Uporaba VPN-ja za Fortnite obstaja veliko, v nekaterih primerih pa je za povezovanje in predvajanje potreben Fortnite VPN. Prepovedani IP-ji, počasna povezljivost in celo napačno označeni za goljufanje - so vsi nezadovoljni igralci navedli kot vzroke za moten igranje. Uporaba VPN for Fortnite lahko pomaga rešiti vse te težave.


V tem članku pojasnjujemo prednosti uporabe Fortnite VPN. Ocenjujemo, katera VPN-ja so najboljša za maksimiranje vašega igranja, hkrati pa zmanjšujemo težave, ki jih lahko povzročijo nekatere politike igralcev igre in celo naključne napake..

Seznam najboljših VPN-jev za Fortnite

Oglejte si spodnjo tabelo in si oglejte, kaj so naši strokovnjaki ocenili kot najboljše VPN-je za Fortnite.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Kaj je VPN za Fortnite?

VPN omogoča povezavo z internetom prek posredniške naprave. Ko ste na spletu, se povezujete s strežnikom VPN, ki se v vašem imenu povezuje z internetom. Ves vaš promet je usmerjen prek te naprave, preden potuje v kibernetski prostor. To ima številne prednosti, nekatere od njih so zelo koristne za uporabo s Fortniteom.

VPN povezave lahko šifrirajo promet in skrijejo vašo fizično lokacijo. Najbolj uporaben element VPN-ja za Fortnite je dejstvo, da strežniki Fortnite pri povezavi ne bodo videli vašega pravega naslova IP. Namesto tega bodo videli IP strežnika VPN.

Drugič, pod določenimi pogoji lahko VPN zmanjša tudi zaostajanje omrežja, ki ga morda doživljate, in morda vas celo vržejo iz tekme za.

V naslednjih razdelkih boste videli, kako so te prednosti VPN lahko koristne za igranje Fortnitea.

Zakaj potrebujem VPN za Fortnite?

Eden izmed najbolj citiranih razlogov za težave s povezljivostjo Fortniteja je sporočilo o napaki, ki navaja: »Odstranili ste ga s tekme zaradi svojega IP-ja, VPN-ja, naprave ali varanja. Pri poskusu predvajanja Fortnite ne priporočamo uporabe VPN ali proxy storitev. "

Za igralce Fortnite to priziva podobne čustvene odzive kot tisti, ki jih doživljajo uporabniki Windows, ko vidijo Modri ​​zaslon smrti. Če sem to izkusil sam, ni prav prijetno doživetje.

5 najboljših Vpns-ov za Fortnite01 E1520344864337

Založnik Fortnite predlaga, da se ta napaka pojavi pod več pogoji. Najpogosteje je vaš IP naslov na črnem seznamu zaradi goljufanja ali drugih prepovedanih dejavnosti ali nesprejemljivo velik omrežni zaostanek. VPN lahko pomaga rešiti obe situaciji.

VPN za Fortnite pogoje storitve

Preden se seznanimo s tehničnim delom, kako lahko VPN za Fortnite pomaga rešiti te zaplete, si poglejmo nekaj pravnih težav. Da, morda so nekoliko dolgočasni, vendar osvetlijo, zakaj je uporaba VPN morda potrebna.

V skladu s pogoji storitve Epic Games je prepovedana kakršna koli uporaba njegovih storitev, vključno z igranjem Fortniteja, na način ali v "namene, ki so [nezakoniti] ali so zunaj obsega predvidene uporabe storitev". To pomeni, da imajo določene mehanizme, ki lahko zaznajo tako imenovane prepovedane namene.

Vendar omenjajo, da "ima Epic tudi pravico, da iz kakršnega koli razloga ali prekine vaš dostop do vseh ali dela storitev, vključno z kakršno koli kršitvijo teh pogojev." Torej, če zaradi kakršnega koli razloga ne boste mogli igrati Fortnite, pri Epiku ni obvezne preglednosti, zakaj so bili takšni ukrepi sprejeti.

