Roku je pretočni televizijski in medijski predvajalnik, ki je od svojega začetka leta 2012 doživel velik uspeh in priljubljenost. Na voljo je v številnih oblikah, vključno s prenosnimi pretočnimi palicami, set-top boxi in celo kot pametni televizor! Vsaka vrsta razpoložljive strojne opreme opravlja isto funkcijo: omogoča dostop do tako pretočne vsebine kot vsebine na zahtevo po kanalih, ki so na voljo z daljinskim upravljalnikom. Zahvaljujoč partnerstvu s priljubljenimi storitvami za pretakanje, kot so Netflix, Hulu in Amazon, odlične vsebine ni na voljo s klikom gumba.


Na žalost, tako kot same storitve pretakanja, izbrani kanali in vsebina zaradi geo-omejitev niso dostopni. Kot odgovor na to se potrošniki vedno bolj zavedajo, da lahko s storitvijo VPN odblokirajo vsebino in tako kar najbolje izkoristijo svoj sistem Roku.

Poiščite vse o naših najbolj uvrščenih VPN-jih za Roku v letu 2017 spodaj!

Najboljši VPN za Roku: Povzetek

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Uporaba Rokuja z VPN

Poleg tega, da izberete najboljšo storitev VPN za vas, obstaja tudi vprašanje, kako boste fizično nameravali nastaviti VPN za Roku napravo. Težava je v tem, da tudi z najnovejšimi in največjimi Roku napravami - kot sta Roku Ultra ali Roku Streaming Stick (podrobneje omenjeno na koncu članka) - še vedno ni mogoče uporabiti same strojne opreme Roku, da bi ustvarili VPN povezava.

Namesto tega boste morali omogočiti povezavo VPN na napravi zunaj vašega predvajalnika Roku. Če želite to doseči, obstajata dve osnovni možnosti: ali nastavite povezavo VPN na brezžičnem usmerjevalniku (za to podporo boste morda morali nadgraditi na DD-WRT ali Tomato ali pa povezavo z internetom in VPN na prenosnem računalniku delite z napravo Roku.

Kakor koli že, povezava VPN je bistvo deblokiranja geo-omejene in cenzurirane vsebine.

Najboljši Roku Media Streamers

Iskanje najboljšega VPN-ja za Roku je prav tako zahtevno kot iskanje najboljšega medija, ker obstaja na videz neskončno število možnosti in drugih možnosti. Da bi se lažje naučili in se izognili nakupu limone, smo pripravili najnovejše in največje Roku predstavitve medijev v letu 2017.

Roku Ultra

Povedano povedano, je Roku Ultra eden najboljših rokujevih strešnikov, ki je na voljo, škatla pa je polna najnovejše in največje strojne opreme za nemoteno pretakanje. Roku Ultra je opremljen s štirijedrnim sistemom in podpira kakovost slike 4K in HDR (čeprav boste za tako kakovostno sliko potrebovali televizor, združljiv s 4K).

Všeč mi je tudi, kako vključuje vrata Ethernet (ponavadi so bolj zanesljivi in ​​hitrejši od brezžičnih povezav), čeprav sem razočaran ugotovil, da gre le za hitri Ethernet in ne za Gigabit Ethernet. In upoštevajte, da to stane približno 129,99 USD, čeprav mislim, da so stroški upravičeni.

Roku Streaming Stick 3600R

Naslednja najboljša Roku naprava je Roku Streaming Stick 3600R, ki ima prednost majhnosti. Poleg tega je en hec precej cenejši od Roku Ultra, ki stane le 50 dolarjev. Ker gre za palico, ne vsebuje Ethernet vrat. Vse omrežne povezave so brezžične, zato priporočamo, da imate hiter brezžični usmerjevalnik za hitro pretakanje.

Prav tako nima primerne strojne opreme kot Roku Ultra. Kljub temu se Roku Stick vklopi hitreje kot drugi in za zagon potrebuje le približno 30 sekund. Upoštevajte pa, da boste morali palico priključiti na vrata HDMI, kar bi lahko izgledalo nekoliko grdo in zmedeno, če na zadnji strani televizorja nimate vrat HDMI..

Roku premiera+

Nenazadnje sem hotel omeniti premier Roku +. Nikoli ni tako hiter kot Roku Ultra, ampak hej - 23% cenejši. MSRP znaša le 99,99 USD, kar je približno 30,00 USD ceneje kot Ultra, zaradi česar je dostojna stroškovno učinkovita alternativa, če ste bolj občutljivi na ceno.

Tako kot Ultra ima tudi Premiere + možnost pretakanja 4K HDR videov. Manjkajo pa nekateri najnovejši zvonovi in ​​piščalke, kot je glasovno iskanje. Še enkrat, vrata Ethernet na zadnji strani so samo in ne podpirajo gigabitnih hitrosti. Kljub temu vam bo vsaj omogočilo izbiro med žičnimi in brezžičnimi omrežnimi povezavami.

Roku VPN: Zaključek

Pretakanje televizijskih in medijskih pripomočkov, kot je Roku, je enostaven in priročen način za dostop do vsebine iz vseh vaših storitev, kot so Netflix, Hulu in BBC iPlayer prek ene naprave. Vendar, tako kot pri uporabi teh storitev posamično, je njihova vsebina pogosto zaščitena z omejitvami zemljevida in na voljo le nekaterim državam. Če želite zaobiti to nadležno blokado, se morate vsi uporabniki Rokuja prijaviti pri združljivem ponudniku VPN in ga nastaviti s svojo napravo Roku. Po teh preprostih korakih je nebo meja glede tega, koliko odličnih vsebin si lahko ogledate prek Rokuja v letu 2017!

Najboljši VPN-ji za Roku 2020: Povzetek

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Oglejte si spodnja vodnika, da vidite, kako lahko deblokirate zgornje storitve pretakanja z VPN:

 • VPN za Hulu
 • VPN Netflix
 • VPN amazon prime
 • iPlayer VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me