Nizozemska VPN

Nizozemska je tradicionalno krajša mesto za »VPN od«, ne pa kraj, za katerega potrebujete VPN.

Vendar to ni več tako, zato je zdaj na Nizozemskem ključnega pomena uporaba VPN-ja, kot je to v večini drugih krajev.

Najboljše nizozemske VPN storitve

Če želite hiter odgovor, si oglejte spodnjo tabelo in si oglejte, kaj so naši strokovnjaki izbrali za najboljše nizozemske storitve VPN. Pomaknite se spodaj za več informacij.

 1. ExpressVPN


  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

 5. IPVanish

  - Enostaven za uporabo | Hitre povezave | Brez pravilnikov o dnevnikih

Vprašanja nizozemskega VPN

Če vas skrbi zasebnost na Nizozemskem, potrebujete dobro VPN. Prav tako so precej priročni za pretakanje vsebine iz prekomorskih storitev in vas ščitijo pri uporabi javnega WiFi.Vprašanja nizozemskega VPN

V preteklosti nalaganje avtorskih pravic za osebno uporabo ni bilo kaznivo dejanje na Nizozemskem. Toda to ne drži več. Dejansko so organi za izvrševanje avtorskih pravic v zadnjih letih zelo dejavni pri zasledovanju kršiteljev.

Izdaje avtorskih pravic

Nizozemska je bila dolga leta znano žarišče avtorskega piratstva. Zato, ker je bilo nalaganje avtorskega prava zakonito.

Teoretično so bile te svobode stroge meje - prenašali ste lahko samo filme in glasbo (ne računalniške programske opreme) in samo, če ste jo že imeli. Vendar niso izvajali zakonov o avtorskih pravicah, kar je povzročilo, da je piratstvo brezplačno za vse.

Da bi imetnikom avtorskih pravic nadomestila izgubo, je nizozemska vlada od leta 2003 odmerila davek na "osebno pristojbino za kopiranje" za vse prazne medije za shranjevanje, kot so CD-R, DVD-R in USB-pogoni USB.

Težave z avtorskimi pravicami

Vse to se je leta 2014 spremenilo, ko je Sodišče EU lokalno zakonodajo razglasilo za nezakonito,

„Če bi države članice lahko sprejele zakonodajo, ki med drugim dovoljuje, da se reprodukcije za zasebno uporabo iz nezakonitega vira, bi rezultat tega očitno škodoval pravilnemu delovanju notranjega trga.“

Sodišče je nadalje ugotovilo, da je bila „osebna pristojbina za kopiranje“ prav tako nezakonita, saj je nepošteno kaznovala potrošnike, ki v življenju nikoli niso ničesar piratskega..

V praksi tako ponudniki internetnih storitev kot vlada niso navdušeni nad uveljavljanjem novih pravil. Vendar se to hitro spreminja, zahvaljujoč neumornim naporom proti piratskim oblačilom, kot je BRIEN, ki je pred kratkim prisilil nizozemske ponudnike internetnih storitev, da blokirajo Piratski zaliv in uporabljajo vse bolj agresiven pristop k nizozemskemu piratstvu.

Upoštevajte, da ProPrivacy.com ne opravičuje kršitve avtorskih pravic. Čeprav se zavedamo, da mnogi kršitelji pri nalaganju uporabljajo VPN-je, da se zaščitijo. Vse naše bralce močno spodbujamo, naj poiščejo pravne vire za vsebino, ki jo želijo zaužiti.

Wiv

Nizozemska tradicionalno velja za razmeroma brez nadzora, vendar je to postavilo resne dvome, ko je vlada v začetku leta 2017 sprejela Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv)..Vladni nadzor

Zakon o obveščevalnih in varnostnih službah (prevod v angleščini) je bil drakonski zakonodajni akt, ki je nizozemski vladi podelil obsežna pooblastila za nadzor. Pod Wiv-jem bi vlada lahko:

 • Tapnite spletno komunikacijo iz celotne soseske, če tam živi en sam sumljiv človek.
 • Vdrite vse avtomatizirane naprave, na primer pametne telefone, računalnike in pametne televizorje.
 • Ustvari tajno bazo podatkov DNK, ki bi lahko vključevala vsakega državljana.
 • Zbrane podatke delite s tujimi obveščevalnimi službami, ne da bi jih najprej analizirali.

Wiv je postal znan tudi kot „Sleepwet“ ali „Sleepnetwet“ (zakon o vleki) in naj bi začel veljati maja 2020.

Referendum

Na Nizozemskem lahko nezavezujoč svetovalni referendum o katerem koli vprašanju prisili, če je v njegovo podporo mogoče zbrati 300.000 podpisov. Petim študentom je uspelo ravno to, ko je njihova zadeva postala viralna, potem ko so bili predstavljeni v priljubljeni nizozemski politični satirični oddaji "Zondag srečal Lubacha".Referendum

Referendum je potekal 21. marca 2020. Na skoraj vse presenečenje je nizozemska javnost zelo ozko zavrnila Wiv: 48,8% do 47,3%. Morda ni presenetljivo, da so bili glasovi ostro razdeljeni po starostnih mejah. Za to je glasovalo 60% ljudi, starejših od 55 let, proti zakonu pa 41% volivcev, mlajših od 35 let.

Ob pisanju vlade se še ni uradno odzvala na rezultat, zato ni jasno, kako namerava nadaljevati. Ali pa, ali bo spoštoval, kar je na koncu dan čisto "svetovalno" glasovanje.

Politična uporabnost kaže, da bo moral dati nekaj podlage v razpravi o zasebnosti. A zdi se malo verjetno, da bo brez nadaljnjega boja le opustil idejo o množičnem nadzoru.

Varnost WiFi

Zlasti Amsterdam je znan po svojih kavarnah in kavarnah, ki strankam skoraj vedno ponujajo brezplačen WiFi. To je odlično, vendar resnično ogroža hekerje, ki plenijo uporabnike negotovih javnih omrežij WiFi.Varnost WiFi

VPN vas v tem primeru ščiti. Varno šifrira vaše podatke na strežniku VPN, kar hekerjem preprečuje dostop do njih.

Prav tako vas bo zaščitil pred prevračanjem WiFi operaterja. Naj bodo to zanesljivi gostitelji Airbnb ali komercialne WiFi storitve, ki ponujajo "brezplačen" dostop do interneta v zameno za vohunjenje vaših brskalniških navad.

Odblokirajte Netflix

Nizozemci imajo zaslužen sloves, ker govorijo številne jezike, saj je stopnja tekočega znanja angleščine visoka. To pomeni, da lahko mnogi Nizozemci v celoti uživajo v programih v angleškem jeziku, kot sta Netflix in BBC iPlayer.Odblokirajte Netflix

VPN-ji so odlični za deblokiranje takšnih storitev, čeprav upoštevajte, da lahko iPlayer in Netflix blokirata nekatere VPN-je. Oglejte si naše strani Netflix VPN in iPlayer VPN za tiste, ki niso.

Zaključek

Zaključek najboljših VPN-jev Holland

Rezultat referenduma o Wiv-u zagotavlja luč v okoliščinah, ki so na splošno temnejši nadzorni položaj. Kako se bo nizozemska vlada odzvala, je še vedno vprašanje. Mislim, da je pošteno reči, da se svet spreminja in Nizozemska z njim. To je še posebej opazno na področju uveljavljanja avtorskih pravic.

Zato je zelo dobra ideja, da se na Nizozemskem uporabi VPN. Če iščete cenovno dostopno VPN, boste z veseljem vedeli, da je tam veliko odličnih, oglejte si našo poceni stran VPN za več informacij.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me