Google Play je najboljši vir za aplikacije, igre, filme, glasbo in knjige za uporabo na pametnih telefonih Android. Na žalost pa ni na voljo povsod; kar pomeni, da boste za deblokiranje morda potrebovali VPN.

Še več, vse igre in aplikacije se ne sprostijo hkrati. Harry Potter: Čarovniki Unite bodo na primer v Veliko Britanijo in ZDA prispeli do enega meseca prej, kamor koli drugje !

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN


  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

To je zato, ker je Google Play v vsaki državi drugačen. Niso vse aplikacije na voljo povsod. Nekatere igre, filmi in glasba so ljudem na voljo v različnih različicah, datum izida pa je pogosto odložen.

Če živite v tujini ali v državi, ki prepoveduje nekatere aplikacije - potrebujete VPN! Z VPN za Google Play se lahko pretvarjate, da ste v Veliki Britaniji ali ZDA, če želite dobiti katero koli željo. Ni čakanja.

Google Play uporablja dva načina za dodelitev regionalni knjižnici. Prvič, v Google Denarnici preveri državo vašega vira plačila. Če na dopust odpotujete v tujino, lahko še vedno prenesete iz knjižnice, namenjene domačemu trgu. Če pa niste nastavili računa za Google Denarnico, sistem Google Play preveri vaš IP naslov in ugotovi, v kateri državi ste. To je državna knjižnica, do katere lahko dostopate. Moteče sistem zabeleži prvo lokacijo, s katere dostopate do Googla Play, in jo zapiše. V preostalem času je to vaša uradna država Google Play. Če ste se med počitnicami prvič odločili za dostop do sistema, vam bo Google Play še vedno dodelil tisto tujo knjižnico, ko se vrnete domov.

Če ste eden od milijonov uporabnikov Google Play, ki še nimajo nastavljenega računa za Google Denarnico, lahko lokacije preprosto preklopite s pomočjo VPN-ja. Z omrežjem VPN se lahko zdi, da ste v drugi državi. Nato lahko dostopate do druge knjižnice za zabavo.

V tem članku je celoten sklop navodil, kako zamenjati lokacije z Googlom Play.

VPN za Google Play: premisleki

Prehod v drugo regijo z Googlom Play ni samo primer namestitve VPN in vklopa. Ta rešitev je primerna za tiste, ki nimajo nastavljenega računa za Google Denarnico. Tudi tisti, ki to preberejo, preberite naslednji del.

Kako zamenjati lokacije v Googlu Play

Sledite korakom

 1. Pojdite do knjižnice aplikacij in tapnite Aplikacija za nastavitve.
 2. Izberite Računi s seznama nastavitev.
 3. Klikni Google na seznamu aplikacij.
 4. V zgornjem desnem kotu Googlove nastavitve kliknite ikono menija. To je navpična črta treh pik.
 5. Klikni Odstranite račun. Odgovorite na opozorilo, ki se prikaže s klikom Odstranite račun
 6. Ko se prikaže potrditveno okno, kliknite na v redu.
 7. Vnesite PIN naprave (koda, ki jo vnesete za odklepanje telefona). Račun bo odstranjen iz Googlovih nastavitev. S tem ne boste izbrisali svojega računa - tega vam ni treba storiti.
 8. Odprite aplikacijo VPN in izberite strežnik v državi, za katero želite, da vam Google dodeli knjižnico.
 9. Odprite Google Play kot običajno.
 10. Na prvem zaslonu vnesite ime svojega računa. To bo verjetno vaš Gmail naslov.
 11. Ko ste pozvani, vnesite geslo za Gmail in tapnite Naslednji.
 12. Tapnite Sprejmi v smislu storitve strani.

se boste zdaj vrnili v Google Play, vendar v drugi državi. Google Play vas bo pozval, da mu omogočite varnostno kopiranje vaših podatkov v Google Drive. Na drugem zaslonu, ki se prikaže, preden lahko izberete aplikacije, boste zahtevali, da dodate podatke o plačilnem računu. Bodite zelo previdni, kaj izberete na tem zaslonu. Če nikoli ne nameravate plačati, tapnite Ne hvala gumb za nadaljevanje trgovine.

Google Plačila

Google Play uporablja vaš vir plačila za določitev lokacije vaše države. Če vnesete podatke o bančnem računu, kartici ali PayPal, jih Google uporabi za določitev vaše države.