To je privedlo do več kot ene priložnosti, ko so bili uporabniki na videz neznani razlogi prepovedani. Dejansko gre za eno najpogostejših pritožb, ki jo najdemo na forumu Epic.

Zdaj bi moralo biti jasno, da uporaba VPN-ja s Fortnite nikakor ni kršitev Pogojev storitve. Nikjer ni navedeno, da je taka uporaba prepovedana. Torej je že sama omemba uporabe VPN-ja v zgoraj navedenem sporočilu o napaki lahko nekoliko zavajajoča.

Ne glede na razlog, lahko uporabite VPN, da razvrstite težave, ki se lahko pojavijo.

Fortnite IP naslov je prepovedan

Čeprav ni jasno, kakšne mehanizme uporablja Epic Games, da ugotovi, ali kdo krši njihove pogoje storitve, je jasno, kako se igralci opominjajo zaradi domnevnega početja. IP naslov igralca, ki je storil prekrška, je na črni seznam ali prepovedan, bodisi za določeno časovno obdobje (več ur ali dni) bodisi v nekaterih primerih za nedoločen čas.

Najboljši VPN za Fortnite

To pomeni, da bo vsak poskus povezave iz prepovedanega naslova IP povzročil zgoraj omenjeno sporočilo o napaki. V takih primerih lahko VPN deluje kot vmesni človek med vami in strežniki Fortnite, v bistvu pa skrije vaš prepovedani naslov IP in prikaže IP naslov, ki ga nudi strežnik VPN, s katerim se povežete.

Upoštevati pa morate, da lahko IP-naslov, ki ga strežniki Fortnite vidijo, ko uporabljate VPN, postane tudi prepovedan, če naknadno zlorabite storitev ali kršite pogoje storitve Fortnite. Mogoče je tudi, da je drug igralec Fortnite uporabljal in zlorabljal Fortnite prek tega specifičnega strežnika VPN in ta naslov IP prepovedal, preden ga sploh uporabite!

Naštete storitve VPN v tem članku so potrdile, da je mogoče njihove storitve uporabiti za uspešno in učinkovito povezavo s Fortnite strežniki, kar pomeni, da so njihovi strežniki res dovoljeni IP-ji v omrežni infrastrukturi igre. Še več, na izbiro imajo na stotine, če ne na tisoče IP-jev.

Reševanje zamud in zaostajanja omrežja na Fortniteu

Igralci Fortnitea se morajo zavedati, da VPN-ji niso vedno rešitev za zmanjšanje zamud in zaostajanja. VPN še povečuje potovanje v prometu: zaradi česar vaš mreža upočasni majhen odstotek (tudi če uporabljate najboljše VPN-je na svetu). Za začetek je počasnejša vaša mreža, bolj lahko VPN vpliva na vašo hitrost interneta. Zato je za vas tako zelo pomembno, da najprej izberete hitri VPN. Na žalost večina VPN-jev ni hitra. Pravzaprav ima velika večina VPN-jev počasne okorne strežnike.

Včasih ponudniki internetnih storitev uvajajo omejitve pasovne širine, ko ljudje opravljajo podatkovno intenzivne naloge, kot so gledanje HD video posnetkov ali igranje iger. Tu lahko VPN izboljša vaše hitrosti interneta. Šifriranje VPN-jev popolnoma zaobide ujemanje pasovne širine ISP, kar vam omogoča, da igrate Fortnite z najhitrejšimi hitrostmi, ki so vam na voljo.

Z uporabo hitre storitve VPN iz tega priročnika, izbiro strežnika, ki je geografsko blizu strežnika Fortnite, in izbiro ustreznih mehanizmov za šifriranje boste morda zmanjšali zamude in izboljšali izkušnjo igranja. To je tisto, kar boste morali preizkusiti s svoje lokacije, zato je koristno jamstvo za vračilo denarja.

