Kljub temu, da je izredno priljubljen ponudnik, ima Comcast veliko omejitev, ko gre za porabo interneta. Poleg tega, da dejansko določa omejitev količine interneta, ki jo omogočajo njihove storitve, je Comcast znan tudi po omejevanju hitrosti povezave, odvisno od spletnih mest ali aplikacij, ki se uporabljajo - praksa, znana kot drobljenje.


Comcast VPN

Tukaj prihaja Comcast VPN. Z uporabo virtualnega zasebnega omrežja (VPN) boste lahko prek iste internetne povezave odblokirali omejena spletna mesta in dostopali do blokirane vsebine. Hkrati vam lahko z iskanjem najboljšega VPN-ja za Comcast izboljšate zmogljivost svoje povezave, tako da se izognete nadomestnim omejitvam hitrosti v podjetju..

Na tej strani si bomo ogledali najboljše VPN-je za Comcast, razpravljali o osnovah Xfinity in vam podrobno predstavili navodila za namestitev teh izjemnih navideznih zasebnih omrežij v računalnik.

Najprej pa s spodnjo tabelo primerjajte naše izbirnike za najboljše VPN-je za Comcast povezavo

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Kaj je Comcast Xfinity?

Comcast je tehnološki konglomerat, ki zagotavlja internet, kabelske in telefonske storitve po celotni ZDA. Podjetje, ki ga običajno imenujejo največji ponudnik internetnih storitev (ISP) v državi, ponuja hitre povezave, ki so idealne za hudourniške in video streaming..

Ali pa so vsaj na papirju! (več o tem malo!)

Xfinity je krovni izraz, ki opisuje vse tri glavne izdelke podjetja Comcast in njihovo novo storitev za mobilne telefone.

Blagovna znamka Xfinity je nastala iz več razlogov - predvsem zato, ker se je Comcast združil z NBC in želel ustanoviti novo blagovno znamko, da bi preprečil zmedo v imenu potrošnikov. Podjetje, ki je znano po tem, da ponuja storitve za stranke pod nadomestnim izdelkom, je poskušalo preiti na Xfinity, da bi se izognili temu negativnemu ugledu.

Vendar je varno reči, da noben od teh poskusov ni uspel. Večina potrošnikov ne pozna razlike med Comcast in Xfinity. Mnogi uporabljajo obe imeni, da se sklicujejo samo na internetno storitev (opazite naš naslov?), Kar s stališča podjetja ni odlična novica.

Kaj je VPN za Xfinity?

Navidezno zasebno omrežje ali VPN je orodje, ki se uporablja za izboljšanje varnosti. VPN-ji zagotavljajo dodatno raven varnosti med uporabo zasebnega ali javnega omrežja (zahvaljujoč šifriranju VPN).

Poleg izboljšanja splošne varnosti VPN omogoča tudi zasebno pošiljanje in prejemanje podatkov. To pomeni, da boste lahko brskali po internetu brez nadzora hekerjev, internetnih ponudnikov, kot je Comcast, in ljudi, ki jih zanima dostop do vaše zgodovine prometa.

Hkrati se VPN-ji lahko uporabljajo tudi za različne namene, kot so:

 • Dostop do geografsko omejene vsebine
 • Dovoli brezplačno skupno rabo P2P (če je iz katerega koli razloga omejena)
 • Maskirajte IP naslov za dostop do nekaterih storitev, kot je spletno bančništvo
 • Doseči visoko raven spletne anonimnosti
 • Izboljšajte hitrost povezave

Najboljši VPN-ji za pospešitev Comcast povezave

VPN-ji so izredno vsestranski. Čeprav jih pogosto uporabljate za izboljšanje varnosti in obvladovanje geografskih omejitev, vam lahko pomagajo tudi izboljšati hitrost internetne povezave.

Tukaj je naša najboljša izbira, ko gre za najboljši VPN za Comcast glede na njihovo zmogljivost, lastnosti in ceno.

Ali potrebujem zasebno zasebno omrežje za zasebnost z usmerjevalnikom Comcast?

Če plačujete za internetno povezavo Comcast in uporabljate usmerjevalnik Comcast, se morda izpostavljate težavam z zasebnostjo. Študija, ki sta jo opravila raziskovalca na področju varnosti Karan Saini in Ryan Stevenson, je letos odkrila napako v zvezi s spletno stranjo Comcast, ki se uporablja za aktiviranje Xfinity usmerjevalnikov.

Če imate katerega od naslednjih modelov "brezžični prehod" usmerjevalniki, morate resno razmisliti o pridobivanju ene od storitev VPN, priporočene v tem članku:

 • Brezžični prehod 1 (številki modelov TG862G in TC8305C)
 • Brezžični prehod 3 (številka modela TC8717C)
 • Xfinity xFi brezžični prehod (številke modelov DPC3939, DPC3941T in TG1682G)
 • xFi Advanced Gateway (številki modelov TG3482G in CGM4140COM)

Napaka, objavljena maja, razkriva, da spletno mesto Xfinity po internetu pošilja SSID in geslo uporabnika Comcast v navadnem besedilu. Zaradi tega je na voljo vsem, ki potujejo v svojem omrežju. Poleg tega način delovanja spletnega mesta hekerjem omogoča dostop do usmerjevalnika strankinega usmerjevalnika SSID in geslo s podrobnostmi, ki jih zlahka ukradejo iz starih računov ljudi..

