Čeprav je Italija članica Evropske unije, to ne pomeni, da ste med brskanjem po internetu varni.VPN Italija


Zato, vedno morate narediti dodatne varnostne ukrepe, na primer z uporabo italijanskega VPN-ja.

Poleg tega, VPN vam bo omogočil dostop do geografsko omejene vsebine kot so Netflix, Hulu in Rai TV. Tako ne samo, da si boste povrnili svojo zasebnost, ampak boste lahko gledali tudi fantastične oddaje in filme, kjer koli že ste. Brez dodatnih stroškov.

Najboljši VPN-ji za Italijo

Spodaj si oglejte naš izbor VPN-jev, ki jih je najbolje uporabiti v Italiji.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

  - Velika vrednost VPN s strežniki, namenjenimi zagotavljanju dostopa do italijanskih SkyGo in Netflix

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Uporaba VPN v Italiji: premisleki

Spodaj preberite točke, če želite izvedeti, zakaj je uporaba VPN-ja pomembna. Poleg tega izpostavljamo učinke italijanskih zakonov na zasebnost in varnost.

Italijanska svoboda tiska

Italijanska svoboda tiskaItalija je zelo politično polarizirana država.

Zato je veliko novic v državi skritih in širina le-teh omejena.

Poleg tega je mogoče z uporabo zakonov o avtorskih pravicah in obrekovanju hitro omejiti druge vire novic.

Čeprav je večina tega ostanek prejšnje vlade, še vedno prevladuje danes. Kot tak, da se zaščitite pred sodnim pregonom, uporaba VPN v Italiji je zelo priporočljiva. Omogočil vam bo dostop do novic z omejenimi možnostmi in vas tudi zaščitil, če objavljate vsebino z omejenimi možnostmi.

Prisluškovanje

Autistici / Inventati je italijanski varen ponudnik e-pošte, ki vam lahko pomaga tudi zaščititi vaše zasebne komunikacije. Ključno je Italija si zelo prizadeva za prisluškovanje in hiter dostop do osebnih podatkov (brez potrebe po nalogah).Prisluškovanje

Te podatke pustite nešifrirane v teh dneh. Čeprav obstajajo načini za zagotovitev, da morebitne lokalne pobude za prisluškovanje ne ogrožajo vaših podatkov.

Programi prisluškovanja običajno (čeprav ne vedno) potekajo znotraj meja države. V tem primeru, in se prepričajte, da se morate povezati s tujim strežnikom VPN. Ščitil bi vas pred vsemi vladnimi agencijami ali prisluškovalci.

Izdaje avtorskih pravic

Avtorske pravice v Italiji

Italijanska vlada je imela množično zatiranje internetnih zasebnosti in avtorskih pravic, toliko, da jih je ameriška vlada pohvalila! Obstajalo je veliko primerov odvzema spletnih strani zaradi le manjših težav.

Nekaj ​​teh primeri sovpadajo s svobodo tiska (glej zgoraj) - in želijo omejiti dostop ljudi do širših novic.

Obrekovanje

Glavna težava je bila tudi obrekovanje,

in v enem konkretnem primeru je bilo uporabniku Facebooka naloženo plačilo globe za obrekovanje delodajalca na lastni Facebook strani - sodni postopek, ki bi lahko odprl številna vrata za podobna dejanja.

To je le nekaj glavnih vprašanj, ki kažejo, koliko morate skrbeti za svojo zasebnost in zakaj bi morali narediti dodatne ukrepe za to.

Protipiratstvo

Pred kratkim je bilo niz novih zakonov o preprečevanju piratstva, ki delitev datotek in P2P v Italiji še otežujejo. Pred leti so bile stvari razmeroma ohlapne in neurejene. Zdaj se zdi, da nihalo niha naprej in naprej v drugo smer.Italijanski zakoni o preprečevanju piratstva

Imetniki avtorskih pravic so se razveselili, ko je italijanska vlada odločila v prid spremembam proti piratstvu.

Pravzaprav, authorities niti ni treba opraviti preskusa, da bi blokirali spletna mesta, ki gostijo ali se povezujejo na piratske vsebine. In čeprav so številne notranje skupine - vključno z ponudniki internetnih storitev - trdile, da je nova zakonodaja kršitev človekovih pravic, so novi sklepi še vedno v veljavi..

Oglejte si naš najboljši članek VPN za hudournike, če želite izvedeti več.

Italijanski strežniki VPN

Ta članek se osredotoča na Ponudniki VPN, ki ponujajo strežnike v Italiji. Vendar uporaba italijanskega strežnika ni idealna, če je zasebnost vaš glavni razlog za uporabo VPN. To je posledica zgoraj omenjenega močnega uveljavljanja avtorskih pravic in različnih vprašanj nadzora (vključno z množičnim nadzorom italijanskih komunikacij s strani NSA).Italijanski strežniki VPN

Bolj zasebno misleči uporabniki bi morali bolje izbrati strežnike, ki se nahajajo v Švici, na Češkem, v Luksemburgu ali Romuniji. Strežniki v bližnjih državah bodo pomagali zmanjšati število režijskih stroškov in zamud, uvedenih v vašo internetno povezavo. Kljub temu se boste morda želeli povezati na bolj prikrito lokacijo.

Glejte Rai TV zunaj Italije

VPN lahko uporabite tudi za dostop do italijanske vsebine, če je zunaj Italije. Obstaja več italijanskih kanalov, ki bi jih lahko gledali, najpomembneje pa je, da lahko gledate Rai TV zunaj Italije.

Rai TV je nacionalno televizijsko podjetje v Italiji in ponuja 12 spletnih kanalov, do katerih lahko dostopate z uporabo VPN. Zaradi regionalnih omejitev Rai TV ni na voljo nikjer drugje, razen v Italiji. Če se torej povežete z italijanskim strežnikom VPN, ga boste lahko gledali zunaj Italije.

Najboljši VPN v Italiji: sklep

Uporaba VPN-ja za Italijo je tako preprosta kot plačilo in nato namestitev storitve. V tem članku, pokazali smo vam pet najboljših VPN-jev za Italijo. Najboljši VPN za Italijo Zaključek

Zdaj jih lahko uporabite za zaščito in gledanje geografsko omejena vsebina.

Zato nadaljujte in se danes prijavite za eno od teh italijanskih storitev VPN, da zaščitite svojo zasebnost!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me