VPN zemljište

 • cijena

  Iz $ 4.17
  / mjesec

ProPrivacy.com Postići
1 od 10

Sažetak

VPN Land je kanadski VPN dobavljač s preko 10 godina usluge u sektoru. Nažalost, u tim godinama su se polako razvijali.

VPN Land je VPN usluga s Kanadom koja ponosno izjavljuje da imaju više od 10 godina iskustva na terenu i također upravljaju Blacklogic VPN uslugama. Zbunjujuće nismo mogli pronaći neke veće razlike između dvije tvrtke, a obje koriste isti sadržaj i softver.

Brza statistika

 • ProPrivacy.com SpeedTest (prosječno)
  21 Mbps
 • Nadležnost
  Kanada
 • Istovremene veze
  5
 • zemlje
  4

cijena & Planovi

VPN Land ima tri glavna paketa. Od toga se godišnji paket nalazi po osjetnim cijenama i na sredini je cjenovnog spektra, ali ostale su im usluge znatno skupe, posebno njihov Premium račun. Također nude na prodaju dva različita usmjerivača koji rade DD-WRT i VPN koji su po povoljnim cijenama. Ako pročitate njihov ToS, posebno točku 26, moći ćete zatražiti 10 USD kredita.


VPNLand_Pricing VPNLand_RouterPricing
VPN cijene zemljišta Cijene VPN Land Routera

Značajke

VPN Land ima 107 servera, ali srećom oni su smješteni u 4 primarne zemlje Kanadi, SAD-u, Velikoj Britaniji i NL, od kojih sve osim Amerike dopuštaju bujicu. Ovo je sjajna vijest jer vam omogućava pristup velikom broju geolokacijskih sadržaja.

Posjetite VPN Land »

sigurnosti & Privatnost

Trenutno VPN Land nudi samo L2TP, PPTP i SSTP enkripciju, ali kažu da je OpenVPN u procesu. Za to omogućavaju 128,168 i 256bitnu enkripciju. Nažalost, sa sjedištem u Kanadi i gledajući njihove ToS i PP, oni čuvaju puno detalja, uključujući neke temeljne zapise veza koje čuvaju 5 dana - da ne spominjemo da otvoreno ističu da će surađivati ​​s vlastima ako je potrebno, što je malo razočaranje.

Internet stranica

Web stranica VPN Land lijepo je i jasno postavljena sa svim važnim informacijama na samo jedan klik. Povrh toga, lako je pregledavati kako biste pronašli vaše relevantne podatke, a oni imaju bazu znanja za kupce koja vam pomaže u rješavanju bilo kojih važnih problema.

VPNLand_Homepage

podrška

VPN Land ima veliki raspon vrsta podrške, uključujući telefon i Skype. Iako tvrde da imaju podršku 24/7/365, ustanovili smo da ima dosta slučajeva kad je njihova služba za podršku označena kao "Gotovo", a zapravo ne dobijate odgovor kasnije u toku dana. Kad odgovore na tehnička znanja, daju ih u redu.

VPNLand_Support

Postupak

Prijaviti se

Registriranje za račun prilično je jednostavno, no zahtijevaju mnogo podataka za unos, kao što smo i raspravljali u "sigurnosti & Privatnost" ne postupaju onako dobro kao što bi mogli. Nakon toga, to je jednostavan posao odabira vrste plaćanja i njene obrade. Nažalost, za razliku od drugih pružatelja usluga, ne možete odmah dobiti svoj račun (do 12 sati) jer im treba vremena da osiguraju da ne postoji lažna aktivnost koja ima prednosti i nedostatke.

Windows VPN klijent

Za razliku od većine pružatelja usluga VPN Land nema niti jedan softver, umjesto toga imaju odvojene programe za L2TP i SSTP veze - pomalo neugodno ako nas pitate. Također ne postoji pojedinačna ikona trake zadataka (iako vidljiva u mrežnim postavkama) za brzo promatranje statusa i detalja vaše veze, a da ne spominjemo da ih je ona markirana pod njihovom drugom markom - Blacklogic. U softver nije uključeno ništa posebno i primijetili smo da zapravo sve što radi jest postavljanje ugrađenog VPN alata za vezu koji nije problem, ali kao što je spomenuto ne daje ništa dodatno (to potkrepljuje činjenica da njihov je softver samo izmijenjena inačica programa Microsoft Connection Manager).

VPNLand_Software

Performanse (brzina, DNS i IP test)

VPN Land dali smo svoj uobičajeni test koji provodimo za VPN davatelje. Rezultati ispitivanja brzine, kao što je prikazano u donjoj tablici, nisu bili spektakularni. Njihovi testovi propuštanja DNS-a nisu bili previše obećavajući, budući da smo imali 5 poslužitelja, web mjesto sa sjedištem u SAD-u, ne pokazuju se bez obzira na to na koju smo lokaciju bili povezani, ali nakon pregleda njihovog softvera došli smo do zaključka da je to zbog DNS-a. koriste. Također smo primijetili da je na njihovoj web stranici kada smo bili povezani s njihovim britanskim poslužiteljima putem SSTP-a pisalo da smo u Kanadi, nakon detaljnije inspekcije utvrdili smo da je to zbog toga što je poslužitelj zapravo u Kanadi, ali oni koriste neku vrstu podvale IP lokacije.

VPNLand_NoVPN VPNLand_L2TP VPNLand_SSTP
Nema VPN brzine L2TP Brzina veze SSTP Brzina veze.
VPNLand_IPIssue
VPN Land IP Issue

Ostale platforme

VPN Land na svojoj web stranici prikazuje da s ponosom podržavaju više platformi, no očigledno nedostaju upute za Blackberry, Linux i DD-WRT. Proveli smo L2TP uslugu test na našem Android telefonu povezanom s njihovim UK serverima, a rezultati su bili slični onima na računalu.

VPNLand_NoVPN_Android VPNLand_L2TP_Android
Nema VPN-a na Androidu VPN Land L2TP veza na Androidu

Zaključak

Sve u svemu, o VPN Landu ne možemo pronaći mnogo pozitivnih stvari, osim što imaju prilično jeftinu cijenu i OK brzine, ali ne postoji ništa izvanredno što bi ih izdvojilo iz gomile.

Svidjeli smo se

 • Prilično jeftin godišnji VPN

Nismo bili tako sigurni u vezi

 • Softver
 • Njihova služba za korisnike

Mrzili smo

 • Njihove oprečne izjave

Posjetite VPN Land »

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me