ВПНГхост

 • Цене

  Фром 1,45 долара
  / месец дана

ПроПриваци.цом Резултат
7.5 од 10

Резиме

Ажурирајте децембар 2016. ВПНГхост више није. Његова веб страница и Фацебоок страница су у паду, а ПроПриваци.цом је примио следећу комуникацију од једног од својих оснивача:

ВПНГхост - Истина:

Осјећам се као да је једино поштено што информишем кориснике зашто се ВПНГхост распустио. Био сам оригинални суоснивач ВПНГхост-а. Када смо почели да привлачимо пуно корисника, „Цаспер“ је одлучио да је приход важнији од УКС-а. Нисам се сложио, након неколико аргумената око поузданости услуге у основи сам прекинуо сопствену веб страницу тако да нисам могао да приступим ниједном рачуну или било чему. Изгубио сам потпуну контролу над веб страницом и исход је била грозна превара о новцу впн. Желео бих да се лично доделим свим корисницима за било какву невероватност коју вам је „Каспер“ изазвао. То је било ван моје контроле и ако би било на мени, сајт би и даље радио у пуној функционалности, са чиме сам га оставио. Истина је да је „Цаспер“ гладан новца и никад му није стало до услуге или корисника, чак ни сада. Дакле, због моје неодлучности сам да то поделим са вама.
Јавне информације о „Цаспер“


Дектер Давид Тросс
1 587 585 9095
16 Спринг Хавен Цлосе Аирдрие Т4Б 0Б5

- Фантом".

ВПНГхост је растући провајдер за који се чини да су спуштени темељи прикривености, перформанси и љубазности. Са локацијама сервера у успону и високо конкурентним ценама, заједно с наизглед реваншистичким односом према приватности, узбуђени смо што видимо даљњи развој ВПНГхоста.

Цене & Планови

ВПНГхост је доступан у три нивоа цена, почевши од 4 УСД месечно, и креће се на 9,75 УСД за полугодишњу претплату, односно 17,50 УСД током целих 12 месеци. Занимљив је податак да се ниједан план не разликује у укљученим карактеристикама, већ само у цени и дужини обавеза, што резултира круцијалном ствари: категорички се не враћају новчани трошкови након што сте уплатили након плаћања (без обзира на начин плаћања), као што је јасно наведено у Условима коришћења услуге ВПНГхост.

Наравно, недостатак политике поврата или бесплатног плана да се испробају ствари може бити одвраћајући почетак за многе потенцијалне кориснике, а то би могло бити и разумљиво. Уз то, подршка је била више него адекватна и бит ће обрађена у одговарајућем одјељку.

С друге стране, све три опције плана су на нижем нивоу цена на ширем ВПН тржишту, што је у суштини сјајно ако услуга у пракси вреди новчану вредност коју ћемо свеобухватно расправљајте даље у наставку. Можете да платите путем ПаиПала, БитЦоина и импресивно Литецоин-а.

Карактеристике

Листа сервера ВПНГхоста вам укупно даје 16 избора, с тим да Амстердам, Лондон и Швајцарски сервери имају близанце. П2П је прихватљив, али само на два наменска сервера у Швајцарској. Нажалост, још увек нема сервера у Африци или Јужној Америци, али надолазећа ажурирања. Компанија је регистрована у Алберти у Канади под Гхост ИНЦ.

У корист шире корисничке базе, очигледно да се ВПХГхост претплаћује на - „не бацајте ратни закон на све, на индискрецију једног појединца“ - принцип транспарентности на више начина.

Они доследно обавештавају своје купце, и ко год да обраћа пажњу на било какве акције предузете против њихове услуге, обично у облику ДМЦА обавештења. Истовремене везе до два уређаја на послужитељима су сретно дозвољене, као што се види у одјељку о цијенама.

Сигурност & Приватност

ВПНГхост не препушта безбедносну материју случајности користећи 4096 ДХ кључ, 256-битну АЕС енкрипцију и прилично робустан СХА-512 за аутентификацију података - по целом ОпенВПН протоколу - чиме се не бисмо могли више импресионирати. ИП адресе се деле. Иако је тврдња да се ниједна евиденција не води ни на који начин, облик или облик, најпријатније је чути (вреди приметити да многи провајдери такође то лажно изнесу, мада ништа не води директно ка тој идеји у овом конкретном случају).

Иако би Канада, нажалост, могла бити део савеза за надзор Пет очију (остала три су САД, Велика Британија, АУС и НЗ), следећи цитат подршке сажето описује посвећеност ВПНГхоста-а поверљивости корисника и поново потврђује њихову позицију..

"Ми уопште не водимо евиденцију података. Не пријављујемо чак ни ИП адресе путем наше веб странице, једине информације које узимамо из наше корисничке базе јесу подаци о плаћању који се аутоматски узимају приликом куповине (а могу их у било којем тренутку уклонити на захтев корисника). Уз то речено, ми једноставно немамо никакве податке које бисмо могли открити правним или корпоративним органима."

