Najboljši VPN-ji za Južno Afriko

Za dostop do širokega izbora zabave v Južni Afriki potrebujete virtualno zasebno omrežje (VPN). Zaradi te vrste programske storitve se zdi, da ste na drugem mestu, tako da lahko deblokirate ameriške Netflix ali DSTV. Ta lokacija je odvisna od izbranega strežnika VPN. Podjetja VPN vodijo strežnike v različnih državah. Prepričajte se, da ima tisti, na katerega se naročite, strežnike v državi, iz katere želite dobiti video.

Najboljši VPN Južna Afrika

Na svetu je na stotine storitev VPN. Vendar pa niso vsi dobri v pretakanju spletnih mest. Če želite skrčiti iskanje, smo navedli pet najboljših VPN-jev za Južno Afriko.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN


  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Južnoafriška VPN

Južna Afrika ima težavno preteklost, vendar je njena prihodnost videti svetla. Oddaljenost države je skozi stoletja postajala evropski odhod. Na svetovnih trgovinskih poteh so jo videli kot relejno točko, vendar vedno zaostajajo za časom. Internet je vse to spremenil. Južna Afrika je zdaj močna regionalna sila z ogromnim kulturnim in trgovinskim vplivom. Na mednarodnem prizorišču razširjenost angleškega in nizozemskega jezika omogoča enostavno osnovo za multinacionalke, bančne konglomerate in ladjarske družbe.Uporaba VPN-ja v Južni Afriki

Močan industrijski in izobraževalni sektor Južne Afrike, skupaj z bogatim mineralnim bogastvom države, pomeni, da se ljudje z vsega sveta selijo k temu, da bi si prizadevali za kariero. Če se dolgoročno preselite v Južnoafriško republiko, lahko vzamete družino s seboj. Odlično podnebje, odlične šole in edinstvena pokrajina ter divjad so neverjetno privlačni. Vendar bodo otroci nedvomno pogrešali televizor od doma.

Na srečo lahko prek interneta iz Južne Afrike dostopate do televizijskih storitev iz drugih držav. Vendar situacija ni tako preprosta. Te video storitve vas nočejo sprejeti. Obstajajo utemeljeni razlogi, da video podjetja, kot so Netflix, Amazon Prime in DSTV Now, ne bodo dovolile, da si ogledate njihovo vsebino iz tujine..

Najprej si oglejmo, kako lahko obidete te omejitve dostopa na spletnih mestih z videoposnetki, ko ste v Južni Afriki.

Omejitve dostopa do pretoka videoposnetka

Netflix, Amazon Prime, Sky in DSTV Now vam lahko nudijo najboljše oddaje in filme na svetu v vašem domu v Južni Afriki. V primeru Netflix in DSTV lahko do svojega računa dostopate prek interneta v tujini. Vsi televizijski kanali upravljajo spletne storitve, ki vam omogočajo gledanje njihovih oddaj v živo ali dostop do knjižnic dohitevne televizije. Sem spadajo BBC in Channel 4 v Veliki Britaniji ter velike ameriške televizijske postaje, kot sta ABC in NBC. Edina težava je, da ta spletna mesta ne želijo gledati njihove vsebine iz tujine. Če želite več informacij o povezovanju s strežniki v Veliki Britaniji ali ZDA, si oglejte spodnja navodila.Storitve pretakanja

 • Najboljši VPN v Veliki Britaniji
 • ZDA VPN storitev

Razlogi za te omejitve so v omejitvah, ki jih imetniki avtorskih pravic na televizijskih postajah postavljajo. Ko televizijska postaja kupi pravico, da prikaže serijo ali film, se dogovori, na katerem ozemlju bo prikazovala to vsebino. Cena, ki jo mora TV postaja plačati za oddajo, je odvisna od vrednosti trga, ki ga želi predvajati. Tradicionalno , TV postaje so se osredotočile na en domači trg.

Internet pomeni, da lahko podjetja prikazujejo videoposnetke z vsega sveta. Tako delujeta Netflix in Amazon Prime. Vendar ti kanali plačujejo samo pravico do predvajanja vsakega videoposnetka v določenih državah.

Različni pravni in moralni standardi med državami še bolj otežujejo zadeve. Če želi Netflix film prikazati v Južni Afriki, ga mora očistiti z lokalnim odborom cenzorjev. Ni mednarodnih pogodb, zaradi katerih bi bil film, ki je opravil cenzorje v eni državi, samodejno primeren za ogled v drugi. Tuje vlade bi globale televizijske kanale, če bi prikazovale svojo vsebino v tujini. Če imajo pravice za oddajanje, morajo ta spletna mesta za pošiljanje videoposnetkov objaviti popravke, ki jih je odobril cenzor. To pomeni drugačno različico istega videoposnetka za vsako državo.

Kako deluje VPN?

