Imate težave s povezavo s Overwatchom? Čeprav Overwatch VPN ne more rešiti vsake težave, je morda rešitev, ki jo potrebujete! Če ne morete uporabljati funkcije klepeta ali pa ste popolnoma zaklenjeni iz igre, vas lahko hiter in zanesljiv VPN obkroži po teh blokih, tako da se lahko pretvarjate, da ste v drugi državi.

Overwatch VPN

Če je težava vaša internetna povezava, vam lahko pomaga VPN. V nekaterih situacijah se šifrirano omrežje VPN lahko izogne ​​težavam, ki bi sicer motile vaše igranje. V zadnjih nekaj letih smo pregledali več kot 150 VPN-jev in jih natančno opredelili 5 najboljši VPN-ji za Overwatch predvajalnike.

S spodnjo tabelo lahko preprosto primerjate naše izbire najboljših VPN-jev za Overwatch

 1. ExpressVPN


  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Kaj je Overwatch VPN?

Virtualno zasebno omrežje (VPN) je naročniška storitev, ki lahko skrije vašo identiteto in vam omogoča, da se pretvarjate, da ste v drugi državi. Overwatch VPN je VPN, ki je še posebej uporaben za igranje Overwatch-a. Ni pomembno, kje ste ali kje ste kupili naročnino: z VPN za Overwatch se lahko izognete več težavam, ki bi lahko motile vašo igranje.

Pomembno je vedeti, da bo v večini primerov VPN upočasnil vašo povezavo z Overwatchom. S šifriranjem prometa in usmerjanjem prometa prek strežnika VPN lahko pričakujete majhno izgubo hitrosti. Ali je to vredno, je odvisno od vašega položaja (za mnoge ljudi je to vredno).

Če se ne morete prijaviti v igro ali ne morete klepetati s soigralci, bi lahko nekoliko počasnejša povezava bila majhna cena. Ali se bo v določenih situacijah izplačilo izplačalo (če imate zelo hitro mrežo), se boste morali odločiti sami. Tu lahko pride v poštev VPN garancija za vračilo denarja - saj lahko sami preverite.

Tu je nekaj primerov, v katerih bi bil Overwatch VPN lahko koristna naložba.

Prepovedani ste igranju Overwatch-a

Overwatch je imel težave z goljufijami in heki, ki prihajajo od igralcev v delih Azije. Kot rezultat, je Blizzard (založnik igre) postavil bloke na številne povezave iz tistega dela sveta. To izniči slabe igralce, lahko pa vpliva tudi na redne igralce. Rešitev je uporaba Overwatch VPN za prijavo v igro s strežnika VPN, ki se nahaja na drugem območju.

Tudi če se lahko prijavite v igro, morda ne boste mogli uporabljati funkcij skupinskega klepeta. Več držav (zlasti na Bližnjem vzhodu) blokira uporabo spletnih storitev za klepet. Ponovna rešitev je uporaba VPN-ja za Overwatch za prijavo v igro z mesta, ki ne cenzurira storitve klepeta..

Težave z vašo povezavo z igro

Overwatch je igra v realnem času, ki zahteva hitro, zanesljivo internetno povezavo. Toda vaša povezava z igro lahko zaostaja. Morda ne bo zanesljiv, zaradi česar se boste v najslabšem času izključili iz igre. V teh primerih bi lahko hitro pomagal VPN.

Če Overwatch traja dolgo časa, da odgovori na vaše ukaze v igri, imate zaostanek. Zakasnitev lahko povzroči vaš ponudnik internetnih storitev, če uporablja dušenje pasovne širine. Preveč internetnega prometa nekje med vami in Overwatch strežniki lahko povzroči tudi to. Ali pa je težava v določenem strežniku, s katerim vas igra privzeto poveže.

Overwatch VPN bi lahko pomagal. Šifriranje vaše povezave z igro vam lahko prepreči drobljenje pasovne širine. VPN za Overwatch vam omogoča spreminjanje poti med vami in igro s povezovanjem na različne strežnike v različnih državah. Morda boste našli pot, ki ima na tej poti manj prometa. Ta možnost spreminjanja poti bi vam lahko omogočila tudi bolj zanesljivo povezavo s privzetim strežnikom Overwatch ali omogočilo skupno prijavo na drug strežnik..

Najboljši overwatch VPN-ji: zaključek

V tem priročniku Overwatch VPN smo govorili o težavah, ki jih lahko imate med poskusom igranja te priljubljene igre. Videli smo, kako vas Overwatch VPN lahko spravlja v igro, ko vas bodo moči, ki vas skušajo preprečiti ali omejiti. Videli smo primere, ko vam lahko VPN pomaga rešiti nekatere manj pogoste težave s povezavo, ki se pojavljajo.

Če imate težave, ki smo jih obravnavali tukaj, veste, kaj sledi. Edini način, da zagotovo veste, ali bo Overwatch VPN odpravil vaše težave, je, da ga namestite in si oglejte! Vsi VPN-ji na tem seznamu so kakovostne storitve, ki ponujajo brezplačne preizkuse ali garancije za vračilo denarja, zato res ni razloga, da ne preizkusite vožnje teh 5 najboljših VPN-jev za Overwatch.

 1. ExpressVPN

  - Najhitrejši VPN, ki ga preizkusimo, vse deblokira z neverjetno storitvijo

 2. NordVPN

  - Velika blagovna znamka z zelo dobro vrednostjo in cenovno ugodno ceno

 3. CyberGhost VPN

  - Dolgoletni vrhunski VPN, z veliko ceno in hitrostjo

 4. VPNArea

 5. ZasebnoVPN

  - Eden najcenejših VPN-jev tam, vendar še vedno dobra storitev

Če želite več informacij o uporabi VPN za prenašanje na želeno konzolo, si oglejte spodnja navodila.

 • Xbox One VPN
 • PS4 VPN
 • PC VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me