Приступачност веб локација ВПНГхост користећи Тор и коришћење претходно споменутих начина плаћања Битцоин или Литецоин теоретски би требало да вас осигура од свих, осим највише преданих и највиших нивоа противника (мислите да је влада).

Вебсајт

Грозно! Гхостли је дефинитивно прикладан придев када описује мотив бијелог и црног на веб локацији ВПНгхост, тачно у складу са брендирањем компаније. Још боље, пловидба је ветар. За перспективне клијенте, странице са ФАК-ом, функцијама и цијенама удаљене су један клик и доступне су преко горњег натписа. Политика приватности и ТОС се могу наћи на дну било које странице или преко везе у секцији ФАК, што је прилично пријатно када се заједно са многим конкурентима тајно скривају ове основне документе кроз више кликова..

У међувремену, клијент је подједнако ефикасно постављен, са информацијама о вашим услугама, наплатама, подршци и статусу ВПНГхостовог сервера, а све се пребацује на леву бочну траку. Прикладна црвена црта означава вашу (избрисану) ИП адресу и локацију док се обавештења о вестима приказују на доњем делу екрана и могу се померити кроз доле повољно..

Подршка

Подршка није била само адекватна - била је одлична. Обје интеракције, с Цаспером и Пхантомом, оставиле су ме задовољне њиховим уљуданим ставом и темељном професионалношћу. Због географских неусклађености (које можете искусити или не морате доживети) нисмо могли много да комуницирамо путем ЛивеЦхат-а. Међутим, интеракције које смо имали е-поштом биле су лагане и ефикасно речене у средишту мојих проблема у то време.

Било би добро видети детаљнији и илустрованији одељак са ФАК-ом и можда кориснички форум за несметану размену идеја, насупрот размени подршке један на један..

У складу са порукама које сте видели у претходно приказаном ажурирању на Фацебооку, ВПНГхост користи своје ФБ и Твиттер налоге како би корисници били у току са прекидима или ажурирањима услуга и корисним чланцима који се односе на приватност.

Процес

Пријавити се

Регистрација је ограничена на само е-пошту (и кредитну картицу ако је то ваш начин плаћања) - то је то. Стога је могућа скоро потпуна анонимност приликом регистрације на и коришћење услуге.

ВПНГхост ВПН клијента за Виндовс

Корисници ће, нажалост, морати да се баве коришћењем ОпенВПН ГУИ-а за сада, јер ВПНГхост још увек нема активног клијента који је био погодан, али он то ради.

Перформансе (тестови брзине, ДНС, ВебРТЦ и ИПв6)

Брзина брзине изведена је на нашој 30 Мбпс тестној вези, док је била повезана на сервере УК, НЛ и УС - од којих су прва два тестирана на лондонском серверу, а друга Нев Иорк. Тестми.нет је место где можете да направите исту брзину, било да користите ВПН или само за опште радозналости.

Брзина у просеку је била просечна у средњем распону од 10-12 Мбпс ДЛ током тестирања, при чему су амерички сервери упола мањи, иако шиљци нису постојали - софтвер ВПНГхост ОпенВПН радио је попут буквалног духа у позадини, док су стриминг видеа и плејлисте пратили писање ове рецензије.

Оно што највише импресионира је да сервис ради управо онако како се оглашава, ДНС не пропушта. Провере су вршене коришћењем иплеак.нет и тест-ипв6.цом и никада се нису вратиле показујући ИП адресу тест уређаја. Учини себи услугу и повремено проверавај, јер неке цурење ДНС-а могу бити проузроковане силама ван контроле провајдера и вероватно вас могу изненадити.

Остале платформе

ВПНГхост планира објавити ВПН клијента по наруџби за Виндовс и Мац - на крају ће открити колеге за иОС и Андроид. ДНС заштита од цурења биће уграђена у софтвер, надамо се заједно са прекидачем и аутоматским покретањем како би ваша веза била под заштитом и без провале у свако доба..

Остале / бесплатне услуге

ВПНГхост љубазно пружа бесплатан проки сервер (налази се у Холандији), за оне који траже гео-споофинг и / или минималне предности приватности (у поређењу са ВПН-ом, који укључује шифровање), док се укључују у мрежне активности.

Закључак прегледа ВПНГхост-а

свиђало ми се

 • НО логгинг
 • Фортхригхт пословни модел
 • Разумне цене
 • На швајцарским серверима је дозвољен П2П
 • Бесплатни проки
 • Слеек Вебсите

Нисам био тако сигуран у то

 • Ограничена база знања
 • Недостатак корисничког форума

Мрзео сам

 • Нема наруџбине клијента

Укупни утисци коришћења ВПНГхост били су неколико малих корака далеко од феноменалног, што је вероватно питање времена које ће проћи да се премости празнина са ажурирањима. Додајте наменског ВПН клијента поузданости, неинтризивности и свеукупном транспарентном пословном моделу, а можда ћете имати и жонглер услуге, под условом да еволуција иде онако како је наметано. Оно што је све корисније, јесте да је тренутно стање ВПНгхостс услуге и даље изнад већег дела конкуренције, изузев саме елите, покушајте да сазнају.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me