To je veliko tveganje, ker lahko hekerji dobijo dostop do vašega omrežja za branje vašega šifriranega prometa. K sreči je VPN odgovor. Zasebnost, ki jo zagotavlja šifriranje VPN, varuje vse vaše podatke, tako da jih ne more opogumiti nekdo, ki prisluhne omrežju.

Zakaj potrebujem VPN, da pospešim Xfinity povezavo?

Morda razmišljate - če je Xfinity največji ponudnik v ZDA in ponujajo super hitre povezave, zakaj bi potrebovali VPN?

VPN-ji lahko pomagajo izboljšati varnost, ko doma ali zunaj uporabljate javni WiFi, vendar vam lahko ta orodja pomagajo tudi preseči nekatere omejitve, ki jih postavijo Comcast in drugi ponudniki interneta.

Da bi razumeli, kako te omejitve delujejo, prelistamo nekaj osnovnih pojmov in kratek pregled zgodovine Comcast-a.

Med najslabšimi, ki imajo srečne stranke

Comcast ni neznanka kritik, saj ima podjetje dolgo zgodovino slabega zadovoljstva strank. Poleg tega, da imajo nekateri najslabši predstavniki storitev za stranke v kateri koli panogi, se potrošniki pritožujejo tudi nad skritimi stroški in drugimi grdimi presenečenji.

Družba ima tudi trdno stališče do nevtralnosti mreže. Za tiste, ki se ne zavedate, je nevtralnost omrežja koncept, da je treba ves promet na internetu obravnavati enako. Omeniti velja, da je nevtralnost omrežja vroča tema razprav med zakonodajalci v Ameriki.

In tu se začnejo izvajati njihove omejitve.

Spletne storitve pretakanja, kot je Netflix, so zelo priljubljene. Toda uporaba teh platform porabi veliko pasovne širine. To lahko na koncu upočasni celotno omrežje za vse uporabnike.

Argument za drobljenje

Podjetja, kot je Comcast, trdijo, da zagotavljanje hitrih storitev za vsakogar, medtem ko uporabniki poskrbijo za večino pasovne širine, stane veliko denarja. Namesto da bi zadel hit in osrečil potrošnike, se je Comcast odločil, da bo izvedel droženje.

Throttling je sestavljen iz upočasnitve internetnih povezav za upravljanje prezasedenosti pasovne širine. In čeprav je nezakonitost droženja še vedno negotova, je vsaj neetično. Da ne omenjam dejstva, da to lahko postane kraljevska bolečina za uporabnike, ki porabijo ogromno podatkov.

Comcast duši povezave P2P in Netflix, to ni nobena skrivnost. Čeprav je podjetje nekoč zanikalo vse oblike droženja, je priznalo, da upočasni nekatere vrste prometa po pojavu nespornega dokaza.

Medtem ko je Netflix uspel skleniti pogodbo s tem ponudnikom internetnih storitev, da ustavi ustavljanje za storitev pretakanja videov, dejstvo je, da Comcast še vedno aktivno zavira P2P in vse druge vrste internetnega prometa, ki se jim zdijo ustrezne.

Uporaba VPN-jev proti dušanju

VPN povezave so speljane skozi šifriran predor. To varuje vaše podatke pred vsemi subjekti, ki bodo morda želeli dostopati do njih - vključno z vlado, hekerji in ponudnikom internetnih storitev.

Comcast ne bi smel videti vašega prometa, če uporabljate zanesljiv VPN. Z drugimi besedami, Comcast ne bo mogel ugasniti svojih povezav ali uveljaviti omejitev v svojem prometu: ker ne bo vedel, kaj počnete.

Izbira najboljšega VPN-ja za Xfinity

Medtem ko vam bo izbira najboljšega VPN za Xfinity pomagala preprečiti omejitve hitrosti, morate imeti na voljo številne druge funkcije. Ker verjetno želite uporabljati svoj VPN vsakič, ko se povežete z internetom, bi morali najti ponudnika, ki nima nobenih omejitev porabe podatkov..

Hitrost je vedno pomemben dejavnik pri izbiri VPN-ja, poglejte tudi varnostne funkcije, ki jih ponuja. Najboljši VPN-ji bodo implementirali vodilne šifrirne protokole, kot je OpenVPN UDP, s 256-bitnim ključem.

In čeprav neposredna grožnja ni usmerjena v VPN, morate upoštevati tudi nagnjenost družbe Comcast, da preprosto blokira promet, ki ga ne mara. Ni noro misliti, da lahko Comcast preprosto začne ustavljati promet VPN, da bi uveljavil omejitve uporabe. V tem primeru lahko izbira ponudnika, ki ima funkcije, kot je skrivanje VPN, prikrije vašo povezavo in vas tako zaščiti pred dušilkami v prihodnosti.