Ne vnesite podatkov o plačilu, razen če nimate bančnega računa v državi, do katere želite dostopati do knjižnice Google Play. Če imate tam bančni račun, vam ni treba odstraniti podrobnosti Google računa, če želite preklopiti. Lahko samo spremenite svoje podatke o plačilu:

 1. Vnesite Payment.google.com.
 2. Kliknite ikono nastavitev (simbol zobnika v levem meniju).
 3. Kliknite na Uredi v razdelku Domači naslov.
 4. Spremenite svoj naslov v enega v državi, ki jo želite.
 5. Odstranite vse podatke o kartici in bančnem računu, ki nimajo sedeža v tej državi.
 6. Spremembe shranite.
 7. Pojdite v Trgovino Play in izberite katero koli aplikacijo, ki zahteva plačilo.
 8. Pojdite skozi postopek prenosa, dokler ne dosežete "Sprejmite in kupite." Ne kupujte ga.
 9. Vrnite se v svojo knjižnico aplikacij. Izberite Nastavitve.
 10. Izberite Aplikacije.
 11. Klikni Trgovina Google Play.
 12. Pritisnite Prisilno ustavljanje na zaslonu z informacijami o aplikacijah.
 13. Klikni Skladiščenje, torej Počisti podatke.
 14. Vrnite se na začetni zaslon in znova vnesite knjižnico aplikacij. Klikni Trgovina z igračami.
 15. Sprejmi pogoji storitve.
 16. Brskaj po knjižnici aplikacij za svojo dodeljeno državo.

Ponovno pojavljanje pogojev storitve je dober znak. To potrjuje, da vas je Google Play namenil v novo državo. Ne skrbite, če nove knjižnice ne boste videli takoj - včasih lahko traja nekaj ur, da se dodelitev ponovno izvede.

Morda vas bo poskusil preskočiti prekinjeni korak nakupa. Ne - ali vaša domača lokacija ne bo spremenjena!

Druge Googlove platforme

Če iščete VPN, ki bi ga uporabljali z drugimi Googlovimi napravami in platformami, priporočamo, da si ogledate naše VPN-je za Chrome, VPN-je za Chromebooke ali VPN-je za vodnike Chromecast.

Kako prenesti Harry Potter: Wizards Unite

Če ste čakali več mesecev na izdajo Harryja Potterja: Čarovniki združite, boste morda razočarani ugotovili, da je njegovo sproščanje v ospredju.

Wizards Unite izhajajo v Veliki Britaniji in ZDA v petek, 21. junija, vendar v Aziji, Južni Ameriki, Evropi in mnogih drugih krajih; igra Harry Potter bo izšla šele julija.

Dobra novica je, da se lahko z VPN pretvarjate, da ste v Veliki Britaniji ali ZDA, da bi dobili dostop do trgovine Google Play. Kot rezultat tega lahko takoj po izidu prenesete Harry Potter: Wizards Unite.

V tem priročniku je vse, kar morate vedeti, če želite odblokirati Wizards Unite. Torej preprosto sledite korakom, da bi zaobšli nadležne bloke in dobili dostop do igre Harry Potter!

Zaključek

Če v državi, v katero želite pridobiti aplikacije, nimate bančnega računa, ne boste mogli plačevati aplikacij, ki so predstavljene v knjižnici za to državo. Na žalost ni nobenega načina za preverjanje naslova bančnega računa, ki ga Google uporablja za prepoznavanje vaše lokacije. Edini način za vstop v storitev Google Play za drugo državo, če tam nimate bančnega računa, je uporaba VPN in pozabite na registracijo načina plačila.

Trik VPN za preklapljanje lokacij v Googlu Play je hiter in preprost. Vendar morate poskrbeti, da ima izbrani VPN strežnik v državi, iz katere želite izbrati aplikacije. Ameriška knjižnica je najbolj priljubljena in vsi VPN-ji na našem seznamu imajo tam strežnike. Oglejte si sezname lokacij strežnikov vsake od storitev VPN v naših priporočilih in dajte prednost tistim, ki imajo strežnike v državi, do katere želite dostopati. Tako boste dobili pravo vsebino in se izognili omejitvam, ki veljajo za ljudi, ki živijo na vaši lokaciji.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

KREDIT IMAGE: Google, trenutni logotip Google Play

Wikimedia Commons, Public Domain

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me