Kdor vstopi v hotel z internetno povezanimi napravami, je glavna tarča hekerjev. Če želite zaščititi svoje osebne podatke in se izogniti temu, da bi vohuni spustili v omrežje vašega podjetja, v vašem hotelu uporabite močan VPN, ki lahko ustavi te lezenja v njihovih skladbah.

Seznam najboljših VPN-jev za hotele

Če iščete hiter odgovor, si oglejte spodnjo tabelo in si oglejte, kaj so naši strokovnjaki ocenili kot najboljše VPN-je za hotele. Pomaknite se spodaj za več informacij.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN


  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Z različnimi triki slabi fantje omogočajo, da vaš pametni telefon ali računalnik uporabljajo kot prehod do podatkov ali omrežja, do katerega ima vaša naprava dostop. Da bi vas zaščitili pred tem, smo iz našega ogromnega arhiva z več kot 150 VPN-ji izbrali 5 najboljših VPN-jev za hotele. Vsak je hiter, uporablja izjemno robustno tehnologijo šifriranja in lahko zaščiti vašo zasebnost pred skoraj vsako grožnjo.

Elektronsko vohunjenje je industrija, ki obsega več milijard dolarjev, in vsi so tarča. Uporaba enega od teh VPN-jev v katerem koli hotelu, ki ga obiščete, je najboljša oblika zaščite.

Najboljši VPN-ji za hotele: premisleki

Bodite varni v hotelu WiFi Network

Včasih je bilo, da so negativci potrebovali fizični dostop do vaše opreme, da bi vanjo vdrli. Danes lahko to storijo prek vaše internetne povezave. Z brezplačno povezavo WiFi v vašem hotelu lahko uporabijo vohunsko programsko opremo na svoj telefon ali računalnik.

Od takrat imajo dostop do vsega, na kar je povezana vaša naprava. Po potovanju se prijavite v domače omrežje in vse, kar je tam, je dostopno. Vpišite se v omrežje svojega podjetja in lahko ukradejo intelektualno lastnino, uokvirjajo vaše podjetje zaradi kaznivih dejanj, ki jih storijo, celo pohabijo druge naprave.

Če želite preprečiti to nočno moro, morate uporabiti zmogljiv, varen VPN. To vas bo zaščitilo tako v vašem hotelu kot tudi na kateri koli drugi dostopni točki WiFi. Z nastavitvijo vašega VPN-ja za največjo varnost, vključno s samodejno zaščito WiFi in stikalom za odstranjevanje, onemogočite negativcem, da bi prek internetnih povezav vstopili v vaše naprave..

Odkleni vsebino v tujini

Tudi če zanemarimo grožnjo hekerjev in vohunov, je smiselno uporabiti VPN v hotelu. Hotelske mreže ne omogočajo vedno dostopa do želene vsebine. Lokalna uprava jih lahko prisili, da blokirajo določeno vsebino iz političnih ali verskih razlogov. Ali pa vodstvo hotela morda ne želi, da za igranje spletnih iger porabite vso njihovo pasovno širino.

V teh primerih vam bo VPN preprečil blokade. VPN šifrira vse, kar gre v vaš računalnik ali iz njega. Ker hotelska mreža ne vidi, da obiščete prepovedano spletno mesto ali igrate igro, vas ne vedo, da bi vas blokirali.

Če ste v hotelu v drugi državi, boste verjetno naleteli na drugo vrsto blokirane vsebine. Storitve pretočnega prenosa običajno omejujejo, kje si zaradi pogodb z ustvarjalci vsebine lahko ogledate njihovo vsebino. Tudi če imate v svoji državi plačano naročnino na storitev, vas lahko storitev prepreči ogled najljubše oddaje, ko ste v drugi državi.

VPN lahko pomaga pri tej težavi tako, da pretakne storitev pretakanja v misli, da ste nekje, da je želena vsebina zakonito na voljo. Vsi VPN-ji ne odklenejo vsega, toda če izberete takšnega, ki lahko preseže storitve pretakanja, ki jih uporabljate, boste imeli dostop do svoje vsebine iz katerega koli hotela.

VPN za hotele: sklep

Hekerji, ki vstopajo v pametne telefone in računalnike prek povezave Hotel WiFi, so najljubša zabava vseh, od malih hekerjev do kibernetskih kriminalov, ki jih podpira vlada, do sovražnih vlad. Če pustite svoje naprave nezaščitene med bivanjem v hotelu, je postalo izredno nevarno.

Ne tvegajte, ko se boste nastanili v hotelu - pridobite enega izmed petih najboljših VPN-jev za hotele danes!

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me