Veliko uporabnikov išče VPN-je, da bi izboljšali hitrost deljenja P2P. Ne pozabite, da vedno preverite želene VPN dovoljenja P2P za hudourništvo. Končno bi morali dobiti VPN, ki ima funkcijo preklopa, zato se vaša internetna povezava takoj prekine, če vaš VPN iz katerega koli razloga ne uspe..

Če želite več informacij o uporabi VPN-ja pri hudourništvu, si oglejte naš najboljši vodič VPN za mesta za hudournike.

Možnosti namestitve

Če nimate veliko tehničnega znanja, si morate vedno ogledati vrsto nastavitve in čas, ki traja. VPN lahko dobite z avtomatiziranimi nameščenci ali pa zahtevajo ročno namestitev.

Avtomatizirana programska oprema je najbolj priljubljena vrsta namestitve VPN in je najpogostejša med velikimi blagovnimi znamkami. Vse, kar morate storiti, je, da naložite aplikacijo, jo odprete in sledite navodilom po korakih, ki jih boste videli na zaslonu. Ta vrsta namestitve je zelo enostavna in večino časa ne potrebuje tehničnega znanja.

Našli boste tudi VPN-je, za katere je potrebna delna ali popolna ročna namestitev. Dobra stvar je, da te vključujejo več možnosti in nastavitev, za njihovo nastavitev pa boste potrebovali določeno stopnjo tehničnega znanja. Upoštevajte, da večina, če ne vsi VPN ponudniki ponujajo natančna navodila. Oglejte si tudi razdelek z naslovom "Proces" v naših namenskih pregledih VPN.

Namestitev VPN-ja za Xfinity

Namestitev VPN-ja za Comcast je zelo enostavna, tudi če je še nikoli niste postavili. Tukaj je navodila po korakih za namestitev VPN-ja prek samodejne programske opreme:

 1. Izberite VPN za Xfinity glede na funkcije, ki jih najbolj potrebujete. Predlogi za najboljši Xfinity VPN so kupljeni, vendar velja omeniti, da sta IPVanish in NordVPN tudi odlična izbira.
 2. Prijavite se za vaš najljubši VPN.
 3. Prenesite in zaženite namestitveno programsko opremo. Fantastičen ponudnik VPN bo vedno zagotavljal mobilne in namizne aplikacije, vendar dvakrat preverite podprte naprave, če želite uporabljati tudi druge pripomočke.
 4. Zaženite aplikacijo ko je enkrat nameščen in dokončate vse zadnje bite namestitve. Na tej točki boste lahko tudi izbrali nastavitev.
 5. Povežite se s strežnikom, ki se nahaja v ZDA ali državo, ki jo želite, in pripravljeni boste brskati po spletu! Ne pozabite, da bližje strežniku, s katerim se povežete, hitrejša bo povezava, zato je bolje, da izberete enega v svojem mestu ali naslednjega najbližjega.

Ali Comcast omogoča uporabo VPN-jev?

Za razliko od nekaterih ponudnikov internetnih storitev, ki v svojih pogojih niso jasni, Comcast svojim strankam daje zeleno luč za uporabo VPN-jev svobodno, če so namenjeni osebni, nekomercialni uporabi. Hkrati je vredno pregledati njihove pogoje in uporabiti pravilnike, ker tudi njihova uporaba VPN ne sme kršiti teh!

Še bolj izboljšajte svojo povezavo

VPN-ji se običajno uporabljajo za varnost in zaobidejo omejitve, vendar lahko nekateri odjemalci Comcast znatno izboljšajo svojo skupno hitrost povezave. Pomagate izboljšati hitrost povezave in optimizirati uspešnost svojega omrežja:

 • Izbira strežnika VPN, ki je blizu vaše lokacije
 • Kadar ne uporabljate telefona in drugih naprav, ne smete biti povezani z internetom
 • Dvakrat preverite, ali internetna povezava / polje deluje pravilno
 • Poskusite različne vrste protokolov in poglejte, kateri od njih deluje hitreje v vašem primeru, vendar zaradi varnosti vedno priporočamo uporabo OpenVPN UDP

Najboljši VPN za Xfinity - zaključek

Padati na gladek marketing Xfinityja je ena stvar, ne pa doseganje obljubljenih hitrosti interneta povsem druga stvar. Izbira najboljšega VPN-ja za Comcast vam lahko pomaga, da se izognete neprijetnim omejitvam, hkrati pa izboljšate varnostne standarde z eno samo potezo.

Ne pozabite, da je vsak primer drugačen, zato izbiro VPN utemeljite na funkcijah, ki jih resnično potrebujete. Svetujemo vam, da si ogledate vsak posamezen VPN v tem članku, preberete tistega, ki vam je najbolj všeč, in se prepričajte, da ima vse funkcije, ki jih potrebujete, preden se prijavite na njihovo storitev. Vsi VPN-ji v tem članku so na vrhu igre VPN, zato bi morali imeti vse funkcije, ki jih želite!

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me