Oglejmo si postopek, ki omogoča dostop do Netflixa iz Južne Afrike. Če imate naročnino na Netflix v ZDA, Veliki Britaniji ali drugje, lahko do Netflixa dostopate, ko ste v Južni Afriki. Vendar boste videli knjižnico Netflix za Južno Afriko. Številne oddaje, ki so na ameriški različici Netflixa, so na voljo tudi v drugih državah - vendar niso vse. Če ste na pol poti gledali nadaljevanko, morda ne boste mogli nadaljevati, ko pridete v Južno Afriko.

Kako deluje VPN

Uporaba VPN za Netflix bo odpravila to težavo. Če imate naročnino na Netflix in želite vstopiti v ameriško različico iz Južne Afrike, lahko. S seznama v aplikaciji VPN v računalniku izberite strežnik v ZDA. Ko vklopite VPN, bodo vse komunikacije, ki jih računalnik izvaja prek interneta, prek tega ameriškega strežnika.

Na poti med računalnikom in ameriškim VPN strežnikom je zahteva v celoti šifrirana, zato je ni mogoče prepoznati. Ko vaša zahteva za spletno mesto Netflix doseže strežnik VPN, ga programska oprema dešifrira in pošlje v računalnik, ki gosti spletno mesto Netflix. Strežnik VPN kot naslov navede svoj naslov na zahtevo.

Netflixov strežnik lahko vidi, od kod prihajajo zahteve glede na izvorni naslov za vsako zahtevo. Strežnik vsakega obiskovalca preusmeri na domačo stran Netflix za državo, iz katere je zahtevek izviral. Če torej dostopate do Netflixa iz Južne Afrike, boste videli Netflix South Africa. Če pa do spletnega mesta dostopate prek VPN strežnika v ZDA, boste videli spletno mesto Netflix US.

Najboljši brezplačni VPN za Južno Afriko

Medtem ko je naokoli veliko brezplačnih storitev VPN, je večina takšnih ali drugačnih omejitev omejena. Poleg tega so vedeli, da prodajajo vaše podatke! Vendar pa obstaja nekaj uglednih brezplačnih VPN-jev, seznam katerih najdete tukaj.

Kako do ameriškega Netflixa v Južni Afriki

Geografsko omejene vsebinske storitve

Spletna mesta za pretakanje videoposnetkov vedo, da ljudje uporabljajo VPN-je, da poskušajo zvabiti svoje sisteme. Poiščejo promet VPN in ga blokirajo. Netflix ima enega najtežjih sistemov za odkrivanje VPN na svetu. Skoraj noben VPN ga ne more obiti. Čeprav se VPN blokira pri Netflixu, se začne, ko kliknete za ogled videoposnetka. Veliko VPN-jev vas lahko pripelje na ameriško spletno mesto Netflix, le nekateri pa vas lahko vodijo dovolj daleč, da si ogledate video. Na srečo lahko večina tistih, ki smo jih našteli. Lahko pa preverite tudi naš Netflix VPN vodnik in poiščete tiste, za katere je zagotovljeno, da delujejo.

Mednarodne bloke dostopa izvajajo skoraj vse storitve pretakanja videov. Netflix je nekoliko nenavaden, saj vam bo omogočil dostop kjer koli že, vendar morate gledati različico knjižnice, ki jo je Netflix sestavil za lokacijo, na kateri ste.

DSTV Južna Afrika

Podobno kot Netflix tudi DSTV omogoča dostop do knjižnice, dodeljene vaši lokaciji, vendar le do nje. Če imate na primer naročnino DSTV v Nigeriji, lahko še vedno gledate DSTV Now prek interneta iz Južne Afrike. Vendar vas bo usmeril v južnoafriški DSTV.DSTV

Če želite vstopiti v DSTV za Nigerijo, boste do njega morali dostopati prek strežnika VPN v Nigeriji. Če boste dobili DSTV, ko se odpravite izven Afrike, je to edini način, da uporabite strežnik VPN v vaši državi. Amazon Prime ohranja svojo storitev strogo razdeljena, tako da če imate v Veliki Britaniji naročnino Amazon Prime, lahko do nje dostopate le v Veliki Britaniji. Razen če ne uporabite VPN za amazon prime.

Najboljši VPN-ji, ki se uporabljajo v Južni Afriki: Sklep

Južna Afrika je odlično stičišče kultur, podjetij in ljudi. Vendar je življenje v velikem kulturnem talilnem loncu lahko nekoliko zastrašujoče. V Južni Afriki boste verjetno iskali znane stvari. Tako vam bo televizija od doma pomagala pri sprostitvi ob večerih.Zaključek najboljših VPN v Južni Afriki

Pridobite VPN za Južno Afriko za internetno svobodo in zasebnost. Iščite se v petih storitvah, ki jih priporočamo v tem pregledu. Izkoristite garancijo za vračilo denarja, ki jo ponuja vsak od teh VPN-jev, tako da se lahko prepričate, da delujejo dobro za vas. Ko sklenete naročnino pri eni od teh storitev VPN, ne tvegate - to je pet najboljših VPN-jev za Južno Afriko.

Če vas cene VPN skrbijo, je dobra novica, da obstaja veliko odličnih poceni VPN-jev, za več informacij si oglejte naš poceni VPN vodič..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me