Ne pozabite: to je treba ocenjevati za vsak primer posebej. Če želite najti najboljšo lokacijo strežnika, morate dejansko preizkusiti različne rešitve in izbrati najboljšo za svojo situacijo.

Kako vzpostaviti VPN za Fortnite

Torej, želite namestiti VPN za Fortnite? Kako bi se praktično lotili tega, boste morda vprašali? No, najprej morate izbrati ponudnika. V tem pregledu smo našteli pet najboljših Fortnite VPN-jev.

Vsakega lahko preizkusite in preizkusite, da vidite, kaj najbolje deluje za vas. Ne pozabite, da vsa naša priporočila zagotavljajo vračilo denarja za njihovo preizkušanje. Številne zgornje storitve ponujajo brezplačen VPN za Xbox, Playstation in PC, vendar pa brezplačnim storitvam pogosto primanjkuje hitrosti in pomembnih funkcij.

Sledite povezavam do vsakega ponudnika v tem članku in izberite načrt, ki vam najbolj ustreza. Ko se naročite in pridobite poverilnice za prijavo, lahko prenesete odjemalca VPN. To je del programske opreme, ki mora biti nameščen v računalniku in se uporablja za povezovanje z VPN s pomočjo vaših poverilnic.

Med tem postopkom imate na voljo več možnosti - vključno z lokacijo strežnika VPN, na katerega se želite povezati, in nekaj odločitev o vrsti šifriranja, ki ga želite uporabiti. Priporočila o pravilni izbiri teh parametrov najdete v naslednjih razdelkih.

Ko se uspešno povežete s svojim VPN, se lahko povežete s Fortniteom, kot običajno igrate Fortnite.

VPN za Fortnite premisleke

Za optimizacijo vaše igralske izkušnje je treba upoštevati več vidikov.

VPN za Fortnite Speed

Pri igranju iger, kot je Fortnite, kjer se nešteto igralcev po vsem svetu poveže in se spopade z njimi, bi lahko milisekunde predstavljale razliko med zmago in porazom. Če boste izgubili, je bolje, da to storite zato, ker ste neizkušen igralec, kot pa ker vam ni uspela povezava s strežniki.

Hitrost je izrednega pomena, zato je treba vse, kar lahko storite za ohranjanje velike hitrosti v omrežju, preučiti in uporabiti. Kljub temu je treba upoštevati, da čeprav je hitrost surovega prometa pomembna, ni tako pomembna kot nizka zamuda. Če storitev VPN omogoča hitro prenašanje in prenos hitrosti, je to nadvse, vendar mora imeti tudi nizko zaostajanje v omrežju.

Hitrost uporabe je odvisna od ponudnika VPN (in hitrosti vaše povezave z ponudnikom internetnih storitev), vendar na zamude močno vpliva način konfiguriranja VPN povezave. Naslednja dva poglavja podajajo smernice za optimizacijo konfiguracije VPN-ja.

Lokacije strežnika

Vaša izbira strežnika VPN je bistvenega pomena. Izbrati morate strežnik VPN, ki je geografsko blizu strežnika Fortnite, s katerim se povežete. Fortnite ima spletno mesto z imenom Fortnite Server Status, ki prikazuje stanje strežnikov, ki so na voljo. Preden se povežete s svojim VPN, je dobro, da se pozanimate na tem spletnem mestu in poiščete najboljši strežnik.

5 najboljših Vpns-ov za Fortnite02 E1520345010921

Kot je prikazano na zgornji sliki, se bodo različni strežniki prikazali kot najboljša izbira, odvisno od tega, kje na svetu ste. Ko določite najboljši strežnik Fortnite, se povežite s svojim VPN in izberite strežnik, ki je čim bližje Fortnite strežniku..

Zdaj Fortnite ne razkriva posebne lokacije svojih strežnikov, kot so na forumu vprašali številni uporabniki, ne da bi dobili odgovor. Kljub temu jih gostijo spletne storitve Amazon, v Severni Ameriki pa naj bi se nahajalo na vzhodni obali ZDA, morda v Virginiji.

