Obstaja veliko varnostno vprašanje, ki ga morate rešiti, ko nakupujete prek spleta. To še posebej velja, če se na javnih mestih povežete z eBay na WiFi vročih točkah. Goljufi se lahko vključijo v vašo povezavo in dobijo vse vaše osebne podatke. Goljufije lahko folirate z virtualnim zasebnim omrežjem (VPN). To je sistem, ki šifrira vse vaše komunikacije,


Na voljo je na stotine storitev VPN, pet storitev na tem seznamu je najboljši del spletnega nakupovanja. Poglejmo si pet najboljših VPN-jev za eBay.

Najboljši VPN-ji za eBay

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 3. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 4. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

 5. IPVanish

Najboljši VPN-ji za eBay: premisleki

Lažne točke WiFi

Verjetno ste stopili v kavarno ali avtobusno postajo in se dotaknili svojega telefona, da bi zaznali razpoložljiva omrežja WiFi. Moteče je, ko izberete enega, samo da vas bodo prosili za plačilo. Resnično si želite brezplačno storitev WiFi in ponudba, ki jo uporabljate, bi jo morala ponuditi.

Ko brskate po razpoložljivih povezavah v telefonu, tabličnem računalniku ali prenosniku, boste morali poiskati tisto, ki ima ime, podobno kraju, v katerem ste. Če ste v kavarni Chillout, bi poiskali WiFi omrežje imenuje nekaj takega "Chillout Café WiFi." Običajno za te storitve WiFi potrebujete geslo. Morda ne boste želeli čakati, da boste opazili čakajoče osebje in vprašali za geslo, zlasti če na seznamu vidite še eno povezavo WiFi, ki se sliši kot boljša stava. Verjetno se bo imenoval nekaj takega "Kavarna Chillout Brezplačen WiFi."

Na žalost nimate pojma, kdo vodi to WiFi dostopno točko. Večino časa bo verjetno to podjetje, v katerem se nahajate. Vendar pa včasih oseba, ki nudi dostopno točko, ni povezana s prizoriščem. Pravzaprav bi bil lahko tisti ponudnik WiFi le še en kupec kraja, ki je sedel za bližnjo mizo.

Zajem podatkov

Vsak prenosni računalnik ali mobilna naprava z možnostmi WiFi se lahko spremeni v vročo točko. Ta nova dostopna točka se mora zanesti na storitve dostopa do interneta od nekje drugje. Na primeru kavarne Chillout se prevarant poveže z brezplačno WiFi storitvijo ustanove in nato ustvari lastno dostopno točko WiFi, imenovano Chillout Café Free WiFi. Ko se povežete s to ponarejeno povezavo, še vedno pridete na internet, ker vas prek prevarantjeve naprave preidejo na dobroverno povezavo.

Vse povezave WiFi so šifrirane zaradi varnosti. Kot tak boste morda pomislili, da so dejavnosti prevaranta vse za nič. Vendar prevarant nadzira prvi skok vaše povezave z računalnika na ponarejeno dostopno točko. Postopki vzpostavitve povezave vključujejo pogajanja o šifrirnih ključih. Ko žarišče ustvari ta ključ, lahko prevarant dešifrira, shrani in prebere vse vaše komunikacije.

Pregled podatkov o povezavah izvajajo računalniški programi in se zgodi zelo hitro. Vsi vaši podatki eBay, vključno s podatki za prijavo, e-poštnim naslovom, računom PayPal in vsemi finančnimi podatki, ki jih vnesete, se lahko zajamejo. Ta promet takoj izstopi na pristno povezavo WiFi in na internet. Ves promet, ki se vrača, je na podoben način preusmerjen iz pravega vročega mesta, preko ponarejene dostopne točke in naprej na vas.

Zaščita dostopne točke WiFi

Prevarant lahko razkrije omrežno šifriranje, ki naj bi zaščitilo vaš WiFi promet pred ostrostrelci. Izpostavljeno sporočilo morate onemogočiti, da bi ga kdo prebral. Ko uporabljate VPN, so vse vaše komunikacije šifrirane s ključem, ki se deli med oddaljenim strežnikom VPN in odjemalsko programsko opremo VPN v vašem računalniku. Ti ključi se distribuirajo s sistemom šifriranja javnih ključev. Ti šifrirni sistemi delujejo z različnimi ključi za šifriranje in dešifriranje sporočil. Postopek uporablja tudi sistem potrdil, tako da lahko vsaka končna točka preveri identiteto drugega. Ta distribucijski sistem ključev zaklepa vse vmesnike.

Lažna prevara WiFi je vrsta heca, ki se imenuje a "človek v srednjem napadu." Ko VPN deluje v vašem računalniku, lahko varno komunicira s svojim domačim strežnikom, tudi če računalnik prevaranta pregleda vse podatke, ki so med dvema elementoma VPN. Ko ponarejena programska oprema za preverjanje dostopne točke WiFi dešifrira sporočila s ključem za zaščito omrežja, naleti na drugo šifrirno plast, ki je ni mogoče razbiti.

Ni vam treba skrbeti za človeka v napadih v sredini, ko uporabljate VPN - vsi vaši podatki eBaya bodo zaščiteni.

Najboljši VPN-ji Ebay: Zaključek

VPN-ji na našem seznamu bodo ustvarili zasebnost za vse vaše povezave, ne le za vaš dostop do eBaya. Zasebnost, ki jo ponuja VPN, vam daje zaupanje pri poskusu prenašanja torrentov in dejavnosti, kot so pretok filmov iz tujine.

Če živite v državi, kjer oblasti omejujejo dostop do interneta, lahko obiščete te bloke in dostopate do blokiranih spletnih mest in storitev zahvaljujoč novemu VPN-ju..

Oglejte si VPN-je na našem seznamu in bodite še posebej pozorni na lokacije strežnikov vsakega. Ko vklopite VPN, se vam zdi, da se nahajate v državi izbranega strežnika. Poskrbite, da bo imel vaš VPN lokacijo na mestu, do katerega želite dostopati do storitev.

Vsi VPN-ji na tem seznamu imajo obdobja vračila. Izkoristite to in namestite VPN, da ga preizkusite. Če ugotovite, da niste zadovoljni z obliko in funkcijami izbranega VPN-ja, samo prekličite pogodbo, vrnite denar in nadaljujte na naslednjo na seznamu. Predvsem pa se prepričajte, da so vse vaše identitete in finančne informacije zaščitene z uporabo enega od petih najboljših VPN-jev za eBay.

Najboljši VPN-ji za eBay: Primerjave ob strani

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 3. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 4. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

 5. IPVanish

KREDITI SLIKA: IB Photography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me