Španija je evropska država, za katero je znano, da cenzurira internet.VPN Španija

Poleg tega nekatere prakse izvaja tudi španska vlada stroga politika proti piratstvu.

Ne glede na to, ali obiščete ali živite v Španiji, boste zagotovo

Nezakonite dejavnosti hudourništva se lahko v Španiji štejejo za nevarne - kar je zanič, ker ima Španija precej dobro internetno infrastrukturo s standardnimi storitvami pri 10 Mbps in hitrimi storitvami pri 100 Mbps..

Za izseljene osebe, ki potujejo v tujino, lahko te visoke hitrosti pretakanja spremenijo svet med poskusi dostopa do televizijskih oddaj in filmov od doma.


Žalostno, dostop do teh spletnih storitev pretakanja brez VPN je nemogoč zaradi avtorskih pravil in geografsko omejenih vsebin.

Najboljši VPN-ji za Španijo

V zadnjih petih letih smo pregledali več kot 150 ponudnikov VPN in tukaj je naš izbor najboljših.

Če želite vedeti, zakaj je koristno uporabljati VPN v Španiji, preberite naš članek.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

 5. IPVanish

Kaj je VPN?

VPN ali navidezno zasebno omrežje je storitev, ki zagotavlja varnost, zasebnost in anonimnost. Ko uporabljate storitev VPN, prikrivate svojo lokacijo z lokacijo, ki jo je ponudil ponudnik VPN.Kaj je VPN

Z drugimi besedami: če ste v Španiji in želite dostop do storitev pretakanja televizije v Združenem kraljestvu, se preprosto pretvarjate, da ste v Veliki Britaniji, in storitev za predvajanje televizije ne bo nič pametnejša.

VPN za Španijo je potreben iz različnih razlogov, vključno z izogibanje vladnemu nadzoru in internetni cenzuri, pa tudi dostop do vsebin z omejenim geografskim dostopom, ohranjanje varnosti na javnem WiFi in zasebnost med aktivnostmi P2P.

Uporaba VPN v Španiji je nujna, saj ponuja pomemben dodatni nivo zaščite in varnosti, ki je zelo pomemben v današnji digitalni dobi.

Kako nastaviti VPN

Na srečo je postavitev VPN-ja za Španijo zelo enostavna:

Kako vzpostaviti VPN

 1. Izberite enega izmed priporočenih VPN-jev za Španijo
 2. Registrirajte se pri VPN
 3. Prenesite ustrezno datoteko za vaš OS
 4. Namestite VPN v svoj sistem
 5. Po namestitvi odprite VPN
 6. Povežite se s katerim koli strežnikom, ki ga želite
 7. Vsi ste pripravljeni in varni pred vladnim nadzorom!

Naš priporočeni VPN za Španijo je trenutna ponudba

ExpressVPN
, saj ponuja najboljše od vsega (veliko strežniških lokacij, vojaško šifriranje in ima sedež v Romuniji).

Mobilni VPN

Vse VPN-ji na tem seznamu ponujajo VPN za iPhone in VPN za naprave Android. To je idealno, saj je VPN prav tako potreben v vaši mobilni napravi, kot je v računalniku.Mobilni VPN

Če se na primer pogosto povežete z javnimi dostopnimi točkami WiFi, vam bo mobilni VPN pomagal zaščititi pred neželenimi napadi tretjih oseb.

Ali so VPN-ji zakoniti?

Da, VPN-ji so zakoniti v Španiji. VPN-ji so v večini držav praviloma zakoniti, čeprav je uporaba VPN za digitalno kaznivo dejanje seveda v nasprotju z zakonom. Zato je pomembno, da ponudnika VPN pametno izberete. Če na primer uporabljate svoj VPN za sodelovanje v nezakonitih dejavnostih P2P, boste želeli VPN, ki ne shranjuje dnevnikov.

VPN za Španijo

Pred izbiro VPN-ja za Španijo je treba upoštevati različne stvari - od stvari, kot so lokacije strežnikov, do celotne hitrosti strežnikov. Tu je seznam stvari, ki jih morate upoštevati, preden izberete ponudnika VPN:Stvari je treba upoštevati

 • Število lokacij strežnika
 • Hitrost strežnikov
 • Politika zapisovanja (noben dnevnik ni zaželen)
 • Moč šifriranja
 • Ponujeni protokoli
 • Dodatne varnostne funkcije
 • Število dovoljenih istočasnih povezav
 • Država, v kateri ima VPN sedež

To je le nekaj številnih dejavnikov, ki jih je treba upoštevati. Če želite več informacij, obiščite naš vodnik VPN za začetnike.

Internetna cenzura

Španska vlada je znana po blokiranje spletnih mest, ki oglašujejo neželena politična mnenja, predvsem kot odziv na nekatere aktivistične skupine, ki promovirajo katalonski referendum o neodvisnosti. Primer tega je 10. oktober 2017, ko je španska civilna straža blokirala dostop do pro-katalonske neodvisne skupine WhatsApp.Internetna cenzura

Ko uporabljate zasebno zasebno omrežje, vam ni treba skrbeti, da bo španska vlada preprečila dostop do političnih programov, s katerimi se ne strinjajo. Poleg tega vam ni treba skrbeti, da bi pri uveljavljanju pravice do svobode govora imeli težave.

Da ne omenjam, španska vlada je pred kratkim predlagala prepoved memov na družbenih medijih. Reforma bi odstranila "širjenje podob, ki škodijo človeku v čast." Če španska vlada nadaljuje z reformo, ni dvoma, da bo uporaba VPN postala nujna..

Vladni nadzor

Kljub temu, da trdi Španija ne sodelujejo v vladnem nadzoru, različna poročila pa trdijo drugače so izšli v zadnjih letih.Vladni nadzor

Primer tega je 21-letna Cassandra Vera, študentka mesta Murcia, ki se je na Twitterju šalila, da je "slavila terorizem". Kot odgovor na njene šale je bila obsojena na celo leto zapora.

To je samo več razloga za uporabo VPN v Španiji - varovanje sebe in svoje svobode je pomembno. Zadnje, kar želite, je, da delite šalo ali mnenje o družbenih medijih, le da vam vlada nekaj mesecev pozneje potrka na vrata, da spodbujate terorizem. Preprosto povedano, uporaba VPN ni vredna.

Zaključek

Ljudje, ki živijo v Španiji, si zaslužijo pravico do svobode govora, prav tako bi morali imeti dostop do svojih najljubših TV oddaj, spletnih spletnih strani za pretakanje in drugih spletnih storitev s celega sveta..VPN za Španijo Zaključek

Z omrežjem VPN si lahko enostavno ogledate, če je vaša povezava varna in zasebna, tudi na javnih točkah WiFi. VPN za Španijo lahko pomaga pri vsem tem in še več. Vsi VPN-ji v tem članku so idealni za osebe, ki prebivajo v Španiji. Varovali vas bodo. Zagotovili vas bodo. Še pomembneje pa je, da vam bodo zagotovili spletno svobodo, ki si jo zaslužite.

Vsak VPN, naveden tukaj, ponuja brezplačno preskusno različico ali 30-dnevno garancijo vračila denarja. To pomeni, da lahko danes preizkusite enega najboljših VPN-jev za Španijo, brez skrbi za takojšnjo zavezo!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me