Netflix VPN vodič.

Kako dostopati do tujih pretočnih storitev?

Najprej odprite aplikacijo VPN, izberite strežnik v ZDA in vklopite VPN. Ko se začne, se vam zdi, da ste v ZDA. Zdaj se pomaknite do ameriškega spletnega mesta za zabavo po vašem izboru. Vsa vaša komunikacija poteka prek nominiranega ameriškega strežnika. Naslov bo nameščen na vseh odhodnih komunikacijah in ne na vaše.Geografsko omejene vsebinske storitve

Ko se povežete s strežnikom VPN v Združenih državah Amerike, bi vam ameriške video storitve lahko omogočile gledanje njihove vsebine. Vendar storitve pretakanja videov zavedajo se, da ljudje uporabljajo VPN, da bi obšli svoje regionalne omejitve. Poskušajo blokirati zahteve, ki se pošiljajo prek VPN-jev. Zato je nujno, da izberete odlično storitev, saj ne morejo vsi obiti teh sistemov zaznavanja VPN. Če imate naročnino na Netflix in želite vstopiti v katalog zabave za drugo državo in ne katarsko različico, se boste uprli nekaterim najobsežnejšim sistemom zaznavanja na svetu..

Najboljši VPN za Katar

Vsi VPN-ji na našem seznamu lahko presežejo Netflix VPN sisteme za odkrivanje. Tako bodo dobro delovali pri vseh storitvah pretakanja. Če želite gledati oddaje iz držav, ki niso ZDA, preverite, ali ima VPN, na katerega ste naročeni, strežnike v teh krajih.

Če bi obdržali vsebino svojih komunikacij s svojim ponudnikom internetnih storitev, bi lahko v Katarju prišlo do težav. Vendar pa VPN-ji ne kažejo le, da ste nekje drugje, temveč šifrirajo tudi vse vaše komunikacije in preusmerijo vse zahteve na strežnik VPN. To pomeni, da vaš ponudnik internetnih storitev ne bo mogel videti vsebine vaših zahtev ali kode, ki jo vrne video strežnik. Internetni ponudnik prav tako ne bo vedel, do katerih storitev dostopate, ker bodo vse vaše komunikacije usmerjene na izbrani strežnik, medtem ko je vklopljen VPN..Najboljši VPN za Katar

Namestitev VPN odpira številne možnosti za zabavo. Vendar vas zasebna zasebna omrežja ne bodo brezplačno vključila v naročniške storitve. Prav tako vas ne bo zaščitilo pred kazenskim pregonom zaradi stvari, ki jih pišete na družbenih medijih ali v objavah na blogih. Ne pozabite, da bodite pozorni na tisto, kar objavite v Katarju, in ne opravljajte dejavnosti, ki bi jih lahko razlagali kot "distribucijo" žaljivega gradiva. Poleg tega uživajte v uporabi katerega koli od petih najboljših VPN-jev za Katar na našem seznamu, da zaščitite svoje internetne prenose in dobite dostop do storitev v tujini..

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me