V vsakem primeru lahko eksperimentirate z različnimi lokacijami strežnika VPN in znova odprete stran Fortnite Server Status, da vidite, kakšne rezultate dobite. Z malo eksperimentiranja lahko optimizirate hitrost povezovanja in tako zagotovite najboljšo možno izkušnjo igranja.

Varnost in šifriranje

Za večino igralcev varnost in šifriranje prek VPN povezave pri igranju iger, kot je Fortnite, ne vznemirjata več. Vendar pridejo v poštev, ko izbira konfiguracije vpliva na hitrost vaše povezave s strežniki.

Če je varnost za vas pomembnejša od hitrosti, se odločite, da se odločite pametno. V tem razdelku pa bomo poudarili, kako sprejeti izbire konfiguracije šifriranja, ki bodo pospešile vaš igranje, pogosto pa do določene mere žrtvovali varnost.

Vsak ponudnik VPN ima različne možnosti šifriranja. Tukaj je nekaj smernic, ki vam bodo pomagale narediti najboljšo izbiro. Najpogostejši najdeni protokoli šifriranja so PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN in IKEv2.

Protokol od tunela do točke ali PPTP je protokol VPN, ki ga je enostavno nastaviti. Idealno za Fortnite, ki zahteva majhne stroške izračuna, zato je precej hiter, čeprav uporablja TCP kot transportni protokol, ki je sam po sebi počasnejši od UDP. Upoštevajte, da gre za eno najmanj varnih odločitev.

Protokol tuneliranja nivoja 2 se pogosto izvaja z zaščito IP, zato se imenuje L2TP / IPsec. Ponuja boljšo varnost kot PPTP in razumne hitrosti.

Hitra izbira je različica 2 za internetno izmenjavo ključev (IKEv2), ki velja za vsaj tako dobro kot L2TP / IPsec. V prvi vrsti je bil razvit za uporabo s posebnimi operacijskimi sistemi, kot so Microsoft Windows 7, Blackberry in Apple iOS, zato je manj pogost med ponudniki VPN.

OpenVPN je zelo nastavljiva možnost, ki zagotavlja najboljše ravnovesje med hitrostjo in varnostjo. Lahko je konfiguriran tako, da uporablja UDP namesto TCP in s tem zagotavlja veliko boljšo izkušnjo igranja.

Na koncu je izbira konfiguracije šifriranja odvisna od možnosti, ki jih ponuja storitev VPN, kot tudi od vaše osebne izkušnje z vsako nastavitvijo.

Spoznajte prednosti in slabosti vsakega od njih in nadaljujte s prepletanjem konfiguracij, dokler ne dobite optimalne možne igralne izkušnje. Za več podrobnosti o metodah šifriranja, varnostnih značilnostih in hitrosti si oglejte naš Celotni vodnik za šifriranje VPN.

VPN za Fortnite: sklep

Fortnite je hitra in vznemirljiva igra za preživetje v peskovniku. Če imate težave s povezljivostjo zaradi prepovedi vašega naslova IP ali zaradi težav z zakasnitvijo, je VPN najboljša rešitev.

Če želite ohraniti optimalno izkušnjo igranja, je treba izbrati ustrezne strežnike VPN ter izbrati ustrezno konfiguracijo šifriranja in lokacije strežnika..

Na koncu se Fortnite ukvarja z igranjem, navdušenjem, super izkušnjami na spletu in samo zabavo. S pomočjo priporočenih VPN-jev in naše podrobne analize, kako vam lahko VPN koristijo, boste lahko še naprej igrali in uživali v igri.!

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Kreditna slika naslova: Avtor: Syda Productions / Shutterstock.

Če želite več informacij o uporabi VPN s konzolo, si oglejte spodnja navodila.

 • VPN Xbox One
 • VPN PS4
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me